Jó reggelt!
Kicsi Milu nagyon-nagyon boldog első születésnapot!
Jaffa: írd le mi történt egy évvel ezelőtt!
Mancsa: tegnap voltam este a dokibácsinál. Feltette a spirált. Kb 2 perc sem volt. Maga a feltevés nem volt fájdalmas (mondjuk nekem a magzatvízvételt is úgy csinálta, hogy észre sem vettem), inkább kicsit kellemetlen. De mondtam neki, hogy csak akkor teheti fel, ha megígéri, hogy nem fog fájni, és mondtam neki, hogy meg akarom nézni, hogy mit "szerel" belém. Ja, és mondtam, hogy jobban félek, mint a szüléstől. Persze kinevetett.
Egy pici rugóhoz hasonlít. Szóval a feltevés nem fájt, de azóta olyan mensi szerű görcsöcskéim vannak, és picit vérzek. Azt mondta, egy pár napig fogom érzeni a hasikámat. 4 hét múlva vissza kell menni, bekukkol egy kicsit. Ja, a rákszűrésem P2 lett, de azt mondta, hogy szép a méhszájam. Mondtam neki, legalább van valami ami szép rajtam.....
Szóval Mancsa, nem olyan vészes, ki fogod bírni! Ha a szülést
kibírtuk, te meg 2-szer is!
Gégéé: igen, ha már nem is jönnétek haza a dokibácsitól.....de legyél csak türelemmel. Nekem is nagyon be voltak dagadva a lábaim szülés előt.
Vittem Áginak képet! Majd kukucskálj be hozzá. És csináltam egy kis történetet képsorokban. Majd nézd meg azt is ha lesz kedved.
Tegnap a dokibácsinál ott ült két pocakos anyuci. És én majdnem elsírtam magam. Eszembe jutott, hogy nemrég még én is úgy ültem ott, és mindig vártam, hogy láthassam az UH-on a picikémet, és izgultam, hogy minden rendben legyen. És épp úgy f**tam a szüléstől, mint Gégéé. És mindenki mosolygott, ha meglátták a nagy pocakomat. Én meg mindíg simiztem, és beszélgettem Dorkával.Szóval imádtam kismama lenni. Aztán eljött a mi napunk, és én olyan boldog voltam, és büszke magunkra, hogy igen, megcsináltuk, és a kezemben tarthattam végre azt, akire már olyan sokat vártam. Aztán azt sem tudtam mit kezdjek vele... Most meg már itt vigyorog mellettem ez a kis csöppség, akinek én adhattam életet! Jajj, lányok a világ legszebb dolga az anyaság!
Sarmon: tökjófej apa!!!! Szeressétek egymást!
Lara: hát ez nem semmi szülés! Ilyet kívánunk timmi-nek és Gégéé-nek is igaz?
Na, ránkfér egy peluscsere, mert betrottyantott a Macám!