Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok

voltunk fodrásznál Kép
Kép

ILYEN VOLT Kép

Kép

ILYEN LETT

Képimg][/url]
Kép
ronix

UPSZ laptetö

Képimg][/url]
Kép
ronix

akkor mikor kell ajit küldeni?
MIKULÁSRA VAGY KARIRA??

Képimg][/url]
Kép
ronix

hahoooooooooo sehol senki?

Képimg][/url]
Kép
ronix

KATÁK! (ÉS BÁRKI AKI ESETLEG TUD RÓLA VALAMIT)

Remélem valaki tud segíteni!
Barinőm aki terhes most hívott zokogva,hogy a pajzsmirigyére már nem kell gyógyszert szednie a propranololt viszont igen és olyanokat talált a neten,hoghy teljesen kivan!
magzati elhalás,koraszülés stb.
Teljessen kiborult,annyira várta már ezt a babát,jaj úgy sajnálom!
És csak 30-án megy újra dr-hez!
Valaki tud erről valmait!

Köszike az ő nevében is!

Kép

Kép
ibm

Ronix! Cukik a gyerkőcök!

Magdi! Csak azért nem szóltam mert Apa mondta, hogy ne foglalkozzak vele! Tudod Ludas Matyi 3-szor veri vissza! Jön még kutyára dér!
Vendég

Patr! Oké! De résen leszek!

Viki! Köszi! Próbálgattam itt külön mini tickerre rakni a két gyereket, hogy legyen külön vonalzójuk+ a képek, de úgy túl hosszú! Úgyhogy ez marad, pedig olyan jók vannak!

Magdi! Hát én tuti kiakadnék! Elég nekem szimplán pakolni, nemhogy még apa után is. Én csak ebédet szolgáltatok. Nem szoktam sem reggelit, sem vacsorát. Mindenki csinálja magának. Persze Rolinak igen, de nagyon sokszor őt is apa eteti. Jobban szeret vele enni.

Kép
szly27

Ronix! Nagyon arik a gyerekek!

Ami! Fogalmam sincs!

Kép
szly27

Ronix! Karácsonyra!

Kép
szly27

Jázmin még mindig alszik! Volt fent 7-kor szopizni és visszaaludt. Pedig mennünk kéne a biztosítóhoz, meg vásárolni!

Kép
szly27

Ibm, én csak az alulműködésben tudnék hozzászólni :( De a barátnőd szerintem ne izguljon, mert a drik gondolom én- mérlegelik a helyzetet és aszerint adják a gyógyszert.

Apa újabb húzása :lol: , de ezen már röhögök. 36000fésűnk van, erre kiveszi a legeslegeslegnagyobb körkefét :!: és azzal fésüli a fél cmes haját :D :shock: :evil:
magdolnam

Ibm! A pajzsmirigy nagyon zürős dolog főleg terhesség alatt! A barátnődnek alul vagy túl mükődik? Ha túl müködik akkor lehet, hogy azért nem kell szednie a gyógyszert mert jó a mostani eredménye! A propalonol milyen gyógyszer mert az nem ismerem?
Vendég

Nekem nincs privim! Vagy kimaradtam az ajándékozásból? Pedig irtam hogy szeretném, de az én ajimat Tamara címére küldjétek annyival hogy mögé irjátok Laura Alice! :( Muffin....küldtél nekem privit?

d.dodó

ronix!
Nagyon szép Léna baba.

Én este még hajat vágtam....na nem magamnak. :) Kérdezte a szembeszomszéd magyar srác, hogy levágnám-e (már vágtam neki). Erre meghallotta a felsőszomszéd srác is, és ő is megkért..... de nem ám géppel kellet :) 8) :lol: .

Éjszaka jó volt. Kelt 11-kor, fél 3-kor, 5-kor, meg 8-kor.
Ma rántott husi lesz ebédre krumplival.

d.dodó

Sziasztok!

Evelin!
Köszi a nevet!

