Új privát üzeneted érkezett!

Krisi nagyon jóképű! Van már az oviban csaja?

Ági!

Nagyszülők nem tudnak tehermentesíteni?

Bondikám!
A mi szívünkben Natinak is van hely mindig!

AKatus!
Adél cicó nagyon ügyi volt!
20150601134430

Levi nagyon édes,ahogy elbújt. :lol: :lol: :lol:

Ronix én már adnák neki lázcsillapítót.

Kép
csugi

mit adjak neki kup vagy nurofen

Képimg][/url]
Kép
ronix

Én inkább szirupot szoktam neki adni.

Kép
csugi

Roni!
A dokink szerint 38,5 fél felett kell csillapítani. A levonással most 38-nál vagytok. Várd meg Katusékat.

Sztem a kúp jobb.
20150601134430

Ronix: enyinel en mar adtam nurofent.
sajnos ugy tunik Anna is lazas tipus bar meg csak oltasok utan volt de az alap testhomerseklete is eleg magas.
Vendég

de jo ez a bujocsakas kep, igy mar mi is jartunk odaneztunk es Anna sehol, betolatott a pelenkazo ala
Vendég

Jól elbújt Levi :D Nagyon cuki!! :P

Van egy kislány ,akivel szokott Kristi játszani,hát,majd elválik mi lesz belőle :lol: :lol:

Ronix:jobbulást Lénának!!

Megpróbálok nem aggódni,mondjuk 19.-e még odébb van,csak írtam egy védőnőnek itt a neten,hogy ő mégis mit mond,de amúgy meg úgyis majd a doki dönt,hogy mi lesz,na meg én...

Kép
Kép
Kép
kike

basszus a k............... életbe pedig a fiamat is kellene vinni délután most mit csináljak???????????????

tegnap este ment a bögés semmit nem akart enni és mind a 2 keze benn a szájában és orditott
adtam 2 ml nurofent vártam 15 percet és utána evett azt aludt

VAJON MI A BAJA????????
NEM KÖHÖG NEM FOLYIK AZ ORRA talán kicsit tortyog de ennyi
tegnap 4 kaka volt a szokásos 1 hez képest de nem hasmenés

én a fogára tippelek

URISTEN MIT CSINÁLJAK MOST TÖKRE BEPARÁZTAM
pedig nem is az elsö babo

Képimg][/url]
Kép
ronix

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.16 13:52-kor.
Vendég

Ronix:én már azért csillapítanám a lázát,mert kisbabáknak nagyon hamar felmehet igen magasra,de ez gyerekfüggő.

Kép
Kép
Kép
kike

Na Roni most min paráztál be??? A Nurofen is nagyon jó (az hosszan hat) Hát lehet akár a foga is, meg persze sajnos más is ami még csak bujkál benne aztán majd megmutatja magát! Várj egy napot, ha nem javul vagy romlik, vidd el a dokihoz! Nyugiiiiiiiiiiiiiiii
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.02 10:06-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.16 13:52-kor.
Vendég

Sziasztok!

Ronix! Én adnék már lázcsillapítót,Áron még ugyan nem volt lázas de a foga miatt Nurophen szirupot szoktam adni,este is úgy aludt el!
Tegnap nagyon nyügi volt,alig evett,neki is 4X volt kakija,krémes majd híg,pedig 1X szokott nyomni egy gyurmát!
Láza nincs,ép most mértem.
Tüsszög,orrából napi 1X azért szívok ki egy nagy mumit,műköhögést szokott csinálni,tetszi neki,hogy kinevetjük,de reggel szerintem igaziból köhögött.
Tök nyügi ma is! :cry:
És holnap kapná a prevenált?hát nemtudom.

