Új privát üzeneted érkezett!

marcsi!
Egészségetekre a jó sétát!
Tesód lánya pénzt lopott?

d.dodó

huh MArcsi ez meg mindig "jobb" mint amiket mi gondoltunk.
Illetve nagyon nem jo de ez nem vegzetes.
Boltbol lopott?
Mennyi idos?
Milyen buntetes var ra?

en is loptam ugy 5 eves lehettem egydoboz olyan uveg alakul por cukorkat loptam es persze elkaptak es rettentoen szegyeltem magam, azota eszmbe se jutott lopni :oops:

Igen nagy szegyen szulokent megelni egy ilyent, de hat meg kell vizsgalni mi allhat a hatterben mero kivancsisagm eroproba, adrenalin, haverok buzditasa, vagy tenyleg a bun elkovetes, eseteg muszaly, kenyszer.
sajnalom nem lehet egyszeru dolog.

Andi: sikerult kibogoznod valamit szoknya ugyben?

AgI; Jajj micsoda nap!
De rossz!
Kitartas!
Remeljuk nemfaztok meg!
En nem hagynam benn Annat ha lenne kocsink, most azert nem mert tok vedtelen kesobbmeg azert nem mert kimaszik az ulesbol es ki tudja mit csinal.
Vendég

Ja,tegnap ugye felmostam,erre még aznap kiborítottam az olajat a konyhába,a gyerekek meg a teát az előszobába :twisted:

Na,tényleg lépek melózni. :?

Kép
Kép
Kép
kike

Marcsi,
hogyan??? Miért??? Mit? Mi lett a következmény??? Csak nem javítóintézet????

Krisztikém,
egyem a Levi husi popóját! :wink:

Véda,
Lilu nagyon ügyes!!! Nem semmi feladat! :wink:

Nándi sír...

KépKép
szkagi

Emma tündéri! Kép
Sajnálom az unokahúg dolgot... :(

Levi előbb akkorát rottyantott..pelusra előbb ráírtam, hogy biohazard és csak úgy dobtam a kukába. :lol:
Valamint indíthattam a mosógépet.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Tami! Már találtam anyagot is,csak le kell mérni, hogy mennyit vegyek belőle! Meg hát ki kell bogozni az angol oldalt.. :lol: :lol: :lol:

sz.andi

Na, leányzóm végre elaludt. A délelőtti alvása kimaradt. Mondjuk elég későn keltünk. Utálom is, mert ilyenkor nagyon elcsúszik a napunk! Persze most is csak cicin aludt be, de igy meg kimaradt a főzelék! Na mindegy, majd ha felkelt, megkínálom!

d.dodó

Ági! Jaj, remélem nem fáztok meg!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jajaja! Minnyá felébred Viki, de mindig elfelejtem kérdezni, hogy a VIBURCOL kúpot mire is adjátok?? Szerintetek a fogzásra is jó?

Viki már vagy a 4. éjszaka olyan hirtelen felsír, alig lehet megvigasztalni, ráadásul vagy 6-7X sikít vagy mit csinál. Ha cumi a szájban, akkor pár perc után visszaalszik, de össze-vissza forgolódik! Hátára, oldalára, hasára, vissza a hátára, keresztbe az ágyában, aztán fel a sarokba..stb. Annyira sajnálom! Nagyon nem alszik jól éjszaka!

sz.andi

:cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.04 16:35-kor.
Vendég

Na Áron elaludt,az eső szakad,sétának,postának lőttek,pedig már így is csúsztam a csekekkel!

Marcsi! Babakocsi szupi,annyira bánom,ogy nem ilyet vettem,pedig először ezt néztem ki!
Az enyém is jó,de nehéz mint a dög,így ha sétálni megyünk,Áron ugye alszik vagy addig sétálok míg fel nem ébred vagy akkor megyek mikor tudom,hogy lassan jön haza Apa és együtt felhozzuk!
Ha felrángatom azon a pár lépcsőn felébred,másképp meg nemtudom felhozni! :twisted:
A csomitartóba csak kerekek nélkül fér el,persze egy pillanat rátenni de akkor is.
Úgyhogy ha én az életbe eljutok talira bizti nem viszek babakocsit,legalábbis ezt nem!
Mi is voltunk egyszer lopni,kukoricát,gyerekkorunkban!
3 lány,de meglepett a tulaj 18 éves unokája,erre elszaladtunk,ő utánnunk,2 barinőm már megállt,elszaladt mellettük és jött utánnam! Ő volt a gyorsabb! Megkérdeztem miért engem?
Tudjátok mit mondott:TE FUTOTTÁL A LEGGYORSABBAN!
A rohadt életbe,ha ezt tudom! :twisted:

Ági! Sajnálom a kazánt és a talit is,nincs már esély rá?
Én sem hagyom a kocsiban a gyereket egy percre sem,sőt nem is megyek vele egyedül csak ha nagyon muszály és akkor magam mellé kötöm be! :oops: :oops:
Igazi paramami vagyok!
Nálunk sokan kinnthagyják a posta,bolt előtt,mert mindenki ismer mindenkit!
Hát én nem!
Sose lehet tudni mikor vetődik erre egy félnótás idegen!

