No, megírom word-ben, mert 3 oldalt kell végignéznem! Bakker, mi ez a forgalom. Igaza van Patinak, hogy fogunk így kihalni! Pláne, ha újak és újraelőkerülők is vannak. Álljon már meg a menet!
Éljenek a Melindák!!!!
Marla: szijjja! Elmentél azóta játszóházazni? Nálunk azóta vagy nyomi volt valamelyik gyerek, vagy ha nem, akkor Mártonom akkorra időzítette a délelőtti alvását. Marha nehéz vele most szervezni, de talán most átáll arra, hogy ugyan később, de rövidebbet alszik a délelőtt folyamán. Így már könnyebb lesz szervezni.
Fanetta: te ha ennyien akarják nézni, akkor mindenképp szedjünk a bunyóra belépődíjat. Mongyuk én a helyedben nem ugrálnék: szoktál te fekvenyomni, he? És van személyi edddzződ? És tudod, mi az a mawashi geri? De ha ragaszkodol hozzá, lejátszhatjuk Svájcban a hóban.
Pumperka: szilveszter? A mi? Amikor az ember 11 helyett éjfélkor megy lefeküdni, h az éjszaka folyamán 3-4 alkalommal ébredő ded mellett is kialudja magát? Szóval mi itthon leszünk az tuti. Talán, ha összejön, eljön egy kisgyerekes pár hozzánk.
Aztán majd kérünk képet a fűtősapkás Áronról és/vagy rólad is.
Linocs: a sapibemutató állati volt! Valld be, te ezzel korábban profi szinten foglalkoztál!
Niki: hogy mi mindenre lehet allergiás valaki, meg áll az eszem! Majd mesélj, hogy alakul a diéta! Az egyik barátnőm akarja folyton lefogyasztani a férjét, de eddig nem ért el átütő sikereket.
Lusie: én most nem panaszkodom (vagyis de, mert az jóóóó), de az utóbbi pár hétben kétszer is elmentem kikapcsolódni. Először csak vásárolgattam, másodszor pedig a kebelbarátnőmmel (jaj, ebből mi lesz!) a Műcsarnokban bámultam a műtárgyakat (art fair) és sütiztem a Lukács Cukrászdában. Az a pár óra olyan feltöltődést jelentett. Fikcióztunk nagyokat (hogy mibe is fektetnénk a nem létező pénzünket), meghallgattam a barátnőm lélekfájdalmait, ő is az én nyomoromat (hogy aszongya: hol is vagyok/ki is vagyok én néha ebben a családnak nevezett képletben), olyan okos dolgokról elmélkedtünk, mint hogy meddig kompromisszum és honnantól önfeladás, amit egy ember tesz egy kapcsolatért stb. Eszterxx, figyelsz! Se egy növekvő fogacska, se egy kúszás-mászás nem volt eddig. (De lesz.)
Most látom, hogy mész céges bulira (most értem oda a visszaolvasásban): HAJRÁ!!!
Szilvánusz: szerintem is itt a helyed! De meg ne próbálj 60kilkós-csöcsös képet feltenni, mert akkor Fanettával együtt téged is elagyabugyállak!
Kölyök: de jó, h jöttél! Képzeld, én is matekoztam! Kiszámoltam, hogy gyakrabban kéne írnod.
Juditk: a fül az egyik parám. Jobbulást Niminek! 86 centi!!!! Flóra barátnője, Julcsi 3 éves múlt és annyi. Mondjuk ő extra kicsi, az igaz, de akkor is murisak lennének Nimivel egymás mellett.
Pati: harapás, ááá! Most hirtelen élénken bevillant milyen is volt Flórával. Asszem inkább örülök még egy darabig, hogy Márton fogatlan.
Az antennát pedig vétózzátok meg, ha csak lehet! A keresztlányom nagyapjáék éppen most vannak egy ilyen ügyben. Utánakérdezek.
Judit18: hú, de szupi lehetett a pihi! Tök jók a képek!