Szép napot
Evelin!
Látom, a tegnapi vizsgálat az ideggyógyásznál nem alakult a legjobban...
Azt viszont örömmel olvastam, hogy Eliot ránevetett, meg kitámasztott, stb. mintha azt üzenné, hogy hé, ne is álmodjatok róla, hogy azt csinálom majd, mint amit a szakkönyvek írnak... Én lepipálok mindenkit!
Hiszek nagyon erősen abban, hogy így lesz. Eliot nem az a típus, aki olyan könnyen feladná. Felnézek rá, és rád is, amit végigcsinálsz vele!
Titi!
Az UH-os kép gyönyörű!!! Én is látom a baba profilját, és kezecskéjét
Sajnálom az éjszakát, meg az egészet, ami van a Tamással... Olyan jó lenne, ha v.hogy ráeszmélne, hogy miképp is kellene veled viselkednie...
És ne mondd már, hogy te vagy a hibás!!! Miért? Mert neveled a 2 kisgyereketeket, küzdesz Levi nem evésével, sokat sírásával, éjszakázol, ellátod az otthoni teendőket, és még növesztesz is egy magzatocskát a pocidban? És ezért egy kis nyugalomra, megértésre vágysz. Ezért hibás lennél? Kötve hiszem. Magadat semmiképp ne okold!
Mancsi!
Igen, mind2 gyerek lombikbébi. Csak annyi a különbség, hogy míg Liluért sokat küzdöttünk, Csabi hipp-hopp összejött. Lilu az 5. lombikra sikerült. De csak 4X jutottunk el a beültiig, így maradt 1 TB-s lehetőségünk. Ezt játszottuk meg, amiből összejött Csabi. De mi már öribabás szülőkként gondolkodtunk, meg van a papírunk is, stb... Talán ezért is sikerült, mert nem foggal-körömmel ragaszkodtunk a vsz-i gyerekhez. Nagyon lazán csináltuk végig.
És ti? Mesélj! Hol? Hányadikra, stb...
Lányok!
Kösz, nagyon aranyosak vagytok, Lilu füle jól van. Édes volt végig a kiscsaj. Hangosan köszönt, illedelmesen elmondta, miért jöttünk. A kiválasztott fülbevalóra azt mondta,hogy "káprázatos"
Kicsit be volt tojva, láttam, de nem sírt, csak megkért, fogjam a kezét... Nagyon szép lett
Katák!
Adtak a fülbevaló forgatáshoz egy krémet, Bactroban. Napi 2X kell vele bekenni, de meddig? Az van ráírva, hogy 10 nanál nem tovább. Én meg úgy értettem, mikor adták, hogy 6 hétig, amíg be nem gyógyul rendesen
Csabi: képzeljétek, tegnap voltunk még este ruhát venni nekem a keresztelőre. Hát, mindent vettünk a szaloncukortól a kakaóscsigáig (Andinak köszönhetően
), de ruhát azt nem láttam. Mármint, amit elképzeltem... Úgyhogy valamit kell majd kezdjek a ruhatáramban lévőkkel. Csakhogy azok főként kicsik. Kb. 2 számmal
Na, majd kitalálok valamit. Viszont Csabi édesen nézelődött végig. Imádtam, ahogy bambul minden kirakatot!
Éjjel viszont arra ébredtem, hogy veszettül sír. Se cumi, se cici
nem kellett. Patakokban folyt a könnye, és nem lehetett megvígasztalni. A hasa nem lehetett, mert nem feszített, füle sem lehetett, mert nem nyúlkált hozzá. Akkor mi? Talán rosszat álmodott. olyan elesett, olyan kétségbe esett volt szegénykém
Végül bevittem a fürdőbe, és ott kezdett elhalkulni. a WC-re ülve megszoptattam, attól elálmosodott, majd lassan elaludt. Óvatosan visszevittem, de magam mellé vettem, és úgy aludtunk...
Holnap reggelre még készülnöm kell... Mikulás bácsi jön hozzánk
Véda