Kép

Kép
ibm

marcsi!
Sajnálom! Tényleg nehéz lehet a szülőknek is! És szerinted mit kaphat büntetésbe? Mármint a rendőröktől! Én nem is tudnám mit csinálnék a szülő helyében!

d.dodó

Húúú Marcsika! Nem egyszerű dolog! Tényleg jó lenne valami pszichomókus, vagy nem is tudom! Tuti valami baja van a gyereknek, csak nem mondja! Jaj, szegény! Azért sajnálom a kiscsajt. Nem egy erős jellem ezek szerint! Mi lesz a bünti?

sz.andi

marcsi!
Amugy ilyenkor az is szokták mondani, hogy a válás "miatt" lett ilyen. Eddig nem mutatta ki, és most igy jön rajta ki ez az egész, hogy mennyire "sínylette" meg a válást!

d.dodó

Na jó, akkor nem gyáva nyúl vagyok, hanem igazi, rendes, elővigyázatos anya, aki nem hagyja a kisdedet az autóban :D 8) de persze ettől még nem fűlik a fogam a tankoláshoz :? talán holnap még elkúszik az oviig az autó, aztán valahogy elvonszolom a benzinkútig :roll:

KépKép
szkagi

Sziasztok!

Hoztam képeket!

És ne is reménykedjetek, hogy átmegyek várandós topikba!!! Én ide tartozom!!!!! Ti is leszetek hamarosan várandósaok!!!!!!

Ma láttam elősször a kis pirinyómat és még ilyen szép babát uh-n nem is láttam. GYÖNYÖRŰ!!!! Szép formás már most! Gyönyörű orrocskája van és épp integetett nekem!

CRL: 50 mm, BPD: 19 mm
Tarkóredő: 1,2 mm (norm) Orrcsont látható.
Az uterus környékén kóros echo nem látható.

Dg: Grav s. 11. =11 hetes terhesség!

Kép

Sajnos csak ilyen képet kaptam!
Fejcije profilból!
Az orránál legfelül van a keze, ha látjátok!

És most a többi gyerekemről is képek!
Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Kép idenézz mit tudok! Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Levi pár napja négykézlábra áll és hintázik. Sajna csak hátrafelé halad előre még nem.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

titi!
Jaj de jó!
Nagyon szépségesek vagytok! Szerintem kislány ;)! Persze a másik két gyerkőc is szépséges! Örülök hogy minden rendben!

d.dodó

Marcsi,
küldtem privit

Titi,
ha hasonlítani fog a tesóira, gyönyörű gyerek lesz!
És igen, látom a kezét, meg a pofiját!!!!
Örülök, hogy minden eredménye jó!!!

A talit meglátjuk. Hátha mégis hamarabb kijön az a szerelő. Vagy Zoli itthon marad :roll: na, ez kizárt, de hátha.

KépKép
szkagi

Szia Kismami!

Jaj de nagyon örülök,hogy minden ok!
egyik gyerek szebb mint a másik!
Levinek is milyen kis vicces sérója van!
És hogy vagytok?
Mesélj!

Szupi a járóka,Levi élvezi?

Kép

Kép
ibm

Titi, gratulálok! szuper hogy minden rendben! és örülök h boldog vagy! :D
hétfőn megyünk együtt? Talizunk a széna téren?
bencuri

Jaj, olyan szép ez a Levi!
Titikém, büszke lehetsz!

KépKép
szkagi

titi!
Nagyon ügyes Levi, hogy már ilyeneket tud! Miért irod, hogy sajna hátrafele halad...van olyn topikbaba, aki még csak nem is forog!

d.dodó

Levi annyira gyonyoru gyerek, nem csoad hogy Annanak ugy bejon!
Es a legkisebb is szepsege, en latom a kezet, arcat, orulok hogy minden rendben vele.
Szupi a jaroka! Jo hogy ilyennagy!
Annanak is ez az uj tudomanya negykezlab hintazni, o halad elore is, mert a sok hontatol fejre esik es ezzel halad elore fele :lol:
Vendég

Jajj es masfel het utan ma elsozor a gyermekem etelert sirt :!:
Megevett 80 bananturmixot( fel banan tappal osszeturmixolva), es 140 oszilet( ami 6 kanal oszi vizzel higitva). :lol:
Vendég

SZIA KISMAMI!!!!!

