Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm a névnapi köszöntéseket!

Kép
Kép
nati80

Most végre van egy kis időm visszaolvasni, de lehet nem jutok a végére. Fanni ma nagyon jól alszik, nem tudom mi lesz éjjel. Ja igen, nem is írtam, hogy éjjel megint 6 órát aludt egyhuzamban.

Andy
Terpeszbetét miatt ne aggódj, sok baba hordja. Unokahugim is hordta, ha jól emlékszem. Nekem csak az volt a furcsa, hogy olyan rosszul tudtam benne megfogni.

Erika
Mi összenéztük a 29 hetes 3D-s képet a születéskorival és totál uazt láttuk. Persze azóta nagyon sokat változott.

Odri
Ti mikor fürdettek? Mióta alussza végig az éjszakát Lili?
De cuki a nevetős kép!!! Olyan szép Lili!

Magdolnam
Nem semmi, hogy már ilyen jól állsz a karácsonyi készülődéssel. Én a páromnak nem tudom mit veszek, most annyira nincs ötletem, meg pénzem se nagyon.
Lakás lassan kész. Kb 2 hét és költözünk. Még jön 1 sor lakk a padlóra, bekötik a gázt, radiátorok és kazán már be van szerelve. Párocskám ma feltette a 2 nagy csillárt is, nagyon állatul néz ki. Már alig várom hogy tehessek fel képeket nektek.

Holka
Emma tüneményes!!! Már alig várom, hogy Fanni is ekkora legyen és végre ránknevessen, dünnyögjön nekünk.

Mágnes
Nem semmi nagyot nőtt a pocakod a találkánk óta. Igaz már régen volt, igaz?
Anna is cuki!

Evés:
Mennyit kellene most szopnia Fanninak? Én sose mérem mennyit evett, nem idegesítem rajta magam, de most kiváncsi lennék.

Nektek hol alszik a baba? Mert nálunk napközben jól elvan a kiságyban, ha elaludt, de éjjel sokszor nem tudom visszarakni és mellettem alszik. Vagy lehet csak én vagyok türelmetlenebb és nem várok eleget, hogy méllyen aludjon?

Szobahő:
Nálunk már „csak“ 22-23 fok van, de még lentebb fogom venni, hogy a végén elérjük a 21-21,5 fokot. De persze csak szép fokozatosan csökkentem, mikor hazajöttünk még 25-26 fok volt.

Úgy látom el van csúszva a vonalzója Fanninak. Már elmúlt 3 hetes. Na de ezen nem akadok fenn, ilyen eddig is volt.

Kép
Kép
nati80

Nati, az evést úgy kell kiszámolni, hogy a súly szorozva 150el, osztva étkezések számával. Ez azt mutatja meg, hogy mennyit kellene egy alkalommal ennie.

Nálunk 23-24 fokon van a hő

Először a baba (3hónapos koráig) egy szobában volt velünk, külön bölcsőben. Napközben a babakocsiban szunyált. Én nem akartam arra szoktatni, hogy velünk aludjon, mert mi lesz később. Bár voltak pillanatok, amikor annyira hulla voltam hajnalban -amikor nem akart visszaaludni és már 2. órája voltam fenn vele, hogy be az ágyba velem, cumi a szájba és alvás. De erről hála az égnek leszoktattuk és átkerült a saját szobájába. Persze a 2 ajtó nyitva van, hogy halljuk. Azóta nem feküdt az ágyunkba. Hála égnek elég jól alszik ott.

Várjuk a képeket!
magdolnam

Magdolnám, Mágnes írtam e-mailt!
pamukli

Nati, én is szedtem a urticat. Most újra elkezdtem de nem sok sikerrel jártam. Mivel nincs elég tej Lili nem akar sokáig cicizni. Aztán meg ordít...
Mi este a negyedik evés elött, kb 7 körül. De van hogy napközben is ha sokat kakil :lol: :lol:
Szombaton pl pelenkázés közben kakilt aztán meg pisilt is :lol: :lol:
Lili két hónapos kora óta végig alussza az éjszakát. Elöször nagyon furi volt nekem :roll:
Szerintem is szép baba :!:
Nálunk 22 fok körül ven. Most vettünk neki egy párologtatót, mert a panelban szörnyű száraz a levegő.... :cry:

Nálunk egy hétig aludt velünk, azóta csak egyszer kétszer ha nagyon nyügi volt...
Én az utolsó etetésnél hagyom, hogy rajtam elaludjon aztán beteszem a kiságyba.

