Új privát üzeneted érkezett!

véda!
mi is ugy fogjuk kibontani... tuti (legalábbis remélem :) ), hogy előbb ideér, de megvárjuk vele a szentestét :D
legalább nekem is lesz valami meglepi. általában jóformán még a saját ajándékom is én intézem :oops: :twisted:
nem is beszélve a többiekéről... én találom ki, általában én veszem, stb...

Kép

Kép
timi1982

ooopsz!!!!
laptető :shock: :oops:

Kép

Kép
timi1982

Én is ajánlva akarom feladni, de mikorra?? Azt hittem ez miku-projekt! :lol: :lol: :lol: De akkor csak karácsony?? Mert akkor nem kapkodok :lol: :lol:

sz.andi

Csabicimnek jobbulást! Gyógysimi, puszi, meg minden!

Dodó!
Ne izéljél már a telo listával is, mert megizéllek! ez a dumi Kikénél bevált :oops:

Tessék inni egy finom kávét, teát h jobb kedved legyen!

Dundi is fájdogál, vagyis a foga.

Mennyi gyümilevet lehet 1szerre adni a kölöknek? Mert 100 mlt pillanatok alatt eltüntetett :roll:
20150601134430

Viki!! De jó, itt vagy! Jó otthon Apával, mi?? Irigykedem.
Sztem annyit lehet adni egyszerre, amennyi jólesik neki. Gondolom 150-től nem lesz baja, és az étvágya sem megy el tőle. Sztem..

sz.andi

andi!
ne kapkodj. karácsonyi ajándék. én mikura nem is tudnám... már kitaláltam, csak még nincs meg. anyukának meg még nem tudom... vagyis ötlet már van csak még meg kell valósítani. az meg mikiig nem is menne!

jaj... holnap oltás, csütörtökön védőnő. szerdán meg vszínű bejutok a városba és egy része meglesz... ha sikerül és nem leszek béna.

Kép

Kép
timi1982

lányok nyugi!

vagyetek hangulatjavító teát :D én vettem és iszom. használ is... legalábbis megiszok egy nap egy bögrével és megnyudszom hogy tettem valamit az ideg ellen :D :D 8) 8)

(egyébként herbáriás. és az a neve, hogy hangulatjavító teakeverék. dobozos filteres)

Kép

Kép
timi1982

Viki, engem ma tolt le a védőnő, hogy először csak egy kanállal, aztán három kanállal, stb. :shock:

Andi, akartam egy hisztis képet csinálni, de meglátja a fényképezőgépet és máris a fotogén arcát mutatja :D Kép

Kép
Kép
patr

Andi!
Sztem 200 is lecsúszna a kis Bucipofámnak!

Király h itthon van apa, csak elkényezteti a külköt. Jövő héttől meg jön a feketeleves nekem.

Bakker! Én nem bírom kivárni karácsonyig. :roll:
20150601134430

Zsolesz cukker!

Patti!

Már kanállal toltunk almalevet. Most vettem Nestlét, és abból hörpintett.
20150601134430

Zsoltika!! Imádom!!!!!!!!! Ne haragudj, de annyira tetszik nekem ez a kis fickó! Amúgy tuti azért nem lett hisztis kép, mert tudta, hogy nekem készül :lol: :lol: :lol:

Nem tudok képet feltölteni!! Miért??

sz.andi

No? eltűnt mindenki?? :(

sz.andi

Hali!

eltűnt mindenki, de én itt vagyok...
Vendég

És sikerült végképp mindenkit elkergetni............

:shock:
Vendég

Marcsika!! De jó! Csak én vagyok, elmentek a többiek.

sz.andi

Alszik a kicsi Emma?? Nagylányos hogy viseli már a kolit? Kezdi megszokni? Nem olyan rossz már neki visszamenni??
A kutyust odaadtad Emmának?

sz.andi

Így alszik a kicsi szívem:

Kép

Olyan régen aludt hason...Majdnem felébredt a vakura :oops: :oops:

sz.andi

[quote="t.maria"] írta:t.marias sikerült végképp mindenkit elkergetni............

:shock:

Akkor ezt most én mondom... :oops:

sz.andi

Véda- Dóri: Csabónak jobbulást! Lámpa, meleg só, Nurofen, Cataflam, minden ok. Jó hogy nincs láza...
Viszont jó lenne ha holnap dr látná a fülét...Ha komoly akkor antibiotikum kell sajnos.

Ma kérdeztem Vik egy védőnőt. Mondtam, hogy szopi után- tehát nem helyett- simán lecsúszik 100-120 g gyümölcs, zöldség. Azt mondta hogy nyugodtan, max több lesz a kaki :shock: ( Hadd ne mondjam, ma milyen adag volt... )
Egyébként most mi baja lenne az almalétől?

Kép
andkata

Kimma, édes egy csaj vagy, köszi!!!

Kép
andkata

Csabesznak küld gyógypusszancsot Lizi :D

Marcsi, hogy érted hogy elkergetni :shock: :roll:
magdolnam

Csabi felébredt. Nem sikít, mint az előbb, de nyűgös, és piszkálja a fülét... :(
Kiváncsi vagyok az éjszakára. Még Liluval leciznem kellene... Jajj...

Katák!
Este még beugrom 8 körül, hátha olvastatok, és válaszoltok, hogy van-e még valami teendő a füllel... Most ráadtam egy meleg polársapit. az biztos jól esik neki...

