Új privát üzeneted érkezett!

Ancsi: Adács 27 év
Kriszti: 11 c 34 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 30 cn Nyíregyháza 26 év
Boglárka: 6 c 26 cn
GaboMano:27c 27cn Miskolc 26 ev
Margit: 4 c 26 cn Budapest 30 év
Jázmin: 4 c 25 cn Pécs 22 év
Száva: 5 c 23 cn Miskolc 29 év
Andi: 11 c 23 cn Szeged 30 év
Barbi: 5 c 23 cn Calgary 26 év
Pucur: 2 c 19 cn Budapest 29 év
Lora: 9 c 13 cn Várpalota 24 év
Kicsiandi: 6 c 13 cn Budaapest 32 év
Ildi: 4 c 11 cn Szekszárd 21 év
Bubi: 5 c 9 cn Szolnok 28 ev
Bella: 14 c 9 cn Debrecen 25 év
Éva: 26 c 8 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 8 c 5 cn Budapest 31 év
Cincérke: 30 c 3 cn Budapest

Gabo

Mar fenn is vagy,Uuugy szeretnem ha mindjart ki is kene venniKép

Koalamaci

Nem vagyok III.ker-i,sot 2 eve mar pesti semKépSajna nemtom hol van andrologia.Beja a `friss`-bol talan tudja.

lanyok

Tovabb tanulmanyoztam a leletemet ugy nezem a prog.a beka feneke alatt van,hogy Koalamaci szavaival eljek.Mit is csinalnak ilyenkor?Gondolom szuri,bogyo ilyesmi.

cupppp K
kriszti

Barbi

Nekunk nagyon egyformak a tuneteink,olvastalak E-nel is.KépDe azert jo tudni,hogy nem vagyok egyedulKép

Kriszti
kriszti

Kedves Kriszti!

Bocs, akkor keverem a szezont a fazonnal. Kép Mindenesetre köszönöm a tippet. Kép

Koalamaci
Koalamaci

Sziasztok!
Hetek óta olvaslak benneteket, visszamenőleg is szinte mindent.
Nagyon jó olvasni, ahogy szurkoltok egymásnak, a bátorítást, a sok-sok értékes információt, és érezni a levelek hangvételéből a barátságot(!!!), és az összetartást, amit egymás iránt éreztek.
Nagyon szurkolok mindenkinek, teljesen átérzem a gondolataitokat, érzelmeiteket, ua.-ban a cipőben járok.
Nekem rengeteget segítetek, tudom hogy nem vagyok egyedül.
A legjobban a zebrásodásnak örülök!!!Kép))

cico
cico

Sziasztok Lányok!

Kriszti!
Ne legyél szomi. Majd kapsz rá gyógyszert vagy szurit.

Gabómanó!
A teszt még ilyenkor nem mutatja ki a terhességet.
Szerintem a jövõ héten próbáld meg inkább.
Drukkolok én is neked!

Lella!

Küldheted az emilt, mert jó a gépem.

Pussz

Andi
Andy

Udv,Cico

kicsit bovebben irnal magadrol!?ha megadod az adataid felteszunk a listara.nem akarok tolakodo lenni ha nem akarsz teljes tag lenni en nem akarom rad eroltetni.

Kriszti
kriszti

Szia Kriszti!

Nagyon köszönöm a felajánlást, én nem mertem tolakodni közétek. Máris melegség öntött el és hála!!! Köszönöm!
5 év Tri Regol, 4 év Femoden, be kell fejezni a sulit, rendes munkahely...stb
több, mint 9 éves kapcsolat mögöttem, 3 év házasság a férjem idősebb 11 évvel. 27 éves vagyok és szegedi.
Eljött a pillanat és tudtam, hogy nem érdekel a másoddiploma, semmi csak az, hogy legyen egy gyönyörű egészséges pici babánk.
Januárba a gyogyi a barátnőm polcán landolt, és nagyon vigyáztunk, vártuk, hogy kitisztuljon a szervezetem...
Élesben 3 hónapja megy a dolog, de még nincs eredmény. Aggódom, hogy túl sokáig szedtem a gyogyszert. Erről van valami tapasztalatotok, vagy hallottatok valamit róla?
3c, 24cn.
Tudom, hogy ez még "semmi" a próbálkozást illetően, de... ugyis megértitek, hogy mit érzek.
Ja! Még sosem voltam terhes, remélem lehetek.

cico
cico

NNa lanyok!Hol vagytok????

Hat nem zabalni valo????

Kép
kriszti

Kriszti!

Ezeket a képeket hogy csinálod?

Andi
Andy

Andy

innen tudod letolteni a sajt gepedre onnan pedig ide fel.

[url=http://www.annegeddes.com/indexpages.asp" TARGET="_top]http://www.annegeddes.com/indexpages.asp[/url]

Dokumentacio-Formazas-ban eleg jol le van irva hogyan kell a tarsalgoba feltenni.

Ha vegig nezitek a vegere garantalt a pityerges.
En mar napok ota depizek,ugyhogy nem igazan tudok a munkara koncentralni.

Olel mindenkit K
kriszti

Kép
kriszti

Kriszti!
Milyen pici és mennyi haja van! KépKépKép

Kedves Cico!
Sok sikert és mielõbbi babát neked is!

...
Úgy tûnik megtaláltam az andrológiát. Hétfõn kell visszatelefonálnom, egybõl a dokit kell keresni. Szegény párom most már nem menekül! Kép

Koalamaci
Koalamaci

Ez is nagyon édi:

Kép

Ildi
másikildikó

Andy!

De már 10 nap eltelt, a remélhetőleg eredményes akciózássorozat óta.

Cico!

