Új privát üzeneted érkezett!

Viki babuci: Nagyon boldog 6.hófordulót kívánunk neked!
Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ennél jobb laptetőt nem is kívánhatnék! :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi, nagyon jó laptető :D

Bencuri Viki kérdezte tőled, hogy hétfőn jöttök-e együtt?
Lehet, hogy válaszoltál, és én nem láttam, akkor bocs!
Szólj majd, hogy az edényedet ne felejtsem el visszaadni!

Kép
Kép
patr

VIKINEK BOLDOG FÉL ÉVET (öregszünk)

MARCSI :APÁNAK IS BOLDOG SZÜLINAPOT!

talán összejön és ma én is eljutok vásárolni valamit karira
ugy fáj a derekam.... :x

Képimg][/url]
Kép
ronix

Viki: boldog feledik szuletesnapot!
Ma unnepelj azzal kicsilany hogy szepen eszel! Ajendeknak meg azt kivanom Neked ne fajjon a franya foginca!
Vendég

Sziasztok!
Vikinek Boldog feledik Születésnapot!

A mi éjszakánk is tűrhető volt. 1-kor kelt. Akkor kicsit nehezen aludt vissza szopi után, aztán 4-kor kelt. 6-kor csak cumit kellett a szájába adni, és 8-kor kelt.

Hajnal óta esik nálunk a hó! Majd megpróbálok képet csinálni róla! Miku nálunk is ugy jön, hogy éjjel rakja a csizmibe, hogy holnap reggelre legyen.
De jó...holnaphoz egy hétre utazunk!!!! :lol:

d.dodó

Az éjszakánk megint nagyon szar volt, már kész vagyok.

Ma elviszem Levit a dokihoz, mert még mindig folyik az orra és egyáltalán nem javul.

Fut az egész lakás és én meg hulla vagyok.

Tegnap mondtam Olivér gondozónénijének, hogy alvás elött tegyék a cumit a szekrényébe és cserélje ki a mikulás alvás közben ajándékra. kivi leszek sikerül e. Olivérnek is mondtam reggel. Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára titanilla78 2008.12.05 10:55-kor.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

titi!
Sajnálom!
De semmiképp ne magadat hibáztasd!!!

Kíváncsi vagyok sikerül e a cumicsere!

d.dodó

Jaj, Titi, ez így nagyon nem jó!!
De nem tudok okosat írni, csak azt, hogy tényleg pihenned kéne, de ha meg elmész, akkor nehogy még jobban elmérgesedjen a helyzet köztetek! Mi itt egyöntetűen ugyan nem igazán szeretjük Tamást, de valószínűleg csak azért, mert mindig a rosszat írod le róla. De azért valamiért csak beleszerettél! Van két és fél gyönyörű gyereketek, értük érdemes lenni kideríteni, hogy összeköt-e még benneteket valami! (én biztos vagyok benne, hogy igen!)

Kép
Kép
patr

Jó reggelt!

Vikinek nagyon boldog feledik szülinapot!!!!

Titi:
Nagyon sajnálom, hogy ennyire rossz a helyzet. Tényleg nincs senki aki segítsen pár napot?
Esetleg egy bébiszitter, egy kedves egyetemista lány, vagy ez hülyeség?
Nem tudok mit mondani, sajnálom.

Viki:
Nyíregyháza legnagyobb amorózójának sok sikert az ortopédián! :P

Tamara!
Anna nagyon ügyes!!!

Köszi a nyugtató sorokat a tápszerrel kapcsolatban.
Talán ennek köszönhető, hogy jobban aludtunk:egykor és ötkor kelt, aztán fél hétkor meg teljesen, de ez jónak számít!

Teszek fel Zsimi+Emma képeket

1. Megtudtam, hogy jön Zsimi:
Kép

Játszunk:
Kép

Kép

Bencuri!

Apa szerencsére nem utazik mindennap, csak csütörtökön van Szegeden, akkkor megtartja az összes óráját.

Patr!
Köszi a verset ismét!

Na,olvasnom kell, míg DagiBogim alszik.
Este jövök, szép napot!
Vendég

Titi! Sajnálom az Apa gondokat! Szerintem is kéne találni valami jó megoldást és nem el menni nehogy rosszabb legyen a helyzet!

Orsi! Szép pár Zsimi és Emma!
Vendég

Jó reggelt!

Vikinek nagyon boldog feledik szülinapot!!

Orsi: milyen éjszakátok volt? tápszertől nem aludt jobban Emma?

Titi: szegénykém, nem lehet könnyű neked! talán lehet hogy jót is tesz ha kicsit lelépsz otthonról!

