Új privát üzeneted érkezett!

Az a baj, hogy Jázmin nem szereti nagyon a zöldséget. Így viszont, ha van benne gyümi szívesebben megeszi. Én amúgy még csak egyszer adok neki kaját, délben. A többi szopi.

Kép
szly27

Viki!

a hagymalevest berakod a receptesbe? :wink:

Kép
kimma

kimma!
Aranyos vagy, de én attól ég nem tudok senkinek küldeni! :(

d.dodó

Szly :shock: aszem a fiad bejön Lizusnak :shock: Bámulja
magdolnam

Magdi! :lol: Korban pont jók!

Kép
szly27

Dodó!
majd mikor itthon leszel :wink:

Wera!
gratula Nóri fogacskájához!
Kérünk képet!!! :lol: 8)

Babu!
nevelőapa mondjon le! :evil:

Kike!
szerintem fejjél most gyakrabban, aztán majd helyreáll a rend.

Kép
kimma

kimma!
Tudnék én innen is küldeni...nem arról van szó... de ha nem vagyok benn a játékban, akkor nincs kinek! :(

d.dodó

:oops: ööö, hát izé, igen..... De látnád milyen áhitattal nézte :D
magdolnam

ha téged nem zavar, akkor engem sem :wink:
magdolnam

annyira kész van az egész családnak a háta Liza emelgetésétől. Mi lesz később :shock: :?: :?: :?: Le kéne mérni....
magdolnam

Miért zavarna! Nagyon édi lehetett!

Kép
szly27

Dodó!

küldhetünk egymásnak :wink:
de szerintem én akkor Tamaráékhoz küldeném, ha nem gond, így gondolom sokkal olcsóbb, úgyis itt lesztek :wink:
mi meg ráérünk, küldhetsz te is itthonról :wink:
de hátha mégis még jelentkezik valaki
vagy mind benne vagyunk?
nem hiszem :roll:

Magdi!
az én hátam is kivan, pedig Emci 5 és fél kiló csak!
mondjuk nekem régóta baj van a hátammal

Kép
kimma

na megyek ebédelni, már korog a gyomrom :oops:

Kép
kimma

kimma!
Igen, eleve ugy irtam muffinnak a privit, hogy anyjuk címét irja hozzá, hogy ne legyen drága annak aki nekem küld.

De merre jár muffin, hogy végre megkérdezzem, hogy benne vagyok-e a játékban?

d.dodó

Szly, nehogy Lizi az újja köré csavarja Rolit :D

Hú, Liza meg van vagy 7,5kg. Nekem semmi baja nem volt a hátamnak, de most :shock: Aszem konditerembe kellene járnom. Kimma, a hátadnak mi a baja?

Min gondolkodtam :shock: hogy hogy fogják a 2. bébinket hívni :shock: :shock:
magdolnam

Látom, ma nagy a pangás...

Szly!
Édesek a gyerkőceid!

Viki!
Lehet, Lacusunk a foga miatt nem tud aludni annyit, mint szokott.

Dodó!
Egészségére Lizykének a hamit!

Mi tegnapi maradékokat ettünk ma, ill. Lilu tejfölös tésztát kért. Csabesz meg "mellmixet" :lol: Lilu így hívja :lol: :lol: :lol: De találó, nem?
Most Csabesz alszik, Lilu meg rajzol, Anyáék elmentek vásárolni, Apa munkában. Tiszta idill van 8) Viszont még csomó teendőm maradt, úgyhogy nem ülhetek itt veletek, bár jó lenne...

Ja, Csabikám már megfogja a talpát, és néha sikerül bekapnia a nagylábujját. Azt szopogatja :lol: :lol: :lol:

Holnap oltás :?

Véda
Vendég

itt is ragyogott a nap de mire hazaertunk esett.
szoval ertheto Viki ha nyom a fejed!

Orsi: pont elkerultuk egymast, mikor irtad mindjart a bosnyakon lesztek mi pont felszalltunk egy vilire es mivel Anna ebren volt nem akartam vissza menni.
Majd legkozeleb.
Es felre ne ertsd nem akartam rd tamadni,hogy semmit nem talaltam meg rengeteg ember is volt, csak annyira beleeltem magam az egeszbe es nagyot estem pofara. Amugy a baby ruhak a gyerk ruhas reszen van az a 2x3 tarto nem? semmi nem volt -igazabol kisruhat szerettem volna de lany ruha alig volt.
Es a felnott ruhaban meg az volt nekem a baj, hogy nincs kategorizalva atnezni meg lehetetlenseg lett volna foleg hogy annyi ember volt hogy semmit nem latott az ember.
De majd egyik szombat delelott elmegyek.

Szoval a Nagy Lajoson levo Hada, tenyleg oriasi minden van, negyedet nem neztem at, DE szerdaig akcio van es mozdulni nem lehet :twisted: :evil: szoval aki keszul vagy ne ebben a 3 napban menjen vagy csak ugy ha az egesz napja szabad es gyerek nelkul van.
Vendég

Sziasztok!