Katék! Nem úgy van,hogy 6 hónapos kor után már csak 2X kell szúrni,miben más az oltóanyag?
Ugyanazt kapják 2X?
Merthogy nekünk már rég meglett rendelve,viszont 15-én már 6 hónapos lesz!
Amúgy meg jól felhívtak a dr-ék,direkt kértek számot,hogy ha it az oltóanyag csörögnek,voltam tápszert iratni és mivel rákérdeztem,hogy tényleg nincs?
De itt van,lehet hozni a gyereket! :twisted:

Kriszti! Mi tavaly a barinőmékkel voltunk horváthban a 9 hónapos ikerbabáival.
Megvolt a kis napirendjük és hihetetlenül élvezték!
Meglátták a tengert majd kiugrottak a kezünkből,sikítottak,annyira cukik voltak!
Nagyon élvezték és semmi gond nem volt velük.
Az úton többször megálltunk a hamma miatt,meg ,hogy ne üljenek olyan sokat.
Jaj már mennem is kell,mosok,főzök,takarítok és már Áron is ébren van!
megőrülök!
Olyan jó lenne itt veletek!

Na majd jövök
Jók legyetek

Kép

Kép
ibm

Jó reggelt!

Vivinek boldog névnapot kívánok!

Eliot, Csabi! Bodog hófordulót!

Kriszti! Akkor jövő nyáron tali Horvátországban?! Mi is oda készülünk. Tavaly az egy éves Rolival Olaszországban voltunk kocsival. Szóval szerintem nyugodtan tervezhettek már jövő nyárra külföldi nyaralást! Kicsit macerásabb a pelenka miatt, de összességében jó volt és most ugyanúgy 1 évessel fogunk menni+egy3 évessel.

Ma fél háromra megyünk szurira. Megkapja a 2. Prevenart. Utána sétálunk egyet az Aranykapuban. Olyan jó, hogy már van, én szeretek nézelődni! Bár venni nem nagyon szoktunk semmit.

Az ajándék már nálam is körvonalazódik.

Kép
szly27

ilyen hajas baba vagyok

Kép

És ilyen lennék ha Anya levágná a tarajom :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
ibm

Ami! Nagyon édes! Olyan, mintha a második képen nem is ő lenne!

Kép
szly27

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek!

Kriszti!
Nyugodtan mehettek, mi is megyünk...ki nem hagynám, semmi pénzért...! Levi nem semmi...
Emma ma a daloló mesekönyvét kapcsolta be as rugdosásával... így vettem észre, hogy felébredt..

Mi nagyon délre készülünk, egészen pontosan Makarskára.
már évek óta ide járunk, és az idén nagyon hiányzott.

Persze igazoltan voltam távol, és bár hiányzott, nem bánta senki sem, hogy elmaradt!

Felőlem talizhatunk a tengerparton... :lol: 8)

Ma rengeteg dolgom van, megígértem apának, hogy besegítek neki kicsit a munkában... Emma pedig itt van velem... együtt dolgozunk! :P

Ronix!
Én kúpot adnék... :roll:

Ami!
Csodaszép Áron! Tényleg olyan, mint ha a 2. képen nem is ő volna... :roll:
Vendég

Véda kérte, hogy meséljek a keresztelő előkészületeiről..

Hát, sok nincs, mert vasárnap délután 2-kor lesz, előtte 1-re várom a vendégeket, egy kis pia, meg sajtos süti, majd templom, utána az egyik közeli étterem, ott kaja. Nem rendeltünk előre semmit, csak asztalt foglaltunk. Összesen 12-en leszünk. Mindenki rendel magának, amit kér, apa pedig fizet.

Utána itthon süti, meg torta, mert apának szülinapja is pont aznap lesz.

Az ajándék ide a topicra nekem olyannyira körvonalazódik, hogy már meg is van.
előre jelzem, én sajnos nagyon kevés szabadidővel rendelkezem, ezért vásároltam.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.16 13:53-kor.
Vendég

Na, megvagyunk!

