Lili!
Szóval biológus vagy és nyilas!
én dec 11.
mit kutat apa? Hát mindent amit baromfin és marhán molekulárisan lehet. Dns, RNs, SNP kromoszóma, sperma rendellenesség, populációvizsgálat stb... meg néha egyéb érdekes állatok is kerülnek hozzá.
szerintem ringatózni nyugodtan elmehetsz 2 gyerkőccel is. Mi cili zenebölcsibe járunk, de nincs gond a kettővel. Segít is a többi anyuka, meg olyan helyen is vagyunk, hogy kárt nem tesznek magukba, a zenebölcsis csajszi meg mondta nem baj, ha mást csinálnak közben, így is ragad rájuk.
Szeptember óta most hétfőn voltak először aktív részesei a foglalkozásnak.
Hajni!
Fufrut vágtam nekik, kicsit rövidre sikerült, Gajának meg fodrász igazította.
Pompi!
Szerintem is nyugodtan gyere a "problémáiddal". Bár a "magunk közt vagyunk", ez sajnos nem igaz. Szerintem van pár ember aki "csak olvas minket, mint a folytatátos regényt, aztán ha olyan téma van tök ismeretlenül egyszercsak megmondja nekünk a frankót. Attól, hogy regisztrálva írunk, még bárki olvashatja. Sajnos páran tudjátok, hogy miről is van szó.
Aanda!
boldog szülinapot a fiúknak!!!!!
Édesek! Meg a torták is nagyon jól néznek ki.
Örülök, hogy jól sikerül az ismerkedés a bölcsiben. Fotó, hogy sikerült?
Viszont én most jól kidühöngöm magam. Vagyis hülyeségem története.
Írtam, hogy télapó, karácsonyra fakopáncsos játékokat rendeltem.
Csakhogy én kis naív a teszveszről rendeltem, és csak utánna tájékozódtam, hogy a fakopáncsnak is van webes boltja, minden termék ugyanaz és még olcsóbb is, mint akitől rendeltem.
Az oké, hogy buktam kb 1000 ft-ot ( az én hülyeségem), de csak nem érkezik a cucc. A csaj hétfőre igérte, hogy feladja (1 hét után) Aztán ma kiderült, hogy tegnap óta keres (kedd), mert az egyik cucc nem az lett amit kértem, most mi legyen....
valahogy úgy kedvem lett volna elküldeni a csajt valahova, de végül nagyon udvariasan mondtam, hogy maradjon, csak küldje már végre a csomagot.
na ennyi.