Én eleinte mértem, hogy Lili mennyit eszik de csak idegesített. Aztán nem, mert ő is úgyis tudja, hogy mennyi kell neki.
Csak mikor nem hizott eleget akkor kapott tápit.

Márti??? Csak nem? Várom az sms-t.....

Kép
Kép
odri

Pamukli, engem is érdekelnének a ruhák 62-es méretben :wink:

köszi

Kép
Kép
odri

Márti még 2:1 :cry:
magdolnam

sziasztok!

Márti? tud valaki róla valamit?

Mi megjöttünk az ortopédiáról, hát szerencsére a doki mindent negatívnak talált, de addig amíg csípőultrahangra megyünk addig kell még hordania a terpeszbetétes rugit, és január végén vissza kell mennünk megint az ortopédiára. Amúgy 3 perc volt az egész.
A lényeg hogy nem talált nála semmit, mondjuk 3 mozdulatot végzett a lábain és kész. Gondolom azért mert szakember.
A lényeg hogy kicsit megnyugodtam.
Amúgy jól vagyunk, néha nekem is kell tápi, napi 1szeri etetésnél, de amikor kipihenem magam, akkor igazán egész nap van elég tejem, és már én sem mérem kb 3 hete hogy mennyit eszik a drága.
Odri! kb 150et szopik egy etetésnél, nekem még éjjel felkel 3-4 között, de este 8kor eszik utoljára, és elalszik a cicimen én is úgy csinálom, és akkor hajnalban is elalszik, aztán vissza a kiságyba, reggel 8ig elalszik.
Csak én nem:) mindegy a lényeg hogy mosolygós, nem sírós baba, hiszti csak este 6 körül van, egészen evésig, fürdésig, de az is kibírható, mivel már itthon van akkor a párom, lehet azért hisztizik, nem jöttem még rá.
Ti ügyesek vagytok, hogy már nem keltek fel. Nekem ez így is tökéletes, mert fél 9 felé beájulok én is, és egyhuzamban alszom fél 4ig. Azért az 6 óra, meg utána 1-2 órácskát, mert mikor párom felkel én is, 7 körül. Aztán 8-9 között eszik, délben, 3kor, fél 6 körül, és este 8 körül. Úgyhogy szépen beállt a napirendje, délelőtt is aszik még úgy 11ig, aztán ebéd után is 1-2 órát, du is egy picit, de általában 5-8ig fentvan. Szombaton leszünk 3 hónaposak, pont mikuláskor, és ha jól számolom tavaly pont akkor "készült"a kislányunk.

Amúgy ruhaügyben nekem már elő kellett készítenem a 68-as rucikat, a terpeszbetét miatt. Amúgy 59 centi volt 2 hónaposan a drága, és jövő szerdán megyünk a 3 hónapos tanácsadásra, biztosan van már 62 cm, alig jönnek rá a ruhák.

Nati!
Az etetésnél én meg úgy számolom mennyit kellene ennie, hogy a mostani súlyát elosztom 6-tal, vagy 7-tel és annyit kell napi szinten megennie. Mi most 5,1 kilók vagyunk, és napi 700-800 között eszünk ami pont jó.
DE ahogy ti számoljátok arról is hallottam már.

Kép
andyfekete

majd még jövök

Mártiról valami hír?

Kép
andyfekete

Sziasztok!

Nati!
Ez a mellkason alvás ismerős.... :wink: Hú, de irigyellek, hogy Fanni már megajándékozott egyben 6 óra alvással.......nálunk csak egyszer volt ilyen, azóta szigorúan 3 óránként követeli a cicit......de ma éjjel pl. az éjjel 1 órás szopi után nem volt hajlandó visszaaludni, na irány apa mellkasára, és ott nyomta reggel fél 6-ig! :)
Mi is sétálunk mostmár szinte minden nap, ha csak nem esik! De ma is isteni napos idő volt, és enyhe, voltunk postán, boltban itt-ott.

Odri, Magdi, Andy!
Irigy-irigy az éjjeli alvás miatt......
Azért reménykedek, mert a két nagyobbik is kb. két hós koruk körül kezdték átaludni az éjszakát!

Andy!
Igen, nagyon emlékszem, a tavalyi mikulásra......hogy izgultunk, hogy most felfáztál, vagy mi van?? mit mutat a teszt......jó ezekre visszagondolni! :)

1-2 friss kép:

"jó fejek":
Kép

szopi utáni beájulós:
Kép

szundis:
Kép

D.

