Na, megvagyunk!
Szép napot
Önző sorok: Csabi este könnyen elaludt. 4Xébredt fel, ebből 1X elég volt a cumi a visszaalváshoz, a tbbinél kapott mellmixet (tudjátok, Lilu nevezte el így
)
Reggel jókedvűen ébredt. Egyelőre nem adtam neki semmit ma, mentünk az orvoshoz. Na, a 2 gyerekes anyuci jól beégett... Mondom, jttünk oltásra, de lehet, nem kapja meg, mert...és mondtam a tegnapot. Erre kiderült, hogy 5 hósan semmilyen kötelező védőoltást nem kell kapnia
Én meg se néztem, csak mentem
És teljesen biztos voltam benne, hogy 5 hósan van az utsó kötelező, utána meg a 15 hós...
Tiszta gáz... Na, mindegy! Megnézte dr.néni. Azt mondta semmi különöset nem lát, de adjam neki folyamatosan a Nurophent
De miért? Tudom, ő a szakember, de ha folyamatosan adom, honnan tudom, hogy már nem kell? Hát, saját szakállra úgy döntöttem, nem adok, csak ha szükségesnek látom... (Katák, véleményetek?) Amúgy tündér volt végig! Kurjongatott, dumált a sok csajnak. Hazafelé pedig elaludt. Még most is alszik. Meglátom, hogy ébred...
Lányok!Mindenkinek nagyon köszönöm Csaba királyfim köszöntését!
Andi!Történet csak dióhéjban: gyerekkorom óta a Csaba név tetszik a legjobban. Mikor először meghallottam a székelyhimnuszt, azóta még inkább. Amikor megismerkedtem párommal, mondta, hogy július 6-án született, Csaba napkor, és kedvenc férfi neve a Csaba volt ezért. Így evidens volt, hogy így hívják majd a kisfiúnkat. (Történetileg pedig nagyon tetszik a Csaba királyfiról szóló mese, miszerint ő segített a székelyeknek, amikor már semmi remény nem volt. És ezért is van a székelyhimnuszban, hogy "Csaba királyfi csillagösvényen", mert felnéztek az égre, és onnan jött a királyfi segíteni.)
Muffin!Sajnálom a BHRG-s tapasztalataidat. Valószínű egy kezdőt fogtál ki. Mi Today Mártához mentünk, ő 40 körül lehet, és nagyon kedves, de határozott volt. Ő semmit nem nézett papírból, és egyszerre figyelte, amit én dumálok, amit Lilu csacsog, és közben gépelt, és mindenre válaszolt nekem, és Lilnk is. Pont az ellenkezője volt, mint a Zita. azt néztem, mennyire profi. (A gyakorlatokat mi már 1 hónapja csináljuk, és érdekeset tapasztalatm, gyakorlatok után közvetlenül, és az utána való nap, nagyon jó Lilu közérzete, és higgadtabb minden szempontból.)
Ja, a billiárdterem nekem is durva volt
De mi Csabival voltunk, és apa addig mutogatta neki a játékgépeket, míg én Liluval fönt tornáztam 2 órát
Eliot ügyes volt, hogy így bírta. a gyakorlatsor meg jó, az nem vitás, sztem, ha csináljátok, baj nem származhat belőle
Dodó!
Látod, akkor te is benne vagy az ajándékozásba! Kár volt idegeskedned, Anyus!
Titi!
Mondhatok egy lánynevet?
Olívia.
Azért gondoltam, mert az Olivérben és a Leventében is van l és v. És az Olíviában is... Vedd fel a listádra! Babóciról feltétlen tegyél fel képet jövő héten!!! Puszi Levi - végre - teli pocakjára!
Kike!
Engem már pungáltak, csak nem cici-ügyben...
(A lombiknál a petesejtleszívás megy hüvelyfalon keresztül, és akkor. Több ízben is...)
Mozgó fognak adjatok pár napot. Liluval is így voltunk. aztán szülés előtt este húztam neki ki, amikor már szinte semmi sem tartotta.
Ági!Bondi!
Kitartás csajok! Tudom, miről beszéltek... Lilu is tele van energiával, és időnként direkt bosszant. Bár, ha baj van, mindig megmutatkozik, hogy jó tesó. tegnap, hogy fájt Csabi füle, jobban aggódott, mint én
Akat!
Drága, egészségedre a jó alvást!
Adélunkat pusziljuk sokszor azért, mert ilyen jól aludt! Meg amúgy is!
Véda