Tényleg nagy a pangás!

Megkaptam, hogy kit ajizunk meg és nagyon örültem neki! Bár még nem tudom, hogy mit fogok küldeni.
Mi lenne, ha mindenki kiterítené a kártyáit és felsorolná minek örülne, így könnyeb lenne a dolgunk! (ezt a hülyeséget!) Kép
Bocsi! Kép
Jó tudom nem erről szól!

Nálunk helyzet változatlan!
Ma kellett volna oltani Levit a 2. prevenar-ral, de nem vittem, mert még mindig taknyos. Szerinetm a foga lehet, mert iszonyú nyügi.

A hétvégén teszveszeltem és vettem 7000.-ért egy járókát. Fa.
http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=490068046
Még sógorommal akarok rátetetni görgöket meg egy magasítót.
Vettem még:
http://www.teszvesz.hu:80/show_item.php?item=484745190
http://www.teszvesz.hu:80/show_item.php?item=484756712
http://www.teszvesz.hu:80/show_item.php?item=484773622
http://www.teszvesz.hu:80/show_item.php?item=490493370
http://www.teszvesz.hu:80/show_item.php?item=490525618
http://www.teszvesz.hu:80/show_item.php?item=490525712
http://www.teszvesz.hu:80/show_item.php?item=490525634
http://www.teszvesz.hu:80/show_item.php?item=490559343
http://www.teszvesz.hu:80/show_item.php?item=490569437

és még megfigyelek párat. Csak filléres dolgokat veszek.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Holnap jön a védőnő, szerdán meg viszem Levit újabb vizsgálatra. Állítólag most azt vizsgálják (végre), hogy miért nem ürül a gyomra megfelelően.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi! Éljen-éljen-éljen!
De örülök,hogy itt vagy(tok) :lol:
Szóval ezért nem voltál?
Ennyit vásárolni!
Ügyes voltál,szupi,megnéztem.
Én is töröm már a fejem az ajin,alakul a dolog,de még van idő! :wink:
Most mennem kell,Anyós most ment el(tudnék mesélni),Apa mindjárt jön,Babám meg pupuzik! :wink:
A fodrász meg nem ér rá a héten levágni a hajam :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Majd még jövök!

Kép

Kép
ibm

most akkor mi van a csütörtöki talival? Lesz vagy nem?

Úgy izgulok, Olivér cumiját elviszi a mikulás és hoz helyette ajit. Most ezerrel szívja őket, pedig szét vannak már rágva teljesen.... Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi! Én is pont így akartam elvenni a cumit. Hetek óta mondogatom, hogy tegyük a polcra nappal, mert elviszi a Mikulás! Lehet nekem is meg kéne most lépni a dolgot, de én is tartok tőle! Pláne, hogy Jázminnak van.
Lehet megvárom, hogy nálatok hogy alakul és nálunk meg a Jézuska fogja elvinni! :lol:

Kép
szly27

Tita: nem lesz, jovo het hetfore lett teve.
Vendég

mit szolt Oliver a mikulashoz? be mert hozza menni? it kert tole?
Vendég

Ami: én is nagyon örülök neked!
Mesélj!!! Kép
Nem hiszem, hogy most jobba kivan valaki az anyósától mint én...
Fodrász:irgum-burgum! Mondanám hogy levágom, de akkor több képet nem tennél fel magadról! Kép
Áron nagyon jó gyerek!
Levi ma délelött 1 órát aludt aztán játék ÜVÖLTÉSEK, HA NEM VELE FOGLALKOZTAM és 1 óra óta alszik. Adtam neki délelött körtét, nagyon bízom benne, hogy nem lesz tőle baja. Most kell majd ebédelnie. Kivi leszek eszik e.
Ma vettem megint tápot, kivi leszek megissza e. Most nem teszek bele sűrítőt és nem melegítem meg, hátha át tudom verni.... Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

tavaly Aleko is mikulas volt Irorszagban egy hetveget. Sajnos nincs rola fotom:( de elvezte nagyon. O is egy nagy bevasarlokozpontban beszelgetett a gyerekekkel, mit kernek, meg adott nekik cukorkat.( persze csak ha a szulok megengedik)
Es az volt a legjobb volt ott egy magyar csalad akik ott elnek, es ferjem meghallotta hogy magyarul beszelnek igy magyarul szolitotta meg a kisgyerket, aki amulva baulva lesett, Aleko meg csak ennyit mondott, a mikulasnak minden nyelven kell tudnia beszelni:)
Vendég

milyen az aloe veras harisnya???????????????? :shock:
csak a spar ujsagot nezegetme es abban latom....
ja igen csutortoktol ful homero 3500 a sparban.
Vendég

jaj, tényleg nem is meséltem! Köszi Tami! Kép
Olivérnek mutattam messziről, hogy nézze meg ki van abban a kunyhóban! Már messziről be lehetett látni és integetett neki a miku. Ő meg vissza és ment be hozzá, még épphogy csak a küszöbbre ért mondta neki, hogy szeretne egy olyan kismotort (elötte látta a kirakatba elektromos motor 50000.-ért) Kép
A miku meg zavarában mondta, hogy biztos megfogod kapni. Kép
aztán elmondta neki a télapó ittvan című verset és kapott 2 szaloncukrot aztán elköszönt és kijöttünk. Nagyon vagány, persze én meg alig bírtam a könnyeimmel.
Ja és a legjobb! Kép
Akartam fotózni, de nem néztem meg itthon, hogy lemerült a gép aksija. Jól beégtem...

