Új privát üzeneted érkezett!

Josi( javítottam Rékababa :roll: ):látom aggódsz a magaság és súly miatt.Te mekkora vagy meg a párod.Ja meg a nagyszülök.

Mi 175 cm-er felettiek vagyunk sőt ,mind két család részéről vannak lombrágok bőven.

Hány cm-rel meg kilóval született???

Berni 4100g-mal és 56 cm-rel

Zsombi 4470g-mal és 59cm-rel

Vagy is babáknak sem voltak kicsit
Leány 1 hónaposnak nézett ki az úrfi meg 2 hónapos csecsemőnek!

Én az ismeretségi körömben látom azt ,hogy ezek a méret eltérések még tartják magukat. 7 éves korban is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára berni611 2008.12.02 17:03-kor.
berni611

Sziasztok!

Hát az evés az nálunk fordítva van, sokat eszik, de semmit nem hízik. Erre mondta a dokink, hogy hát mit akarok mikor én se vagyok egy túlsúlyos alkat. Valóban én se tudok hízni egy dekát se (jó mondjuk azt a tempót is tartani kell, amit én diktálok) Már megint mindennel le vagyok maradva (Tudod Dadomi vizsga időszak..vagy lehet, hogy már el is felejtettted:) )
A hugom sem egy nagy evő, semmit nem eszik meg, amiben gyümölcs van se süti se torta. Rántott húst is csak natúrba köret nélkül...+ nagy általánosságba két kezemen megtudom számolni mit eszik. És érdekes módon átlagos a testsúlya. Az eggyetlen amit szeret az a csoki (szerintem az tartja életben :D ). Ha ketten vagyunk én azért megpróbálok a kedvére főzni, de minden nap nem ehetünk tejbegrízt, meg palacsintát.
Na megyek mert még ezer a dolgom.
Vendég

josi mi lenne,ha összehoznánk a lányodat a fiammal???
Rengeteget meg tudnának spórolni a kaján,és mi mindenre el tudnák költeni azt a pénzt :wink: :lol:

Nekem még valamivel bajom van:Eliza nappal nem akar aludni. Amióta ilyen jókat alszanak éjjel-most éjjel sem volt ébren egyikőjük sem-azóta nappal nem akar elaludni. Hihetetlen,sztem símán kibírná reggeltől estig. Este nyolc körül van fürdés,és általában 9 óra,mire elalszik...
Vendég

Berni már nem aggódom Réka súlya miatt. Nekem mind a két lányom kicsit korábban jött. Evelin a 37. héten 2990 g és 54 cm-vel, Réka a 36. hét első napján 2790 g és 54 cm-vel. Szerencsére étvágyukra nem panaszkodhatom. Evelin valamennyire lett most válogatós, Réka mindent megeszik, szép kis adagokat is. Van olyan, hogy szinte folyamatosan eszik (meg van neki a rendszere, de közben azért nasi szintjén mindig van egy kis plusz pl. túrórudi, joghurt, kinderpingui stb). Réka születésétől fogva kis telhetetlen. Van, hogy nem tudja mi az elég. Volt olyan, hogy szája egyék végébe szívta a cicit, másikon meg már csurgott ki, mert annyira tele volt, de nem volt hajlandó abbahagyni. Védőnő egyszer még az elején le is tolt, mert 3 hét alatt hízott 80 dkg-t. Azt hitte, hogy tápszerrel tömtem tele, pedig csak szopi volt. Tavaly volt 2 hónap amikor nem akart enni, az elég nehéz is volt. De szerencsére helyre állt az étvágya. Ő is olyan mint devcsa Zsombia, sokat eszik, de nem hízik. Bár én is ilyen voltam. Magasságra szerintem nem pici, hasonló magas a bölcsiben a többiekkel. De Ő a legstrapásabb, már 3 hónapja jár bölcsibe és ez az első betegsége. A többi gyerkőc már párszor kibukott.
Különben én 165 cm vagyok párom pedig 175 cm és ő vékonykás, rajtam 10 kg plusz van. Párom szülei nem túl magasak, nálam apu magasabb, anyu picike volt.

Devcsa mi újság? "Kedves apuka" elállt végre a pereskedéstől?
Vendég

Rékababa:hülye vagyok Kép Josit akartam írni :lol:

Ani:Berni se aludt túl sokat 1 éves kora után.Sőt az nagy szó volt ,ha aludt az oviban.

