Lyndee!
Milyen jókat írsz!
Én is csak reménykedtem, hogy egyszer velem is megtörténik a csoda és íme!!
Igazad van, nehéz elhinni, én is sokszor írtam, hogy nem negatívan állok hozzá, de mégsem tudom valahogy elképzelni, hogy egyszer nekem is pozitív legyen a tesztem. És én is sajnálom azokat akik nem járnak már. Vajon mi lehet Szilvivel pl.
Nocciola!
majd neked is lesz egyszer hidd el, hogy pozitív lesz a teszted és nem lesz barnázgatás, csak egyszerűen nem jön meg. És az lesz az igazi, gondtalan babavárás.
Timi!
No, várd csak ki a 6. hetet! Majd megtudod, mi a magyarok istene!!
Na, jó, a viccet félretéve, én inkább azt kívánom neked, hogy ne tudd meg. Van aki hányingermentesen éli a napjait a 12. hétig is és semmi problémája, fejlődik rendesen a babu. Ezt kívánom neked is.
Lujzici!
Ne aggódj, én akkor amikor pont sikerült a babó, majdnem összevesztem a párommal, mert amikor én gondoltam az ovumat épp valami nyígja volt és nem jött össze az esténk. El is voltam keseredve, meg amiatt is, mert miért kell nekünk időre szeretkezni, meg hogy ha már ilyesmi rosszul esik, akkor elindult a friss házasságunk is a romlásba, és nem hiszem el, hogy ennyit kell szenvedni egy babáért stb. Szóval besokaltam. Persze ez csak pár napig tartott, párom mondta is (amit a tied), hogy csináljuk amikor jól esik, nem kell semmivel foglalkozni. Képzeld, nekik is igazuk van, úgyhogy néha nem árt egy lazább hónapot tartani.
Kinga!
Tánc szuper volt, az ugrálósakat kihagytam, meg nem is táncoltam annyit, mint szoktam, ne aggódjatok, azért vigyázok.
Csucsu!
Drukk a hétvégére!
Lyndee!
Homeós bogyókat próbálsz majd vajúdáskor? És a gátvédelmet megpróbáljátok a dokival?