Szép napot :P
Önző sorok: Csabi este könnyen elaludt. 4Xébredt fel, ebből 1X elég volt a cumi a visszaalváshoz, a tbbinél kapott mellmixet (tudjátok, Lilu nevezte el így :wink: )
Reggel jókedvűen ébredt. Egyelőre nem adtam neki semmit ma, mentünk az orvoshoz. Na, a 2 gyerekes anyuci jól beégett... Mondom, jttünk oltásra, de lehet, nem kapja meg, mert...és mondtam a tegnapot. Erre kiderült, hogy 5 hósan semmilyen kötelező védőoltást nem kell kapnia :oops: Én meg se néztem, csak mentem :oops: És teljesen biztos voltam benne, hogy 5 hósan van az utsó kötelező, utána meg a 15 hós... :oops: Tiszta gáz... Na, mindegy! Megnézte dr.néni. Azt mondta semmi különöset nem lát, de adjam neki folyamatosan a Nurophent :shock: De miért? Tudom, ő a szakember, de ha folyamatosan adom, honnan tudom, hogy már nem kell? Hát, saját szakállra úgy döntöttem, nem adok, csak ha szükségesnek látom... (Katák, véleményetek?) Amúgy tündér volt végig! Kurjongatott, dumált a sok csajnak. Hazafelé pedig elaludt. Még most is alszik. Meglátom, hogy ébred...

Lányok!Mindenkinek nagyon köszönöm Csaba királyfim köszöntését!

Andi!Történet csak dióhéjban: gyerekkorom óta a Csaba név tetszik a legjobban. Mikor először meghallottam a székelyhimnuszt, azóta még inkább. Amikor megismerkedtem párommal, mondta, hogy július 6-án született, Csaba napkor, és kedvenc férfi neve a Csaba volt ezért. Így evidens volt, hogy így hívják majd a kisfiúnkat. (Történetileg pedig nagyon tetszik a Csaba királyfiról szóló mese, miszerint ő segített a székelyeknek, amikor már semmi remény nem volt. És ezért is van a székelyhimnuszban, hogy "Csaba királyfi csillagösvényen", mert felnéztek az égre, és onnan jött a királyfi segíteni.)

Muffin!Sajnálom a BHRG-s tapasztalataidat. Valószínű egy kezdőt fogtál ki. Mi Today Mártához mentünk, ő 40 körül lehet, és nagyon kedves, de határozott volt. Ő semmit nem nézett papírból, és egyszerre figyelte, amit én dumálok, amit Lilu csacsog, és közben gépelt, és mindenre válaszolt nekem, és Lilnk is. Pont az ellenkezője volt, mint a Zita. azt néztem, mennyire profi. (A gyakorlatokat mi már 1 hónapja csináljuk, és érdekeset tapasztalatm, gyakorlatok után közvetlenül, és az utána való nap, nagyon jó Lilu közérzete, és higgadtabb minden szempontból.)
Ja, a billiárdterem nekem is durva volt :twisted: De mi Csabival voltunk, és apa addig mutogatta neki a játékgépeket, míg én Liluval fönt tornáztam 2 órát :oops: :roll: :lol:
Eliot ügyes volt, hogy így bírta. a gyakorlatsor meg jó, az nem vitás, sztem, ha csináljátok, baj nem származhat belőle :wink:

Dodó!
Látod, akkor te is benne vagy az ajándékozásba! Kár volt idegeskedned, Anyus!

Titi!
Mondhatok egy lánynevet?
Olívia.
Azért gondoltam, mert az Olivérben és a Leventében is van l és v. És az Olíviában is... Vedd fel a listádra! Babóciról feltétlen tegyél fel képet jövő héten!!! Puszi Levi - végre - teli pocakjára!

Kike!
Engem már pungáltak, csak nem cici-ügyben...
(A lombiknál a petesejtleszívás megy hüvelyfalon keresztül, és akkor. Több ízben is...) :wink:
Mozgó fognak adjatok pár napot. Liluval is így voltunk. aztán szülés előtt este húztam neki ki, amikor már szinte semmi sem tartotta.

