Új privát üzeneted érkezett!

nem nem az.... ez iylen kör/elipszis alakú, nagyon vékony csokivalami, ami narancsos ízű....medvetap? most eszembe jutott, de lehet nem az....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Egy újabb próba: moscauer?

Kép

vagy moszkauer:

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

ez az!!! köszi Szami!

na ennek a receptjét ki ismeri, amit már csinált... majd azért a mindmegettén is rákeresek!

keltem Letit, egy kcsiit ma tovább hagytam aludni...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Móning!

Dorka: Helyes a pocakod!! A trop.-os képek is nagggyon jók!

Szami: Asztaaaaa! Ez fantasztikus!!!Nyamnyam. Hogy te milyen ügyes vagy! :P :P Megmozgatta a fantáziám, egyszer én is kipróbálom.

BBJ: Vizsgákhoz drukk, csodállak, hogy fel tudsz rájuk készülni, én biztos halomra buknék. :roll: Sajna erről a csokis csodáról még nem hallottam.

Anikó: Én teszek alá egy vastag bébitakarót. Ez van vagy 3-4 centi vastag. Aztán lábzsák és a lábzsák alá (Réka fölé) még egy takaró.

Szilvi: Jobbulást nektek!!!

KörKérdés: A 2-es tápszerek közül melyiket használtátok? A doktornő ajánlott egyet, de a recept hátuljára írta, azt meg kiváltottuk. :roll: És 1 éves kor felett melyik tápszer a legjobb?
jaimee1

Sziasztok!

Köszönöm a bizatásokat.A héten kimarad a bölcsi.Pedig olyan büszke voltam,hogy az én nagy fiam eddig egyszer volt lázas beteg és kicsit taknyos csak oltások után.Na de majd a közösség tesz róla,hogy ez megváltozzon.Tegnap este is magas láza volt,hűtőfürdő,lázkúp.Éjszaka jót aludt,reggelre nem volt láz,de az a makacs takony még mindig megvan.Most elaludt,gondolom a betegség miatt.Délután doktornéni és fülészet.Szegénykém olyan nehezen viseli a betegséget,még a gyógyszerbeadástól és a lázméréstől is üvölt.Ketten alig birunk vele.Mostmeg apa elment dolgozni,nemtom egyeül hogy küzdök meg vele.Hát ugye nincs hozzászokva szerencsére.

Szami:Nem semmi,olyan jól néz ki.Jó tippet adtál nekem karácsonyra,idén úgyis újítani akartam..nálunk lesznek szentestén a nagyszülők és tesómék is,szóval vmi finomságot akarok és ez tök jól néz ki.Nem semmi egy hetetek.Még szerencse,hogy mama be tud segíteni.Én zombinyuszi lennék ennyi rohangálástól.

Szilbee:jobbulást a fiúknak is!

Dorka:De édes Szabi,ahogy kistesót "vizsgálja".És tényleg mit szól hozzá?

Kép
pné rami81

Jaimee:Én megmondom őszintén,hogy 1 éves kor után elkezdem kisérletezni a tápszerekkel.6hós kor után mi a Beba Ha Aktivot ettük.Utána 1 éves kor után kezdtem a Beba 2-vel,de éhes marad tőle.Nekünk egy idejig a Jó éjszakát tápszerek válltak be.Azt hiszem Milupa,vagy Mildibé.Gabó csak 14 hós koráig fogadott el bmilyen tápszert.Utánna nem bírtam rávenni,hogy megegye,úgyhogy mi azóta kakaózunk.

Kép
pné rami81

Sziasztok!

Hú, Szami, ez a kaja nagyon guszti :lol: Teljesen megéheztem tőle! Nagyon ügyes vagy!
Ja, hát igen, 3 gyereket, 3 felé.... és gondold el, ha még dolgoznál is mellette... nekem egy gyerek menedzselése is sok!
Egyébként nagyon imádtam én is, amikor fősulira jártam GYES mellett és megjegyezték, hogy milyen könnyű nekem, hisz én otthon vagyok... na, ja!

Rami, sajnos lelkileg fel kell készülnöd, hogy a bölcsiből pár hónap ezzel fog eltelni. Minden gyerek átesik ezeken a betegségeken, sajna nem nagyon lehet megúszni. Jobbulást a kis betegnek!
Egyébként meg már nem tudom ki írta, de tényleg nagyon jó kis antennájuk van a gyerekeknek. Ha érzi, hogy te is fájó szívvel hagyod ott, és muszájból, ő is így fogja érezni! Higyjél benne, hogy jó kezekben lesz, jókat fog játszani, lesz sok kis barátja, jó kis mondókákat tanul, önállósodik. Sokkal könnyebb lesz így mindkettőtöknek!

