Új privát üzeneted érkezett!

Ha gondoljátok szívesen felvállalom a koszorú rendelést. Megbeszéljük,hogy miet és mennyiért. Nálunk nagyon szépeket készít a virágos.
Devcsa ha szeretnél jönni és az utazás nem megoldható egyedül, akkor nálunk van hely még.
Vendég

Dadomi,
köszönöm hogy gondoltál rám!

Meglepett, megdöbbentett, elkeserített, felháborított!!!
Ennek nem lett volna szabad megtörténni!
A férjem találkozott is Timesszel, egyszer véletlenül összefutottak a kórházban, őt is lesújtotta.
Gyújtottunk egy gyertyát.

És nagyon sajnáljuk... :(

Áfonya
scilla

Rékababa! A koszorút már felajánlottam, a szomszédunkban van egy virágos, ő is nagyon szépen dolgozik, de ahogy akarjátok.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Sajnos én sem tudok elmenni, de a koszorúba szeretnék beszállni, ha el tudnám nektek juttatni valahogy a pénzt...

yuyu79

megyünk az oviba Daniért, majd még jövök

dadomi

persze,mindenképpen találkozzunk elötte.
Azt a számot én sem tudom meghallgatni,utoljára kicsit több,mint 5 éve hallottam :cry:
Dadomi felajánlotta,hogy elkészítteti a koszorút. Ugye dadomi?
És még ha valaki szeretne jönni,nálam is van még hely. Ugye dadomi akkor jössz velem??
Emma drága,ezért szeretek ide jönni,itt mindig meg tudtok nyugtatni kicsit. Nagyon jól esik,köszönöm. Sokszor eszembe jut drága Timesz kitartása,ereje,mikor beszéltünk,és ő épp kórházban volt,sokszor még ő vigasztalt :oops:
Vendég

dius is írt,hogy be szeretne szállni a koszorúba,meg dominika(Kriszta ) is.
Nekem is mindegy ám,hogy ki készítteti,akár dadomi,akár rékababa...
Emma te jössz a szupi új járgánnyal?
Vendég

Teljesen mindegy, hogy ki csináltatja. Rád bízom Dadomi, ha gondolod. Egy a baj, hogy sajnos meg kell csináltatni. Szívesebben rendeltem volna egy ünnepi tortát Timi gyógyulására, mint most erre koszorút.
Vendég

nemsokára megjön anyukám,megkérdezem,hogy hány temető van Bonyhádon,és merre...
Vendég

Rékababa Köszi ,hogy gondolsz rám. Sajnos Pesten leszek hétfőn két házi leadás + egy zh és az egyik délelőtt, a másik délután.
Semmiképp nem tudok ott lenni :(
Mindegyik nap megoldható lenne csak ez a frány hétfő nem
Vendég

Egész nap nem voltam itthon,most olvasom ezt a szörnyűséget.....Drága Timesz,sose feledlek el!!
Semmelyik dalt nem tudom most meghallgatni..........alig bírok a könnyeimmel :cry:
Temetésre nem tudok,menni,de én is szeretnék beszállni a koszorúba. Hogy tudnánk ezt megoldani? Mit írattok rá?
Topikot ne zárjuk be!!!
Férjem is kivan.....valamit már érezhetett,mert szokta kérdezni,hogy a Timivel mi újság és mondtam neki,hogy már régóta nem tudunk semmit róla,akkor mondta is hogy csak nem valami "baj" történt vele?

Kép
Kép
josi

Én is beszállok természetesen a koszorúba, nameg ott is leszek. Ha valaki esetleg szeretne még jönni, nálam is lesz hely, akár Paksról, akár Szekszárdról, szívesen el/beugrom érte. Igen, Cseriani, a szupi új járgánnyal megyek, ami akkora, mint egy hajó, de már megszoktam... :P :lol:
Istenem, csak ne ide kellene menni, hanem mondjuk buliba, ünnepelni... :cry: Egyszerűen én sem tudom felfogni, és senki a környezetemben... Nagyon sokan drukkoltunk neki.

been

Én olyasmire gondoltam - de ez csak egy ötlet, nyilván lesznek más ötletek is -, hogy valami olyasmit kellene írni a koszorúra, hogy: Fájó szívvel búcsúznak a lányok a babanetről. Hú, de idétlenül hangzik... Namindegy, nem törlöm már ki.
Yuyu, ha szeretnél beszállni, megoldhatjuk, hogy én odaadom a lányoknak a te részedet is, aztán majd alkalomadtán elintézzük egymás között, úgyis gyakran járok arra felétek... :wink: Oks?

been

Jah, bocs: Josi, ez rád is vonatkozik, ha gondolod. :-)

been

Lányok!