Kép

Kép
ditta76

Nati!
A vonalzóm nekem is csak 3 hetest ír, pedig szerdán már 4 hetesek leszünk!

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok drágáim :lol: !
Aranyosak vagytok, hogy igy aggódtok. :lol: Velem semmi még.
Nem akar kibújni a leányzó...Nagyon tetszik biztos a táncparkett neki odabent :wink:
Itthon van szabadságon a párom és ritkán jutok géphez, de ha valami lesz, biztos értesitelek benneteket! :wink:
Pusz-pusz!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ditta:
jajj nagyon aranyos a fiacskád! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Vivi baba boldog első névnapot kívánok szeretettel!

Ditta nagyon szépek a nagy gyerekeid,hogy hasonlítanak egymásra :) ....és Ágoston! vele nem lehet betelni!!! Álomszép,formás baba!!! :)

ma igyekszem visszaolvasni és írni.
Tali részemről továbbra is rendben,este küldöm a címem.
Dec 8 hétfő,10 órától :D
holka

Holka, Én is ép most akartam irni:)))

Vivi nagyon boldog első névnapot kívánok!
Kép

Kép
Kép
odri

Ditta, nagyon édesek a gyerekeid...
A második képen egyszerűen meg kell zabálni....
Ja Lilinek is tetszik.... :lol:

Kép
Kép
odri

sziasztok!

köszönjük a köszöntéseket
na most fel is kelt a drága, ennyi volt az ebéd utáni alvás.
majd még jövök

Kép
andyfekete

Vivi
Nagyon boldog első névnapot!!!!

Ditta
Ma éjjel trükkös volt Fanni, mert 1,5-2 óránként ébredt és ordított a kajáért. Lehet most többre van szüksége? Ma is szinte egész nap cicizne a lelkem.
Ágoston nagyon jóképű srác, szép rucijaitok vannak. Nekünk még csak 2-3 olyan van ami kb jó méretben, de még azokba is nőnie kell.

Magdolnam
Én el sem tudnám képzelni, hogy Fanni másik szobában aludjon, de persze azzal totál ki lennék békülve, ha legalább a saját ágyában aludna. Bár lehet tényleg csak az én lustaságon az akadálya neki.

Na azt hiszem az evés dologgal nem bajlódom. Amíg eszik és utána nyugi van egy darabig, addig tuti eleget szopizik.

Van aki kávézik közületek? Nem tudom ihatok e 1x 1 nap 3in1 kávét.

Evés:
Ti odafigyeltek arra, hogy ne egyetek puffasztó kajákat? Kiváncsi lennék van e összefüggés a kajánk és a picik pocakfájása között. Szerintem nincsen, mert ha eszek ha nem ilyeneket, akkor is sokat nyöszörög és durrog szegénykém.

Pöttyök:
Fanni arca iszonyat kiütéses, meddig fod ez tartani? és a ti bőrötök milyen? Mert az enyém csapnivalóan néz ki. Mint egy tinié olyan pöttyös. Pedig már kezdtem örülni, mert kismamaként olyan szépen rendbejött végre.

Mikor kezdhetek el kicsit tornázni szerintetek?

Kép
Kép
nati80

Hali lányok!

Márti: Mikor szülsz? Nem érzel még semmit?

Ditta: Ágoston csoda helyes kispasi! A tesókkal is tüneményesen néznek ki. Nagyon szép gyermekeid vannak!

Andi: Vivikének nagyon boldog névnapot kívánunk mi is!

Nati: Húúú, de sok a kérdés.. na menjünk sorba..
Több szopi: lehet fejlődési ugrás is,de lehet hogy többet igényel most belőled valamiért és a cicin nyugszik meg. Ja és ha köztetek alszik a pici,akkor ne csodálkozz, ha többször kel... ugyanis érzi a tejci illatát :)
Kávé:Napi egy kávét nyugodtan meg lehet inni. A 3in1 kávéból meg pláne.
Kaják: Azt figyeld meg, hogy amikor fáj a pocija Fanninak, akkor mit ettél előtte 6 órával, és azt kerüld. Amúgx a múltkor uh-n azt mondták, hogy Bius belei tele vannak gázzal, pedig direkt kismama kajákat rendelek és nem eszek puffasztó kajákat.
Kiütések: Ezek majd elmúlnak pár hét alatt. Biusnak is volt, de mára nyoma sincs. Ha érdessé válik a bőre, mert túlságosan kiszárad, akkor irass fel zsírozót a gyerekdokival, de a kiütésekre nem kell semmi, az majd elmúlik. (Nem akarlak megijeszteni, de lehet, hogy Fanninak is kicsit érzékenyebb a bőre, akkor viszont számíthatsz még koszmóra is... de ezt megelőzheted a Babe koszmó elleni samponnal)
Az én bőrömmel most nincs gond... lekopogom
Torna: várd meg míg beáll a tejci kereslet-kínálat, és utána lájtosan. Nem szabad izomlázig tornázni!
Vendég

