Már előre bocs, hogy mengint regényt írok, de ritkán jutok ide, és mindenkinek akarok írni.
Réka!
Én a Mátéval is a Gyócsi dokihoz jártam, és most is hozzá járok. Én is teljesen elégedett vagyok vele, mind a terhesgondozás, mind a szülés terén. Többször voltam az előző terhességemmel kórházba, de ő végig figyelt, érdeklődött, tényleg lekiismeretes és kedves, figyelmes doki. Annó én is megkérdeztem őt szülésznővel kapcsolatban, nekem azt mondta, hogy nem kötelező, de jó, ha van, akit rajta kívül is ismerek a szülőszobán, és tényleg nem mindegy. Én Antalné Puska Líviánál szültem, és vele is meg voltam elégedve, de sajna most nem tud vállalni, mert nem tudja kire hagyni a kisfiát (a férje jelenleg külföldön van). Nagyon sajnálom, de van egy pótszülésznő is, remélem, az Emihez még beférek- eredetileg a Máté is nála született volna, de egy bokaficam közbeszólt ... ő is roppant lelkiismeretes és barátságos.
A dokinál az új tarifát nem figyeltem, de terhesgondozáskor ugyanannyit kért, mint 3 éve (de fent van a honlapján is a terifarendszer). Tény, hogy van, aki hálapénzként is ad ennyit (vagy adott már 3 éve is)- és ő egy idegennek adta, aki nem ismerte annyira, és mégis egy más viszony, más hozzáállás, főleg ha többen szülnek egyszerre.
Judit!
Hétfőn feltétlenül feladom én is a vonalkódokat, ha elsőbbségivel küldöm, keddre megkapod, ha nagyon sürgős. Azt hiszem, 4 vagy 5 van. Remélem, még jók!
Mászás , üldögélés, taps???- nagyon belehúzott a kiscsaj!
Vajon miért nem jó a vonalzód?
Roberta!
Nem irigyellek az eredmény miatt, de jobb, ha kiderül mitől van. lehet, hogy nem is komoly! -úgy legyen!
A suliból mennyi van még vissza?
Ősszel az én eszemben is megfordult, hogy kellene még tanulni, de már nem vennék rá mérget, hogy lesz is belőle valami.
Berni!
Hát ahogy a többiek írták, biztos nagyon jó volt a buli!
Egyszer, valamikor tavasszal én is szeretnék találkozni veletek, de majd ha esedékessé válik, pontosítunk!- ha ti is benne vagytok!
Télapó- Máté tavaly sírva fakadt, amikor az ölébe vette, de idén már nagyon jó volt, és tetszett neki, sőt annyira kacagott az ölében- szerintem csikizte a szakálla a nyakát. Zsombival (keresztszülei kisfia) nagyon várták a Mikit, énekeltek,hogy jöjjön. Amikor kopogott, azt a meglepődött, kíváncsi arcot!!! Mentek elé, egyik az egyik, másik a másik kezét fogta, és kísérték a helyére. Nagyon bátrak voltak, énekeltek neki, és kacarásztak. Meg én is- már rég röhögtem ilyen jóízűt. Ha lesz kép, teszek majd fel.
Nagy élmény volt! És felétek is járt a Mikulás bácsi? Gyerkőcöknek hogy tetszett? vagy a csizmába tette csak az ajándékot, személyes találka nem volt?