Üdv köztünk. Én is új vagyok itt, de mióta ide járok kevesebb a depis napom mint azelőtt és a reményem is visszajött. Mi már 27 ciklus óta próbálkozunk, de tusom az első hónapok várakozásai sem voltak könnyebbek mint most.
Mindig azt mondják "Nem kell akarni, majd jön magától". Vannak hullámvölgyek és hullámhegyek. Én most hegyet mászok éppen. Úgy érzem valami más bennem. (Bár eléggé félek ezektől a megérzésektől) Ilyenkor nagyobb a csalódás)
Egyszóval ne aggódj még ilyen korán!!!

Koalamaci!

Férjednek üzeni az én férjem, nem kell betojni.
Üzeni így utólag. Őt sem volt könnyű meggyőzni. De belátta a piciért neki is áldoznia kell.
Szerintem a hiúságukkal van a baj.

Üdv: Gabó
gabómanó (g

Gabómanó!

Köszönöm a biztató szavakat.
Milyen könnyen mondják ki a "nem kell akrni..." szavakat, ezt a legnehezebb megvalósítani.
A barátnőmék 5 évig próbálkoztak + volt egy kisebb nogyogyi műtét is az évek alatt. Aztán feladta, belenyugodott. (A házasságuk majdnem ráment a probálkozásokra és a nyagyon akarásra. )Bulizott volt minden pia, cigi, addig ugye semmi a gyerek miatt. Rögtön spontán terhesség, ő lepődött meg a legjobban a férje hivta fel a figyelmét, hogy régen volt a mensi.
2 éves a kislány, gyönyörű, egészséges.
A fogamzáshoz kell valami plusz, amit nem lehet képletekkel leírni. Maga a csoda az egész! Mennyi mindennek kell stimmelni (hormonok, hogy csak ezt említsem)és ha minden ok., akkor 20%-ék, hogy megtörténik a CSODA. Nekem nagyon kevésnek tűnik.
Bocs, ha hosszú vagyok. Szóljatok rám!!!
cico
cico

Gabómanó!
Van hogy 10 nap után tényleg nem mutatja ki még a legjobb teszt se. Ne izgulj! Várjál még egy kicsit!

Cico!
Én is hallottam már ilyen történeteket. Szerintem is az a baj, hogy mindig csak a terhességre gondolunk. Izgulunk hogy sikerült-e.Meg a stressz. Én tiszta stresszes vagyok. Itt a munkahelyemen meg csak idegeskedem.
Azért várom a csodát! Kicsit lazítani fogok, és nem fogom ilyen görcsösen akarni a babát.

Puszi

Andi
Andy

Hello Lányok!
Műtőasztalra kerülök hamarosan: laparoszkópia vár rám is, mint Évára.
Ő túl élte talán én is...
Cincérke
Cincérke

GAbomanó!
szerintem nagyon jó jeleid vannak. Nekem is ilyen volt annak idején.
Jövõ héten csinálj új tesztet! Kép

Cico! Üdv a körünkben.
Tudom, hogy mit érzel, még akkor is ha csak 3 hónapja próbálkoztok a babával. Egyszer úgyis össze kell neki jönni és kész.
Én is úgy vagyok vele, hogy mindig idegeskedek, hogy megjön-e vagy nem. Hogy sikerült-e vagy megint lehet mindent elõlrõl kezdeni. Már nagyon unom az állandó idõzítéseket, meg a napok számolgatását, meg, hogy mikor esik/megy fel a hõ. De hisz ezt ti mind jól tudjátok.

Velem nincs semmi. Várom az akciós napokat. A dokim szabin van, úgy hogy próba szerencse bogyók és uh. -nélkül.

Pussz

Éva
Éva

Sziasztok Lanyok!

Nagyon orulok, hogy megtalaltalak benneteket. A ferjemmel Portugaliaban Coimbraban elunk (o portugal) es igy nincs tul sok lehetosegem hasonlo helyzetu, MEGERTO lanyokkal beszelgetni. El sem hinnetek de itt a gyerekvarashoz valo hozzaallas egeszen mas. Allandoan azt erzem, nem akarnak segiteni, ugy tartja az orvosunk es altalaban mindenki, ha majd egyszer ugy alakul ugyis lesz babank.
Mar tavaly december ota intenziven probalkozunk, szeptemberben hagytam abba a tabletta szedeset ( Diana 35) es csak most juliusban kuldott el hormonvizsgalatra, azzal magyarazva, hogy meg fiatalok vagyunk es ne siessunk majd sikerul egyszer, biztos nincsen ugysem semmi baj.
Engem viszont majd meg esz az ideg hiszen az eddigi teljesen normalis menszeszem dec ota hol 40 hol 50 naponkent jon meg. Minden teszt eddig negativot mutatott. Mire a valasza az volt, hogy a teszt is tevedhet es varjunk nyugodtan. Csak en mar beleorulok a varakozasba! Az egyetlen dolog amit tud mondani, hogy nyugalom majd sikerul. Orvost sajnos nem tudunk valtoztani, kicsit komplikalt a helyzetem, hiszen en nem dolgozom es a ferjem kartyaja alapjan kapunk mindketten orvosi ellatast.
A modszerek amiket ahogy lattam ti is mi is alkalmazunk, konyvbol, internetrol szarmaznak, mint pl homero, kisparna stb.
Probaltunk ovulacios tesztet beszerezni de sajna itt nem lehet kapni szoval marad a regi homero, meg a naptar.
Gabohoz hasonloan en is elolvasgattam a topicot, megismergettelek benneteket amennyire igy par nap iromanyai alapjan lehetett, de aprankent el fogom olvasni az elejerol hatha talalok vmi izgi modszert amit meg soha nem probaltunk es szerencsevel jarunk.
Mindegyikotoknek jo probalkozast, es remelem hamarosan mindenki aki rajta van a listan at kerul a friss kismamak listajara !
Addig is vegyetek fel erre legyszi , igaz hogy december ota probalkozunk de ez csak 6 ciklust jelentett, ez a 7. es most a 2. napon vagyok.
Orulok hogy ratok talaltam

Edina
edina (edina)

Cincérke!
Nekem még nem volt laparoszkópiám, csak petevezeték átfúvásom, de az nagyon fájt.
Ha jól tudom elaltatnak.