Véda
Vendég

ezt szermányoltam neki teszveszen. ma ért ide :D
Kép

Kép

Kép
timi1982

Akata!
Köszi!!!
Hú, megint sikít! Mennem kell!
holnap viszem orvoshoz mindenképp! De oltás ebből már nem lesz.

Szép álmokat!

Véda
Vendég

az orrát ne nézzétek. szét marja magát. egyszerűen nem tudom jobban levágni a körmét, emrt akkor már a husiját vágnám... igy meg marja magát.
holnap biztos tesz megjegyzést a dokinő :roll:

Kép

Kép
timi1982

Timi! Nagyon édes Bence!! Gyönyörű szemei vannak!! De viszket neki az arca? Vagy miért marja?

sz.andi

Dóri - azért nem vagy rajta a listán mert nem küldted el a számodat. Emlékszem hogy többször is írtam listát a nevekkel hogy kitől várom még. De mindegy, ha most elküldöd, ezentúl rajta leszel. Ez mindenki másra is vonatkozik, főként az újakra!!! Tehát aki küld nekem egy nevet és egy tel.számot, az cserébe megkapja a teljes listát!

Tamara - priviben megy az útbaigazítás apa munkahelyéhez!

Mi is összerúgtuk a port, alig tette be a lábát az ajtón. Én hülye meg egész nap azt vártam hogy végre hazaérjen :roll:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.16 14:03-kor.
Vendég

Bence milyen nagy fiús!

Akatus!
Persze h semmi baja az almalétől, de sztem meginna 3 dl-t is a kis mohó mohikánom. :lol:

Dóri!
Drukk h jó éjjeletek legyen!
20150601134430

Na tényleg készülődöm....

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sikerült ám egy hisztiset is csinálni, csak annyira hisztizett, hogy feltölteni már nem tudtam :twisted: Kép

Kép
Kép
patr

Titi, lemaradtam, hova készülődsz ennyire?

Kép
Kép
patr

Andi, örülök hogy Zsolti ennyire szíved csücske! :D

Kép
Kép
patr

Na most én írtottam ki a topikot, vagy a hisztis Zsolti? :D

Kép
Kép
patr

Zsolti cica hisztisen is szép!
20150601134430

andi!
nem viszket. csak marhatnékja van....

patr!
nyusziapu látta a képet... közölte: ííííí! vííí! mást nem is fűznék én se a képhez ;)

Kép

Kép
timi1982

Délután megnéztük a Kung Fu pandát! Piszok jó volt! Ajánlom mindenkinek!
20150601134430

viki!
az nagyon király!!! mi szét röhögtük az agyunkat.

Kép

Kép
timi1982

az mennyire normális hogy bence már ül? soxor akar ülni. most épp az apjával gyakorolták. egyszerűen nem lehet visszatartani mert akkor megy a hiszti és a mégjobban erölködés.
igaz még csak ugy hoy fogjuk a kezét, de ül magától.

Kép

Kép
timi1982

Nekem így is tetszik Zsoltika!!!! :lol:

sz.andi

Na, lementem a boltba, meg ettünk sonkás tojásrántottát.
Most apa mosogat! 8) Lizy meg itt nyűglődik a kezemben.

d.dodó

Zsoltika nagyon gyönyörű!

d.dodó

Bocs, az összes hódolótól, de nekem hisztisen nem tetszik! :evil: :evil: :evil: :lol:

Kép
Kép
patr

Bánatomban vettem egy 300g-os chipset. :oops: 8)

d.dodó

Sziasztok!
azóta hogy reggel itt voltam,egész nap nem volt net :twisted:
Négy és fél oldalt írtatok:ejnye! :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
Te kérted, hogy írjunk sokat, valamelyik nap, nem?

Kép
Kép
patr

Dodó, jó étvágyat a chipshez! Evelinnel tudtál beszélni?

Kép
Kép
patr

Patr! Zsoltikának küldöm...hátha megtetszik neki :lol: :lol:

Kép

Olyan friss kép, hogy még meleg... :lol: :lol:

sz.andi

Andi, gyönyörű! :)
Zsoltinak is tetszik! Itt vigyorog az ölemben!(ahelyett hogy aludna :twisted: )

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Viki és Andi is nagyon szépek, szép pár lesznek!
(Sajnos mi későn kapcsolódtunk a fórumba, az én lányomnak nem jutott pasi :cry: :lol: )

Véda!
Jobbulást Csabinak!

Tamara!
Semmi gond. Nekem sem jött össze a bevásárló-túrám. A DM-ben nem volt jó a gép,a mire az előhívandó képeket rá kell tölteni, az ajándékért meg bejártunk ungot-berket, de nem volt,a mit kitaláltam! Emma meg elkezdett sírni, úgyhogy nem végeztünk semmit.

Lányok!
Ez a csomó a mellemben most már akkora mint egy tojás (ez kb. a fele mellemet teszi ki) és sem szopiztatás, sem masszázs nem használ.
Lázas mondjuk nem vagyok.
Menjek orvoshoz?
Vagy van itt egy sárkányfűárus vlami jó recepttel? :lol:
(Kicsit elkeserít)

Jó éjt a roszul alvó babáknak, mi sztem 3-4x szopizunk éjjel megint :shock:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?