Marcsi!
Örülök, hogy Apa kezd jó útra térni, csak így tovább!:)

Mancsi!
Holnaphoz mit szólnál?
A cserepesház drágább?
De durva!
Meséljetek majd, milyen volt. Én is mennék, ha jó. Mert mától erősítek, december1. van és hétfő, ez adott az "újrakezdéshez" :P

Viki!
Lackó nyugodtabb már?

Kike!
Emma is 2-3 perceket szopik mostanában, én nem mérem, de lehet, hogy ez kevés.
És óriási csomó va a mellemben, szerintem épp emiatt.
Masszírozgatom, de semmi.
Domi irtó ügyes!
Bár az én lányom mozogna így!!!

Jól telt a hétvége, Dörmikém most már remélem, megkomolyodik.

Ti kaptatok már gyedet? Nekem ebben a hónapban már azt kellene, el is küldtem, stb. de még nincs a számlámon semmi, pedig kíváncsian várom, mennyi lesz!!!

Na, szép napot!
Orsi
Vendég

Kike! Csak e Te kedvedért!
Kép
Vendég

Dodó!
Ha nem küldtél Muffinnak privit, akkor nem vett fel a listára! :cry:

Kép
Kép
patr

Babu!
Elvesztettem a fonalat!
Ez tetkó?
Vendég

Orsóanya! Igen a derekamon! Igaz Kike nem az enyémre volt kiváncsi de gondoltam azért felrakom!
Vendég

patr!
De irtam neki privit!

d.dodó

patr!
2 privit is küldtem... az egyikben jeleztem, hogy benne vagyok a játékban, a másikban, hogy anyjuk címét irja oda hozzá.

d.dodó

jelent valamit?

Nekem is van:)
negyedikes gimis koromban csináltattam a hasamra, ne mondjam hogy nézett ki a terhesség alatt:)
Egy kisegér. :oops:

na, lépek olvasni, míg Dörmi szundít, szép napot!!
Vendég

Orsóanya! Igen Oroszlán a jelentése! :D
Vendég

Hat en leirni sem merem, hogy fel 9kor keltunk Annaval :oops:
Ferjem szegeny 6kor ment el otthonrol, akkor ebredt Anna evett( jol ) aztan vissza tettem, lesz ami lesz alapon, hat fel 10kor ebredt, es en sem elobb:)

Lena gyonyoru akar hosszu akar rovid a haja!

Andi: sajat jogod nem kidisziteni a lakast, utalni a fenyeket, stb....nekem speciell az ev egyik legszebb idoszaka ez a 4 het, ami ugyan nem a kulsosegekrol szol, de megis sokkal meghittebbe, hangulatosabba teszi a keszulodest, es valojaban az advent kicsit elokaracsony, nem olyan ertelemben hogy mindent meg kell venni ezt en is utalom, de a fenyek, illatok, zene, ezek mind mind felkeszitik a lelkunk , a mai szalado csak onmagara koncentralo tarsadalomnak meg erre van szuksege, hangos hirveres, reklamok, hitelek, nagy ajandekok, de mindemelle azert vannak emberek, akik a karacsony valodi lenyeget elik meg meg h fenyben es zeneben is!
Es ezt nem azert irtam le, mert megbantott amit irtal, csak gondoltam en is leirom szamomra mit jelent ez az idoszak!

Agi: orulok hogy Szonja jobban van!
Sok erot a 2 gyermekes mindennapokhoz!
Vendég

Sziasztok lányok!

Muffin, megkaptam, köszi!!!

Tök izgi ez az ajándékozás, mint suliban, csak nem én kapok, de így is izgalmas.

Orsi, ez az? Nagyon feltüzeltél a képekkel a rucikról, pénteken lehet benézek, megyek csavarogni, nagyi és apuci fog Tamira vigyázni.
http://www.hadakft.hu/dindex.php?id=60

Ronix, tuti a haja a csajszinak! Tök jó, h annyi van neki, h fodrászhoz lehet vinni, Taminak nincs túl sok.
SZÁJ!!!!penész ügyben hogy álltok?