Úgy örülök Nektek!! A Fiaid:Kép

A kis tündérke is ilyen szép lesz! Én is látom a kezecskéjét!
Úgy örülök, hogy jobb kedved van, látszik ám!!

Megyek, Viki megint iszonyatos sírással ébredt! Valamit kezdeni kéne vele, mert nagyon szenved. Mindent olyan erősen dörzsöl a fogacskájához, persze fáj neki és sír! Mit csináljak vele???Kép

sz.andi

Gratula Anyjuk! Anna nagyon ügyes!

Levi tényleg annyira szép,nekem nagyon bejön!
De persze Oli is!
Kivi vagyok milyen lesz a "harmadik"!

Titi! Tamással helyzet?

Kép

Kép
ibm

Jaj Andi! neked akartam írni,hogy Áron ugyanezt csinálja,én a Viburcolt a foga miatt vettem,a múltkor nem nagyon használt,de ma megint kipróbálom!
Nurophen szirupot szoktam neki még este adni ha már nagyon gáz a helyzet,nem mondom,hogy megszűnik tőle,de jobb.
+kenegetma dentinox oldattal.
Sajna több ötletem nincs!
Annyira sajnálom én is szegényt,néha kaja közben is ordít ha a kanál épp hozzáér!
Borzasztó!
Te használsz valamit?

Kép

Kép
ibm

Dodó: azért sajna, mert hamar ideges lesz, hogy nem éri el a játékát amit szeretne.

Csajok, köszi édesek vagytok!

Jelenleg hullának érzem magam, már napok óta alig alszom és már kezdek zsibbadni...
Levi 3 napja csak tápot kap, de persze nem viszi túlzásba. Most is csak 100-at evett meg, de nem adok neki mást, mert most élvezem, hogy csak tápozik. Amúgy tegnap megkínáltam egy kis főzivel, mert nem evett normális adag tápot, de nem kellett neki. A járókát nem sokáig bírja, de a szőnyegen is hamar megunja a játékot és üvölt. Mindig foglalkozni kell vele, de már nincs erőm. Most is a járókában üvölt 2 perc játék után.
Sajna még mindig folyik az orra és elég sűrű, de más baja nincs.
Rettentően utálja az orrszívást.

Amúgy annyira fáradt vagyok már, ha meghallom, hogy sír össze tudnék törni valamit....

Bocsika, gondolom nem ilyen mesélésre számítottatok.
Tamás tegnap este közölte, hogy szombaton egész nap edzői továbbképzésen lesz. Már előre kész vagyok.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Marcsi! Na milyen a babakocsi?! Még jó, hogy nem adta el a csaj! Én úgy döntöttem, hogy esernyőkocsit sem fogok venni, mert ennek a sportrésze szerintem tök jó, nem kell még egy + babakocsi. (na meg Rolinak van kettő esernyő is, csak kicsit már strapásak)
Sajnálom a keresztlányodat, de biztos van valami köze hozzá a barátoknak és a családi körülményeknek is.

Titi! Gratula a jó eredményekhez, nagoyn édik a gyerekek és én is látok mindent.

Levi és Anna nagyon ügyik! Nemsokára mászni fognak!

Mindent kitakarítottam, a kaja még készül, gyerekek lefektetve. Végre szusszanhatok!

Kép
szly27

Ami! kenegetem dentinoxal, de nem hiszem, hogy segít! Főleg, hogy nem is szabad sokat adni belőle! Kész vagyok teljesen! Annyira sajnálom szegényt!!! Most is nyavalyog! Pedig nem volt ilyen! De tuti az fáj neki!! Veszek én is kúpot, hátha!

Meg mondtak valami olyat, amit többet lehet használni de receptes. Nem tudom mi az. Katák esetleg?

sz.andi

jajj,de jó,megjött a gyes-meg a családi pótlék-már nagyon kellett :D :D

Kép
Kép
Kép
kike

Jaj Titi!
Úgy sajnálom!
Olyan kár,hogy nem vagy közelebb! :cry:
Nem csoda,hogy fáradt és ideges vagy,én azt sem tudom egy gyerek mellett,hogy csinálok majd végig egy terhességet,nemhogy így ahogy te!
Annyi energiád van neked is!
Hihetetlen egy nőszemély vagy!
Örülök,hogy Levi eszik,hátha megjavul mostmár!
Itt lenne az ideje!
Voltatok dr-nél vele,vagy mikor is mentek?
Az agyam még mindig szita! Bocsi

Azért valamennyit tudsz pihenni?
Anyós?

Kép

Kép
ibm

Titi! Gyönyörűek a gyerekeid! Mind a három! :D :D :D
Olyan jó megint UH képet látni! Tiszta nosztalgia! :oops: egy kicsit irigykedem ám

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Dentinoxból melyiket használod?
Én úgy tudom a gélt lehet kb. 3X,mert lidocainos,de az odatot lehet többször én azért vettem azt.
Jaj már Áron is kiabál,vagyis még csak beszélget!
Rohadt eső,pedig milyen jót aludt volna kinnt!