Halihó:
na asszem a hétfői talit le kell mondanom, szokásos ctg, uh,doki stb.. :)
Nekem is megya hasam 2 napja... :?

Nati:
Fejlődési ugrás is lehet, ahogy bekci írja, de az is lehet, hogy a frontokra nagyon érzékeny, és kell neki nyugtatás képpen. Anna is nagyon hisztis ma, bár ő cici ,ill. tejcsi híján szimplán engem akar.. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Bejci, sajnos nekem a fogarasi úti tesco messze van, ezért inkább rendeltem. Mennyit kell inni belőle egy nap?

Nati, szerintem is most ér Fanni a több mennyiségre és azért nyügösebb is egy kicsit. Az is lehet, hogy nem elég a tejed vagy nem elég zsíros, vagy csak egyszerűen a végét már nem szivja ki ami a tápláló.
Sajnos nekem is igy volt. Aztán kiderült, hogy nincs elég tejcsi :cry:
Én figyelek arra, hogy mit eszem...pedig Lili már alig szopizik.
Az én bőröm is pöttyös, fürdetőkrémmel mosakszom. Remélem elmúlik majd.

Mágnes, lehet elöbb jön a baba? A jelek arra utalnak? Nagyon kiváncsi vagyok.

Kép
Kép
odri

Nati
Nálunk is 22-23 fok van. Henin csak egy body van felül Emmán body + még egy hosszúujjú ruha.
Min 150gr hízás,elég pisis,kakis pelus és akkor nincs gond. Egyik gyerek se egyforma és ezt tapasztalom a 2 db gyerekemen is. Heni 40-70gr-t szopizott kb másfél óránként és kb 40 percig tartott egy-egy szopi. Én úgy éreztem folyton szopizunk.Ja és éjjelente is 3-4 x szopiztattam Henit.
Emma pedig nappal 3-4 vagy5 óránként eszik,éjjel min 9 órát alszik egyhuzamban,alkalmanként 90-100gr-t eszik.
Tehát nincs sablon hogyan, mennyit kéne enniük egyéni igények vannak!
Torna 6 hét után,fokozatosan.
Ha te nem is eszel puffasztót, még akkor is néha nehezen birkózik meg a baba egy-egy olyan étellel ami nálunk nem okoz gondot.

Magdi
Emma nappal is csak a babakocsiban alszik. Képet tegyél fel Lizusról.

Bejci
Csináltass skypot pároddal és gyere.
Hogy van a drága kislányod?

Odri
Mindjárt írok privit.

Márti,Mágnes
nagy drukk nektek!! :D
Mágnes sajnálom,hogy nem tudtok jönni,majd legközelebb :wink:
holka

Holka, privi ment :lol: :lol:

Kép
Kép
odri

Odri! Én anno egyet ittam, most kettőt, reggel és délben. Ezen kívül megiszok 3x1,5 liter ásványvizet, 4x2,5 dl laktoherb teát és kb1-1,5 liter gyümölcsteát cukor nélkül. Ez több mint 7 liter folyadék naponta!!!! Szóval hívjatok nyugodtan szivacsnak :)

Holka: már van skype, majd holnap priviben megírom milyen néven futunk :)

Mágnes: És a hasmenésen kívül érzel valamit? 8)
Vendég

Bejci
dejó!! Nem semmi mennyiséget iszol meg..
4.52-kor én is fenn voltam...

Odri
kisregény ment :wink:
holka

Jó reggelt! :D

Még élek!

Kedden voltam dokinál. Jól beijesztett. Meg van rövidülve a méhszájam, és ujjnyira nyitva is vagyok.

Szóval pihi, és Mg

Na bocsika de most mennem kell, majd jövök bővebben is.

