Sziasztok!
Mi van ma, hogy alig írtatok?
Mondjuk ez nekem annyiból jó, hogy legalább győztem visszaolvasni.
Viviennek boldog első névnapot!
Két hófordulós pasinknak meg minden jót kívánok!
Evelin: Az a csaj nem komplett!
Csak az a baj, hogy ebben az országban az ilyen szemét emberek vígan elélnek, a becsületes emberek jogait meg a fene sem védi.
Ronix: Lénának gyógypuszit küldök! (Nekem egy doki javasolta, hogy mielőtt kúpot adok a babónak, előtte mindig vegyem ki azt az egy kúpt a hűtőből, és várjam meg, míg szobahőmérsékletű nem lesz. Így ha felhelyezed a popójába, a hajszálerek nem szűkülnek össze a hidegtől, és sokkal hatékonyabban felszívódik a hatóanyag.)
Ami: Mi is csak akkor megyünk prevenaros oltásra, ha betöltötte Lea a 6 hót. Így csak kettő szurit kap, ez szerintem jó dolog.
Áron egyébként csodaszép!
Orsi: Nagyon kíváncsi vagyok, mennyire fog neked tetszeni a kötős kenguru! Nekem nagyon jól elvolt benne eddig Lea. Mikor először felpróbáltuk itthon, mutattam neki magunkat a tükörben, és hangosan elkezdett kacagni.
t.maria: Én sem vagyok valami ügyes, én is vásároltam.
véda: Aranyosak vagytok együtt pároddal! Lilunak megy a drukk!
patr: Sajnos nekünk elég messze vagytok, és még saját autóm sincs.
Viki: Apa még mindig kényezteti Lackót? Azóta volt újabb kiabálás?
Új overálról Lacussal együtt kérünk képet! (Mellesleg használja egészséggel!
)
Titi: Levinek megjött az étvágya? Ügyes kispasi!
A te éjszakád után nekem egy szavam se legyen, pedig olyan jó idejárárni panaszkodni.
(Nekem a ded elaludt este 8-kor, én megetettem félálmában 11-kor, majd kelt enni 3-kor, ekkor egy bő órűig ő sem meg én sem tudtunk aludni, majd visszaaludt negyed 5 körül és hózta 3/4 8-ig.)
dodo: Havat ide is küldhetnél, mert utálom az esőt. Márpedig itt most ha jól látom, egy hétre előre azt jósolnak az okosok. Apa megjavult már?
Katák: Tényleg nagyon rendesek vagytok, hogy segítitek az aggódó anyukákat! Én sem tudtam, hogy 6 hó után miért elég csak kettő prevenar, köszi a felvilágosítást!
kike: Domi szerintem egy édes kis lurkó, van egy kisugárzása az tuti! Szerintem a mosolyával le fogja venni a csajokat a lábukról! (Mi csak azért nem szállunk harcba érte, mert Leusnak már van egy hódolója, egyik barátőm kisfia.
)
Lányok, tudtok valami jó túrós-receptet? Valami egyszerű sütire gondolnék, ami nem túl időigényes.
Meggyes-túrós pitét már annyiszor csináltam, jó lenne valami új, a szórt túrós meg nekem nem jön be, fini friss gyümölcs meg most nincs túrótortához.