Én is beszállnék a koszorúba ,ha megengeditek.
Ha megadja valaki a posta címet amire elküldhetem.

Ha szabd beleszólnom ,szerintem se szüntessük meg a topikot és legyen új indítva.

Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek és lekisimi!!!!!!!!!!
berni611

Pénz nem számít, a legszebb csokrot csináltassátok!
Vendég

Megjöttünk. Beszéltem a virágos szomszéddal, megcsinálja, kérdezte, hogy rábízzuk-e, vagy van egyedi kívánság. Én mondtam, hogy én rábízom, mert szépen dolgozik (templomokat is szokott díszíteni, a művészetek házát is), de azért megkérdezlek benneteket is. Szóval, ha valakinek van saját ötlete írja meg. A színt kérdezte, hogy milyen legyen, ebben sem akarok egyedül dönteni. Egyszínű legyen-e, vagy színes (fiatalos). Én mondtam, hogy nekem nagyon tetszik pl rózsában az a porcelánszínnek nevezett szín.
Szóval akkor döntsünk:
- szín
- virág fajtája
- különleges kívánság az összeállításban, vagy rábízzuk a virágosra

Árra azt mondta, hogy ez is attól függ, hogy mit szeretnénk, de egy ún. "baráti" koszorú (nem családi) kb 5-6 ezer. És akkor ez koszorú, nem sírcsokor.
Írjátok meg, hogy jó lesz-e, meg hogy legyen. De egyébként azt mondta, hogy úgyis tud csinálni, hogy mondok neki egy árat, és abból gazdálkodik.
Ha gondoljátok rakok fel a gépre az esküvős csokrokból, mert ő csinálta nekünk anno az összes virágos dolgot az esküvőre.

dadomi

Évi a részed majd beadom,ok? Aztán majdcsak találkozunk valamikor :wink:
De ha neked így nem jó,elküldheted,akkor szólj,és megadom a címem. Bár most nem tudom hol laktok,de szoktam arra járni felétek,mert lakik arra egy barátnőm,a Titanic discoval(volt)majdnem szemben,meg szerelőhöz is oda járunk az Otthon utcába.
Meg Kriszta részét is én állom,majd vele lesütizzük,ha egyszer összefutunk ebben a nagy világban.Igaz Kriszta?? :wink: :wink:
rékababa mondta,hogy jön majd a férjével,tehát neki van fuvar. De rékababa el is ugrok érted nagyon szívesen,innen nem vagy messze. Meg akkor dadomit is felvesszük,csak dadomi adj pontos címet. Nagyjából tudom. Még valaki esetleg?Emma ha esetleg nem akarsz egyedül jönni,a férjem 10 körül el tud hozni ide,akkor jön haza Tengelicről,aztán majd hazaviszünk.
De bárki szóljon ám nyugodtan. Azt tudom,hogy egyedül nem szeretnék menni :cry: :cry:
Vendég

dadomi én virágok terén nem vagyok otthon,nem ismerem a jelentésüket :oops:
A színt ismerem,amit mondasz,szerintem lehet nyugodtan olyan,meg a rózsa is jó,szerintem.
Tehát az én véleményem már ismered.
Tényleg nehéz kérdés a szalag is. Esetleg lehetne rá egy rövidke idézet is...
Vendég

van pár idézetem sajnos:Az utadat végig jártad, a harcodat megharcoltad.
vagy:"a halállal csak az élet ér véget, a szeretet nem"
hú,más most hirtelen nem jut eszembe. Sokat olvastam,mikor apu meghalt,és kaptuk a gyásztáviratokat,de mot nem szeretném elővenni őket :cry:
Vendég

Kép
Szerintem ez a sötét lila fehér kombináció nem rossz (itt a színekre gondolok) + szerintem a fehér rózsa is nagyon szép (elegáns és tiszta).
De ez csak egy javaslat, amilyet ti gondoltok (én csak tippeket adok)
Dadomi Milyen az a porcelán szín?
Vendég

"Szenvedésed után a halál nyugalom,
De Nélküled élni örökös fájdalom."

"Te sosem leszel halott, örökké élni fogsz, akár a csillagok."

