Ötletbörze jó ötlet
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Nekem tetszik a golyópálya, és valahogy beleragadt a fejembe. Tavaly Csengim sokat játszott egy egyszerű darabbal játszóházban. Amikor ott voltunk, órákig képes volt gurítani. Hogy most mekkora sikere lenne, nem tudom, én csípném.
Besztihez hasonlóan nekem is a csajos ajándék a probléma. Illetve az alapproblémám, hogy a gyerekeim eddig még nem tanulták meg igazán értékelni hosszútávon az ajándékot, játékot. Minden addig izgi és szép, amíg kibontják, kettőt löknek rajta és jöhet a következő. Nyilván ez a nevelésünk hibája, nem az övék. Viszont szeretnék változtatni ezen.
Boti tavaly karácsonyra kapott egy fa sínrdsz-t vonattal. Ha előkerül, imádja. Ezért azt találtam ki, hogy a régit is becsülje meg új is legyen, ezt fogjuk bővíteni. És hogy ne legyen bőség zavara, mindenkitől ehhez kap vmit. Pl elemes fa mozdony, újabb sínek, alagút, híd, stb. Meg kimondottan 1 db vmi dínós vagy sárkányos cucc, meret most az a fő őrület.
Csengimmel bajban vagyok. Golyópálya nem kimondottan csajos. Ez a Csipkerózsika, Pokahontasz, Hamupipőke világ aranyos, de nekem túl csajos... Persze lehet, hogy kinövi, ha kiélheti benne magát. Gondoltam fa babaházra, és neki a későbbiekben az lenne bővíthető. Nem tudom mi legyen. Agyalok, de nem akarok sokáig tökölni, mert szeretném november végéig lerendezni a beszerzéseket.
Mukk