Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Visszaolvasni... :shock: :twisted: :lol:
De láttam az összes babaképet! Imádnivalóak!
Lackó sírt? :shock: El sem tudom képzelni ról!
Marcsi! A csaj monnyon le! :twisted:

Egy képpel is jöttem, azaz kettővel:
Kép narancsbőr már most :lol:
Kép lebuktam hogy rágom a lábkörmöm..

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Na, pucér seggel laptető! :oops: :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Marcsi! Milyen márkájú a babakocsi?
Vendég

Kike! Nyugalom a hosszú élet titka! Én megértem a kocsi hiányotokat! Mikor nekünk sem volt én is mindig szenvedtem pedig nekünk mindig kölcsön adta Após az övét!

Kriszti! Puszi arra a narancsbőrös popsira! :D
Vendég

Hát,akkor én nagyon rövid életű leszek. :cry: Mégha a városban lennénk akkor még oké lenne,de így?Úgy elegem van!!!

Vercsinek meg olyan száraz a kezén a bőr,hogy a kézfején,a bütyköknél kivérzik,és egyszerűen nem tudom mi a francal kenjem neki-mindig gond volt a száraz bőrével-de néha jobban előjön neki.És fáj neki,de mivel kenjem??? :cry:

Levi nagyon édes,és minden Babóci!

Holnap délelőtt meg miku ünnepély az oviban-és tuti nyűgi lesz Domi,mert nem fog tudni aludni,fél kilenckor lesz,és ilyenkor szokott aludni
:twisted:
Úgy hiányzik ez,mint púp a hátamra!! :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

sziasztok!

Marcsi, mi volt olyan döbbenetes? Remélem nincs baj! Mesélj!
Nekem peg perego babakocsim van és a teszveszen csomó lábzsákot lehetett hozzá venni! Néz ott körül! ( pl a peg peregok kompatibilisek egymással! )

Kriszta! Döbbenetsen jó a popsi-kép! :lol:

Kép
andkata

Kike, fel a fejjel!!!

Ja és én is csak jövő héten fogom tudni feladni az ajándékot és sajna nem lesz benne saját magam készített! :( Én ehhez nem vagyok elég kreatív!

Evelin, Neked is kitartás a naphoz! Gondolok Rátok ezerrel!

Kép
andkata

Haberkorn a babakocsi, és itthon van!!!!!

Juhéjjjjj!

Andkata, és a többiek!

De, sajnos baj van! Szerintem nem is kicsi. Nem velünk, hanem a nővérem lányával. Nem beteg szerencsére, de döbbenetes.
Vendég

Kike! Valami jó kis zsíros kézkrémet nem próbálsz ki Vercsi kezére? Szerintem az jó lenne!
Vendég

)Jó reggelt!

Evelin!
Drukkolok nagyon! majd jelentkezz, mit mondtak.

Viki!
Lackó nyűgösége elmúlt?

Kriszta!
Szuper a popó:) (A miénk is narancsbőrös. Azaz Emmáé :lol:)

Képzeljétek, a lányom óránként kelt enni , hetkor meg felébredt végleg, nagyon fáradt vagyok most.

Lehet, hogy kevés a tej?????

De hogy valami jót is mondjak: most először aludt el önállóan az ágyában.
Már két napja szoktatom, hogy énekelek és ütögetem a popóját, de nem fogom kézben, ugyanis lassan letörik a deerekam, meg nem is cicin alszik el.
És úgy 10-15 perc éneklés.
Most meg magától!!!!

Hurrá!

Az én ajándékom is-is. Bár a kézügyességem nekem sem túl jó, azért megpróbálom!

Jók legyetek, küldjetek sok képet!
Vendég

Marcsi mi a baj?
Vendég

Marcsi, mi abaj az unokahúgoddal?
Remélem semmi komoly!
Vendég

Marcsi! Elmesélhetnéd!

Kike, Vercsinek nem lehet ekzemája? Ha csak szimplán száraz, nekem a Nutrogena kézkrémek jöttek be, szerintem az sokat segít. Nekem is irtó száraz volt főleg mikor dolgoztam ( sok fertőtlenítő).

Óránként Orsi? Nem cuminak használ Téged a lányod?

Kép
andkata

Marcsi! Most mi van? Nem írod le, hogy mi a baj?
Vendég

Kata!

De, én is erre gondoltam.
A rendes cumit viszont nem fogadja el, nem is tudja, hogy kell vele bánni.