Fmarti: igen márti vagyok én is :wink: na ma rákérdezek erre a dologra a gyed kapcsán...

ma nekem is mennem kell még nem vettem miku ajit senkinek... nálunk is éjjel jön, és reggelre találja meg mindenki a csizmájában! feltéve ha kipucolta előtte :lol:

Kép
mancsi76

Titi! Nagyon sajnálom, ami nálatok folyik.
Emlékszem én is leléptem szülés előtt másfél héttel. Apa csak másnap keresett ugyan, de rájött, hogy ez így nem gyere be, hogy mennyire hiányzok neki meg minden, és azóta nagyszerű a kapcsolatunk.
Ezzel nem buzdítani akarlak!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ma én is megyek Mikuajit venni. Végre én is megtehetem!
Nálunk is mindig úgy volt, hogy reggelre a csizmába az aji.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Én már megvettem a Miku ajit és ha sikerül akkor Én is éjszaka rakom a csizmibe! :D
Vendég

ÁÁÁÁ Levi már megint csak bömbizni tud. Kivagyok. Semmi sehogy nem jó neki. :twisted:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

jó reggelt lányok!!!

Boldog hófordulót Vikinek! Hogy rohan az idő.. kész nagylány... lehet előkeresni a vadászpuskát 8)

emma és zsömi nagyon aranyosak együtt!!! cukipofácskák.

Patr! még nem ért ide... talán ma. ma anyukám felügyel a törpére délután. majd átveszi azt is... ugyis várok mást is.

végre sikerült felolvasnom ugy a verset hogy a törpe is odafigyelt hogy mit magyarázok.... csak belenevelem az irodalmat :D
(még jó, hgy a teszveszen baba cd lejátszót, tv-t, rádiót, telefont nézegetek neki 8) ).. igy tuti sikerülni fog.... nem lesz apja fia... ááá.... dehogy 8) :shock: :oops:

tegnap nekünk is kisvendégünk volt. ők viszont nem voltak el együtt... :( :( bence rajongással nézte és vigyorgott mint a vadalma, de a kisfiú nagyon nyűgös volt. nem maradt el csak ölben vagy a rezgős pihenőszékünkben. :(
nah de majd legközelebb....

persze, mikor odaadtam neki bence kedvenc csip-csipjét bence is érdekesen nézett, ugy összeráncolta a homlokát... korán kezdi! :twisted: :twisted:

most megyek, mert kiabálás van... pedig még annyi mindent akartam irni, és reagálni és válaszolni

Kép

Kép
timi1982

Titi - nagyon sajnálom hogy ennyire kivagy! :( :( Ha lemész is vidékre - ami szerintem pihinek remek ötlet :D - akkor is előtte beszéld meg Tamással a dolgokat, legalább nagyjából, hogy ne haraggal váljatok el! Aztán néhány nap pihi után talán jobb kedvvel, nagyobb lendülettel veted bele magad az itthoni hétköznapokba.

Mi is elég pocsékul aludtunk, Nóri még mindig baromi taknyos + nyűgös is... :evil:

Tami - ma este megtudom Norbi jövőheti beóját és utána tudom megmondani jó-e a szerda.
Anna nagyon ügyi lehetett az esti produkciójával!!! :lol:

Csajok! Tegnapi vásárlás után a legjobb cuccról nem is raktam képet :D
Kép
Vendég

Én Lizynek, meg apának már megvettem a Miku ajit! Kíváncsi vagyok nekem lesz e valami reggelre a csizmimben. :roll: Mondjuk ha tippelnem kell, akkor apa tti elfelejti! De én magamnak tuti nem teszek semmit a csizmámba.

d.dodó

Nálunk nem jár a Miki :cry:
Vendég

wera!
Nagyon cuki a cipőcske! Ebbe hozza Nórinak a Miku az ajándékot?

d.dodó

Lányok! A telós listát nem felejtettem el szétküldeni csak nem volt még rá időm, de ígérem rajta leszek ahogy tudok! Ha esetleg valaki még szeretne rajta lenni aki eddig lemaradt, még küldhtei priviben! Cuppa
Vendég

Wera! Csuda édes ez a boci cipőcske! Miért nem jön a Miki?
Vendég

Halihó !
Visszaolvastam, de agyam kihagyott.

Vizsgálaton minden oké volt, szerencsére. Hamar is végeztünk, időpont előtt 20 perccel behívtak.

Megyek, mert Dundi énekel és még főznöm is kell.

