Sziasztok!
Jó sokat írtatok mióta nem voltam!
Timi!
Gratula a pozitív teszthez, láttam én is ám a sötét képen is!
És ne aggódj, nekem is csak a 6. héten jött a hányinger, addig csak a hasam fájt, először mensisen, de aztán rájöttem, hogy tulajdonképpen ez másfajta fájdalom. Majd te is észreveszed egy idő után. Amúgy szedhetsz Magne b6ot, az állítólag csökkenti a fájdalmat, bár én inkább kibírtam, és mára már meg is szűnt, vagy csak ritkán érzem.
Kinga!
Hányingert én is felajánlok, ikrekhez úgyis dupla dukál!
Lyndee!
Nem csináltam semmi hülyeséget, csak akkor épp valami elég zsírosat sikerült ennem, így utólag azért lehetett olyan elviselhetetlen a hányinger. Viszont érdekes, mert mostanában hét közben teljesen jól vagyok, hétvégén meg mindig rámjön. Talán az egész heti munka után kifáradok és azért jön rám...
Viszont azt hallottam, hogy a 3. trimeszterben visszajöhet a hányinger, úgyhogy te is biztos azért vagy rosszul. Csak akkor már azért, mert a baba már nyomja a gyomrodat.
Zsuzsa!
Üdv itt! Ha úgy érzed, akkor szerintem is menj el inkább az ottani sztkba, hátha... Nem tudom, hogy rendes mensid volt e, de egy másik topicban egy várandós lánynak görcsölt a hasa, felhívta az ügyeletet, és azt mondták neki, hogy akkor van baj, ha egy normális mensinél is jobban vérzik. És egy ismerősöm is mensizett még egyet, pedig akkor már babás volt. Sőt! Van aki egész várandóssága alatt vérzik, mégsincs semmi baj.
Csucsu, Syl!
Nyaggatom ám a férjemet a tápénz, meg gyes miatt, csak szegényem sokat melózik mostanság, de ígérem meglesz nem sokára a válasz!