Adél jó lány volt?
Volt egy Adél nevű kollégám, rajztanár, vékony, törékeny, szőke, nagyon szép! Sztem a ti Adélotok is ilyen lesz :)
A szomszéd kutyák me megint rákezdtek, tegnap is felébresztették :twisted: :twisted:

Marcsi!!!
Mi a baj?
Vendég

Kata:kiskorában az volt neki,három féle kenőcsel kellett kennem,.Végre megtaláltam a kézkrémet,emit kerestem,de ha ekzema,akkor gondolom nem fog használni neki,ilyen pikkelyszerűen száraz,nagyon...próbáltam neki a neogranormont,de nem használt.Most kipróbálom majd neki a kézkrémet,aztán nem tudom.
Dominak is a pofiján mindig van egy folt,ami száraz,mondta a dokinak,és azt mondta hogy babaolajjal kenjem :roll:

Marcsi:tényleg,mi a baj???

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.16 13:43-kor.
Vendég

Garnier kézkrémem van,extra száraz bőrre-ez is jó?

Kép
Kép
Kép
kike

Vagy írtad Kata a szteroidos krémet-azt dokitól kell kérni?

Kép
Kép
Kép
kike

Szteroidos krémet csak akkor, ha tényleg ekzema, akkor viszont kell. Dr. írja fel...

Adél egy tündér volt éjszaka, egyszer kelt, rikoltozva 4-kor és háton találtam, teljesen másutt mint ahová leraktam, szopizott, majd azonnal visszaaludt és 7.30-kor arra ébredt, hogy az apja bemegy a szobájába ( ott vannak a ruhái). És most ismét alszik, ilyenkor max 2 órát bír, este meg 4-et is ébren. Ki érti ezt?

Jó lenne, ha magas lenne és törékeny, bár anyját nézve, ez nagy mázli lenne :) A szőke meg? Bár az apja világosbarna és majdnem szőke volt kicsinek. Ami haja most nő az világos...

Ja, Orsi akartam még írni, hogy ne aggódj a forgás miatt. Van egy barátném, csak anyatejet kapott a leánya, 7 hónaposan 9 kg volt és csak 6.5 hónaposan fordult meg. Dundibb babáknak nehezebb a mozgás.

Kép
andkata

Jo reggelt!
Hat igen mi megont bealudtunk. Az en kis angyalkam igen elkenyeztet alvas ugyileg, leirni sem merem, de en eletemben nem aludtam ennyit mint miota Anna velunk van:)
De azert meg is erdemlem ha ugy vesszuk amig poziban volt semmit nem aludtam, en a 4ik hettol nem tudtam aludni hol a hanyingertol, hol a gyomorsavtol, hol a gorcsoktol, hol a nagy hastol.....szoval ha mast nem most 9 honapig aludni fog a lanykam hogy karpotoljon :oops:
Jol van, orrat ejjel sem kellett leszivnom, bar egy adag nurofent beugyeskedtam a kis szajaba mert iszonyat forronak ereztem, de most reggel csak hoemelkedes.
Mar bejarta az egesz jarokajat,pedig meg reggelit sem kapott.
Mostanaban huzom vele hogy 4 4 es fel orankent egyen csak akkor nem kella fele elkeszitett tapot kiontenem.

Muffin: gondolok Ratok!

Adel szerintem is egy olyan nev aki egy igen szep de eros nohoz illik.Eddig igaz is a tunderke Adelkara!

Macsi: csaknem terhes az unokahugod?

Orsi : ugyi a lanykad!

Kike: ne bukj ki!

Wera : jo shoppingot hoolnapra!
Hetvegen nem jossz be, mondjuk szombaton? Bar en is csak Annastul tudnek, de olyan hangulatos a vasar, egy fel forraltbor le is csuszhatna( en tegnap 3 bogrevel ittam :oops: jo sajat keszitesu, igen gyengus, de azert megereztem, igy hogy 1 eve nem ittam alkoholt igazabol).
En is szeretnek valami rucit, ami jo az eskuvore is meg karacsonyra is, de szerintemmarad a turka mert en mar itt az Arkadban mindent megneztem es pokoli draga de nincs is tul sok ami tetszene.
Vendég

Kata!

