Sziasztok!
Kicsit elszégyelltem magam a viccelődésem miatt, mert úgy tűnik, többen is komolyan vettétek.
Ne haragudjatok érte, de azt hittem, hogy egyértelmű, hogy vicc...
De azért köszönöm, hogy nem akarjátok, hogy eltűnjek, az mégiscsak jól esett.
Én is köszönöm a priviket!
Na, korábban még azt írtam, hogy szégyen, nem szégyen, de Boribonról hirtelen nekem is magam jutott eszembe.
Pati! Köszi a játékos eszmefuttatást! Megpróbálom eszembe juttatni amikor a játékpultok előtt állok a boltban és ezt is azt is szeretném megvenni Lucának! A múltkor vettem a tecsóban akciós FP elefántot a barátnőm kislányának karácsonyra. 3-4 napig állt a csomagolásában, míg egyszer csak nem bírtam magammal és remegve feltéptem a csomagolást...
Nyígásmentességet nem betartó gyerekeknek mi a szankció? (Te még mindig itt vagy? Nem arról volt szó, hogy törölteted magad?
)
JuditKmét! Köszi a dícséretet, nektek meg még mindig jobbulást! Hogy mennyire rátok jár a rúd egészségileg...
Szexkultúrából aztán csillagos 5-öst hozni!
Szilvánusz! Jók a talis képek. Titkos minitali volt?
Itt nem láttam, hogy lett volna toborzás...
Remélem, most már lassan túljutunk topikilag a megemészteni valókon... Hiányoznak a te írásaid is!
Niki! Nekem érdekes vagy te is!
Szívesen olvasnék tőled bővebben is.
Azért Lilla foga már elég jól látszik.
Pumperka! Remélem most már úgy keltek, hogy kutya baja Zsombornak!
Mosoly! Én sem cigiztem soha. És a szüleim mellett vágható füstben nőttem fel.
Pedig jó, gondos szülők, de ilyesmivel, akkor, valahogy nem foglalkoztak...
Jó mikulásozást!
Linocs! Nálatok sem látok nagyon fogacskákat!
Judit18! Az egy FP Incrediblock nevű játék. (
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st= ... &pid=30441) Vaterán vettem. (Tudomm azt beszéltük, hogy talán túl erőteljesek a FP villogó, zenélő, pörgő-forgó, kattogó játékai... De nagyon megtetszett... Apropó a FP tanuló szék most az Auchanban akciós! 10.990.- Ft talán.) Nektek is jobbulást!
Kölyök! Kár, hogy nem tudsz gyakrabban, hosszabban jönni!
Pepike nektek is jobbulást!
A FP kutyus demo verziója pár embert már megtréfált! Sokszor hallottam róla!
Marla! Elismerés a mosható pelusért! Vicces lehet a család 4kézláb.
Nem mintha nálunk nem lenne hasonló a helyzet.
Mimi! Azért írtam a pisilést, hogy nyugodtan nevessetek.
Még én is nevettem alatta átázott nadrággal.
Kíváncsi lennék, hogy gyermekeink mit művelnének együtt. Hihetetlen huncut Luca!
Annyira élvezem! Egész nap nevetünk. Van már humorérzéke. Néha már elég ha csak ránézek és gurgulázik a nevetéstől. Én van, hogy 1-2 órát is hagyommég Lucát este, annyira nem tudom lefektetni...
Nebula! Senki nem tudja az ideális szülőt megtestesíteni a nap 24 órájában, évi 365 napban. Szerintem mindeninek vannak olyan történetei amire nem vagyunk büszkék... Én csak egyszer fürödtem együtt Lucával (egyszer meg zuhanyoztunk), de nekem macerás, mert én ragaszkodom hozzá, hogy előtte én alaposan lemosakodjak... És mindenképp kell hozzá apa, hogy segítsen.
A pszichomókust illetően igazad lehet!
Cigis pocakosnál nálam is nyílik a bicska zsebemben...
Na, mentem aludni!