Sziasztok!
Na, úgy tűnik, talán kilábaltunk a betegeskedésből, (most gyorsan lekopogtam), két hétig tartott a dolog a piciknél, már nagyon elegem volt belőle.
Ma volt a kisfiúk keresztelője, nagyon jól sikerült, de elfáradtam rendesen.
Pedig nem is itt volt nálunk, hanem a szertartás után a plébánia hittantermében volt egy kis eszem-iszom, nem nagy, csak szendvicsek meg sütik voltak. Szóval takarítanom sem kellett, meg előkészülnöm is csak annyit, hogy ki milyen sütit hozzon a rokonságból. Voltunk vagy ötvenen.
De azért csak izgul az ember, hogy minden jól sikerüljön, a babák ne legyenek nyűgösek, stb. Még akkor sem sírtak, amikor leöntötték őket!
Most készülhetünk a farsangra, Andris kitalálta, hogy Robin akar lenni, tudjátok, a Batman társa... Hogy én ezt hogy fogom megoldani...?! Azt sem tudom, hogy honnan szedte az ötletet, itthon soha nem látott Batman filmet, biztos az oviban beszélték meg.
Kisbuksi! Nagyon tündéri az a kép, gondolom kispapi örült neki rendesen!
Ildikó! Nálunk 13 hónap a korkülönbség Zsófi és az ikrek között, és nem vészes a dolog. Valószínűleg Zsófi még túl kicsi volt, hogy féltékeny legyen, ebbe a helyzetbe fog belenőni, és nem is emlékszik rá, hogy volt olyan, hogy nem voltak az ikrek. És neki még van egy bátyja is... Nekem sok egy kicsit, mondjuk a három gyereket öltöztetni, pelenkázni, de már megszoktam.
Mindjárt fél évesek lesznek, olyan fura, még csak most születtek...
Ja, és már van mindkettőnek egy-egy foga!
Zizi