Kép

Kép
ibm

Tita! Értem miről beszélsz! Szegényke! Nem lehet könnyű dolgod! Úgy segítenék valamit!

sz.andi

Énna gélt kaptam. Mondtam a gyógyszertárban, hogy adjanak valamit, ami jó. Hát ezt adták. Sztem nem ér túl sokat! Megint sír! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

sz.andi

Szonja, Áron, Emma és Csabi is nagyon édik!

Zsuzsi! Köszi! Tényleg jó kislány Jázmin, egy szavam nem lehet rá. Szerencsém van mindkét gyerekkel, Roli még Jázminnál is jobb volt.

Most is szundiznak mind a ketten!

Titi! Majdcsak túl leszel már az első trimeszteren és hátha a közepe jobb lesz egy kicsit! Levi is kupálódik! Majdcsak alakulnak a dolgok!

Kép
szly27

Dodó: azért sajna, mert hamar ideges lesz, hogy nem éri el a játékát amit szeretne.

Csajok, köszi édesek vagytok!

Jelenleg hullának érzem magam, már napok óta alig alszom és már kezdek zsibbadni...
Levi 3 napja csak tápot kap, de persze nem viszi túlzásba. Most is csak 100-at evett meg, de nem adok neki mást, mert most élvezem, hogy csak tápozik. Amúgy tegnap megkínáltam egy kis főzivel, mert nem evett normális adag tápot, de nem kellett neki. A járókát nem sokáig bírja, de a szőnyegen is hamar megunja a játékot és üvölt. Mindig foglalkozni kell vele, de már nincs erőm. Most is a járókában üvölt 2 perc játék után.
Sajna még mindig folyik az orra és elég sűrű, de más baja nincs.
Rettentően utálja az orrszívást.

Amúgy annyira fáradt vagyok már, ha meghallom, hogy sír össze tudnék törni valamit....

Bocsika, gondolom nem ilyen mesélésre számítottatok.
Tamás tegnap este közölte, hogy szombaton egész nap edzői továbbképzésen lesz. Már előre kész vagyok.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tita tényleg gyönyörűek a gyerköcök. Én is irigykedem egy picit. Nemrég még nekünk is ilyen képeink voltak. Olyan furi. Kivi leszek ki lesz a második aki kismami lesz. :)

Kép
linda24

Andi! Gondolom a dologelre gondolsz,asszem az is recept nélküli,de mondom én azért vettem a dentinox oldatot mert többször lehet használni.
Ezen kívül mondják még a Viburcolt,Nurophen,Panadol baby,Chamomilla vulgaris talán,de ze van a Viburcolban is azért is vettem!
Hát nem tudom,nálunk szerencsére nem sír egész nap,de ha rájön akkor brutális!
Remélem szegény Vikinek hamar kinő a foga!
Szegénykém!
Enni eszik rendesen?
Áron olyankor azt sem nagyon szokott!

Kép

Kép
ibm

2. kismama? Lenne tippem! :wink:
És NEM ÉN!

Kép

Kép
ibm

Én olyan szarul érzem magam! Úgy görcsölget reggel óta a hasam. Pedig ugye amióta szedem a gyogyit, azóta nem mensiztem! Nem tudom mi a fene lehet!

d.dodó

Ami!
Kire tippelsz másodiknak?

d.dodó

Mennem kéne,de olyan jó itt veletek!
Áron beszélget a fejvédőjével,tök jól elvan!
Csak olyan lelkiismeret furdalásom van mikor itt ülök,ő meg egyedül játszik! :cry:
Persze azt is kell neki,de akkor is!
Asszem megyek mostmár szeretgetni a kis csibészt!

sziasztok

Kép

Kép
ibm

Szly: a terhességemmel nincs semmi gond, ha időnként nem lenne hányingerem észre sem venném. Levi nem alvásával van bajom, mert szinte alig alszom és már hisztérikus állapotban vagyok ettől. és sajna nem látom a kiutat.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

dehogy eszik! 9-kor evett vagy 180 tápot, de azóta kb. 1 órája egy fél adag pépet, amit 150 vízből csinálok!!

ki a tipped? vera? :lol: :lol:

sz.andi

Wera?
Vagy esetleg te?????

:wink:

Kép

Kép
ibm

Jaj Andi! Bocsi! A válasz még Dodónak ment,rá értettem,hogy TE!

Kép

Kép
ibm

IBM! Kire gondolsz?

Az én Levim meg megint :shock: alszik :shock: Biztos valami baja van... :lol:
De előtte még betolt 200 :shock: tápot!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ás hánykor kelt?
Ezazért nem olyan kevés!