Ági!Bondi!
Kitartás csajok! Tudom, miről beszéltek... Lilu is tele van energiával, és időnként direkt bosszant. Bár, ha baj van, mindig megmutatkozik, hogy jó tesó. tegnap, hogy fájt Csabi füle, jobban aggódott, mint én :roll:

Akat!
Drága, egészségedre a jó alvást!
Adélunkat pusziljuk sokszor azért, mert ilyen jól aludt! Meg amúgy is!

Véda
Vendég

Hős Eliotnak boldog hófordulót!

Vivikénknek boldog 1. névnapot!

Véda
Vendég

Sziasztok!

Viviennek nagyon boldog névnapot!!!
Eliotnak és Csabinak pedig szép napot a hófordulójukon!!!

Viki!
Köszi, h. Lackó Emmára is számít!
Látom nagy szívtiprót nevelsz belőle:)

Bondi!

Köszi a tippet, igyekszem kipróbálni, sajnos nem sokat javult és Emma sem nagyon akar belőle enni.
Ha pedig Oti még szalma, akkor ajánlom figyelmébe Emmát!

Most megyek, mert Apától megkaptam, hogy túl sokat lógok a babaneten (van is benne vmi).

Ma jött meg a kötős kenguru, elszaladok érte a postára és majd elmesélem, hogy miylen. A Márti által ajánlott oldalról rendeltem.

További szép napot,
Orsi
Vendég

na jó reggelt mindenkinek! Köszi a köszöntéseket. :)
Eliot este fél 11-től reggel fél 10-ig aludt. :) úgyhogy elég kipihentnek érzem magam. :)

Képzeljétek, tegnap a férjem felvette azt a nacit amit rendeltünk és foltos volt (a foltot nem igazán sikerült kiszedni) és észrevette, hogy valami nem stimmel. Hát valami barkács módon be van szűkítve a nadrág szára. Erre írtam este a csajnak hogy utalja vissza a pénzt, mert különben a negatív értékelésen túl is további lépéseket teszek (gondoltam írok a teszvesz csapatnak hogy ilyen esetben mit lehet csinálni, pl. kizárni a csajt...) erre ezt válaszolta:
KEDVES EVELYN ÉN BECSÜLETESEN KIMOSTAM KIVASALTAM EZT A NADRÁGOT NEVETSÉGES HOGY HETENTE UJABB PROBLÉMA VAN VELE.... VENNÉK A TURIBA ÉN IS ILYET DE SAJNOS HA VAN IS BOLTI ÁRBAN ADNÁK,... MERT DIVATOSAK KERESIK EZEKET...... HA NEM TETSZIK NEM EZ A MÓDJA.... MÁR RÖGTÖN SZÓLTÁL VOLNA ÖSZINTÉN ELSÖ NAP LEHETETT VOLNA SZÓ VISSZAUTALÁSRÓL DE IGY HETEK UTÁN KEDVES EVELYN HA UGY ÉRZED IRJÁL NEGATIVOT DE SZERETNÉM MÁR LEZÁRNI EZT ÉN IS MEGIROM AZ ÉN VERZIOM ÉS KÉSZ ........TOVÁBBI LÉPÉSEN NEM TUDOM MIT ÉRTESZ DE FENYEGETŐNEK TÜNHET HA JOGKÖVETÖ MAGATARTÁST SEJTETT SZIVESEN VÁLLALOM ÉN NEM KÖVETTEM EL SEMMI TÖRVÉNYSÉRTÉST DE HA MÁST ÉRTESZ RAJTA HÁT ROSSZ FELE PRÓBÁLKOZOL MERT FÉRJEM SZAKMÁJÁBÓL HIVATÁSÁBÓL KIFOLYÓLAG MEGTUDJA VÉDENI A CSALÁDJÁT DE REMÉLEM NEM ILYESMIRE GONDOLTÁL SZERINTEM ZÁRJUK LE EZT A DOLGOT BÉKÉVEL NEM TETSZETT A NADRÁG MEGPRÓBÁLTAD NEM SIKERÜLT ÉS KÉSZ TUDSZ ADNI EGY NEGATIVOT ÉN LEIROM AZ ÉN VERZIOM....ÉN CSAK AZT TUDOM MONDANI HOGY EGY TÖKÉLETETES NADRÁGOT KAPTÁL HOGY UTÁNA MI TÖRTÉNT FÖLEG HOGY HETENTE VÁLTOZTATOD A PROBLÉMÁT EZ NEM IDAZOLJA AZ IGAZAD ENNYI A TÖRTÉNET (bocsi, ő írta nagybetűkkel...) ja, és kérte az értékelésem visszavonását kétszer is, amikor még nem is adtam neki értékelést
:shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép
muffin

