Sziasztok!
Eszter: Megnyugtatlak nem lesz semmi baj!!!
Blankát már hagytuk ott úgy is anyósoméknál, hogy aludt, és úgy is, hogy nyomtam egy nagy cuppantóst a képére és szaladtam el, mert dolgom volt.
Az utóbbi rosszabb
Volt olyan is, hogy átmentünk egy kicsit a barátokhoz este dumcsizni, és én aggódó anya hívtam az anyósom, hogy miújság? Alszik-e még ... stb. És mondta, hogy éppen felkelt most fogja megetetni, de hallottam, telefonon keresztül, hogy nagyon sír (mert éhes volt) hát én is elkezdtem bőgni aztán mentünk is haza! De muszáj néha kimozdulni gyerek nélkül, meg vannak olyan helyek ahová nem is tudom magammal vinni vagy nem akarom. Pl. a karácsonyi őrültekházába nem fogjuk magunkkal vinni, mert elég lesz nekünk végig csinálni a tömegben a vásárlást, nem hiányzik ez egy 5 hónaposnak. Persze az sem normális, ha állandóan lepasszolja az ember a gyerekét. De semmi rossz nincs benne, ha az anyukák, apukák egy kis szabadságra vágynak!
Melus! Igen pont elég volt ez a só-lisztgyurma mennyiség 6 golyóhoz.
Nekünk már kőkemény, egy jó pár napra otthagytam a radiátoron.
Fogzás: szerintem is hülyeség amit a doktornő mondott, hogy 9 hónaposan 6 fog kevés. Nem is értettük, ott susmogtunk, hogy ez nem normális
Ja és én már azt hittem, hogy Blanka ínye duzzadt, de szerinte még nem, és azt mondta, hogy előfordulhat, hogy egyszerre fog több jönni. Na mindegy, attól még a gyerek egyfolytában rág, ökle ezerrel a szájában, nyála nagyon folyik. Széklete is savanykás szagú, zöldes ... szerintem ez mind a fogzással van összefüggésben. És nem etetem túl, mert már rendszeresen 4-5 óránként eszik!
Hozzátáplálás: tegnap vettem sütőtököt, ma fogom megfőzni és ilyen Aventes poharakban lefagyasztom, és amikor kell előveszem főzök hozzá krumplit, vagy reszelek bele almát ... stb.
Nekem van itthon tejpépem őszibarack-sárgabarack probiotikus HIPP. Ez is gluténmentes. Igaz ezt kaptam egy babanapon, de szerintem majd megfogjuk kóstolni.
meglátjuk ízlik-e Blankának.
Egyébként felvagyok már készülve a hozzátáplálásra, csak még kivárjuk az időnket
Vettem már teácskát is neki, mert állítólag ha mást is eszik, nem csak szopik, itatni is kell! Ez is Hippes Málna-Csipkebogyó ízü instant, aztán van már kiskanalunk, meg kistányérunk ...
Még vennem kell üveg almareszelőt, és szeretnék egy varázsitatót is, mert állítólag jobb mintha cumisüvegből inna.
Ja és a lényeg, tegnap előtt megfordult Blanka teljesen egyedül, segítség nélkül. Végre rájött, hogy kell kihúzni a kezét magaalól