Sziasztok!
Még egyszer köszi, hogy befogadtok!És a gyerekek nevében is köszi a bókokat!
Biribon:30 éves vagyok.
A bárányhimlőt nagyon jól bírták, a két lánynak volt láza, Vencelnek semmi, csak a pöttyök, igazából egyiken sem volt nagyon sok, a legjobban Zsófin jött ki,sok is volt rajta, és nagyok.
Örülök, hogy túl vagyunk rajta.
Tündérmanó:néha féltékeny a fiam,de nem ez a jellemző, inkább túlbuzgó,segíteni akar, fogni akarja,cumit tuszkol a szájába, ha kell, ha nem. Én is szeretnék mindegyikkel ugyanannyit foglalkozni, de lehetetlen, mindegy azért próbálkozom. Néha kiborulok, hogy szalad a ház,stb.
Örülök, hogy nincs semmi gond Réka szemével.
Pepike: azért van némi szabadidőm, de akkor meg főzés stb,jó lenne többet kimozdulni, de limitáltak a dolgok.
Lusie:a Csapónál szültem az összes gyereket, ez úgy volt, hogy annó a XVI - ban laktam,és hozzá jártam, aztán ideköltöztem a férjemhez, de nem akartam máshol szülni. Zsófit nem szoktam vinni,mert itthon van az apósom,nyugdíjas,itt laknak alattunk,és addig vigyáz rá, meg általában még akkor alszik vagy akkor kel fel,a mikor indulunk. Izzadás ismerős.
Pumperka :kitartás a hányós fosóshoz!
Doki mit mondott?
Szilvesztert nem tudjuk,valószínűleg itthon bulizunk a gyerekekkel, vagy áthívjuk a barátokat is.
Linocs: nálunk ugyanez a helyzetevés és szopi terén,Zsófi elkezd „ennenne”-zni, ha cicit szeretne, és az ő adagja is a max fél üveg, bár a héten határozottan elkezdett falni.
Kacika:betegséget sajnálom, nálunk is mindig van valami
Mimi:biztos tudunk majd talizni, nincs olyan messze Dunaújváros innen. Nem tudom mekkora Zsófi,utoljára 8200g volt, de már vagy két hónapja volt mérve. A hozzátáplálást elkezdtem 6 hónapos korában,de csak mostanában kezdett el igazán enni. Látom nálatok is megy a kommandózás.
Eszterxx,mpatr:
Eszterxx-el szexel,ez tetszett
nem ijedtem ám meg, csak időm nem volt írni.
Szilvánusz:köszi a pizzát, de én nem kaphatok,mert a dagadt disznók táborát gyarapítom.
Livi:első gyermek, elsőbetegséges para ismerős,én olyannyira para voltam, hogy sikerült kórházba is kerülnünk.
Na látom sikerült feltenni a képet,nagyon huncutka.
Nebula:talán a 4 gyerek még menne
Mni:Ferinek kitartás a fogyihoz, nekem nem menne.
Nap történése:nyertünk egy welness hétvégét,még el semhiszem.Biztosítást kötöttün,és ott sorsoltak
ki.2 személyre,félpanzióval, de Zsófit visszük majd,mert a cicit nem tudom itthon hagyni.
És jár személyenként egy kényeztető kezelés,mondtam afélrjemnek, hoyg majd helyettemis kényeztetheti magát, mert én nem fedem fel hab testemet!
Avatar képnél mennyire kell lekicsinyíteni,mert nem fogadja el,amikor meg igen akkor olyan kicsi, hogy nem látszik?
Jó éjt!