"Pihenj Te drága szív, mely megszűntél dobogni,
szerető jóságod nem tudjuk feledni."

dadomi

Devcsa! A barackszínhez tudnám hasonlítani, de annál halványabb. Ahhoz a színhez is jól menne a lila, ez a sötét lila szalag kifejezetten tetszik.

dadomi

Kép
Ez is nagyon tetszik nekem. Ez szerintem olyan szerény, nem olyan drágák bele a virágok.
Tényleg jobb lenne az ünnepi tortát megbeszélni.. :(
Vendég

dius nem akartalak kihagyni,csak nem egészen itt járnak a gondolataim...dius is be szeretne szállni a koszorúba...
Vendég

rózsaszín aszrtoméliás borostyán koszorú
Kép
Vendég

"Ragyogja be tested a hold ezüst fénye,
Vigyázzák álmod a fénylő csillagok"

dadomi

Devcsa és persze többiek,nekem nagyon tetszik ez a bordó-fehér összeállítás,de biztos jól néz ki a porcelán színnel is. Dadomi első idézete is jó lenne szerintem. Sajnos illik Timeszre.
Emma nekem így is jó lenne,de úgy is jó,ha Dadominak elküldöm postán a pénzt.

Kép
Kép
josi

http://www.lindavirag.hu/galeria6.html

Erre a színre gondoltam a porcelánszínnél. Ez a koszorú is nagyon szép.

dadomi

Vagyis ezen az oldalon a 8. koszorú

dadomi

Meg az alatta levők is szépek.

dadomi

Ez is szép:
Kép

dadomi

Kép
csupa liliom
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.03 19:49-kor.
Vendég

Remélem Olikától még el tudott köszönni........... :cry:

Kép
Kép
josi

Kép

dadomi

Josi! Igen, ez nekem is eszembe jutott. Meg, hogy szenvedett-e, vagy esetleg nem volt tudatánál.

Meg az is eszembe jutott, hogy én itt jajgattam nektek hétfőn, hogy hogy fáj a hasam, miközben meg Timi.... :cry:

dadomi

éshogy otthon volt,a szerettei között,nem pedig egy nyamvadt kórházba...

Kép
Kép
josi

Lehet, hogy sokan nem értenek velem egyet, de szerintem jobb, ha nem otthon. Viszont a szerettei között az fontos! Szerintem az sokkal rosszabb, ha belépve a szobába mindig az jut eszébe a családjának, hogy ott feküdt... Ha értitek mire gondolok :oops:

dadomi

Sziasztok...
Okés, Josi, beszéljétek meg Dadomival, neki melyik lenne a jobb!
Nekem mindegyik koszorú nagyon "tetszik", sztem a lényeg, hogy ne szegfű (vagy szekfű?) legyen benne... Meg krizantém... Mer ezek olyan nagyon hagyománoysak, és nem illenének Timeszhez szerintem. Nekem mind tetszik, amit befotóztatok, és a színek is, amiről beszélgettetek, és tényleg ne sajnáljuk rá a pénzt.
És nekem ez az idézet tetszett a legjobban:
"Ragyogja be tested a hold ezüst fénye,
Vigyázzák álmod a fénylő csillagok"
- ez nem elcsépelt, és nem giccses. De mindez ám az én véleményem csak, és nem akarom ráerőltetni senkire! :-) Szóval, ahogy jónak látjátok.
Én azt remélem nagyon, hogy nem szenvedett Timesz, és elaludt szépen (van, akit altatnak így a "végén", hogy ne legyenek fájdalmai, ugye?); és azt is nagyon-nagyon remélem, hogy nem volt egyedül, akár otthon, akár kórházban, hogy ott volt vele a férje, vagy az anyukája, vagy valaki azok közül, akiket nagyon szeretett...
És azt is nagyon remélem, hogy Olitól el tudott búcsúzni, és megnyugvással tudott elmenni...

been

Emma, nekem is az az idézet tetszik a legjobban :oops: Találtam egy nagyon-nagyon szomorú dalt, az ahhoz összeállított anyagban van egy vers, és abból van ez a két sor. Engem nagyon megragadott, talán pont ezért, mert nem elcsépelt. Ha akarjátok belinkelem a dalt, de kegyetlen (Édesanyám gyere haza).
Igen vannak olyan betegek, akiket altatnak, mielőtt elindulnak az úton. Van egy könyvem (Belli, várlak otthon a paradicsomban), ami egy rákbeteg 16 éves lányról szól, igaz történet, az édesanyja írta a könyvet, őt is altatták, megmondták neki az orvosok, hogy meg fog fulladni, és nem akarta "átélni". Előtte elbúcsúzott a családjától, akik végig ott voltak, fogták a kezét. Bár az altatása után még több órát élt, ha jól emlékszem, de nem szenvedett. Remélem, hogy Timinek sem szánt kegyetlenebb távozást a sors.

Pénzt postán ne küldjetek, sokba kerül, ha az úgy jó nektek, megadom a bankszámlánk számát, és ha abban a bankban fizetitek be, ahol van a számlánk, akkor ingyenes. De ez csak egy ötlet.