Köszi Kata!

De akkor gondolom nekünk megvban rendelve már a három nem?
Dehát 13 nap és 6 hónapos akkor minek szúrkálják ennyit???
És 2 havonta kell ismételni ez igaz?

Olyan jó,hogy vagytok nekünk!

Áron úgy csinált mint aki álmos és hiába ringattam most játszik a járókában,én meg húzok teregetni addig!

Tényleg olyan a képen mintha nem is ő lenne!

Időnként benézek!

pussz

Kép

Kép
ibm

Evelin!Múltkor írta valaki, hoby elfogyott az oltóanyag, és írtad, hogy miképp lehet az, ha nébvre jön. Én sem értettem.
Most, hogy voltunk orvosnál, mondtam, hogy januárban, 6 hósan szeretném akkor elkezdeni a Prevenart. Erre mondják, hogy egyelőre 40 adagot rendeltek - névre - és csak 21 jött :shock: Még azok se kapnak mind, akik már az 1.-t megkapták :evil: Mi meg majd telefonáljunk, hogy megérkezett-e már...
Ez fura... Biztos nagy lehet a kavar.

Katák!Kérdezték a meningococcus elleni oltást kérem-e. De én úgy voltam, hogy a kötelezők+ a Prevenar (nem azért, mert ingyenes, hanem azért, mert tényleg sok galibát csinál a pneumo). De most olyan rossz volt, ahogy nézett rám a dr.néni, hogy biztos nem kérem?
Még mindig úgy gondolom, hogy nem szabad túl sok oltással piszkálni az immunrendszert... de mi a túl sok? Ti beadatjátok a meningo ellenit? Oltás szövődményei milyenek? És ez mindenfajta meningo ellen véd? Mert pl. rota tudom, hogy nem minden rota ellen véd... Ezért sem kapott olyat.

Véda
Vendég

Evelin!

Szerintem egy ilyen hülye p...ával nincs értelme leállni vitázni. Inkább vesszen a nadrág ára, de az iylet sosem győzöd meg az igazadról.

Én írnék neki valami hűvöset, méltósággal, nehogy azt higgye, lementem a szintjére.

Persze anyu szerint ha mindenki azt csinálná, amit én, akkor az ilyen ökrök még jobban elpofátlanodnának. (anyukám nagy harcos :P )
Ebben is lehet valami.
Vendég

Evelin!
A farmeros csajnak: Kép

Véda
Vendég

Sziasztok!

Csak füstjelet jöttünk adni. Bocsi csajok , de nem tudok jönni teljesen be vagyok havazva! mindig van valami! :oops:
csak az utolsó pár oldalt tudtam átolvasni nagyjából!
majd megpróbálok sürüben jönni, de mostanába valahogy nem megy!

Eliotnak és Csabinak boldog hófordulót!

Vivienek nagyon boldog 1. névnapot kívánunk4! puszi Neki!