Utálom az esőt, a szürkeséget!
20150601134430

Dodó - mi nem ajándákozunk. De van ám neki csizmája is! :lol:
Vendég

Nem szoktunk mikulásozni. Talán majd jövőre, ha már Nóri értékeli is. De most úgy irígykedem, azért tökjó megtalálni a csomagot... Lehet mégis veszek apának valamit, még ha én nem is kapok :roll:
Vendég

Viki - örülök hogy minden rendben volt! JÓ főzőcskét! Mi lesz a hamm? Énekes Lackónak nagy cuppa a kis tündér buksijára! :wink:
Mi? HOgy neked kihagy az agyad?!?!? Na ezt úgysem hisszük el!! :twisted: :lol: :lol:
Vendég

Vááááá...miért csinálnak ilyen tök nehézre minden műanyag csörgőt. Lizy akkora hévvel rázta, hogy fejbe ütötte magát. De nem szimplán fejbe, hanem jól fel is dagadt a szeme alatt! Volt sírás rendesen!

d.dodó

Viki - örülök hogy minden rendben volt! JÓ főzőcskét! Mi lesz a hamm? Énekes Lackónak nagy cuppa a kis tündér buksijára! :wink:
Mi? HOgy neked kihagy az agyad?!?!? Na ezt úgysem hisszük el!! :twisted: :lol: :lol:
Vendég

Dóri - Ilyen Nóri szokott! :? Puszi a kis puposka buksira!

Kriszta - enyém is csak üvölt :twisted: csíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí 8) :wink:
Vendég

Szép napot :P

Evelin!
Látom, a tegnapi vizsgálat az ideggyógyásznál nem alakult a legjobban... :( Azt viszont örömmel olvastam, hogy Eliot ránevetett, meg kitámasztott, stb. mintha azt üzenné, hogy hé, ne is álmodjatok róla, hogy azt csinálom majd, mint amit a szakkönyvek írnak... Én lepipálok mindenkit!
Hiszek nagyon erősen abban, hogy így lesz. Eliot nem az a típus, aki olyan könnyen feladná. Felnézek rá, és rád is, amit végigcsinálsz vele!

Titi!
Az UH-os kép gyönyörű!!! Én is látom a baba profilját, és kezecskéjét :D
Sajnálom az éjszakát, meg az egészet, ami van a Tamással... Olyan jó lenne, ha v.hogy ráeszmélne, hogy miképp is kellene veled viselkednie...
És ne mondd már, hogy te vagy a hibás!!! Miért? Mert neveled a 2 kisgyereketeket, küzdesz Levi nem evésével, sokat sírásával, éjszakázol, ellátod az otthoni teendőket, és még növesztesz is egy magzatocskát a pocidban? És ezért egy kis nyugalomra, megértésre vágysz. Ezért hibás lennél? Kötve hiszem. Magadat semmiképp ne okold!

Mancsi!
Igen, mind2 gyerek lombikbébi. Csak annyi a különbség, hogy míg Liluért sokat küzdöttünk, Csabi hipp-hopp összejött. Lilu az 5. lombikra sikerült. De csak 4X jutottunk el a beültiig, így maradt 1 TB-s lehetőségünk. Ezt játszottuk meg, amiből összejött Csabi. De mi már öribabás szülőkként gondolkodtunk, meg van a papírunk is, stb... Talán ezért is sikerült, mert nem foggal-körömmel ragaszkodtunk a vsz-i gyerekhez. Nagyon lazán csináltuk végig.
És ti? Mesélj! Hol? Hányadikra, stb...

Lányok!
Kösz, nagyon aranyosak vagytok, Lilu füle jól van. Édes volt végig a kiscsaj. Hangosan köszönt, illedelmesen elmondta, miért jöttünk. A kiválasztott fülbevalóra azt mondta,hogy "káprázatos" :D Kicsit be volt tojva, láttam, de nem sírt, csak megkért, fogjam a kezét... Nagyon szép lett 8)

Katák!
Adtak a fülbevaló forgatáshoz egy krémet, Bactroban. Napi 2X kell vele bekenni, de meddig? Az van ráírva, hogy 10 nanál nem tovább. Én meg úgy értettem, mikor adták, hogy 6 hétig, amíg be nem gyógyul rendesen :roll:

Csabi: képzeljétek, tegnap voltunk még este ruhát venni nekem a keresztelőre. Hát, mindent vettünk a szaloncukortól a kakaóscsigáig (Andinak köszönhetően :lol: ), de ruhát azt nem láttam. Mármint, amit elképzeltem... Úgyhogy valamit kell majd kezdjek a ruhatáramban lévőkkel. Csakhogy azok főként kicsik. Kb. 2 számmal :evil: Na, majd kitalálok valamit. Viszont Csabi édesen nézelődött végig. Imádtam, ahogy bambul minden kirakatot!