Már kezdem sejteni, miért nincs túl sok szabadidőm, pl babanetre, mikor olvasom a két perces szopikat.
Nálunk ez 30-40 perc, plusz nézelődés, képekkel való kiabálás és dumcsizás, úgyh van, h egy óráig is eltart. De mértem, h utolsó 10 percben is még vagy 20-30at eszik és miután nincs sok tejcsi, így utolsó cseppet is igyekszünk kisajtolni.

Ami, szegény barátnőd,megértem, jó dolog ez a net, de sok paradolgot össze lehet szedni onnan. Nem akar írni netes szakértőnek, az is egy vélemény, az Origon a babázó rovatban a Csákány doki tök hamar szokott válaszolni.

Férjemet eddig is nagyon becsültem, de most még jobban, nagy-nagy szerencsém van vele, ahogy szokták mondani. Mindent megcsinál, szó nélkül, a háztartásban, az udvaron, Tamival.

Anyjuk, nagyon ügyik vagytok az alvással!
Mi a neve annak az ikeás, 500 ft-os izzósornak, amit írtál, ha emlékszel persze?

Kép
teó

Szép napot :P

Zizi vagyok...
Annyi minden volt hétvégén...

1. Vendégség kicsit zűrös volt... Lilu ilyen helyzetekben (társaság jön, v. mi megyünk) úgy meg tud zizzenni... Pedig előtte a jól bevált módon tisztáztuk a játékszabályokat. Csak a legfontosabbakat. Ez működni szokott. No, igen, működött is. Amit megbeszéltünk, azt betartotta, viszont, ahogy a vendég - nagyon kedves barátnője anyunak - odahajolt Csabihoz, rögtön elkezdte "rossz fiú, ez egy rossz kölyök" Semmi sem használt. Hiába először vele foglalkoztunk, őt dicsértük, körülötte sündörögtünk, egy idő után sak kíváncsi volt a vendég Csabira is... Próbáltam viccelődni, hogy "rossz fiú voltál? mit csináltál? Direkt idétlenkedtem, hátha ettől megnyugszik, és abbahagyja, de nem... Amúgy sem szokásom keménykedni, vendégek előtt meg pláne nem. Így félrehívtam Lilut, ott újra tök komolyan tisztáztam vele, hogy ne viselkedjen így. Azt mondta, nem bírja abbahagyni.
végül túléltük a vendégséget, de olyan szomorú vagyok, hogy én, aki imádom, ha kedves ismerősöket vendégül láthatok, úgy kell túléljek minden látogatást :cry:
Amikor elmentek, Lilut rögtön kenyérre lehetett kenni, mindent megcsinált, amit kértem, és egy szavam sem lehetett rá.

2. Apa megőrjített tegnap, de látom, a hétvégén sokan balhéztatok Apákkal... Nálunk az volt, hogy szombaton itthon volt, de vasárnapra bevállalt egy munkát. Ezt utálom. Az az 1 nap olyan kevés... a gyerekeknek is, nekem is, meg egy csomó közös tennivaló is hétvégére van időzítve, és arra is kevés az 1nap. Mindegy. Bevállalta. Végre hazaért 6 körül. Adom neki a vacsit,megeszi a levest, és utána kínálom a sütivel (intelligens krémes), és azt mondja, az már nem fér belé,majd később. Kimegy egy cigire, és negyedóra múlva megeszi... (Szombaton, mikor vendégek jttek, meg se kóstolta.) Háromnegyedóra múlva még sehol nem volt. Csabi már álmos volt, menni kellett volna fürdetni. Kiderült, nekiállt autótszerelni, mert hívta őt valaki, hogy kellene egy alkatrész az ő régi autójából.
De miért nem szól be, hogy SOS, ezt meg ezt kell csinálnom, bocsi, csak 8 után jövök be. És akkor úgy alakítom az esti programot. Ja, és ilyenkor ugye nem érti mi bajom... :evil:
3. együtt lakunk Anyuékkal. Anyu és párom nem bírják egymást... Folyton megy az oda-visszavágás... Én meg mind2-t szeretem. Olyan rossz... Ma reggel is volt összetűzés... :?

