Kölyök: Dejó, hogy jelentkeztél! Hát persze, természetes, hogy megváltozott az életünk és kevesebb időnk van, de talán neked is azt kellene tenned, mint Biribonnak, hogy leállni arról, hogy megpróbáltok mindenkire reagálni, mert az úgyis lehetetlen.
Fanetta ecsém: arról volt szó, hogy holnap lesz a tali, aztánidőközben úgy alakult, hogy nálunk, ha neked is megfelel...
Nebula: nagyon vicces volt, amit írtál
Nem semmi, hogy Marci milyen gyorsan utolérte a többieket mozgásügyileg.
Pepike: akartam már kérdezni, hogy meg szabad tudni, mennyit nyertél?
Mosoly: hát bánhatod!!!Tegyél fel fotót majd magatokról! Jó sokat!
Niki: fúú, az nem jó, ha az embernek muszájból kell lefogynia, mert az a legnehezebb. Ha nem magárét teszi, hanem mert kell....phhh, nehéz lehet. Lilla mekkorát nőtt és változott!!!!
Na és akkor még egy kicsit hozzáfűznék a történésekhez, bár nem tudom elővenni az A4-esemet, mert az az uram gépén van de megpróbálom fejből:
Több dologban ki kell állnom a Jimék fóruma mellett:
1. Petramama és Panny részéről nem tartom fairnek, hogy egy olyan közösségről kezdtek el rosszakat mondani itt a márciusiak között, amelyiknek korábban részesei voltak, és amelyiknek ha rajtuk múlna még mindig a tagjai lennének. Semmi köze nincs ennek a fórumnak hiányosságainak az ő fórumukhoz, nem is értem hogyan jött ide.
2. Természetesen másról is szó esik náluk és nem kell úgy degradálni őket, mint akik egész nap a gép előtt ülnek és a szexről beszélnek mert ez nem igaz. Persze lehet, hogy néha igen, dehát miért ne, szívük joga- az egy zárt fórum. Meg amőgy is izgi téma!:):)
3. Márti higgyétek el olyan, amilyennek ti megismertétek, kedves okos és konyhatündér, de rossz passzban kapta el ez az őket ért támadás, ezért érezte, hogy meg kell védenie magukat. A módszer és stílus persze magyon nem volt a helyén.
4. Lányok!!!!Egyszer és mindenkorra, ha másnak nem, nekem higgyettek, nem a babanet a főtéma azon a topikon. Persze ilyenkor többször szóba kerül, és természetesen a Jim és Pati konfliktusáról is esett néhány szó, főként az okokról, de az, hogy valakinek a nyavalyályán, lelkiszarán odaát poénkodjanak, az sosem fordult elő. Akik nem írnak már csak oda, nem azért nem teszik, mert itt utálnak bárkit itt, hanem azért, mert azt a maradék idejüket, amikor gép elé kerülnek arra a fórumra szánják és nem erre, mert ott kevesebben vannak, ismerik egymást és összetartanak az emberk. Nem azt mondom, hogy itt nem, de itt 40-en vagyunk!!!! Jim soha egyetlen szóval nem mondta, hogy neki probléma lenne, ha valaki mindkét helyre ír. A kettőt együtt viszont tényleg nagyon nehéz vinni, én próbáltam nagyon, kisebb nagyobb sikerrel, főleg az jött le, hogy oda is ritkán írtam csak, meg ide is.
És hogy miért írok múltidőbe? Azért, mert amennyire eldurvult ez a mostani vita, megvilágosult előttem, hogy ennek csak akkor lesz vége és akkor lesz béke, ha valaki dönt, oda ír vagy ide, s ha a Jim fórumát "választók" úgy döntenek, hogy nem olvassák többet a babanetet!!!!!Ez utóbbit kértem is tőlük!
Engem ehhez a fórumhoz lelki dolgok kötnek elsősorban, mint ahogy azt korábban jeleztem és nagyon kedves barátokra tettem szert itt. Az lehet, hogy az utóbbi időben nem éreztem már magam olyan jól, de attól még nem tudom felégetni magam mögött azt a sok-sok együtt átélt hónapot, mindamellett, hogy nagyon fog hiányozni onnan kívétel nélkül mindenki, a jó kis csapat, a poénok stb.!!!!De úgy érzem nekem itt a helyem köztetek!
Na uff, ennyit akartam, részemről ezzel lezártam a témát, oszt akkor jó lenne megbeszélni hogy most akkor mi legyen a mikulásos találkozóval!!!