Volt már ezért büntetésben is, :evil: mert nem aludt hanem játszot az ujjaival.Na ezért minek büntetni a gyereket ,meg is mondtam a magamét az ovóvőnek. :twisted:
Gondolom pörög 1000-rel a kiscsaj :twisted: még sem fárad el :?
Nem tom mivel tudnád lefárasztani....
Zsombit is nehez tudom letnni aludni,de kb 15 perc után azért sikerül

Bernit a mai napig úgy kell lelőni este.

Méha sport külön órája volt akkor is :evil:
berni611

Ani:mi volt az SZTK-ban????Kép
berni611

Rékababa javítottam és örülök ,hogy nem aggódsz :wink:
berni611

Berni,mi kicsik vagyunk 165 a férjem én 163,anyósomék meg még 160-ak sincsenek :lol: az én szüleim is 165 körül vannak. Most gondolkodom ám meg beszéltem anyuval,hogy engem meg fel se akartak venni a suliba,mert nem voltam 20 kiló se :roll:

Kép
Kép
josi

Devcsa! Vizsga időszak??? Az meg mi???? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: Majd jövő ilyenkor már te is csak úgy gondolsz rá, mint egy rossz álomra... Nagy nagy drukk a vizsgákhoz! Szakdolid készülget? Tudod az a nagyon nagyon csúnya című :wink: :lol: :lol:

Emma! Hűhű, látod, vannak még picike emberek, nem csak mi :P Törpebagoly-klubba bevesszük őket? Devcsát élőben láttam tavaly, róla tudom, hogy létrára kell állnia, ha a feje fölé akar érni :P :P :P (ja Devcsa, idén nem lesz Jantneres fényképezés, legalábbis az ingyenes nem :? ). Na szóval azért jó érzés, hogy nem csak mi vagyunk ilyen picikék, igaz? :wink:

Berni! Védőnő-kaja dologban egyetértek veled. Azt hiszik (tisztelet a kivételnek, szerencsére az enyém közéjük tartozik), hogy a gyerekek tankönyvszerint működnek, pedig még olvasni sem tudnak, hogy legalább tudnák, hogy mi a "dolguk"! És annyi anyuka van, akik bedőlnek nekik, aztán meg állandóan panaszkodnak, hogy jaj nem szopik a gyerek rendesen, jaj nem bír ki a gyerek 3-4 órát két szopi között, jaj kevés a tejem, a védőnő is mondta, stb stb... meg aztán jönnek a játszótéri összehasonlítgatások, versenyzések. Utálom az ilyen anyukákat!!!! Én is találkoztam ilyennel, ráadásul a gyerekeink között csak egy hónap van, és úúúúúgy utáltam, hogy még a játszótéren is "etetni, pelenkázni, altatni" kellett, meg egyebek később.... :evil:

Rosszevőket küldjétek hozzám, van szilva-, barack- és eperlekváros gombóc :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

dadomi Azt a csúnya címűt csak a ti ilyesztegetésetekre írtam be :lol: Az még majd csak a jövő hava, hogy mi lesz a szakdolim címe.. de ne is kérdezd
Rékababa Hálistennek csak rám ilyesztett a kedves apuka "hirtelen felindulásból elkövetett gyerek elperelési fenyegetés"
De én beszéltem egy ügyvéddel, aki azt mondta, hogy semmitől nem kell félnem, mert ha eddig nem tartott rá igényt (vagyis nem kérvényezte) a körülmények meg nem indokolják , nem veheti el még ha fejtetőre áll akkor se. Most úgynézki van barátnője és ugyebárr így nincs még az a havi két nap se, amit a gyerekére szokott áldozni. (Remálem hamarosan összeházasodnak és csak a pénzt látom utánna :twisted: )
Vendég

Tényleg nem lesz Jantneres fotózás? Pedig mi már készültünk.:cry: Már jópár éve megy ez, most hogy-hogy nem lesz? :(
Vendég

lányok...rossz hírem van. Nagyon rossz. Drága Timink dec.1-ig bírta a megpróbáltatásokat...
Vendég

dadomi én hívtalak párszor,csak nem vetted fel. Másnak a számát sajnos nem tudom...
December 8-án,13.00-kor vesznek tőle végső búcsút. :cry: :cry:
Vendég

Édes jó istenem... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Nem térek magamhoz. Nyugodj békében, drága Timesz...

been

Ani:tessssééékkkk!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:
Húú ezt nem tudom elhinni,pedig én annyira reménykedtem..........
:cry: :cry: :cry:

Őszinte részvétem a családnak.
Gyújtok neki egy gyetyát :cry: :cry: :cry:
berni611

Öszinte részvétem Timi családjának :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Vendég

Azóta itt ülök és nem térek magamhoz egyszerűen, annyira meg akart gyógyulni... Cseriani, honnan tudod, újságban volt? Hihetetlen...
Az iwiwről levették már őt.

been

Van egy lány,akivel hogy is mondjam...tartom a kapcsolatot...sajnos az ő családjában is volt már hasonló tragédia,és most sem ígérnek nekik túl sok jót a dokik....na,szóval,ő meg Timi valamennyire tartották a kapcsolatot,talán a rossz hozta őket össze...neki írt a férje.
Tudjátok,vasárnap este egész sokáig csörgött a telefonom,ismeretlen számról. Mire felvettem volna,letették. Lehet,hogy még szegénykém hívott? Vagy esetleg már a férje?
Rékababa köszönöm a vígasztalást ám a telefonban :oops:
Nem is annyira lelkiismeretfurdalásom van,amiért nem tudtam akkor felvenni a telefont...inkább hatalmas dühöt érzek,azt hiszem. :cry: :cry:
Vendég

hú,ez nagyon hülyén hangzott,hogy tartom a kapcsolatot...de most nem vagyok a szavak embere. Szóval,Krisztát elég közel érzem magamhoz,bár soha nem találkoztunk. Sok mindenben hasonló a véleményünk,és nagyon szimpatikus anyuka,csajszi.
Vendég

Cseriani, ne legyél dühös, lehet valaki egészen más miatt hívott... De, ha mégsem: Timesz se szeretné, ha dühös lennél. Krisztának ismeretlenül is gyógyulást kívánok, remélem, neki sikerül...
Van egy virtuális gyertyagyújtós oldal, én oda feltettem Timeszt... Ti is tudtok neki gyertyát gyújtani, ha szeretnétek.

http://www.gyertyagyujtas.hu/index.php/ ... valasztott

Tudom, gagyi kicsit (nekem nem :oops: ), de hátha méltónak találjátok arra, hogy itt emlékezzünk rá. (Ha a link nem őt adja be, akkor: www.gyertyagyujtas.hu , és a keresőbe Timesz-t írjatok.)

been

Egyszerűen nem tudom felfogni :-( Hogy történhetett ez meg??? Őszinte részvétem a családnak... Szegény kicsi Oli :cry:

yuyu79

Nah, most olvastam el újra, mit írtál, Ani: szóval, úgy látom, nem Kriszta a beteg, hanem a családjában valaki - így akkor neki kívánok gyógyulást.

been

igen,Kriszta húgának a kisfia beteg,nagyon.
Épp most beszéltük Krisztával,hogy kellene neki gyertyát gyújtani. Emma köszi,hogy megtetted helyettünk-vagy inkább nem is köszönöm. De rossz,nem tudom,mit lehet ilyenkor mondani :oops:
Vendég

Őszinte részvétem a családjának.
Timesz sosem felejtünk el!
Vendég

Ani, gyakran járok arra az oldalra, aztán eszembe jutott rögtön... "Örülök", hogy "tetszett" az ötlet. (Én se értem, hogy erre miért nincsenek jobb szavak...)
Úristen, egy kisgyerek beteg? :cry: Nagyon-nagyon szorítok érte!

been

Been köszi ,hogy lehetőséget adtál ,hogy kifejezük részvétünket és tiszteletünket!

Én most megyek csajok ,mert a bőgés kerülget,még mindíg,pedig már sírtam egy sort,közben meg jönnek anyukámék,aki... ..tudjátok .
Nem szertném ha ,látná rajtam..........nem szertném vele megosztani,az ilyen őt is megviseli nagyon :cry: :cry:

Ani:te meg ne emészd magad :cry: :cry: kérlek.
Lelki simi Kép
berni611

Sziasztok!

Bocsássatok meg, hogy betörök ide.de Cseriani olyan szépeket írt rólam, hogy gondoltam bátran írhatok.
Szóval.
Nálunk a hugom kisfia súlyos rákbeteg, 4 éve küzd egy nagyon ritka és a legsúlyosabb rákfajtával, a PNET-tel. Központi idegrendszeri daganat, agyban kifejlődő áttétes változata.
Édesanyámmal 1 évben derült ki a betegsége, azóta Édesanyám itthagyott minket.Anyukám is rákos volt.
Ahogy Cseriani is írta,Timesszel a betegség hozott össze minket. Próbáltam neki segíteni 1-2 tanáccsal, hátha ő hasznát tudja venni.
Túl sokat mi sem tudtunk levelezni sajnos, az újszülöttes topikba néha írt, ha jobban volt.
Olivér névnapjára írtam neki, RE válaszként abban üzente vissza tegnap a férje, hogy mi történt. Gondolom nem volt ereje végigüzenni mindenkit.