Evelin!
Megkaptam, hogy kinek ajándékozok :D Lehetek gonosz? Olyannak adok, akit már személyesen is ismerek... :lol: :lol: :lol:

Viki!
Csabesz jól van. Már nyugiban elalszik este - ezek szerint tényleg csak a torka miatt nyüglődött akkor -, és éjjel max. 2X ébred. ez nekem nagyon pihentető!!! 8)
Látom, Lackó még éjjel is rotyizik. Egyem a drágát. Nem megy ki olyankor az álom a szemetekből?

Andi!
Jó, hogy előkerültél, Anyafej! :wink:

Pat!
Bizti, tőled ijedt meg!
Neked még nem is mondtam, hogy kár, hogy nem jöttetek Weráékhoz, szívesen eszmecseréztem volna veled a lánykáinkról!

Na, mennem kell tovább, sajnos, nincs több időm... Hétvégén kereszelő + Mikulás, és még annyi dolgom van, hogy hú :?

Véda
Vendég

Csak én nem kaptam nevet??? :( :cry:

d.dodó

teo: a penészünk makacs a boraxot elhasználtuk ma megyek a dokinöhoz valami mást iratni neki
akartam venni de mind recept köteles
apát haza kell rendelni mert valami hányos hasmenös virus és nem akarom hogy elkapja

ki kel váltanom az agyhártyás szurit is ha minden jol megy szerdán megkapja prevenál nincs még itt se

kedden megint kell vinni a fiamat szerdán a lénát csütörtökön meg a kicsit kardiologiára
ugyhogy nekem is nagyon f@sza hetem lesz :evil: :evil: :twisted: :twisted:

Képimg][/url]
Kép
ronix

Teo: ez az:http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/80138560
kicsi de mutatos, en agat szeretnek szerezni natur fa szinu es arra felfuttatni, addig a piros a haloban van, a sarga a konyhaban, olyan hangulatos este, es mukodik feltolthetos elemmel is, igy nem kerul semmibe hogy eg!
Vendég

hu Ronux: durva egy het! A peneszre tantum verdet ajanlottak nekunk, igaz a mienk a vedono szerint elmult, de most hogy en hasznalom Annanak is fujtam be.
Vendég

Tami!! Sztem nem jól írtam le valamit. Nem is kellett volna belefognom. Nekem az otthoni feldíszítéssel nincs bajom, a karácsonyt szeretem nagyon, az itthoni nyugodt légkört, a karácsonyfa szépségét, magát az egész karácsonyt! Csak én nem voltam egy feldíszítős típus, talán mert a Párom sem. De a munkahelyemen általában ott voltam, mikor díszítettük a nővérszobát, imádtam!!! Karácsonyfát díszíteni is imádok!!
Nekem a bajom a bevásárló központokkal van és azokkal a fényekkel, amiket az utcára a fő utakra tesznek. Gyönyörűek egyébként, de minek kell nappal világítani?? Huh, nem nagyon tudom leírni.
Most arról szól a karácsony, hogy minél több és drágább ajándékot vegyen az ember és túllicitálja a másikat árban.
Szeretek bemenni olyan lakásba, ahol karácsonyi illat van, igazi fenyő áll, stb. Szeretem a karácsonyt!! Főleg, mikor az egész család együtt van!! Szeretek örömet okozni másoknak a kis meglepikkel!! És főleg azoknak az ajándékoknak örülök, amik sk. készültek!!!!
Csak a körülményeket nem szeretem.
Na jól belegabalyodtam, remélem érthető volt, és tényleg bocsika, ha valakit megbántottam!!

Megyek, Viki panaszkodik!

sz.andi

Kép
Ezt még muszáj volt felraknom!