Köszi a megnyugtatást!
Emma is már most több mint nyolc kiló, anyu is azt mondta, hogy talán ezért megy nehezebben, hogy nagyobb súlyt kell mozgatnia:)
De oldalra már simán megy neki:)

Egyébként a képek alapján Adél vékonycsontúnak tűnik és sztem a csontozat szerkezete már ilyenkor eldől, vagy nem?
Az én lányom nagycsontú lesz, mint én, mondjuk én ehhez viszonylag gebe voltam, csak irtó csontos. (nem túl szép)
Szép napot nektek és köszi mégegyszer!
Vendég

nemis holnapra Wera hanem mara, bocs :oops:
Vendég

jó reggelt!

Kriszti! Levi nagyon édes és ő is jó húsban van úgy látom!

Marcsi! Örülök, hogy sínen van a babakocsi! Nem adtak hozzá lábzsákot amikor vettétek?

Át kéne mennem a boltba, de megint esik. Ma jönnek vendégek, úgyhogy takarítás van soron.

Megyek is, mert nyüszi van, még benézek!

Kép
szly27

Sziasztok!

Tegnap már nemtudtam jönni,most aztán felköthetem a gatyám!
Ennyit írni,bocsi ha valakit kihagyok.

Először is WERA!!!! Egy évvel ezelőtt asszem nálunk boldogabb ember nem volt a világon ugye??????? (12. heti uh)
Nemtudom honnan van neked is ennyi energiád,Bugri bizti rád ütött.

Marcsi! Örülök,hogy odaért a babakocsi,sajna nemtudok segíteni,talán Wera,neki is olyan van nem?
Pént is megkaptad?
Mi a baj?

Kike! Kitartás! Biztos a mensi,olyankor én is tiszta gáz vagyok! (néha anélkül is).
Nekem is mindig kiszáradt a fertőtlenítőtől a kezem,úgy,hogy véreztek a bütykeim,most Áron nivea fürdetőjétől szokott.
Este beszoktam kenni jó vastagon glicerines krémmel(kórházban gyártják,sajnos nemtudom pontosan mik az összetevői),ráhúzom a cérnakesztyűt és reggelre nagyon szép.

Muffin! Megy a drukk mára! Megnéztem a videót,Eliot nagyon édes,micsoda fintorokat csinált!
Amúgy meg tök ügyesen eszik kanállal!
Nagyon jól bírod a sok programot,tényleg nem véletlenül a ti fiatok!
Minden elismerésem!
De ezt minden nap leírhatnám!

Ajándék: Ötletem már van,de én talán jövő héten tudom postázni!
Az a lényeg,hogy 24-re ottlegyen nem?

Nekünk elég szar éjszakánk volt,23:30-kor nagy nehezen elaludt,kb. 15X-i ringatásra és már 3:30-kor kelt,egyszerűen nem aludt vissza a kiságyba,megint vihettem magunkhoz,ott aludt 7:15-ig!
Hulla vagyok!
Tegnap tök nyügi volt.

Voltam a dr-nél megkérdezni az oltást,hát ő állítja,hogy mind1 mikor viszem így is úgy is 2X kap+15 hónapos korában emlékeztetőt!
Hát én nemtudom,világosan le van írva,hogy 6 hónap előtt kezdve 3+2 évesen az ismétlő,7 hónaptól 2+2 évesen ismétlő!
Úgyhogy abban maradtunk,hogy majd januárban viszem,addigra úgyis 7 hónapos lesz!
Babu! Ti most hányszor kaptok?

Kriszti! Narancsbőrös popó ismerős!

Vidokata! Még a múltkor akartam írni,hogy nemtudom honnan vagyok isemrős,Belvárosi eü-i,esetleg Orfi,Bik????

Igen,Ároné volt az első(két)fog,tettem fel fotót,de már kijöhetne amásik kettő is mert borzalmasan megviseli néha!
Tegnap megint Nurophennel aludt,ma megint mepróbálom a Viburcolt,eddig nem nagyon használt,de hátha!
Gratula Bugri Nórinak és Emma babának a fogakhoz,és irigy vagyok,hogy így élték meg!
De persze örülök!

Biztos kihagytam a felét,mindjárt olvasok még,de gondolom mire ezt bepötyögtem már teleírtatok egy oldalt!

Kép

Kép
ibm

[quote] írta: narancsbőr már most Laughing
:shock: :D :D :D
[quote]N írta:a, pucér seggel laptető! Embarassed Laughing

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kriszti! Ki így ki úgy :lol: :lol: ....[/quote]
magdolnam

Csomót írtam, és elszállt!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Megyek és felrobbanok, utána újra megpróbálom!

