Sziasztok lányok!
Ranita, jó hogy itt vagy! Le a kalappal előtted! Nem semmi, amin keresztülmentél..
Én első mensi után (ha úgy tűnik,h. azzal rendben kiürülsz) folytatnám a projectet.
Lányok aranyosak vagytok a tanácsokért, köszönöm!Kedden egy újabb doki, aztán 19-én egy másik. Meglátom ki mit mond.
Addig meg természetes gyógymódokkal próbálkozom.
Sok helyen olvastam, hogy a természetes progeszteron csökkentheti a myoma nagyságát. Ezért égre földre keresek progeszteron-krémet.Hallott már róla valaki? Nem utolsó sorban a babásodáshoz is jó.
Idézek:
A krém formájában alkalmazott progeszteron elkerüli a májat és jobban felszívódik.
A New York-i Mount Sinai Medical Center orvosa, Neils H. Lauersen „Premenstrual Syndrome & You” című könyvében azt állítja, hogy a természetes progeszteron jót tesz a terhességnek, ezzel szemben a szintetikus progeszteron használata egyenesen ellenjavallt, mivel árthat a fejlődő magzatnak. A Dr. Lauersen által említett tanulmányok szerint a terhességük alatt természetes progeszteront szedő nők különösen arányos gyermekeket hoztak világra. Dr. Dalton 1968-ban végzett kutatásának összefoglalójában (mely kutatás 90 olyan gyermek megfigyelésén alapult, akiknek édesanyja antenatális progeszteront kapott, összevetve az antenatális progeszteront kihagyó anyák gyermekeivel) arról számol be, hogy a progeszteront szedő anyukák gyermekei nagyobb arányban szoptak fél évesen, álltak és jártak egyéves korukban, és 9-10 éves korukra jobb eredményeket mutattak fel a beszédkészség, angol, aritmetika és a kézügyesség terén. Mindkét vizsgált csoport tagjai egyenlő teljesítményt nyújtottak testnevelésből. Az antenatális progeszteron kezelésben részesült anyák egyike sem tapasztalt toxémiát terhessége folyamán, míg a kontrollcsoport több mint a fele toxémiát tapasztalt.
A természetes progeszteron krém nemcsak biztonságos, de egyenesen javallott az egész terhesség folyamán: a fogamzástól a szülésig; elsődleges alkalmazási területei: a has (altest – abdomen), mellek, a hát alsó, illetve a comb felső része (ahol a bőr megnyúlása ellen is hat). A terhesség első 2 trimesztere (első 6 hónap) alatt használjon átlagban 1/2 – 3/4 teáskanálnyi, az utolsó trimeszterben pedig egy egész teáskanálnyi krémet 2–3-szor naponta. A szülés után egy hónapra felfüggesztett krémhasználatot újra kezdheti 1/4 teáskanálnyi adagokkal naponta 2-szer. A természetes progeszteron krém a szülés után gyakran jelentkező gyermekágyi depresszió kezelésére is alkalmas.
A myomával kapcsolatos részt (amit nem ezen tanulmányban, hanem egy myomás oldalon találtam)most nem másolom be ide, mert szerencsére rajtam kívül mást nem érint.
Princzike, köszönöm a lehjetőséget, nagyon drága vagy, de először ezzel a krémmel próbálkoznék (ha valahol megtalálom)+palástfű+barátcserje. Minden ami progeszteron emelő.
Mimi, örülök, hogy jó úton haladtok! Mindent bele!:)
Vernike, Neked is köszönöm a biztatást. Sajnos a myomák nem szoktak felszívódni. Azok a cysták lehetnek, amiről Te írsz. De csökkenteni meg lehet próbálni a méretükön.
A dokim szerint inkább csak nőhetnek:( De nem adom fel. A műtét előtt megpróbálkozom ezzel azzal.
Te pedig ne aggódj, minden rendben lesz a babával, hiszen nem is pecsételgetsz! Tessék optimista maradni!
Ölelés