sziasztok lányok,
tegnap írtam egy levelet, de elszállt az egész babanet és nem tudtam már visszamenni, mert indulni kellett haza!! most emlékezetből írok újra.
KATA: SMS-M TUDOM CSAK ISMÉTELNI!! NAGYON SZORÍTOK!! MEGTAPADHATNAK A BABÓCÁK 2 NAPPAL IS KÉSŐBB! NEM FELADNI!!
CSÜTIG NAGYON SZURKOLOK! KÜLÖNBEN IS A ZEBRÁK PÁRBAN JÁRNAK!!!
VIZSGÁKHOZ GRATULÁLOK!
LINÁCSKA: HATALMAS GRATULÁCIÓ!! ÉS NAGYON DRUKKOLOK, DE TUTI ERŐSÖDNI FOG A TESZT!! ÉN RÖGTÖN LÁTTAM A 2. CSÍKOT IS!
inszem volt, v spontán? bocsi, de ki vagyok esve nagyon.
DITULI: gondolok rád holnap reggel . spontán hónapotok volt? nagyon drukkolok!! remélem a hiszterora nem is lesz szükséged!
ÉVI: ÖRÜLÖK, H JÓL VAGYTOK!! párod nagyon ügyes.
MONIC: sajnálom, h a vizsgálatok ilyen macerásak nálatok.
mi jól vagyunk! a derekam alja és a fenekem fele fáj a bal oldalon már lassan 1,5 hete. szülésznő szerint nem a vesém, lehet előjel, kíméljem magam. múlt csüt ctg-n minden rendben volt, méhszájam zárt teljesen. bár nagyon fájt amikor megnézte, de szerintem nem is volt finom nőies a szülésznő. bár párom szerint nagyon érzékeny vagyok, mert amikor a derekam masszírozza, akkor is alig ér hozzám és panaszkodom, h nagyon erős, és fáj.
tegnap voltam uh-n nőgyógyásznál. minden ok, Nándi 3400 gr. doki szerint 2 héten belül szülünk. remélem azért jövő hét elején kibújik Nándi, mert már nagyon fáradt vagyok és szeretnénk már látni is!! szóval most azt súlykolom neki, h jövő kedden bújjon ki, akkor szeretnék szülni!
minden nap fogom neki mondogatni, remélem szófogadó kiskölök.
holnap megint lesz ctg. remélem a homeos tágítók azért segítenek és látszik már majd vmi.