Mindenkinek jó hétvégét!

Puszi

Andi
Andy

Ó Cincérke!

Hát ki lehet bírni a laparoszkópiát, de nem ígérem, hogy kellemes lesz. Nem a mûtét a rossz, hanem utána feszül a seb.
Ne aggódj, hamar fel lehet gyógyulni belõle. Én már mûtét utáni 5.napon mentem dolgozni.
Na, fel a fejjel, majd gondolok rád. Mikor csinálják? Vagy még nem tudod pontosan?

Puszi Neked és Nektek!

Éva
Éva

Üdv Lányok!

Cico!

A szomszéd pár 9 évig próbálkozott, a lánynak szintén magas volt a prolactin szintje mint nekem, de ő az első mellékhatásként fellépő ájulás után abbahagyta. Szóval 9 év után amikor már feladták, sikerült összehozniuk a pocaklakót.
Ők is mindig bíztatnak minket, ne adjuk fel.

Azt javaslom mindenkinek, hogy számolgatás helyett akciózzunk. De ki tudja ezt betartani.

Különben is mindig csak ezekkel példálóznak. De van rengeteg olyan ismerősöm is akik tudatosan számoltak és "akarták" a picit és sikerült is.

Puszi: Gabó
gabómanó (g

ÉVA IMÁDLAK, HOGY NEKD IS ILYEN JELEID VOLTAK!!!!

Egyre jobban reménykedek! De most egykicsit visszaveszek, mert minnél magasabban vagyok annál nagyobbat eshetek.

Puszi: Gabó
gabómanó (g

Szijja minden ujnak!Kép

Azt gondolom errol a `lazitani kell`-rol,eroltetni ugysem lehet ha magadtol arra jucc,hogy most akkor ne is legyen az Ok,de ha nem belulrol fakad akkor nem nyugszol meg ugysem.
En ugy erzem ha nem figyelnek minden honapban akkor meg ennyi eselyunk sem lenne.Foleg most,hogy kiderult eleg rossz a helyzet.Most jottem a fogdokitol nagyon jo fej csaj.Az o ferje nogyogyasz es azt mondta ha esetleg addig fajulna nalam a dolog akkor A kaaliban van nagyon jo osszekottetese,sajnos ezek a protekciok nagyon sokat szamitanak manapsag.nem is tudom oruljek-e vagy ne.Nem szeretnek odaig eljutni.

Edina

Nem fogtok itthon tartozkodni par honapot?Akkor nyelbe uthetned a komolyabb vizsgalatokat.Arrafele sokkal lassabbak az emberek mint mi.Neked meg biztosan nem sikerult atvenned ezt a mentalitast.

puszi Kriszti
kriszti

SZiasztok Lányok!

Most nézem, hogy majdnem listavezető vagyok.

Cincérke!

Ne aggódj a laparoszkópia miatt, bár nekem még nem volt és nem is nagyon vágyom rá, de azt hallottam ,hogy nem fájdalmas és elaltatnak.
De ez az a módszer amivel a legalaposabban át tudnak vizsgálni és azt is észreveszik vele amit az UH nem mutat ki.

ÉVA! Még egyszer köszi!

EDINA!

Légy üdvözölve. Te is olvastad mit írt nekem az Éva. Örömködöm nagyon.

Puszi mindenkinek: Gabó
gabómanó (g

Sziasztok lányok!
Csak kapkodom a fejem a sok uj név láttán, mindenkit üdvözlök a fedélzeten, és minél rövidebb itt-tartozkodást kivánok magunknak!!!!Kép Az bizti,hogy jo társaságba kerültetek, itt lehet nyafogni, örömködni, drukkolni egymásnak!!
Cico, én nem akarok nagyon vészmadár lenni, de itt már elég sokan voltak hasonlo cipöben, sok évi gyogyi szedés után nehezen jön össze a bébi. (Nekem azt mondták, ennek semmi köze hozzá, de hiszi a piszi!) Ugyanakkor már sok lánynak sikerült közölük, tehát van remény!
Ahogy már irtam egyszer, amig egy nönek van méhe, addig igy-vagy-ugy, de tudnak babát varázsolni bele!Ezt olvastam valahol, és azota sokszor eszembe jut.

Kriszti, pont ennek a müvésznek az albumát nézegettem a hétvégén a könyvesboltban, tök jo,hogy igy az internetröl is meg lehet szerezni!

Jelentem jövö hét elején megyünk matyizni, illetve csak a férjem, és mégsem kellett elrakatni a dátumot, kapott ugyanarra a napra, csak korábbi idöpontra, igy mégis eltud menni. Majd mehet utána dolgozni szegénykém KépKép

Éva, olyan jo olvasni, hogy most te adsz bátoritást hasonlo beavatkozás elött állo emberkéknek, pedig nemrég még téged pátyolgattunk! Remélem ez a magabiztosság azért csak meghozza az eredményt!!!Neked is szurkolok ám nagyon!!!Kép

Hétvégén itt is jo idö néz ki, el is megyünk egy kicsit sátorozni, remélem jo lesz az idö. Sajna nem reménykedem a sikeres akcioban, mert a szervezetem magasrol tojik a peteérés idöszerüségére Kép(hü de szépen irtam), másrészt most már takarékoskodni kell az anyaggal a vizsgálat miatt. Szoval egyszerüen csak kellemesen eltöltünk remélhetöleg három napsütéses napot, azért ez is jo dolog!!!
Sziasztok lánykák, mindent bele!
Barbi
Barbi

Barbi

Oruletes fotok!Sok szrencset a `matyizashoz`

Jo hetveget mindenkinek!!!!!!!
cuppppp K
kriszti

Sziasztok Lanyok!

Koszonom a meleg fogadtatast.