Véda
Vendég

Kata:köszi,akkor kenem neki,és ha nem múlik akkor doki,bár az oviban nem kennék neki,mondván ez nekik nem feladatuk-szép,mi? :twisted:
Így csak reggel,meg délutántól tudom kenni neki. :?

Kép
Kép
Kép
kike

tegnap egy éjszakai mozielőadáson voltunk a barátnőmmel, a tükröt néztük meg :shock: (kimenős voltam) Hát, extra durva film.... :cry:

Nagyon jó volt kimozdulni. Sőt, kaptam tőle dvdket :) A született feleségek összes évadát :) LEsz mit nézni :D

Nagyon jók a képek! A pucér segges a legjobb :D
magdolnam

Ja, vékonycsontú a drágám, úgy tűnik legalábbis. A kisebbik húgom igen törékeny volt kicsinek, aztán felnőttkorára neki is igen méretes popója nőtt, de így is szép. A gyerekorvosunk szerint Adél tiszta Zsófi húgom. Hát nem tudom, szerintem apjára üt ( neki is vékony a csontozata ).

Ami! sajnálom Ároncit, megviseli rendesen a fogzás... Gyógypuszi a homlokára!

Kép
andkata

jaj, az ajándék! Én nem tudom sajnos mikor jutok postára... De karácsonyra mindenképp ott lesz!!!! Már félig megvan!
magdolnam

Én is akarok mozit!!!

Kép
andkata

Szegény Áron :( rossz dolog ez a fogzás. Egyébként a narancsbőrre visszatérve... nekünk is olyan. Pont mondtam a férjemnek, erre lekapott a 10 körmömről, hogy NEM NARANCSBŐRÖS A FENEKE! :shock: Jó.... Minden babónak ilyen??? Ez elmúlik?
magdolnam

KAta, de ne ezt, mert ....... kicsit nagyon féltünk. PEdig Szilvi nem beszari. Számoltuk a gipszkartonokat meg megcsodáltuk a pilácsot, stb. MEnjünk moziba :wink: :D
magdolnam

akkor nem is említem, hogy házhoz jár 1 masszőr heti 1 alkalommal 8) 2órán át masszíroz 1500ért
magdolnam

micsoda: Magdi?
na egy ilyen masszort en is el tudnek viselni.
Igaz nekem epp tegnap este ingyen masszorom volt , csak termeszetben kell fizetnem :wink:
Vendég

:oops: :D
magdolnam

Nagy levegő, kifúj:
Szép napot :P

Elmesélem a tegnap ill. tegnapelőtt nagyobb történéseit, aztán visszaolvasok, és talán még reagálni is marad időm :roll:

Tegnapelőtt csináltuk Liluval a BHRG-s gyakorlatokat. Van bene egy piszoknehéz: lába közé macit kell szorítani, közben ugrálva forogni, tapsolni és számolni. Még sosem sikerült, és mindig az lett a vége, hogy bedühödött, és mondta, hogy ez olyan nehéz, hogy neki sosem fog sikerülni. És képzeljétek, tegnapelőtt SIKERÜLT!!! Nem tudom, hogyan, de megcsinálta! Ráadásul 6X10-et kell, és végigcsinálta!!! Jól megölelgettem, örömünkben még sírtunk is. Láttam, ő is büszke magára!

Tegnap Apa, és Lilu mentek Érdre átvenni amit a teszveszen nyertem. 6 körül indultak, és 7.45-re értek oda :twisted: :twisted: :twisted: Pedig kb. 20-30 perces az út... A bibi az volt, hogy a térkép egyenesen rajzolt utcái mind kanyarogtak... Utcanévtábla sehol, járókelő sehol. Végül egy taxis segített. De hogy! Úgy elnavigálta őket, hogy már végképp belezavarodtak, hol vannak. Közben a tankból veszettül fogyott a benzin. Bekanyarodtak valami aszfaltozatlan mellékutcába, ahol az ingoványban majdnem elsüllyedtek... Lilura rátört a halálfélelem, és zokogni kezdett, hogy azonnal haza akar jönni. De megtalálták végül, tankoltak is, és épségben hazaértek. Igaz, én röstelltem magam, mert úgy éreztem, miattam van az egész, meg a hülye teszveszezésem miatt :evil:

Szerintetek, ha lenne Apának navigációs kütyüje a kocsiban, azzal megelőzhető az ilyesmi? (Lehet, annak örülne Karácsonyra...) Írjátok meg, akinek van, hogy milyen, mennyibe kerül, hol, stb, ha nem nagy kérés...