Jaimee, miért kell tápszer? Fogy a tejcsi? Hát megmondom őszintén az én fiam onnantól, hogy leszokott a ciciről semmit ilyet nem fogadott el. Kb. 2 hétig próbálkoztam tápszerrel, tejjel, majd feladtam. Egyszerűen nem kellett neki. Maradt a bébikaja, tejpép, sajt, danonino, ilyesmi.

Évi és
Kép
csongianya

BBJ, én meghalnék, ha ennyi anyagot szó szerint meg kellene tanulnom. Sosem tudtam magolni, nekem értenem kellett, szó szerint megtanulni nem nagyon ment...

Kata, ha nem írod, nem hiszem el, hogy ez a két kép, két külön kis hapsit mutat :wink: Nagyon egyformák :lol:
Figyu, mi lett a TGYÁS-sal, kapsz azért normális pénzt, vagy nagyon lecsökkent a szabik miatt?

Dorka, de jó kis kirándulás lehetett! Szabi nagyon élvezhette! Édes a pocid!

Évi és
Kép
csongianya

Évi: Nem, a tejcsivel nincs gond....Csak fontolgatom, hogy valamilyen formában bevezetnénk a tápszert, ha betöltjük az 1-et. Esetleg....talán..... Mert elválasztani sem akarom még...

De csak fontolgatom, a védőnővel sem beszéltem még, hogy mi van 1 éven túl.

Arra gondoltam, hogy nem nagyon eszik mostanában, szopizni szeret...és ha este elfogad még egy üveg tápszert is, az csak jó.
Szerinted?

Rami: Köszi!
jaimee1

Hali!

A kisebbik gyerekemnek eléggé kinyílt a pillája... szórakoztat... nappal és éjszaka is... Nappal kb. fél 9-kor kel, szopi, nézelődés.... és aztán nem alvás... következő szopi 11-fél 12 ... ma is beájult, de amint leteszem aludni, kipattan a szeme... csak kézben jó neki jellemzően. Most hagytam egy kicsit méltatlankodni (visított) ... és csak eltud aludni magától... 2 percbe sem telt... kibírtam. Éjszaka meg eggyel többször kelünk és a szopik is 1 órásra elhúzódnak, mert olyan mohón szopik, hogy rengeteg levegőt nyel, amitől megfájdul a gyomra... és sétálgatni kell vele, hogy kibüfizze... jó program :roll: és maradt persze az előfordul, hogy pisiben úszik és öltözünk... éjszaka... Egyfolytában azon agyalok, hogy lehetne a mohóságát leállítani, de hát még csak 2 hetes ma... nem érti, hiába mondom... :roll: :wink:

Jaimee: nálatok előfordulhat tej allergia?

Évi: a szabadságok kivételével emelkedik a tgyás és a gyed is majd, még nem tudom, mennyi lesz, még fél hónapos kavarásokat fogják rendbe tenni. Majd januárban tisztul szerintem a dolog.

Dorka: nagyon helyes pocid van!!! Édes, ahogy gömbölyödsz :lol:

Szamóca: nem is vártunk mást, csak ilyen fincsiségeket :lol:

és akkor talán sikerült a vonalzókat cserélni...

Kép

Kép
szolkata

háháháhá, csak előbb külön törölni kellett, elküld, aztán az újakat is külön elküld....

Szilbee: fiúk? Bírod?

Ditke: nagyon eltűntél... semmi reakció... amiket írtam, kérdeztem...

Rami: Biztosan írtad, mikor mégy vissza dolgozni?

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Jaimee!
azt én sem írtam, hyog nem fogok bukni halomra! azért megpróbálom kerülni.

a lányok sem ettek meg semmilyen tápót szopi után. maradtak a jogók, sajtok, most meg már a hébe-hóba kakajó.

Évi!
én sem magolok! érteni kell, hoyg mi a kettő közötti különbség, hiszen belegondolva óriási!

Kata!
ne hagyd magad! Leti is próbálkozott, olyan 3-4 hét körül, de nem! azóta is lerakom 2-3 perc szunya! nekem a jobb így, de sztem neki is!

Dorka!
De csini vagy!

erről a fülhallgatóról az jutott eszembe, hogy volt itt valaki, Leti meg lehúzta a blúzom, és berakta a sztetoszkópot. azt sem tudtam, hyog rángassam magamra vissza a göncöt....
:shock: túl sokat járunk orvoshoz?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bbj 2008.12.01 13:06-kor.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kata! köszi!!!!! Táblit megkaptam

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kata! Bence vonalzóján rossz a dátum... 4 lesz.

