D.V.B Kata!
Hihetetlenül boldoggá tettek a fenti soraid, én is köszönöm
és a hasonlat az édességgel, könnyeket csalt a szemembe...komolyan
tudod, nekem soha nem volt túl sok igaz barátom,
mindig csak legfeljebb gy, a többiekre azt szoktam mondani: csak jó ismerősök...
de most úgy érzem, kettő is van...
az egyik közel lakik hozzám, most várja / napokon belül / a második, jól sikerült házasságából a
második babát / az első házasságból is van egy lánya /...
óvatos ember vagyok, néhány éve nagyot csalódtam egy gyerekkori barátnőmben, még ma is fáj
ezért Szilvit is csak mostanában "léptettem elő "
barátnő státuszba, miután sok olyan dolog történt, ami öszzekovácsolt bennünket...
a másik lelki társ: Te vagy, Drága Virtuális Barátnőm, pedig személyesen soha nem találkoztunk,
de azt hiszem, remekül értjük egymást
kár, hogy nagy a távolság köztünk, de azért bízom benne, hogy fogunk mi még találkozni
igen, ez a szülő probléma örök tüske a szívemben
ezért próbálok mindent teljesen másképp csinálni az én gyerekeimmel
már arra is gondoltam, hogy talán pszichológus segítségét kéne kérnem, hogy feldolgozhassam a égi sérelmeket, amiken még most is rágódom néha
más: jót derültem magamon, mikor írtad a bébiétel dolgot
képzeld: eddig nem mertem említeni, de bizony nálunk is vannak mépg "bébiételes" napok, mivel sokszor tehetetlen vagyok Melissa válogatása miatt...
nálunk a Hipp brokkolis tészta, és a Pulykatál zöldséggel az adu ász, ez mindig bejön...
pedig, Isten látja lelkem én mindent megpróbálok...
megvettem az "Egyél, kicsim"c. köyvet, ebben remek receptek vannak fotókkal, de Melissának igazából egyik sem jön be...majd később újrapróbálom, addig maradunk a jól bevált dolgoknál
abban bízom, ha nem erőltetem, ttalán eljön az az idő, amikor jó étvággyal fogadja az új ízeket
az nyugtat meg, hogy a gyümölcsöket viszont imádja, szinte kivétel nélkül...
tegnap nem tudtam jönni, mert délután takarítottam, este Apa lelkét ápoltam
most is csak kicsit kukkantottam be, nőgyógyihoz megyek 17-re, a szokásos éves cyto miatt, és úgy
féélek...
elszoktam már ezektől a dolgoktól
de olyan kíváncsi voltam, hogy mit írtál
most megyek, de este írok Hozzád is!
Pussz,
S.