Szaladok!
Dodó!
Csak Evelin tud neked segíteni :roll:

Véda
Vendég

Véda! Csabi nagyon cuki!
Vendég

Babu :P
Köszi! Én meg a te fiadért vagyok különösen oda... :oops: Azok a szemek 8)

Véda
Vendég

Andi: ertem! Es en is utalom ami a boltokba megy szo szerint rosszul vagyok. En mar mult hetvegen megfogadtam karacsonyig hetvegen nem megyek boltba, de sajna mar a hetkoznapokon is annyian vannak.
Az utcai diszeket szeretem, mert nagyon hangulatos fleg kis forralt borral es gesztenyevel megfuszerezve, mondjuk en meg nem lattam hogy nappal is egett volna.
De orulok hogy a karacsont es az igazi hangulatat kedveled, olyan szomoru azt hallani ha valaki nem szereti a karacsonyt!
Vendég

Véda! Köszi! :D
Vendég

Tami!! Jaj, de jó!!! Értetted hogy mondtam. Azon aggódtam, hogy megint nem lehet érteni amit írok! De oké, akkor!!! Huh!
Itt Barcikán égnek nappal!!!

Olyan fáradt vagyok ma4 Álmos meg nyűgös. De a jó hír, hogy Viki most megint magától aludt el! Nem kellett rázni a popóját. Már nagyon fáj a derekam!

Tegnap nagyon nyűgös volt Viki! De nem tudom miért. Egyébként akaratos egy nőszemély!! Nyávog, szó szeritn!! Nem sír, nyafog..Idegesítő! De kérdeztem anyát, hogy miért csinálja, erre mondta, hogy sokat volt ölben pici korában...Hát sztem nem.Én most is szívesen veszem ölbe! Szeretem ha nálam van. De ezzel el lehet "rontani"?? Én annyira félek tőle, hogy egy hisztis pi..a lesz belőle!!

Éppen visszaolvasok a fórumban. Olyan jóóóóóó :lol: :lol:

sz.andi

lányok!

nálatok is ilyen szép idő van??? itt süt a nap és nem fuj a szél. nagoyn szép. olyan őszi :shock: :shock:
és persze most nem tudtunk lemenni délelőtt sétálni. még annyi dolgom volt. de most a törpe kicsit még rápihen az ebédjére, én meg bekapok valamit és megyünk le sétálni.
csak sajnálom hog nem tudtunk lemenni délelőtt is.
máskor ezt ugy csináltuk hogy reggeli séta ebéd séta

Kép

Kép
timi1982

Timi, itt iszonyat randa az idő, sztem havazni fog vagy esni. A napot egyáltalán nem lehet látni. Szürkeség van mindenhol és sok felhő.

Liza már 3 napja hajnal 3kor ébred, mert szomjas és teázni akar :shock: kicsit fáradt vagyok már ettől :( meg elég rosszul alszik mostanság
magdolnam

Timi! Itt is gyönyörű idő van és meleg. Csóró Jázmint felöltöztettem ahogy szoktam és mire hazaértünk úgy leizzadt, tiszta víz volt a haja.

Elintéztünk mindent, lurkók lefektetve. Én is azon gondolkodok, hogy ha időben kelnek, el kéne menni sétálni egy kicsit. Csak olyan macerás, de szerintem megyünk.

Kép
szly27

Két kép a lurkókról:

Kép Kép

Kép
szly27

véda!
Nagyon édes Csaba királyfi!

szly!
nagyon aranyosak a gyerekek!

Lizynek ma ebédre krumpli-sütőtököt csinálta, facsartam bele egy kis narancslevet, és végre az első olyan zöldséges étel volt, amit én készítettem, és szívesen meg is evett.

d.dodó

Mi van itt ma, hogy ennyire nincs forgalom?

d.dodó

Köszi Dodó!

Nekünk maradt tegnapról egy kis körte bébikaja! Ma főzök krumplit és összekeverem a körtével! Tegnap a körte nagyon bejött neki, remélem így megeszi a krumplival is.

Ügyes baba Lizy, hogy így megeszi anya főztjét. Nekem jobban preferálja Jázmin a boltit, de nem adom fel!

