Jaj, csajok, annyi mindent akarok írni! Kezdem is...
Hean, nagyon szorítok, azonnal írd meg szerdán az integrált eredményt! Tök jó, hogy kislány után most kisfiút is kipróbálhatsz! A harmadik (ha lesz), már nem tud meglepetést okozni!
Reni, jobbulást a kicsilánynak!
Indiszkrét kérdés: Hogy lehet úgy szexelni, hogy közben a gyerek ott alszik??? Ez engem tényleg érdekel! Tök halkan? Meg mi van, ha felébred?
Az én férjem is nagy szakács! A TV paprika non-stop megy nálunk, és nagyon jól vagyok tartva! Láccik is, ugye...
Panndi, én május 29-ei vagyok, ezért a szeptemberi Zsófit tartom! Tök cuki a pocakod. Zsófinál a 7 hónapos kép volt ekkora, nem...? - ezt csak arra írom, hogy neked is nagyobb most?
Eszto, a Te képed is tök jó, életvidám csaj vagy!
Mozza, nagyon várom a képet! Egyre inkább ráizgulok erre a 4D-re..
Csajok, a
bandázst kívül kell hordani vagy belül?
Böbi, nemtom, hogy cigizni fogok-e a szülés után. Nem szeretnék. Arra készülök, hogy nem. De nehéz lesz, mert annyira szeretem. Simán belefér, hogy a szülés után 1 perccel rágyújtok!
- Jó, kis túlzással. A szoptatásnak nem árt? Remélem de, és akkor legalább addig se füstölök.
Húúú, én meg tök
el vagyok keseredve, mert minden név, amit kinéztünk, túl közel van a május végéhez, és szerintem se jó, ha túl közel van. Legalábbis jobb távol...
Annus, örülök, hogy jobb kedved van!
Evemama, hol vagy? Minden OK?
Puszi nektek, szép álmokat!