Kép
Kép
cs_erika

Én még egyben, teljesen zárt vagyok, dokim szerint hétfőig nem lesz semmi, akkor meg úgyis találkozunk :)
Mondtam is neki, hogy dec. 20-ig nem szülhetek, akkortól van Apa szabin... :lol:

Bence 2700 gramm volt hétfőn.. :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

kérhetek egy kis jelzést attól a ki tervezi,hogy jön :wink: :D
és akkor este küldöm a címet.

Nálunk ma jött a Mikulás,ablakban csizmás verzióval...este pedig személyesen is jön(apukám öltözik be)
Azért jön ilyen korán mert Petim holnap vidékre utazik 3 napra de azt akartuk ő is lássa a hatást Heninél. :D

Ercsi
még heteket simán kihúzol így is,csak tényleg pihizz amennyit tudsz!!!

Mágnes
a 20-a jó lenne,mert akkor Szentestére otthon is vagytok...
gyönyörűűű karácsonyotok lesz!!
A barátnőm pont 24.-re van kiírva!! :D
holka

Mágnes
most nézem Anna is karácsonyi baba volt :D
holka

holka:
Annával dec. 30-voltam kiírva, Bencével pedig dec. 31-re.. :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Voltunk tegnap 4d-n! Hát a kis zsivány nagyon-nagyon nehezen mutatta meg magát. Végig törökülésben ült. Az arcát is befúrta a lepénybe és végig a hátát és a seggét mutatta. A doktor nő nem győzte nyomkodni a hasam, hogy kimozduljon a helyéről. Illetve nagyon sokat mozgott meg sem állt, csak nem fordult úgy ahogy mi szerettük volna. DE az utolsó percben csak kinyújtotta a lábát, illetve olyan pózt vett fel, amin fél órát röhögtünk és akkor kiderült, hogy tuti kisfiú lesz. Egyébként megvan mindene, és minden rendben van vele. :)

Márti mizu???

Magdolnam: jó nagy Liza. Kende 5 hósan 68-as rucikat hordott. :) 80-as ruhát másfél éves kora körül és most 86, de inkább 92-es a mérete. :lol:

Odri: nagyon helyesek vagytok a képeken! A mosolyos képen megzabálom őt. Nagyon cukki!

Bejci: nevünk az még nincs. Majd a 9. hónapra kitaláljuk :lol:
Bius szeme???

Mágnes: jujj milyen nagy már a pocid. Anna is nagyon ari! Nemsoká itt a te időd is. Lehet egy napon szültök Mártival? :lol:

Holka: merre laktok? És mit vigyünk? Mondjuk én csak akkor indulok útnak ha nem esik semmi, mert vonattal szándékozom menni. Apa nem biztos hogy bevisz Pestre. Én meg nem tudok vezetni. Szóval igazán hétfőn dől el, hogy megyünk vagy sem.

Vera: aranyos a kislányod! Ugye most már minden rendben van vele?

Ditta: nagyon aranyosak a gyerkőceid.

Andy: Vivinek utólag boldog névnapot!

Nati: szerintem ihatod a 3:1- kávét. Az nagyon lájtos. Én annak idején nem ehettem semmit ami engem puffasztott, mert Kende nagyon hasfájós volt.

Erika: pihizz sokat!!! Én is korán kinyíltam és mégis kihúztuk a 37. hétig :)

Kép Kép
kisvirág_30

Mágnes: jajj nem szülsz egyszerre Mártival. Félrenéztem a dec.8-i dátumot :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

Viri:
Szerintem Márti meg is őrülne, ha dec. 20-ig még bírnia kellene :wink: mert én előbb ugyan nem szülök! :lol:
Kende mit fog fel a tesó dologból?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Viri, merre felé laksz?
Köszi, szerintem is nagyon cuki...

egy pár kép, már egyre jobban emelgeti magát és már majdnem át is fordul :lol: :lol:

Kép

Kép

és a mosoly
:wink:

Kép

Kép
Kép
odri

odri:
nagyon ügyes Lili!!! És az a mosoly..:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: az tuti, hogy Márti megőrülne 20-ig :lol: De nem kívánok neki ilyet. Ő szépen még a héten megszül. :)
Hát Kende ha nézi az uh-s képeket mondja, hogy ott a kistesó és integet, puszikat dob neki. Egyenlőre szerintem várja, de hogy mennyit fog fel belőle nem tudom :lol:

Odri: jajj ez a huncut mosoly :lol: nagyon édes! És milyen erős baba! Nagyon ügyes! Mi Vácon lakunk. :)

Kép Kép
kisvirág_30

Odri, nagyon édesek vagytok!