Na, most visszaolvasok, amíg alszik a kis drága, meg mindjárt rakok fel képeket is!

Véda
Vendég

Gratulalok Lilunak!
En nem tudnam megcsinalni! Ennem tudom osszehangolni az ilyen teendoket, ezert tudam alig megtanulni vezetni :oops:
Vendég

Sziasztok!
Csak gyorsan bekukkantottam és már futok is tovább a dolgomra: köszönjük a tegnapi hófordulós gratulációkat!

Marcsi! Ha találsz lábzsákot, engem is érdekelne (tudod, nekünk is Haberkorn babakocsink van). Én is arra gondoltam, mint Tamara, csak nem terhes az unokahúgod?

Szly! Már akartam írni, hogy tündériek a bogyókák a fotókon! Jázmin annyira jó kislány, ez a képeken is látszik rajta és nagyon édesen mosolyog!

Futok-szaladok, próbálom utolérni a házat (egyelőre gyorsabb nálam).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára brúnó anyukája 2008.12.04 10:15-kor.

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Az első kettőn Mami ölében van, a másik kettőn pedig szökik a babakocsiból... Már ott sem lehet biztonságban hagyni :roll:

Kép
Kép Kép Kép

Véda
Vendég

Köszi a popódicséreteket! :lol:
Marcsi! Mi a baj?

Jaj, ne tudjátok meg milyen hiszti van nálunk! :roll: Se tea, se táp, ciciről nem is beszélve. Fekve sem jó, ülve sem, állva sem, sehogy sem. Most főzit melegítek neki, hátha.
Az éjszakáink az utóbbi három napban...no komment!
5-6szor ébred! :shock: :cry:
Megy az álometetés is, mármint hogy én álmodok közben.... :roll:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Gratula Lilunak,ügyes volt hogy megcsinálta a gyakorlatot!!Puszit küldök neki!! :D

Biztos nagyon örülne Apud egy navigációs kütyünek,többet nem tévedne el,jó ötlet! :D

Kép
Kép
Kép
kike

véda!

nekünk van navi és irtó jó!!!! nagyon szuper.. és nem azért, de csak ugy megkérdezném, és pü-ben irj légyszi...
szóval kérdezném hogy mennyit szánsz rá, mert ha nem kell .... nah inkább én is pü-ben

Kép

Kép
timi1982

Jó reggelt mindenkinek!
Mi is szépen elaludtunk! 8) Kértem apát, hogy fél 9-kor ébresszen egy hívással, de közben meetingje volt, igy fél 10-kor keltett.
Na, de már fől a chillis bab.

Mostanra sikerült mindent végigolvasni! Persze meg nem igazán jegyeztem bármit is!

véda!
Nagyon ügyes Lilu!

Marcsi!
Mi van a tesód lányával?

Csajok, belegondoltam, hogy oké, hogy viszem haza a laptopom...remélem párom meg tudja csinálni eleve megosztva a két gépen a netet...akkor még netezni is tudok. De max esténként....hisz egy éve nem voltunk otthon....igy nem a net lesz a lényeg. Hogy fogok én esténként visszaolvasni???!!!

d.dodó

Milyen aranyosan néz Csabi!Nagyon édes! :D

Kriszti:sajnálom a nemevést,és a rossz éjszakát! :?

Kép
Kép
Kép
kike

Csabi nagyon kis huncut mosolygós! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Domi szerencsére megint jól aludt,fél egykor kelt,és hatkor :D

És sziszeg a szentem,mint egy kis kígyó :lol: :lol: Előbb-utőbb megzabálom :lol: :D

Kép
Kép
Kép
kike

Lilunak vígaszpuszi és nagy gratu a gyakorlathoz! Nagyon ügyes! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

jaj egyem azt a kis narancsbőrös popót!!!! hát tünemény és ugy megcsócsálnám...

lilla nagyon ügyes a gyakorlattal. nagyon jó hogy van sikerélménye. biztos irtó büszkék vagytok rá, és ő is magára

Kép

Kép
timi1982

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?