na ezt jó hosszú lére eresztettem... Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tamara:
[quote]E írta:s az volt a legjobb volt ott egy magyar csalad akik ott elnek, es ferjem meghallotta hogy magyarul beszelnek igy magyarul szolitotta meg a kisgyerket, aki amulva baulva lesett, Aleko meg csak ennyit mondott, a mikulasnak minden nyelven kell tudnia beszelni:)

Az gáz, ha most potyognak a könnyeim a meghatottságtól? Kép
Aleko nagyon szupi ember!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Levi most kelt és egész jól elvan a szőnyegen, fireg forog és közben nyög. Próbál mászni, de csak hátrafelé megy neki. Pucéran már hintázik négykézláb és egy lépést tett is előre.
Kár, hogy tél van...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Meg kéne etetnem, de nem tudom mit adjak neki. van pár bébikaja, de nem tudok választani... Ma nem főztem neki. ma lustizok, mert még mindig nem alszunk. Nappal sem alszik egyhúzamban. Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Csajok!
Kérdeztem, hogy nincs e meg valakinek a telószám listája, aki át is küldené nekem priviben. Az enyém eltünt :shock:

d.dodó

Dodó! Sajna nekem nincs meg!

Kép
szly27

nekem nem is volt el szam listam, asszem
de ha Muffine kell az megvan.
Vendég

Mary!
Igen...muffiné kéne..megírod priviben?

d.dodó

Tita draga nem ez volt a celeom hogy megriggassalak, de nem gaz!:)
Vendég

Kimma!
Ok, hamarosan beteszem :)

Dodó!
Ha Evelyn megjön, akkor tisztázódik miért maradtál ki, biztos véletlen volt. Addig kár szomorkodnod.
20150601134430

Jó volt sírni. Kép
levi megevett egy üveg csirkehús vegyeszöldséggel bébikaját. Bár közben vagy 100x elénekeltem neki a Pásztorok, pásztorok örvendezve pár sorát amit tudok.
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kép ujsagot olvasok Kép papa kalenderje
Kép Anna kalenderje
Vendég

Na mindegy, nem megy el neki az sms....ugyhogy majd ha itt felbukkan, akkor talán kiderül mi van!

d.dodó

Mary!
Anna kalenderjében mi van? képek? vagy csoki?

d.dodó

Pásztorok, pásztorok örvendezve
Sietnek Jézushoz Betlehembe;
Köszöntést mondanak a kisdednek,
Ki váltságot hozott az embereknek.

Angyalok szózata minket is hív,
Értse meg ezt tehát minden hű szív;
A kisded Jézuskát mi is áldjuk,
Mint a hív pásztorok, magasztaljuk.
Vendég

Na ezért nem voltam délelőtt, ezt csináltuk a klubban:
Kép

Kép
andkata

konyvecskek vannak a kalenderben, anyostol kapta, vegre valami ertelmes, 24 kis mese, en is kineztem de nekem drga lett volna!:)
Vendég

Ezek meg a ráadások:
Kép

Kép milyen izgi az alufólia... Kép vidáman ébredek éppen Kép Kép
Kép mostanság így fürdök
Kép

Kép
andkata

Na megyünk Olivérért! Jó volt veletek beszélgetni. Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tita, örülök, hogy jól vagy, annak nem annyira, hogy nem alszol! :(

Evelin, megkaptam, köszi!

Nekem nincs telólistám letörlődött.

Sajna, pajzsmirigyügyben nem nagyon tudok segíteni...De úgy tudom ezek a gyógyszerek nem olyan ártalmasak. Ami, beszéljen a barátnőd illetékes orvossal!

Bocs, most csak ennyi, Adél fotót válogatok, muszáj elküldeni a
karácsonyi ajándéknak!

Egy hét múlva tali, jupié!

Kép
andkata

viki!
Azért szomorkodok kicsit, mert ha nem kerültem be a játékba, akkor már nem is fogok, mert csak ezért nem fogunk ujat sorsolni.

d.dodó

Kata: nagyon édes Adél baba! Nagyon tetsik az ébredős kép! Levi is itt dudál neki vagy lehet, hogy Annának?

Anna is nagyon édi, mint mindig!

Szép koszorú, én idén nem csináltam. Lehet még a héten fogok.

Én is szoktam Tamásnak minden évben csinálni batyukat, de most nem volt kedvem.... Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?