és egy kép a kiscsajról! Kép

babák gyönyörüek!
bencuri

Viki!
Lacinkóról rég láttam képet!
Te nem bírod majd Szentestéig kivárni a csomi kibontását? Ejnye-bejnye!
/De lehet, a végén még én sem bírom majd ki!/Hú, de kíváncsi vagyok, ki húzott engem... Majd megesz a penész!!! :lol: :lol: :lol:

Bencuri!
Szonja Kép

Nálunk ma vadas lesz zsemlegombóccal. Anyu főz 8) Ez olyan jó tud ám lenni, de néha meg rossz, mert szeretem a saját munkám gyümölcsét... Meg ez a sok vita ne lenne Anyu és párom közt... Mind2-re haragszom ezért...

Véda
Vendég

sziasztok!
Megnyugodtam hogy benne vagyok a játékban, de még mindig nem tudom kinek ajándékozok, mert privit nem kaptam!

Meg muffin! Tegnap elküldtem priviben a mailcímem, hogy ha más nem, oda küldd a nevet.......

d.dodó

Hófordulósoknak boldog hófordulót!

Éjszakánk tűrhető volt, de hajnalban Lizy elég sokáig cicizett! :roll: Bár utána sikerült fél 10-ig aludni! :oops: a ugysem kell főznöm!

d.dodó

Ja, és Lilunak ma fellépése lesz a sulival... Úgy izgulok... Emlkeztek az évzáróra? Az sírógörccsel zárult. A szívem szakadt meg érte. De most nem tiltakozott annyira. Talán már érettebb :roll:

Csabinak legújabb: imádja, ha beszéle hozzá. De nem olyan babásan, hanem ahogy egy felnőtthöz i beszélnék. És úgy néz, még a szemöldökét is összevonja. mint Rózsa Sándor :lol: :lol: :lol:

Véda
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.02 11:03-kor.
Vendég

[quote="véda d."] írta:véda d.s úgy néz, még a szemöldökét is sszevonja. mint Rózsa Sándor :lol: :lol: :lol

:D :D :D
bencuri

Dodó!
Egészségére Lizykénk, meg neled is a f10-ig alvást!
Én asszem pár évig ilyenre nem számíthatok... Anyu szerint pár évtizedig :shock: :lol:

Apa kari ajándék: arra gondoltam, hogy szívhez szólót adok. De lehet, mégsem... Annak idején megírtam Lilu születésének történetét (335 oldal lett :roll: ), majdhogynem ki is adták, de végül nem, de a lényeg, hogy azt gondoltam beköttettni szépen + Csabi születését is hozzádobnám, az úgyis rövid :D De amilyen hebehurgya mostanában Apa...
Múltkor is mondtam, hogy valami nagyon kedves ajándékot tervezek neki. Erre: neki úgyis megvan mindene, ami kell, ne nagyon költsem a pénzt. Még egy ilyen ünneprontót! Aztán látta, hogy rosszul esett, meg könybelábadt a szemem, erre odajött, és megpuszilt, és mondta, hogy végülis rám bízza, de tényleg nem kell neki olyan nagy ajándék...
Ehhez képest, 100%, hogy ő meg majd előrukkol vmi borsos áron vásárolt kacattal...Így szokta :? Mindegy, azért még imádom! 8)

Véda
Vendég

[quote="desviki"] írta:desvikiA Mi csajunk, Szonja mostanában erőteljesen hanyagol mnket :cry:

sajnáljuk, de szándékos! :cry: :oops:
millió puszi Nektek!
bencuri

muffin!
Szerintem meg van telve a privi bemenőd.....mert amit küldtem, még mindig csak a kimenők között van, de nem az elküldöttek között.

d.dodó

Na, akkor még alszik Csabó, nosztalgiázom!
Esküvői kép, amit a múltkor nem raktam fel: Kép
Kép
1998. augusztus 1. Rég volt, szép volt :cry: :D

Véda
Vendég

véda!
Azt hogy csináltad, hogy 335 oldal lett Lilu születéstörténete?

d.dodó

muffin!
akkor megírom ide a mailcímem. todica84@gmail.com
Küldd ide a nevet!

d.dodó

Szly!
Mai súlyunk 7500 gramm, hossz 70 cm 8)
Majd képet is csinálok, és azzal küldöm priviben!