Holka, nekem ugrott a tali, megyünk ügyvédhez a lakás miatt. Végre a végső utalás miatt.
Szóval átmeneti időre földönfutók leszünk, legalábbis papíron. :D

Voltam ma bent a szülőszobán, ahol szülni fogok a volt kolléganőmnél.
Nem tudom ki ismeri a MÁV-ot, de nagyon profi, 1 éve újították fel a szülőszobájukat. szívesen dolgoznék ott én is. Lehet, hogy eljön még az az idő amikor visszamegyek.

Kép
Kép
cs_erika

Erika: én is a Mávba fogok szülni :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

Kisvirág, kinél fogsz szülni?

Egyébként most, hogy már láttam az ottani viszonyokat, már nem tartok semmitől. Zsófi ígyis-úgyis meg fog születni. :D

Csak az volt előtte a rossz, hogy a régi munkahelyemet persze, hogy ismertem, csak onnan elköltözött a szülészet nőgyógyászat, ez pedig teljesen új volt nekem.

Kép
Kép
cs_erika

Képzeljétek mostanában ha leteszem Lilit aludni hason, mikor bemegyek hozzá már hanyatt van :roll: :roll:
Tegnap meg mai is igy volt.... :lol:

Kép
Kép
odri

Viri
Szóval kisfiú! :D Nagyon gratulálok! Drága lehetett az uh-on,szuper,hogy minden rendben vele!
Hova ér be a vonatotok? Ha a Keletibe az jó,10 perc tölünk,ha Nyugatiba az is jó,mert onnan pedig gyorsan ide tudtok jönni bkv-val(15 perc).

Magdi.
Okés. :D Hányra mész vérvételre?
Tudod a lánykáim hétalvóak…9-kor ébrednek..

Odri
Jaj,de édesen mosolyog Lili!! :D De ügyes kislány!

Ercsi
Majd legközelebb..viszont nagyon jó,hogy halad a lakás dolog!!

A mit vigyünk kérdésekre: mindenki hozzon magával egy üdítőt,jó? Amit szeret. Én meg sütök sütit,meg csinálok szendvicset és salit hozzá. Jó?
holka

Bejci
ilyen név alatt nem találom a párod.. :oops:

Nati,Andy
Hogy vagytok?
holka

Viri, gratula! Örülök, hogy minden rendben volt az uh-on.
Vannak már név tippek????

Holka, köszi.... :lol:

Kép
Kép
odri

Lányok, kellemes télapot :lol: :lol:

Kép

Kép
Kép
odri

Nagyon rossz, mert ma lenne apu szülinapja :cry: :cry:

Kép
Kép
odri

most csak egy gyors bekukk, sajna nem tudtam visszaolvasni. Holka gyorsan válaszolok... szóval kb olyan 9környékén (előtt kb) érünk oda és míg bejelentkezünk és leveszik a vért nem tudom mennyi idő, de nem 2 perc :D Szóval ha igy Neked jó... :wink: akkor megyünk
magdolnam

Sziasztok

Magdi
persze,hogy jó. :D

Viri
írom priviben a címem.

Odri
sajnálom... nehéz lehetett e tegnapi nap...is...Biztos nehéz lesz a karácsony, a szeretet ünnepe is..
Szorítsd magadhoz kis Lilidet,meríts erőt belőle...
holka

Most nem tudok visszaolvasni, csak egy percre ugrottam be.

HOLKA: sajna nem tudunk menni holnap :( A tesóm tegnap mondta, hogy hétfő délelőttre kapott időpontot a bankba a hülye papírjai intézésére és én vagyok a kezese :( :( Sajnálom, hogy így jött ki.
Remélem legközelebb tudunk talizni mi is veletek!
Készítsetek majd képeket!!!

Puszika: Viri

Kép Kép
kisvirág_30

semmi baj,Viri. majd legközelebb :wink:

Én nektek is nagyon örülök Magdi és Odri:D
holka

örülök,hogy itt voltatok és személyesen is megismerhettelek benneteket.
Magdi
köszi az sms-t,csak mire megírtam a választ az aksim lemerült,a töltőm pedig a páromnál maradt ...
Lizus nagyon édes,hangosan nevető baba és Lili is tündéri. Pont úgy gütyög mint Emma. :D

2-kor bealudt mindkét kislány így gyorsan én is feküdtem és aludtam egy órát,olyan jó volt! Emma azóta is alszik :D
holka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?