Szép napot
Zizi vagyok...
Annyi minden volt hétvégén...
1. Vendégség kicsit zűrös volt... Lilu ilyen helyzetekben (társaság jön, v. mi megyünk) úgy meg tud zizzenni... Pedig előtte a jól bevált módon tisztáztuk a játékszabályokat. Csak a legfontosabbakat. Ez működni szokott. No, igen, működött is. Amit megbeszéltünk, azt betartotta, viszont, ahogy a vendég - nagyon kedves barátnője anyunak - odahajolt Csabihoz, rögtön elkezdte "rossz fiú, ez egy rossz kölyök" Semmi sem használt. Hiába először vele foglalkoztunk, őt dicsértük, körülötte sündörögtünk, egy idő után sak kíváncsi volt a vendég Csabira is... Próbáltam viccelődni, hogy "rossz fiú voltál? mit csináltál? Direkt idétlenkedtem, hátha ettől megnyugszik, és abbahagyja, de nem... Amúgy sem szokásom keménykedni, vendégek előtt meg pláne nem. Így félrehívtam Lilut, ott újra tök komolyan tisztáztam vele, hogy ne viselkedjen így. Azt mondta, nem bírja abbahagyni.
végül túléltük a vendégséget, de olyan szomorú vagyok, hogy én, aki imádom, ha kedves ismerősöket vendégül láthatok, úgy kell túléljek minden látogatást
Amikor elmentek, Lilut rögtön kenyérre lehetett kenni, mindent megcsinált, amit kértem, és egy szavam sem lehetett rá.
2. Apa megőrjített tegnap, de látom, a hétvégén sokan balhéztatok Apákkal... Nálunk az volt, hogy szombaton itthon volt, de vasárnapra bevállalt egy munkát. Ezt utálom. Az az 1 nap olyan kevés... a gyerekeknek is, nekem is, meg egy csomó közös tennivaló is hétvégére van időzítve, és arra is kevés az 1nap. Mindegy. Bevállalta. Végre hazaért 6 körül. Adom neki a vacsit,megeszi a levest, és utána kínálom a sütivel (intelligens krémes), és azt mondja, az már nem fér belé,majd később. Kimegy egy cigire, és negyedóra múlva megeszi... (Szombaton, mikor vendégek jttek, meg se kóstolta.) Háromnegyedóra múlva még sehol nem volt. Csabi már álmos volt, menni kellett volna fürdetni. Kiderült, nekiállt autótszerelni, mert hívta őt valaki, hogy kellene egy alkatrész az ő régi autójából.
De miért nem szól be, hogy SOS, ezt meg ezt kell csinálnom, bocsi, csak 8 után jövök be. És akkor úgy alakítom az esti programot. Ja, és ilyenkor ugye nem érti mi bajom...
3. együtt lakunk Anyuékkal. Anyu és párom nem bírják egymást... Folyton megy az oda-visszavágás... Én meg mind2-t szeretem. Olyan rossz... Ma reggel is volt összetűzés...
Evelin!
Megkaptam, hogy kinek ajándékozok
Lehetek gonosz? Olyannak adok, akit már személyesen is ismerek...
Viki!
Csabesz jól van. Már nyugiban elalszik este - ezek szerint tényleg csak a torka miatt nyüglődött akkor -, és éjjel max. 2X ébred. ez nekem nagyon pihentető!!!
Látom, Lackó még éjjel is rotyizik. Egyem a drágát. Nem megy ki olyankor az álom a szemetekből?
Andi!
Jó, hogy előkerültél, Anyafej!
Pat!
Bizti, tőled ijedt meg!
Neked még nem is mondtam, hogy kár, hogy nem jöttetek Weráékhoz, szívesen eszmecseréztem volna veled a lánykáinkról!
Na, mennem kell tovább, sajnos, nincs több időm... Hétvégén kereszelő + Mikulás, és még annyi dolgom van, hogy hú
Véda