Sziasztok!
Látom, nagy nyüzsgés volt itt egész nap, csak részletekben tudtam végigolvasni a termést. Remélem, nem haragudtok, hogy csak panyókán fogok reagálni.
Babák nagyon szépek továbbra is, és látom, már szerelmi szálak is szövődnek.
Hozományról esett már szó?
dodo: Látod megoldódik az ajándék-kérdés!
wera: Igen én kérdeztem, hogy melyik fogacska bújt ki Nórinak.
Írtam neked pü-t a telefonszámokkal kapcsolatban.
akata: Szép a koszorúd! Ügyes vagy! Adél meg egy tündér!
timi: Jó lehet az a hangulatjavító tea! Főleg, ha egy kis rumot is rakunk bele, tuti jó hangulatunk lesz tőle! :
Viki: Lackótoknak nagy puszi a "fekete lyuk"-szerű pocakjára.
Mi éjszakánk jobb volt, mint az előző, most egész sokat tudtam aludni.
Laci apu kényezteti Lackótokat? Ejjnye, tessék a kezére csapni!
Véda: Csabidnak mielőbbi jobbulást! Én kiskoromban sokszor voltam fülfájós, utáltam!
Titi: Olivér nagyon drága lehetett a Mikinél! Aztán próbálj meg néha lazítani is!
anyjuk: Aleko nagyon aranyos Mikulás lehetett!
magdolnam: Ha fáj a hátad, ne konditerembe járj, hanem gyógytornára, gerinctornára, az biztosan hatásos! Ha lenne lehetőségem, én tuti eljárnék, mert nekem is sokat fáj a derekam-hátam mostanában.
Orsi: Próbáltad azt, hogy egy forró zuhany után kézzel fejsz a cicidből úgy, hogy az adott problémás területet finoman masszírozod közben? Nekem anno volt egy tök kemény csomó a mellemben, és így szépen el tudtam tüntetni.
muffin: Sajnálom, hogy csalódtál, megértelek. Pofátlanság ennyi pénzt elkérni egy ilyen felületes "vizsgálatért", de Eliotnak biztosan a javára válik majd, hogy újabb feladatokat csinálsz vele.
kike: Hogy vannak a lurkók? Domi fogacskája hogy állít?
Ajándék már nekem is megvan, csak be kellene csomagolni és postára dobni.
Azt hiszem, ennyire futotta az erőmből, megyek tusolni.
Mindenkinek további nyugodt éjszakát!