szep jo reggelt mindekinek!!!!
a tegnapi depis delutan utan ma kicsattano energival ebedtem a 11 (
) pisiszunet ellenere.
tegnap este apa latta, hogy nagyon nyugi vagyok, igy elmentunk enni egy kozeli pubba. degeszre zabaltam magam. utana meg elment o bevasarolni. nekem nem kellett mennem.
este hajnali 1-ig beszelgettunk. reggel meg hofedte tajra ebredtunk. sajna ez mar olvad is, es most esik helyette az eso, de itt olyan ritkan esik a ho. csinaltam fotot. majd felteszem.
Rengeteg dolgot terveztem be mara. A maradek karacsonyi ajandekok becsomagolasa, vasalas, porszivozas, feltenni dolgokat ebayre, csekkeket befizetni (itt ez azt jelenti, hogy mi kaptunk penzt es azt kell a bankban befizetni), postara menni. majd meglatjuk meddig jutok el.
en is pont ma reggel gondoltam zsirafra meg zsebire. remelem mindannyian jol vannak.
magi. koszi a hireket laurarol es cilirol. remeljuk ok is hamarosan babaznak.
csaki. koszi a valaszt. akkor be kell szereznem valami vekonyabb takarot, mert a paplanunk nagyon vastag. azzal nem bernem betakarni a hasamon. meg akkor majd hosszu ujju felsoben fogok aludni, mert kulonben megfagyok. ejjel nagyon lehul a szobank.
sina, boci. sajnalom, hogy ma sem szultok!
en most ugy szamolok, hogy maximum 24 nap! annal tobb nem lesz. furi latni a veget!
apa megkerdezte, hogy mit szeretnek Karacsonyra. mondtam, hogy a gyereket leginkabb. meg vagyom egy laptopra, de tudom, hogy arra most vegkepp nincs penzunk. szoval megbeszeltuk, hogy ne vegyen semmit. nincs szuksegem egy szazadik nyaklancra, vagy hasonlora. lehet, hogy ruhat majd vennek valamennyit, de nem tudom mekkora leszek a szules utan. ha nem ferek bele abba,ami van, akkor majd a learazason veszek januarban.