Igazad van nagyon Kriszti itt mindenki PatoPalUr modjara el... amit eleg nehezen viselek, de sajnos nem megyunk mostanaban haza, leghamarabb karacsonyra es akkor is csak egy ket hetre.
Max remenykedhetek, hatha tortenik valami.
Biztos volt mar ilyen esetetek (sajnos meg nem olvastam el mindent) amint irtam a 2. ciklusnapon vagyok viszont a menszeszem csak 1 nap volt, mi lehetett ez? most normalis idoben 30 napra jott.

Ettol teljesen eltero dolog, irtatok, hogy az a legjobb ha ket naponta vagytok egyutt, hat ez nalunk nem megy, ugyanis azota , hogy babat szeretnenk a na meg egyet a baba kedveert indokkal heti 7-10 alakalommal is osszebujunk.
Elotte is hasonlo gyakorisaggal "szerettuk egymast" , de most, hogy lattam jobb a ketnaponta megprobaltam ravenni, de sikertelenul. A valasz az volt, hogy biztos mar nem kivanom annyira mint regen.
Nagyon szeretjuk egymast, de valahogy megsem teljes igy, nagyon hianyzik egy kis pufok.

Kellemes hetveget mindenkinek, es ha valaki irigykedne hogy a tengerparton vagyok eppen, tudatom hogy sajna zuhog az eso. Kép

Puszi
Edina
edina (edina)

Szia Mindenki!

Csak ámulok és bámulok a hosszu lista láttán. Már annyi uj van közünk (beleértve magamat is), hogy mire nagyjábol tisztáztam magamban ki kicsoda, milyen elöélettel, már itt is van az ujabb sereg tanulnivalo. Remélem nem sokáig idözünk itt!!!!!

Azt hiszem, ezt az akcios hetet mi is "elrontottuk". 6-bol 5-öt hoztunk. Persze amugy nem rossz, csak emígy. Bár megbeszéltük, hogy kicsit lazítunk. Alacsony a progeszteron szintem, bogyi nélkül nem megy fel (doki szabin), akkor pedig bébi sincs. Így most kedvünkre hancurozhatunk, nem kell kettesével létrázi a napok között. Majd a következö ciklius, meglátjátok, annyi pocaklakot rakunk össze, hogy nem gyözzük majd számolni!

Na, kellemes hétvégét mindenkinek. Persze én itt leszek, még hétfön éjjel is, utána pedig két nap szünet. Akkor már lesz dokim, és többet tudok (tudtok) majd.
Puszi mindenkinek Lora
Lora

Sziasztok, Lanyok!
Nalunk megvolt a hetvege -tudjatok, pentek-, ugyhogy ujult erovel estem neki persze nem a munkanak, hanem a rovatunknak....

Nagy-nagy szeretet az ujonnan iroknak, rovid ittartozkodast nektek is es nekunk, regieknek... en mar regi vagyok az egy havi itt szereplesemmel... KépKép

Andi, azt kerdezted, mire valo a Duphaston. Ha valakinek alacsony a progeszteron hormon szintje, akkor Clomidot kap, a ciklusanak az elejen, ami megnoveli azt, alt. 2x1-et, ot napig, en pld. a 2.naptol szedtem a hetedikig. Ennek hatasara megno a szint, de nem tartja azt szinten, ezert kell elkezdeni az ovulacio/tuszorepedes/ utani 4-5.naptol a napi 2-3x1db duphaston gyogyit, hogy ha megtermekenyult a petesejt, akkor be tudjon agyazodni a mehbe. Es sajnos, alacsony progeszteron szintnel ez nem tortenik meg, magatol nem megy, es elvetel az ember... de ha megemeled a duphastonnal ezt a bizonyos prog.szintet, akkor jo esely van a sikeres beagyazodasra. Ja, a duph.-t a terhesseg 36.heteig kell szedni. KépKép

Gabomano!
En is olvastam valahol, hogy 10 napra meg csak az igen nagy erzekenysegu teszt mutatja ki a terhesseget, sajna, elfelejtettem, milyen szamot adtak meg az ertekeul... Azert persze 4-5 naponta probalkozhatsz, tudom, hiaba is mondanam, hogy csak a vart mensi utani 2. heten.... KépKépKép Ket csikot neked!!!

Szia, Cico!
Kitartas, akciozas, sikerulni fog, meglatodKép

Edina!
Ha a ciklusaid ilyen hosszuak, akkor szerintem is indokolt lenne egy hormonvizsgalat. En is kulfoldon elek, es itt is maceras a doki, sajna, ha erdekel, elkuldom neked mail-ben az eddigi, hormonproblemakkal kapcsolatban altalam kigyujtott anyagot, nem hosszu, de tanulsagos lehet... KépKép neked.

lanykak, a diagramokat a kovetkezo cimen nezhetitek meg: http://public.fotki.com/lella/diagramok

Sziasztok, Lella
Lella

Sziasztok lányok!
Nagyon rég jelentkeztem, kedden értünk haza Finnországba Magyarországról, de csak most van egy kis időm irni.

Magunkról röviden annyit, hogy tegnap léptünk a 12. hétbe, és most kezdek egy kicsit megnyugodni, hogy talán már nem lesz több gond. A 10. héten volt az utolsó kontrolom, a babuci akkor 3 cm-es volt, már kezét lábát mozgatta. A párommal együtt teljesen odavoltunk a boldogságtól.KépKép

Nagyjából olvastam a hozzászólásotokat és egy pár dologra reagálnék, remélem még nem későn.

Adri:KépKépKép Gratula a kicsihez, pihenj sokat, gondolom, mindenki ezt tanácsolja. Hányadik hétben vagy? 6.-7.?

Duphaston és Utrogestan szedésével kapcsolatban:

Mindegyiket kipróbáltam. Jelenleg is Utrogestant szedek a 12. hét végéig. De csak orvos utasitására és személyre szóló adagban szedhető a hormoneredménytől függően.

