Nagy levegő, kifúj:
Szép napot
Elmesélem a tegnap ill. tegnapelőtt nagyobb történéseit, aztán visszaolvasok, és talán még reagálni is marad időm
Tegnapelőtt csináltuk Liluval a BHRG-s gyakorlatokat. Van bene egy piszoknehéz: lába közé macit kell szorítani, közben ugrálva forogni, tapsolni és számolni. Még sosem sikerült, és mindig az lett a vége, hogy bedühödött, és mondta, hogy ez olyan nehéz, hogy neki sosem fog sikerülni. És képzeljétek, tegnapelőtt SIKERÜLT!!! Nem tudom, hogyan, de megcsinálta! Ráadásul 6X10-et kell, és végigcsinálta!!! Jól megölelgettem, örömünkben még sírtunk is. Láttam, ő is büszke magára!
Tegnap Apa, és Lilu mentek Érdre átvenni amit a teszveszen nyertem. 6 körül indultak, és 7.45-re értek oda
Pedig kb. 20-30 perces az út... A bibi az volt, hogy a térkép egyenesen rajzolt utcái mind kanyarogtak... Utcanévtábla sehol, járókelő sehol. Végül egy taxis segített. De hogy! Úgy elnavigálta őket, hogy már végképp belezavarodtak, hol vannak. Közben a tankból veszettül fogyott a benzin. Bekanyarodtak valami aszfaltozatlan mellékutcába, ahol az ingoványban majdnem elsüllyedtek... Lilura rátört a halálfélelem, és zokogni kezdett, hogy azonnal haza akar jönni. De megtalálták végül, tankoltak is, és épségben hazaértek. Igaz, én röstelltem magam, mert úgy éreztem, miattam van az egész, meg a hülye teszveszezésem miatt
Szerintetek, ha lenne Apának navigációs kütyüje a kocsiban, azzal megelőzhető az ilyesmi? (Lehet, annak örülne Karácsonyra...) Írjátok meg, akinek van, hogy milyen, mennyibe kerül, hol, stb, ha nem nagy kérés...
Na, most visszaolvasok, amíg alszik a kis drága, meg mindjárt rakok fel képeket is!
Véda