Én is gyújtottam gyertyát Timeszért!
Bízom abban, hogy nem szenvedett és békességben ment el.
Egyszerűen nem találok szavakat, háborog a lelkem.

Ismeritek a dalt??? Tán Ihász Gábor: mindig a jók mennek el?
(bocsánat, ha nem tudom pontosan esetleg)

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Kriszta rólad csak szépeket lehet írni :wink:
Vendég

Ááááááá, az uram tudna mást is.
De köszönöm!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Szia, Kriszta, maradj köztünk, légy szíves... :wink: :D
Iszonyatos ez a sok rossz, ami történik veletek is, nagyon sok erőt kívánok a megéléséhez/túléléséhez ennek. Nagyon hülyén hangzik, de azt mondom: ezután már csak jó jöhet... Én ismerem a dalt! És milyen igaz...

been

Köszi Been!

Igen eléggé sok.
Amikor kiderült a betegségük, abban az évben meghalt imádott keresztanyukám.
Majd rá 2 évre Anyu, múlt héten a papámat temettük, és tegnap derült ki, hogy unokaöcsémnek 10 cm-esre nőtt már a daganat a fejében.
Az orvos szerint nem lesz karácsonya.

És mondjátok?? A gonosz, alkoholista, egoista, apám, aki elitta anyám sírkövére félretett pénzt az miért él túl mindent és mindenkit???ÁÁÁÁ nem értem.

Nos ezt hagyjuk is inkább.

Gyújtottam gyertyát Timiért. Jó, hoyg megcsináltátok.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Kriszta, ez olyan szörnyű, komolyan, nem találok szavakat... nem tudom, mi célja van a jóistennek vagy az akárkinek veletek, hogy ilyen csapásokkal mér benneteket...
Mennyi idős a kisfiú? És otthon van most? Sok erőt nektek...

been

http://data.hu/get/914334/10_Elso_banat.mp3.html
Nagyon szeretem ezt a számot: Olinak küldöm
Vendég

Köszi Been!

Most 8 éves, de mentálisan mint egy 5 éves. Végülis volt 3 agyműtétje.
De egy igazi égetnivaló kiscsávó. :lol:
Sajnos az agyi idegeit nyomja a daganat, ezért 2 hete már nem eszik met kihányja, lebénult a fél oldala és agresszív lett.

Van egy ismerősöm, aki börtönben ült sokáig és ott megtért a jóstenhez.
Most börtönbe jár téríteni, beszélgetni, istápolni.
Őszerinte (és a tanok szerint is) ez ugyanolyan vezeklés, mint ahogyan Jézus megváltotta a kereszten a mi bűneinket.
Tehát valamelyik családtag bűneit.

Más tanok szerint feladata volt, elvégezte és mennie kell.
Csak az orvostudomány halasztja az elmenetelt.
Neki ennyi adatott, elvégezte a dolgát.

Én csak abban hiszek, hogy semmi sem történik ok nélkül és odafenn (remélem fenn és nem lenn) megtalálom majd a választ a kérdéseimre.
Csak sajnos ez sem nyújt vígaszt é nem csökkenti a fájdalmat.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Igen, én is így gondolom, hogy semmi sem történik ok nélkül. De ez tényleg nem csökkenti a fájdalmat...
Szegény kis manó, megnyugvást és minél kevesebb fájdalmat neki... És persze, az ember míg él, remél, én még mindig hiszek a csodákban...

been

Most kapcsolok: Kriszta, persze, hogy odafenn! Szent Péter tudja, hogy hová való vagy! :wink: :D

been

Devcsa, köszi a zenét, nagyon szép, meghallgattam...

been

Tényleg nagyon szép szám, köszi! Igaz a szövegről félig lemaradtam, mert Enikőm sikongatott közben ;-)

yuyu79

Itt vagyok én is csajok, csak Ani telefonja után alig tértem magamhoz, vagyis még mindig nem tértem magamhoz.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Drága Timi nyugodj békében!!! Hiányozni fogsz nekünk!!! :cry: :cry: :cry:
Az a hihetetlen erő és elszántság ami áradt belőle mindig, és mégis legyőzte ez a kegyetlen kór.
Szegény kicsi Oli meg anya nélkül fog felnőni, egy ilyen csodálatos anya nélkül, mint amilyen az Édesanyja volt :cry: :cry: :cry:
Én is gyújtok neki egy gyertyát.

