Vagyok!!!!!!!!!!!
Annyi volt, hogy megírták a beutalót, aztán le kellett menni uhura, és utána vissza az emeletre hogy megvizsgáljanak! De végül nem vizsgált meg a doki, mert mondta, hogy mivel úgyis állandóan vizsgálgatnak engem (mint pl. most is a BMC-ben) nem hiszi hogy újat tudna találni. Aztán el kellett menni vérvételre, pipileadásra, és időpontot kérni EKG-ra meg az altatósdokkerhez!
12-én lesz az utóbbi 17-én meg a hystero!
Az egyik lánynak azt mondták, hogy bentalvós, érdekes nekem ilyet nem mondtak.....
Nagyon ari lány volt, annyi idős mint én, szegénynek 3 sikertelen lombikja volt már. Volt ott egy idősebb nő az ki volt akadva, hogy ennyit kell várni, pedig nem kellett sokat, mert végig foglalkoztak velünk, hol ide, hol oda küldtek, és a vv-re is hamar beszólítottak. Egyfolytában mondta-mondta a magáét, hogy minek vizsgálják meg, és hogy nem érti hogy vizelet is minek kell..... stb. Mi a lánnyal meg közben meséltük egymásnak az élményeinket, és akkor már kezdett elhallgatni, csak lesett, hogy mi ketten mi mindenen mentünk már át, hogy ez az egész nekünk már olyan mint amikor a boltba lemegyünk kenyérért.
MONIC
Szupi, hogy minden szupi, és a body-k is állatiak lehetnek ezekkel a feliratokkal.
Én pedig ma a dokkerezés után ismét plázáztam és miket próbáltam, na miket??? Kismamacuccokat!
Tudom, hogy beteg vagyok!
De hogy ezek milyen kényelmesek, alig tudtam ellenállni hogy ne vegyem meg. A C&A-ban nézelődtem volt az a tappancsos felső is.
Amekkora hasam van amúgy nyugodtan vehettem volna magamnak már most. Reggel is megállít az új szürke pulcsimban a postás, hogy "csak neeeeem"???
ZSUZSKA
Mindennap irigyellek a programjaid miatt!
Javítok mert a védőnők meg az okoskodás nem hiányzik!
NEMONE
Ez a nyusszancs jópofa!