Koszorúról holnapig döntsünk, holnapra ígértem, hogy visszaszólok, hogy azért legyen ideje beszerezni, bár azt mondta, nem vagyunk késésben. Csak ő ahogy írtam már csak rendelésre dolgozik, mert inkább tanítja ezt a szép szakmát a virágkötészetet, így nincs ideje a boltban ülni egész nap. Árról is, mennyit mondjak, mennyiből gazdálkodhat. :cry:

dadomi

Cseriani, köszi, rendes vagy, hogy felajánlod a fuvart; én meg arra gondoltam, hogyha nektek is jó, és ha 5-nél nem leszünk többen, akkor valamennyien átülhetnénk a mi kocsinkba Szekszárdon, és akkor így mehetnénk együtt. Ha Josi és Yuyu nem tud jönni Paksról, akkor én egyedül mennék, de, ha átülnétek hozzám, akkor már nem - lelkileg könnyebb lenne talán együtt...
Ehhez mit szóltok? És még így is 2 személy jöhet pluszban, ha meg többen jönnétek, akkor mehetnénk természetesen Dadomi meg én autómmal is.
nah, zavaros voltam...
Dadomi, olvastam a könyvet, végigbőgtem, nekem is megvan, és sok hasonló témájú könyvem van, az egyetmen is írtam ebből egy évfolyamdolgozatot az egyik szigorlatra... Nagyon-nagyon szomorú téma.
Árat én nem tudok mondani, fogalmam sincs, mennyi lehet egy ilyen szép koszorú mostanság...

been

Dadomi, tőlünk, akik mennek, ráér a pénz akkor, mikor ott találkozunk, vagy elküldjük előbb, ha már tudsz árat?

been

lányok,számoljunk kicsit...akik be szeretnének szállni(remélem senkit nem hagyok ki)
Emma
dadomi
Évi(berni)
josi
devcsa
yuyu
rékababa
dius
Kriszta(dominika)
én
Ez ugye 10 név. Ha jól emlékszem,azt mondtad,kb.5-6000 egy koszorú,akkor ez kb.5-600 ft személyenként.Nem akarok senki pénzével játszani,de ez sztem nem sok. Nem?
Ha mondjuk 10000-ért készítene koszorút? Akkor az fejenként egy ezres...mit szóltok?
Gyorsan megnézem én is azokat,amiket belinkeltetek...

lányok ráz a hideg és hőemelkedésem van,tényleg le kellene kicsit nyugodnom :cry:
Vendég

Cseriani, szúúúúszááááá...
Gondolj ilyenkor Timeszre. Tudod! :wink:
Én benne vagyok az ezresben.

been

Azok a koszorúk, amiket én belinkeltem olyan 16000 Ft körül vannak, de ez szerintem egyéntől és anyag ártól függennek.

Én is benne vagyok, de ha többe kerül, akkor én ráfizetek, ha kell.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.03 21:18-kor.
Vendég

Szép a rózsa, nekem is tetszik. Szerintem lehetne 30 szálból, mivel ennyi éves volt. Az idézet is tetszik.
A hozzátartozóknak sokkal jobb, hogy nem otthon történt az egész, tapasztalatból tudom.
Vendég

velem lehet jön még egy csaj,de még inkább nem nyilatkozom a nevében...
De Emma inkább ne gyere be tőletek Szd.ra,majd Bonyhád,majd ismét Szd.és úgy haza. Hosszú lenne ez azért...
Vendég

Elizát altattam,és mikor odadugta a kis buksiját,már félig aludt,és békésen szuszogott,hirtelen elkezdtem iszonyatosan reszketni...Olivér csak két héttel idősebb Elizánál,és ezt soha nem teheti meg :cry: :cry:
Vendég

kikapcsolok mára,reggel majd jelentkezem,miután felvittem Szabóurat az oviba.
Jó éjszakát mindenkinek...
Vendég

Akkor mondjam úgy az árat, hogy 8-10 ezer között lehet? Egyébként ő nem dolgozik drágán, az üzlete saját, így bérleti díjat már nem kell fizessen, meg gondolom nem mindegy a beszerzés sem. Most volt valahol Bonyhádon díszíteni valamit. Ha nektek jó így, akkor ezt az árat mondom. Én sem akarok senki pénztárcájával játszani.
Miből legyen? Rózsa + liliom? Mondjuk fehér vagy porcelánrózsa és mélyvörös liliom? Meg amit elbír még mellé apró virág (olyan egész apró, bogyószerűre gondolok) Vagy valami más virágból? Mellé a zöld mi legyen, fenyő, borostyán, egyéb? Nekem a fenyő + borostyán kombináció tetszene. A formája hagyományos koszorú legyen, vagy olyan középen "lukas", mint amilyet Devcsa rakott fel?
Akik jönnek, személyesen is jó a pénz, persze!

Cseriani! És nem lesz kinek mondja, hogy "ANYA" :(

dadomi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?