Sziasztok!
Olvasom, hogy nagyon sok kis betegünk lett megint.Szegénykék
Eszterxx: akkor te ismered az érzést.
linocs:gratulálok hogy ilyen erös vagy.Napi két doboz után csoda hogysikerült leszoknod
Én csak kb 10 szálat szoktam naponta, de azt se mindig.
Biribon:csoda szép kislányka Lucácska.Hát igen a pisilés az nagy gond.tudom nem vicces de jot nevettem, persze mikor Máté engem pisil levagy másfele megy akkor nem nevetek
Tényleg hasonlo az apukája lába az övéhez
Nagyon szépen ül és milyen ügyes!!!!Látom már most oksitja magát
A horoszkop Mátéra is ugyan igy illik, mint Lucára, tiszta egyformák
Ö is minden veszélyes dologban benne van, én meg frászt kapok töle.
Judit(K):Szegény Nimo, jo lenne hamár meggyogyulna, az infralámpát én is javasoni tudom, hallottam már rola, hogy jo, és talán hamarabb gyogyul is a beteg töle, persze csak ha állja Nimo.
Szilvánusz: nagyon cukik a gyeköcök, jo hogy igy együtt maradtak mig fotoztál.
pumperka: jobbulást Zsombornak
Linocs: Jó ez a kép Fruzsirol
Pati:
teljesen megértelek a kocsit tologato anyukákrol, azt én is elitélem, és én az utcán sose gyujtok rá ,mikor tolom a kocsit, mert a szerintem is undorito
judit18:Szegény Eszterke
jol el kapta ö is, jobbulást neki
marla singer: arra nem gondoltál még, hogyesetleg Hanna kihagyja a mászást és egyböl állni fog?Mert csak azért gondolom igy mert irtad, hogy áll már felfele.Milyen a moshato pelus? jobb mint az eldobhato?
petramama: jó hogy jön anyukád, de munka mellet azért pihizz is egy keveset.
Jo kis poénok:)Jo nehéz Boroka már.
Nálunk is szokott ilyen hiszti lenni, de mivel én sem birom hallgatni inkább hagyom még egy kicsit mászkálni és játszani, néha elég 10 perc is és utánna simán elalszik.Tudom, hogy ez nem jo, de én nem akarom feleslegesen sem öt sem magamat szenvedtettni, pedig tudom, hogy ezzel csak azt érem el, hogy a fejemre fog nöni.
kacika:hogy van Petike? Voltatok dokinál?
más, tegnap ki akartam probálni, milyen képet vág máté ha nem egyedül fürdik, és megbeszéltem az apjával fürödjön vele, hát azt a rivást, nem tetszett neki, mert nem egyedül, volt a kádban, meg talán egy kicsit több viz volt mint szokott.Hát majd késöbb ujra probálkozunk, hátha...sikerül.
probáltam másik képet feltenni a vonalzora, de csak a vonalzot sikerült megcsinálnom, szerintetek miért nem sikerüt, a képet is lekicsinyitettem és még sem fogaja el.Kérek még segitséget
ennyire béna vagyok.na megyek