Kép
szly27

Megkapta mindenki a nevet és rohan vásárolni! :lol:

Kép
szly27

Dundit ma alig tudtam letenni aludni. 1,5 órája aludni kellene neki, de ő csak nevetett, pörgött.

Magdi!
Férjeddel csak keményen! MErt ha még +1 baba is veletek lesz, akkor még nehezebb lesz.

Roni!
Léna nagyon cuki!

Ami!
Barátnőd hívja fel a dokiját, vagy menjen be a közeli terhes ambulanciára. Bár ha a dokija ezt írta neki, akkor nem tudom mi van. :roll:

Szly!
A lilypie.com -on van miniticker.

Babu!
Atom a tetkód!

Dóri!
Buksisimi a hétvége miatt. Együtt lakás az ősökkel, minden tisztleletem a Tiéd. Én imádom anyumat és anyósékat is, de nem tudnánk 1 fedél alatt élni az tuti fix.

Amikor rotyi van, akkor gyorsan kiszedem alóla, csak egy távoli fény világít. Utána kis cici és már alszik is. De volt olyan tisztába rakás is h ő fel sem ébredt. :shock:

Én 85 %ban ha leteszem a fenekemet az ágyra akkor alszom is tovább. De most éjjel pl. megnéztem h kit kaptam karácsonyra. :lol:

Csabi Cica milyen kis kíváncsi Fáncsi!

Timi!

Itt is baromi szép idő van. De úgy nyomja a fejem, h csak na. 2 kávé van bennem, még se számít.

Andi!
[quote] írta:n annyira félek tőle, hogy egy hisztis pi..a lesz belőle!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szly!
Rolkó manóért továbbra is odavagyok! Jázmin is cuki nagyon!

Dodó!
Egészségre Lizinek a hammát.

Én tejszínes hagymalevest csináltam, sajtos pirítóssal. 2. még van tegnapról.
20150601134430

Viki! Köszi! Próbáltam berakni onnan a mini tickert, de sajna a kódja hosszú! Ide kiférne. Persze magába a két ticker kifér, csak én a képeket is fel akartam rakni, így ahogy most van. Mindegy, marad ez!

Kép
szly27

szly!
Nekem is jobban preferálja Lizy a boltit. Amugy én gyümit nem keverem krumplival.... a gyümi az gyümi 10-kor, és akkor miután a délelőtti alvásból ébred, akkor pár kanál zöldség és utána cici.

d.dodó

Csajok!
Megvan valakinek a telszámos lista? mert nekem elveszett! Ha megvan, elküldenétek pü-ben?

d.dodó

Sziasztok!

Evelin!
köszi szépen!
én nem tudom inkognitóban küldeni, mert nincs lehetőségünk elmenni picit messzebbre, a bélyegről meg úgyis fogja látni honnan van, úgyhogy én asszem ráírom a nevem :(
legalább ha elveszlődne, visszaküldik :?

Dodó!
ha véletlenül kimaradtál és nem lenne esetleg még egy későkása jelentkező, küldök én Lizinek, oké? :wink:
nehogy már kimaradjatok az ajiból :P
küldj privit, ha aktuális!

Bosszantós apucik mondjanak le!!! :evil: :evil: :evil:
Hála Istennek nekem semmi panaszom nem lehet, annyira jó és szerető férjecském van :wink: :P

Tamara!
nagyon tetszik az égődísz :wink:

Andi!
egyetértek veled, de hát sokszor rákényszerülünk hogy ilyen központokba menjünk bevásárolni, pláne ha nagy a család, nincs időnk millió kisboltba menni :? én volt hogy már kísérleteztem sk ajándékkal is, csak eléggé kétbalkezes vagyok :oops:

jelentem, ma volt kaki!!!
teáztatás még mindig nem megy :?
cumisüveggel már nem is próbálkozom, csak kiskanállal, úgyis még másfél hónap (ha addig kitart a tejcsi :wink: ) és nekifogunk mi is a mellétáplálásnak :wink:

Kép
kimma

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?