KRita:
Eszedbe ne jusson szedni!!!!!!!!!! Még ha a jó gyógyszert szeded is, mármint amit a dokid mondott, akkor sem tudod a mennyiséget. Kérlek várd meg vele a dokidat!!!!!!!

Egyébként az Utrogestan hüvelykapszula a jobb! Mivel hüvelyben szivódik fel, nem terheli a májat, ha lehet ezt szedjétek, kérdezzetek rá a dokinál erre.

Lella!
Szerintem valamit rosszul tudsz. Ezeket a hormonkészitményeket a terhesség betöltött 12. hetéig kell szedni. Eddig tart ugyanis az az időszak, amikor a babát a hormonok tartják életben, ezektől fejlődik. Utána már a méhlepény veszi át ezt a funkciót, nincs szükség a hormonokra.

Rá is van irva a tájékoztatóra, ha a 2., vagy a 3 harmadban szeded súlyos hepato-celluláris májbetegségekhez vezethet. Honnan vetted a 36. hetes határidőt?

Ennyi. Bocs a litániáért, de nagyon összegyűltek bennem a mondanivalók.

Pusszantás mindenkinek, és hajrá a babákértKép

Zsó-fi és NyuszimanókájaKép
Zsó-fi

Kriszti, Ildi, vegre /megnyiltak/ elottem is a kepek a picikekrol... Edeskek... Mindenkinek ilyen gyonyoruket kivanok KépKépKép

Zso-fi

Gratulalok a tunderkedhez, mikorra varod a szulinapjat?

A gyogyszerrel kapcsolatban, volt regebben egy Erazmusz neven szereplo nogyogyaszno, aki azt mondta:
<U>A sárgatest hormont- ha adtak rá beutalót - érdemes megnézni, de az eredménye a leggyorsabb laboratóriumban is 2 hét alatt érkezik meg, addigra pedig már károsodások keletkezhetnek az alacsony sárgatest hormonszint miatt a babában. Ha az elsonél a problémák Turinál segítségével szüntek meg, akkor legjobb lenne máris elkezdeni a hormon pótlást. Ma erre legjobb a Duphaston tabletta (3x1/nap), amit elégtelen sárgatest müködés eseteiben már az ovuláció (=peteérés) után néhány nappal el lehet kezdeni, és célszerü a terhesség 36. hetéig folytatni.</U>

En innen vettem, neked szo szerint ideztem, amit mondott, mivel elmentegettem az anyagat. Sajna, nekem egyenlore nem all modomban nogyogyit talalni, ugyhogy virtualisan probalkozom, TI NE TEGYETEK, ha egy mod van ra. Nalam ez az egy sincsen meg. Ennyi, Pussz, Lella
Lella

Na haliho!

Látom, ilyenkor hétvégén van ám pangás! Gondolom sokan a munkahelyükröl neteznek. Kár, kicsit olvasgattm volna. Jobban menne az idöm. Majd hétfön biztosan lesz mit olvasnom.

Legyetek jok, Lora
Lora

Kitartas, kedves Lora, amugy te mit csinalsz, mert nem hiszem, hogy sokan dolgoznak ma, en persze dolgozom, de az mas....

Kedves Zso-fi!
A fentebb altalam leirtak ellenere en is utananeztem a Duphastonnak, es a gyogyszer tajekoztatojaban is a fenti adagot ajanljak alacsony progeszteron szint emelesere a terhesseg folyaman, a fent irt adagban, de a terhesseg 20 heteig... Persze, ez csak tajekoztato. Mindig a doki hatarozza meg a pontos adagot es idot... Megjegyeznem, hogy en is ezt szedtem anno az elozo, hal'istennek sikeresen vegzodo terhessegem idejen, es furi modon a 36. hetig, pedig nem E.volt az orvosom, hanem valaki a Jahn Ferenc korhazbol - ugyhogy biztosan jo doki, nemcsak en becsultem nagyra a tudasat, voltunk jo nehanyan... problemas kismamak is, es sikerult, gondolom, ert hozza.
Apropo, tajekoztato, megegyszer: az en gyogyszeremen svajci gyogyszergyar szerepel gyartokent, es az van rairva a mellekhatasoknal: idezem: mellekhatasa: not known - ez annyit tesz, nem talaltak eddig, nem ismert = nincs.

Ennyit talaltam rola, furi, hogy ez ellentmond az altalad leirtaknak, de ez van. Nekem speci anno nagyon megerte szedni, mert nem abortaltam el, hanem megtartatta velem az egyetlen kincsemet.

Csak testverkeje is lenne mar.... Babazzunk mar, lanyok, annyira szeretneeeeeeeeeem. Pussz, Lella

ha valaki meg esetleg kivancsi E.diagramjaira, ill. szeretne egy ureset, amit kitoltogethet, megtalalja itt:
http://public.fotki.com/lella/diagramok/

Jo maradek hetveget lanyok!
Lella

ez a sarga szornyu lett: megegyszer, kekben:

http://public.fotki.com/lella/diagramok/{http://public.fotki.com/lella/diagramok/
lella megint :

Sziasztok!

Lella
Igen erdekelne nagyon az anyag amit kigyujtottel a cimem vasorru@mailbox.hu, koszi
edina
edina (edina)

Szia Lella!
Folyamatos müszakban dolgozom Fehérváron egy olyan cégnél, ahol számítogépes rendszerfelügyelettel foglalkozunk, föleg külföldi cégeknek. Hetet dolgozok, kettöt pihenek. Ezért vagyok itt szinte mindig.
Irtam E rovatába, végre sikerült megnyitnom a diagrammot. Köszike.

Lehet, hogy nekem nincs szerencsém, de nem lassabb az uj szerverröl a babanet? Elég sokáig tölt, ahányszor csak probáltam. Lehet, hogy késöbb jobb lesz.