Véda
Vendég

Véda! Mi megoldjuk a kari ajándékot egymásnak! Tavaly kamerát vettünk egymásnak, most meg ágyat kapunk! Szóval általában egy nagyobb közös dolgot "kapunk" . Apa szeretne egy nagyképernyős plazma tvt, de én olyan feleslegesnek tartom, pláne úgy, hogy van két 70 akárhány centis szinte új tvnk! Minek még egy harmadik!

Bencuri! hogy van Bence? Meggyógyult? Szonja nagyon édi!

Kép
szly27

Felírtam!

Nagyon szép pár vagytok!

Kép
szly27

Dodó!
A születésének a története nálunk nem a megszokott szüléstörténet, hanem az egész. Hogyan tudtuk meg, hogy nem lehet természetes úton gyermekünk, a lombikok végig mind, és a sok kudarc, a csoda, amikor sikerült végre, + a várandósság, majd a szülés... Így lett 335 :wink:
Lilu egyszer majd biztos szívesen elolvassa :D

Véda
Vendég

Véda! Az biztos, hogy érdekes lesz neki!

Kép
szly27

Én még babanaplót sem vettem Jázminnak. De mindig készülök. Rolinak van és vezettem is.

Kép
szly27

Szly!
Köszi! A nagy közös ajándék sem butaság! Bár, én rajongok a szívhez szóló ajándékokért.

Véda
Vendég

muffin!
Ma mindenképp szeretném megtudni kit huztam, mert holnap készülök menni a városba!!!!!

d.dodó

Szly, köszi már jól van! kutya baja!
Rolkónak mitől volt a hasmenés kimutatta a tenyésztés? lehet irtad :oops: Úgye már ő sem beteg, teljesen meggyógyult?
bencuri

Evelin: ez a csaj nem normális!!! Kép
Eliotnak nagyon boldog hófordulót!

Kriszi: nyugodtan mehettek nyaralni, mi Olivért 6 hónaposan vittük Horvátországba SÁTOROZNI!
Kép

Ami: ha lehet kérd el a 3. oltást és féláron megveszem tőled. Olivérnek is kéne, de neki 16000.-ba kerül. Őt 1x kell oltani Szerencsére.

Tamara: te tudod, hogy hol van Zuglóban a Colombus utca? Oda kéne elmenni csütörtökön a textilkönyvért amit vettem a teszveszen.

Ma volt a védőnő és nagyon szimpi csakhogy ő májusban fog szülni! :roll: Kép

Levi az éjszaka 2 részletben megevett 200 tápot! Kép :shock:
Most Olivér csinálta a feszkót. Kép
Fél 1-kor kiabált és azt kérte meséljem el neki a Piroska és a farkast. Kép Lebeszéltem....
Aztán rá pár percre, hogy ő kéri a meglepijét (adventi kalendárium)
Ő azzal akar aludni.
Végre lefeküdtem erre 1-kor Levi ébred, tea visszaalszik fél órán belül. Aztán megint Olivér kér kakaót. Kép Kép
Aztán Levi és nehezen aludtvissza. Majd megint Olivér keresi a cumijait....
Aztán 3-kor Levi ekkor megevett 100 körüli tápot és a babakocsiba visszaaludt. Fél 6-kor Olivér megint kakaó....
6-kor Levi táp.....
Utánna Olivér megérkezett közénk Köhögött egy sort erre Levi megébredt, és visszatologattam.
Aztán már kellett öltöztetnem Olivért mert ment a bölcsibe.
Bocsi a részletességért!!! Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?