Dita: ez a mi sem történt dolog ez vhogy nagyon tipikusan ,,férfias,,. az én párom is ilyen!
Némóka: gépfegyvereztél????
Boni: nagyon édik a képek!!
nagyon jólnevelt a kisfiad, h hagyott pletyizni a barátnőkkel!!
Linácska: ez egyre jobb!!!
nyomasd az utrót azért!! dokihoz mikor is mész?
ma reggel már megjártam a ctg-t. jól le is döbbentem, mert nem volt a szülésznőm. felhívom, erre monja, h ő most 2 hét szabin van, mondta. csináltassam meg a ctg-t fent a szülészeten, v az ambulancián. de szülni bejön, ha esetleg szülünk. f...a, merth amikor 4 hete először beszéltünk , azt mondta, h dec 17-től ő nincs, mert a kari szent és kisgyereke van, de addig ok, úgyse fogom túlhordani a babát, de azt egy szóval se mondta, h dec első 2 hetében sincs. pont azért választottam szülésznőt, h ő foglalkozzon velem, ha kérdésem van segítsen , kialakuljon vmi köztünk, ne csak a szüléskor talizzunk, h kifizethessem neki a 30-t.
kicsit ledöbbentem és baromi csalódott vagyok!!!
ja és 13-án ne szüljek, mert szinházjegye van, 17-e után nincs , most meg szabi, de szülni bejön 17.-ig (utána arra sem!). értitek ti ezt?? ezek után tök elgondolkodom, h ha jövő kedden kibújik Nándi behivassam e?
szerencsére a ctg-n minden rendben volt. méhszájat ugyan nem néztek. de már úgy fáj a fenekem, mintha megcsináltam volna 1000 guggolást, olyan erős ,,izomlázam,, van most már mind2 oldalt. szülésznő szerint Nándi helyezkedik és nyomakodik a kobakjával, nyomhat idegeket, ez már a finist jelenti, de nem tudni, h mikor lesz a finis.