Beteszem a vasárnapi listát, csak hogy ne unatkozzak annyira.

Kriszti: 11 c 36 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 32 cn Nyíregyháza 26 év
Boglárka: 6 c 28 cn
Margit: 4 c 28 cn Budapest 30 év
Jázmin: 4 c 27 cn Pécs 22 év
Száva: 5 c 25 cn Miskolc 29 év
Andi: 11 c 25 cn Szeged 30 év
Barbi: 5 c 25 cn Calgary 26 év
Pucur: 2 c 21 cn Budapest 29 év
Lora: 9 c 15 cn Várpalota 24 év
Kicsiandi: 6 c 15 cn Budaapest 32 év
Ildi: 4 c 13 cn Szekszárd 21 év
Bubi: 5 c 11 cn Szolnok 28 ev
Bella: 14 c 11 cn Debrecen 25 év
Éva: 26 c 10 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 8 c 7 cn Budapest 31 év
Cincérke: 30 c 5 cn Budapest

Egyébként mi van a 27 nap fölöttiekkel? Hogy érzitek, lesz (van) valami?

Bella, Bubi, Ildi, Kicsiandi
lassan félidöben vagytok, vagy már most is? Szorítok nektek. Milyen klassz lenne négy baba egyszerre két hét mulva, nem? Akcio, akcio, hempergés-hempergés, gyertya, bor meg egyebek. PAPLANTIGRISEK TÁMADÁS!!!!!!!!

Érezzétek jol egymást.

Puszi, Lora
Lora

Sziasztok!

Bocsi, hogy sokaig nem irtam, de mar mas munkakorben dolgozom, s ritkabban jutok internethez.

Velem az a nagy helyzet, hogy eddig semmi. A hasam marhara gorcsolt kb egy hetig, aztan abbamaradt. Tegnap el is kaptam a parom, (vagy o engem? Kép), de semmi, se barnas izeke, se mensi. Penteken voltam dokinal, rogton nezegette a terhesseget. Ezt mondta: "Latok en itt valamit, de ez barmi lehet, inkabb nem mondok biztosra semmit"
Special en semmit nem lattam, nagyon nagy kepzeloero kellett hozza, hogy pontocskanak tunjon az a valami.

Ma ejjel pedig nem aludtam, azt almodtam ketszer is, hogy + lett a tesztem. fel hatkor nem birtam tovabb, kimentem, s megcsinaltam. A pisi (elnezest) gyorsan vegigszaladt az ablakban, de csak a kontrollvonalat szinezte ki. Aztan egyre inkabb sotetedett a masik is. Kb 3 perc mulva fele olyan eros lett, mint a kontrollvonal.
Kép Kép Kép
Gyorsan elokaptam egy masik tesztet (masfajta), azt is megcsinaltam, eredmeny ugyanaz.
Kép Kép Kép

Annyira jo lenne, ha igaz lenne, de meg nem merek orulni. Meg a ferjem se tudja....Nem akarom, hogy beleelje magat feleslegesen. Eleg, ha en teszem...
Kép

Holnap vagy holnaputan ujra tesztelek.

A dokim most szabadsagon van, de mondta, ha pozitiv lesz a tesztem (o beszelt ra a tesztelesre) azonnal hivjam fel a telefonjan!!
Meg nem merem hivni.....

MEGORULOK!!!!!

Szoritsatok nekem !!!

Rita
Krita

Sziasztok lányok!

Két heti szabi után újra itt vagyok, remélem egyre több kismama között...))

Krita!
KépKépKépKép hiszen ez fantasztikus!
Naná, hogy éld bele magad! Ha negatív lenne,
nem mutatná, hogy babucid lesz!

Jajjjjj, de örülök!Kép
GRATULA!
Ügyesek voltatok...

Még nem nagyon olvasgattam vissza, de ezek a diagramok micsodák??

Látom, az Erazmusz-topic beindult...
szuper..))

pusszantás,
Ancsi
Ancsi

Sziasztok!
Köszönöm, mindenkinek a kedves üdvözl&#337; szavakat.

Szia Barbi!
Attól félek én is, amit írtál, hogy túl sokáig szedtem a bogyokat. A doki szerint minden rendben. Kértem, hogy csináljunk egy hormon szint vizsgálatot, de szerinte 1 évig nem kell foglalkozni semmivel, nem nyugtatott meg.
27. napon vagyok és a h&#337;m ugrál: 36,7-37,0 között. Ez normális? Mennyit fog visszaesni, ha megjön? Esetleg megemelkedik jobban a mensi körül, ha terhes vagyok?
A h&#337;mér&#337;zésben nincs még tapasztalatom. Segítsetek légyszi!

Cincérke! Ne izgulj hamarabb túl leszel rajta, mint gondolnád. Ez az a beavatkozás, ami azon túl, hogy biztos adatokat ad a bels&#337; szerveid állapotáról lehet&#337;vé teszi, hogy az esetleges kisebb problémát a petevezetékekkel kapcsolatban, az orvos azonnal(!) megoldjon. A vizsgálat negatív eredménye, ami szerintem nagyon valószín&#369;, megnyugtat benneteket, és a nyugalom fontos... az ügyben.
Ez a legutolsó vizsgálat, amit megcsinálnak a következ&#337; beavatkozás nálatok a gátmetszés lesz!!! KépKépKép
Csakis így történhet.
Csikozodjunk, csak ezt tudom kívánni!!!

Andi!
Olyan jó látni, hogy szegedi vagy. Most Bp-en dolgozom, a férjem Szegeden...Nagyon szeretnék haza menni...
Ingázom, a kicsi miatt szerdán is haza szoktam menni délután, és másnap az els&#337; vonattal vissza.
Halál a romantikára! Így tudom jellemezni a hétközbeni akciókat.
A csikozódás miatti miel&#337;bbi topic váltást!