dadomi

lányok,beszéltem időközben dadomival is.Rékababa is jön a temetésre,dadomi is keres valakit kisgyöngyszeműje mellé,jön velem.Mit szólnátok,ha készíttetnénk közösen egy koszorút vagy sírcsokrot?El tud vagy esetleg akar jönni még valaki?Hú,te úr isten,el sem hiszem,hogy ilyenről beszélünk...lányok,ami még eszembe jutott:ne zárassuk be ezt a topikot és nyissunk egy újat? Vagy hagyjuk meg ezt,Timire való tiszteletből? Hisz szeretett köztünk lenni :cry:
Reggel óta csak sírok meg sírok...Eliza is csak les,Kristóf meg vigasztalgat szegénykém,elég sokat felfog már szerintem. Lehet nyugtató lesz a vége,mert így nem tudok megnyugodni.
Délután sütnöm kell linzerkarikát péntekre az ovisoknak télapóra,majd azon kitombolom magam. Egy poharat már sikerült eltörnöm,kicsit jól is esett :oops:
Vendég

Sziasztok!

Jöttem hírt adni magamról/magunkról és hát látom mi történt. De most inkább nem írok magamról nagyon semmit.
Csak annyit hogy:
Őszinte részvétem Timesz családjának! :( :( :( Nyugodj békében Timesz! :( :( :(

Én is gyújtottam Timeszért egy gyertyát!!
dius02

Szisztok.
Csak olvasótok vagyok, párszor írtam még az elején.
Nagyon szurkoltam Timinek..., őszinte részvétem a családjának.[/quote]

Kép
mikkavári

Cseriani! Nem ne zárjuk le a topicot, hisz Timi is idetartozott!!!!! Biztosan ő sem szeretné, hogy lezárjuk a közös múltat vele. :cry: :cry:

És ez a dal szóljon Timiért:
Alex Tamás: Csak a jók mennek el:

http://www.youtube.com/watch?v=AlshWaFb4Bw

dadomi

dadomi így gondoltam én is....ez lesz a legjobb.

dius ok,jelentkezem majd.
Vendég

Cseriani! Timi betegsége alatt végig bíztam benne, hogy soha nem kell ilyenről írnunk... :( Annyira kegyetlen az élet.

dadomi

Ne, ne zárjuk le a topikot, igaza van Dadominak, Timesz is ide tartozott, szeretett ide jönni, és jött is, amíg az ereje engedte, még a legnagyobb fájdalmak között is. Meghát ő itt van velünk, csak egy másik dimenzióban... (Én hiszem ezt.)
Beszéltem én is Dadomival, én is megyek a temetésre. Már nézegetem az útvonalat, nem tudom, Bonyhádon egy temető van-e, és Timesz hol lesz... Ezt tudja valaki? Meg jó lenne találkozni, mondjuk a kapuban, és akkor együtt mennénk be... Akkor biztos nem tévesztenénk szem elől egymást. Én csak Dadomit ismerem fel... :)
Jajistenem, mi a frásznak kell nekünk ilyesmiről beszélgetnünk... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Annyira kegyetlen az élet.
Cseriani, te meg gondolj Timeszre, gondolj arra, h mindig belőle merítettünk erőt, tedd ezt most is, meg gondolj arra, hogy nem szeretné, ha kiborulnál, tudod! :wink: Amúgy javasolni tudom neked a Hova nevű irtóbüdös szert, terhesen és szoptatás mellett is szedhető (tudom, h nem aktuális, csak hangsúlyozom, hogy ártalmatlan), ez segíthet kicsit megnyugodni. A macskagyökértartalma miatt olyan büdös, az meg természetes feszültségoldó, nyugtató szer.
Alex Tamást egyelőre nem merem meghallgatni, Devcsa linkjén is bőgtem, de próbálom én is tartani magam, mer Hanna antennái mindent vesznek... :cry:

been

Dadomi, ugyanazt írtuk... :shock: :shock: :?

been

Csajok, írtam Áfinak is, hisz ő is nagyon szorított Timinek.

dadomi

Sajnos én nem tudok ott lenni, de a koszorúba beszállok..
Vendég

Isten nyugosztaljon, Timesz! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
banoed

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?