Éjjel viszont arra ébredtem, hogy veszettül sír. Se cumi, se cici :!: nem kellett. Patakokban folyt a könnye, és nem lehetett megvígasztalni. A hasa nem lehetett, mert nem feszített, füle sem lehetett, mert nem nyúlkált hozzá. Akkor mi? Talán rosszat álmodott. olyan elesett, olyan kétségbe esett volt szegénykém :cry: Végül bevittem a fürdőbe, és ott kezdett elhalkulni. a WC-re ülve megszoptattam, attól elálmosodott, majd lassan elaludt. Óvatosan visszevittem, de magam mellé vettem, és úgy aludtunk...

Holnap reggelre még készülnöm kell... Mikulás bácsi jön hozzánk 8)
Véda
Vendég

VIKTÓRIA HERCEGKISASSZONYNAK BOLDOG FELEDIK SZÜLINAPOT!!!

Véda
Vendég

Jajj, szegény Lizy! Gyógypuszi a pofikájára!

Mi eddig Mikulásoztunk Apával is, de most valahogy eszembe sem jutott. :oops: Bár szerintem neki sem. :roll:

De jó az a bocicipő! :D

Én két hete vettem hasonlót, az egyiken maci volt, amásikon felirat, miszerint a viselője tél-imádó. Mutattam Apának, mire megkérdezte, hogy biztos, hogy párban hoztam el? :shock: :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára titanilla78 2008.12.05 10:54-kor.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Még nem is mutattam, hogy Szabi mivel játszik mosatanság és hogy miket kapott!
Kép Zacsival a legjobb játszani
Kép Igazi pasi! :D
Kép Anya rosszul látsz Én nem.......
Kép Új overál! Kép
Kép Bélelt mellényke! Kép
Kép Cipőcske
Kép Utálom a sapkát!
Kép Hálózsák Kép
Kép Ezt a tesómék mikije hozta!
Vendég

Véda! Kérünk képet a lányzó fülbevalójáról! Ügyi volt, hogy nem sírt.
Sajnálom a rossz éjszakát. :( Látod, nálunk nappal van ugyanez. :roll:

Szerintem veszek neki Dentinoxot, hátha az a baja.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Viki! Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál!

Dodó! Puszi Lizy buksijára!

Véda! Lilu nagyon ügyi volt!
Vendég

Szabi nagyon édes! :D És jók a rucik! Olyan nekünk is van, ami rajta van.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Mindjárt rakok fel képeket a miki ünnepélyről-ez most nem volt olyan jó-az előző éveken mindig volt Mutyi bohóc,most nem,azért a gyerekek élvezték,Domi is úgy ahogy bírta a dolgot.

Kép
Kép
Kép
kike

Kriszti! A csíkos?
Vendég

Manók,és egy ördög
Kép

Gyerkőcök
Kép

Mikulás:
Kép

Sorban állás ajándékért:
Kép

Nézd Apa...
Kép

Én is megkaptam
Kép

Az egyik Óvónénivel:
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

véda!
nagyon ügyi volt Lilu! Kérünk képet! Már ha engedi! :)

d.dodó

Marcsi:nézd csak a Vercsi szoknyáját! 8) :D

Kép
Kép
Kép
kike

Babu: Ja, igen a csíkos. :wink:

Kike! Jó lehetett a műsör. Édesek a gyerekek. :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ja felhívtam apámat és mostmár biztos, hogy megyünk.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kike: nagyon édesek a gyerőcök! Domi milyen édesen barátkozik!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tita: szegénykém....

kike: nagyon édik a gyerekek!! Domi mit szólt a mikuláshoz??

Babu: szabi igazi kis pasi! a zacskó nálunk is bejön :lol:
ugyanolyan sapink van- most kaptuk a nagyitól

véda: nekem volt 2 méhenkívüli terhességem (egymás után) igy csak a lombik jöhetett szóba. A BMC-ben voltunk, az első nem sikerült (ekkor nem is lett fagyibaba) de a második igen és van még 2gyerkőc a fagyasztóban. Másodszorra nagyon erősen koncentráltam hogy sikerüljön és voltam előtte agykontrolon is- a mai napig hiszem hogy ez segített.
valszeg a jövő télen megyünk vissza a 2 lurkóért. Most úgy gondolom.

Kép
mancsi76

kike!
Nagyon jók a képek!

titi!
Remélem ott tudsz pihenni! Tényleg, apukádék tudnak 3-askáról?

d.dodó

Titi! Sajnálom!

Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Domit nem igazán izgatta a Mikulás-inkább a bolrdásfal tetszett neki,ahol ültünk :lol:

Mindenkivel ilyen barátságos volt,mint az Óvónénivel. :D

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?