Cico
cico

Rita! Nagyon örülünk. Remélem mindent rendben lesz veled.

Én most jöttem vissza szabadságról. Sajnos megjött. Írjatok már fel a listára: 6c 2 cn
Nem tudtam mindent visszaolvasni , de látom írtatok a sárgatest elégtelenségr&#337;l. Mik ennek a tünetei? Már akinek vannak... Gyanítom, hogy ilyesmi problémám lehet. Miel&#337;tt rendesen megjön napokig barnás tretya folyik bel&#337;le és a ciklusaim is nagyon rövidek. Segítsetek, nagyon el vagyok ken&#337;dve. A doki meg csak azt hajtogatja, hpgy már van egy gyerekem ( megjegyzemj,szülés el&#337;tt mások voltak a ciklusaim ) és várjak türelmesen.
Tudtok segíteni?
Száva

Lora! Szivi Kép Nem faraszto a muszakozas? Regota csinalod? En amikor szallodas voltam, kellett 24-et egyhuzamban dolgoznom, majd elmeletben 48 szabad volt, de persze mindig megbetegedett valaki, vagy egyebek jottek be, ugyhogy a vegeredmeny 24 - 24 lett, ok, fizettek, de egy ev utan nagyon belefasultam ebbe az eletmodba...

Edina, mail ment! Aztan ugyeskedjetekKépKép

Ritaaaaaaaaaa! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép.... es meg folytathatnam....... Bizony, eld bele magad, azert, ha nem birod, tesztelhetsz is, de bizony ez babucit mutogat, ketto ++++ teszt nem semmi....

Kedves Ancsi!
Sajnos, beindult es meg is allt, mert Erazmusz nehany nappal ezelott mondta, videkre vagy hova megy, majd jon, de egyenlore nem jelentkezett! Bar jonne, en is orulnek neki, biztos sok munkaja van ezen a +topic felvallalasan kivul is.

Kriszti! Eltuntel nagyon... Remelem, nagyon franko ajandekokat kaptal, foleg a parodtol a nevnapodra...KépKépKépKép
Lella

Ancsi, az elobb kimaradt, a diagramok, a kitoltott egy sikeres muveletet abrazol, marmint egy kezdodo terhesseget....
A minta meg arra valo, hogy buzgon toltogesse, aki homerozni is akar...

Cico, a homerozesrol: legjobb a KépvegbelbenKép, mert az ott mert hot nem befolyasojla a kulso homerseklet, a szajban az sem mindegy, hogy hova teszed, ugy ertem, ha nem mindig ugyanarra a reszre kerul, nem lesz pontos az ertek...

A ciklus kozepe korul, kb.a mensi elso napjatol szamitott 12. napon hirtelen leesik a ho 37 ala, akar 36.3 is teljesen normalis, majd elkezd emelkedni, az a jo, ha 37 folotti erteket mutat, mert az azt jelenti, hogy volt peteeres, tehat reszedrol esely lehetett a pocaklakora. Ha alatta van, akkor valoszinuleg nem volt.
Visszaterve az esesre, a 12.nap kornyeken: azert esik le, mert ekkor az LH hormon szint megno, ennek a hatasara valik ki -a mert legalacsonyabb ho idejetol szamitott kb.36 oran belul- az erett petesejt es kezdi meg a vandorutjat a petevezetekben a meh fele, varva a parod magjat...

itt johet egy bibi, lehet, hogy minden optimalis, eltalalja a parod is a celt... szoval megtermekenyul a petesejt, de... alacsony a progeszteron-szint... ebben az esetben -E.dr-no szerint- az esetek 95%-ban elvetel az ember a terhesseg korai szakaszaban, mert a progeszteron segiti elo a beagyazodasat a mehbe...

E.dr-no mondta: A progeszteron szintet vervetellel allapitjak meg, lehet orvosolni persze, ez legyen a legkisebb problema, ettol, megfelelo gyogyszerezes mellett konnyeden teherbe lehet esni, es meg is tartani, termeszetesen.A vetélések gyakori oka a petefészek hormontermelésének elégtelensége. Erre lehet következtetni az alaphomérséklet mérés görbéjéböl is, ha azt jól csináljátok. (Tapasztalatom szerint Budapesten és mostanában ezt nem igazán jól csináltatják a "dokik".)De a hormonvizsgálattal lehet igazán megállapítani. A várható vérzés elott kb. 1 héttel kell megcsinálni a hormon-vizsgálatot. A fentebb emlitett Siklósi professzor a II. Noi klinikáról állapította meg, hogy ebben az idoben végzett 3 progeszteron mérés átlagának 21ng/ml felett kell lennie. Ha alatta van, gyakori a sorozatos (habituális) vetélés. Az alacsony progeszteron hormonszint és a magas prolaktin szint pedig meddoséget is okoz. A vetélések - és a meddoség - másik gyakori oka a krónikus nogyógyászati gyulladások. Ennek gyógyítására legjobb és legtartósabb hatású a szintén fentebb említett Gynevac. Ezt célszerü a párotokkal együtt megkapni a "ping-pong fertozés" megelozése céljából. A Gynevac nem csodaszer, de felére csökkenti a vetélések, koraszülések számát. És azért ez nem semmi

Ennyi diohejban Sziasztok!
Lella

szijjasztok!!!!

Vagyok csak olvastam eddig.

Rita
ELJEN!!!!!!!!!!!!!!!!Jajj de jo ugy orulok.Tuti ott a babuci.KépKépKép

Udv a szabirol,szepen,uden,kipihenten erkezoknek.

Lella

nemigazan szoktunk nevnepra komoly ajandekot venni egymasnak foleg,hogy sosem vagyunk kulon/1 hazban dolgozunk/igy nehez meglepizni.Alt a karacsony es a szulinap a nagymeglepik napja.

nagyon frissek vagytok ma reggel.Kép

Na szoval szombaton voltam dokinal.Eleg furcsa volt most a doki bar lehet csak felre ertettem.Tehat a hormonok jok.Bar nem tudta,hogy a ciklus melyik napjan keszult.Mondtam ,hogy melyik napon akkor azt mondta akkor is jok.Ez tok jo hir!A gond az,hogy nem tud megrepedni a tuszofal mert 10 ev fog.gatlo utan ez alt problema.Viszont a rossz hir az,hogy csak nov-ben hajlando peterepesztot adniKépnem ertem miert,en arra gondolok,hogy mivel most mentem hozza masodszor nem igazan hitte el,hogy telleg 1 eve probalkozunk.Ha ugy sem lesz eredmeny akkor majd laparoszkopiat csinal,bemetszik a petefeszkeket es ezzel ujra aktivan kezd dolgozni.hat szomi vagyok,hogy meg legalabb 1/2 evet kell varnom de most hiaba mennek masik dokihoz nyilvan az sem adna azonnal peterepesztot.Kép

Kriszti: 11 c 37 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 33 cn Nyíregyháza 26 év KépKépKépKépKép
Boglárka: 6 c 29 cn
Margit: 4 c 29 cn Budapest 30 év
Jázmin: 4 c 28 cn Pécs 22 év
Andi: 11 c 26 cn Szeged 30 év
Barbi: 5 c 26 cn Calgary 26 év
Pucur: 2 c 22 cn Budapest 29 év
Lora: 9 c 16 cn Várpalota 24 év
Kicsiandi: 6 c 16 cn Budaapest 32 év
Ildi: 4 c 14 cn Szekszárd 21 év
Bubi: 5 c 12 cn Szolnok 28 ev
Bella: 14 c 12 cn Debrecen 25 év
Éva: 26 c 11 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 8 c 8 cn Budapest 31 év
Cincérke: 30 c 6 cn Budapest
Száva: 6c 2 cn Miskolc 29 év

cupppppppppppp K
kriszti

Ja meg egy adalek a doki story-hoz.kertem,hogy vegyen mintat huvelyvaladek tenyesztesre.megnezte,szornyu.Adott kupot de a Gynevacra is en kerdeztem ra,azt mondta tulkepp lehet es akkor irta fel.KépLehet,hogy eltulzom de most nem volt olyan keszseges mint elsore.
K
kriszti

Üdv Lányok!

Üdv minden kedves "új"-nak, rövid itt-tartózkodást kívánok. Kép

Kedves Gabómanó!
Remélem az én férjem is így fogja érezni utána. Már belenyugodott, hogy nincs menekvés! Kép Ma délután kell felhívnom a dokit, hogy mikor és hogyan. Ha a hegy nem megy Mohamedhez... KépKépKép

Kedves Kriszti!
Hol vagy, mi újság, mit mondott a doktorbácsi?

Kedves Krita!
Nem gratulálok "elõre", de nagyon-nagyon szorítok, hogy megmaradjon és erõsödjön a két csík. Mindenesetre ez tényleg nagyon jól hangzik. Csak így tovább! KépKépKép

Nekem van egy kis gondom, épp most írtam Erazmusz topikjába, de ezek szerint még várhatok a válasszal egy ideig. Kép Nem tudom mitévõ legyek. Hõmérözöm és ovulációs tesztet nézegetek, ezek szerint még nem volt ovuláció. (18. napon vagyok) Hétvégén viszont egész kevés barnás, alvadt véres trutyit tapasztaltam (bocs) és nem tudom ez mit jelent. Egyszer már volt ilyen. Akkor is három napig tartott. Utólag sem tudtam (naptár alapján) megállapítani, hogy ez most menstruáció volt, vagy nem. ?! Most nézzem még az ovulációs tesztet, vagy teljesen felesleges. Kép Bár azt hiszem az lenne a legjobb, ha maradna a hõmérõ, és mikor gyanús, akkor megnézem az ovulációs tesztet. Ti is ezt javasoljátok? Egyébként nálatok volt már ilyen? Mit jelent?

Üdv, Koalamaci
Koalamaci

Kedves Kriszti!

Közben te már jelentkeztél is. Kép Nehéz nyugodtnak és türelmesnek lenni, mikor közlik az emberrel, hogy várj újabb x id&#337;t. Mit lehet ilyenkor mondani, mivel tudnánk felvidítani? Bíztasson legalább az a tudat, hogy van kiút, és el&#337;bb-utóbb lesz eredmény is. Meg az, hogy november nem is fél év, "csak" négy hónap! KépKépKép

Koalamaci
Koalamaci

Koalamaci

nemtom miert volt neked a valadek.Nekem meg csak rozsaszines volt felidoben de az normalis allitolag pici ver kerul a valadekba.De ha barna trutyi??????????Ja 18. nap abszolut nem keso nekem most a doki uh alapjan megerositette,hogy a 22. napon volt eres persze repedes az nem voltKép

lanyok leirom az eredmenyeket allitolag jok.

prol. 9.2ng/ml
prog. 0.3ng/ml
osztr. 57 pg/ml
LH 17 mU/ml
FSH 6.3 mU/ml

Kriszti
kriszti

Koalamaci

En azert szamitok fel evre mert nem hiszek abban,hogy elsore osszejon!KépInkabb csak az esett rosszul,hogy talan nem hiszi el,hogy 1 eve nem esem teherbe.Bar lehet mar csak tul spirazom.A lenyeg,hogy nincs komoly bajKépKépKép
Nem mesz el dokihoz?Hatha megmondja mi a gond.

K
kriszti

szijasztok, már régen nem írtam, de sajnos most is neki keseredtem, írjatok át lécci a listán: 5 c 2 cn:-(((((
pedig már reménykedtem....
most lehet, hogy "pihentetem" magam egy kicsit, mert lelkileg nem nagyon bírom már.
Krita, óriási gratula, pihizzél sokat!!!mindenkinek szorítok, puszi margit
fmar

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?