Bocsi, de nem tudok még vi.olvasni.

Köszi az érdeklődést!
Alakulnak a fiúk. Dév ránkk hozta a frászt ... 39 fokos lázzal volt... Az elején nem sikerült levinni, majd fél napig. De végül a szirup segített. A láz miatt pedig nem aludt... illl. csak ha a cici a szájában volt.... Most hőemelkedése van. De szerintem még fel fog szökni..

na ennyire futotta, Dév elég éberen alszik... pussz
szilbee

Szilbee, Rami! további javulást a skacoknak, hátha segítenek a gyogyók mihamarabb....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szami! Köszi! Én is kipróbálom majd! Csak sajna ketten vagyunk rá... na majd jut a szomszédoknak is! :D nagyon ügyi vagy! Én egyszer csináltam húsos pitét, de nem jött be... de ez azért csak más!

Jaimee! Balázsnak én sem adtam tápszert. Még mindíg szopizik. Néhány hete kapott rá a kakaóra, reggel azt kér, még ki sem nyílik a csipája. Amúgy meg a vaníliás danett pudingot eszi szinte minden nap, illetve töménytelen mennyiségű sajtot. Mostanában a gyümölcsös joghurtot nem szereti.

Rami! Szilbee! Gyerkőcöknek jobbulást!

Olga

Kép
juhaszolga

Lányok! Újra segítséget kérnék... Nincs meg véletlenül valakinek ez a könyv?

Ranschburg Jenő: Pszichológiai rendellenességek gyermekkorban

Kölcsönbe kellene...se az alexandra sem a libri nem árulja... booklineon van, de 8-10 napot ír szállítási időnek... Köszönöm!

Olga

Kép
juhaszolga

Olga, nekem sajnos nincs ilyen. De könyvtárban nem próbáltad? A megyeiben rengeteg szakkönyv van!

Jaimee, a szopival kapcsolatban azt gondolom, addig szoptass, amíg neked és Rékának is jó. Próbálkozhatsz tápszerrel, de éppen úgy jó, ha bővíted Réka kajarepertoárját... Mint mondtam, és látod másnál is így alakult, Csongi egyáltalán nem ivott meg sem tápszert, sem tejet. A kakaót is csak nagyon sokára.

Évi és
Kép
csongianya

hali,

JAimee, mi is próbálkoztunk, míg a Mildibé 3-as banános tápi bevált, az frankón oldódik, nem dugítja el a cumit.

Lassan én meg a rendes tejen agyalok, de még majd beszélek védőnénivel is erről. Azt már lehet adni másfél évesen, nem?
Kakaót nem issza Szabi, :roll: ilyet még nem is hallottam, hogy gyekőc ne szeretné...

OLga, nekem nincs meg.... :(

RAmi, Szilbee, kisbetegek??? Javulás útján????

Kata, kitartást.... Lesznek még átaludt éjjeleitek... :)

Judit, Leti is akkor tud meglepetéseket okozni... :) Hát még ha kiabálna is közben, hogy ciciciciciciciciiiii.... :)

Évi, Csonginak lett cipi? Hol találtál?

Ma délre volt időpontom belgyógyra, 2-re végeztem is a kb. 2x 3 perces vizsgálattal.... :evil: Apa bevitte egytől a mh-re, gondolom örültek neki... :roll: MAgyar eü... :twisted:

Kép
Kép
dorkáék

Szép délutánt!

Gekkón innen, tornán túl, a lányok meg durmolnak, mennyei a csend :oops: :lol: :lol: :lol:

Szilbee, Rami, jobbulást a gyerkőcöknek! Máté, mint első gyerek majd' 4 évesen kezdte az ovit, addig egyszer volt beteg, aztán meg... lépten-nyomon... többet volt itthon, mint oviban! De eltelt az első év, s azóta megfázásos-vírusos baja ha egyszer-kétszer volt, pedig a hó végén már 10 lesz! Bezzeg Anna! Kicsinek mindent elkapott Mátétól, de ő meg a bölcsiben-oviban nem betegeskedett. Rami, Ti is túllesztek ezen a télen, aztán biztosan könnyebb lesz. Sok igazság van abban, amit Évi is írt: magadban kell elfogadnod, hogy neki is így lesz jó és Neked is.

Olga, van két Ranschburg Jenő könyvem is, de nem hiszem, hogy ez, sajnálom.

Jaimee, mi Milumil HA 2-t használunk és abban maradtunk a doktor bácsival, hogy ha elfogadja Jázmin, 3 éves koráig ezt issza. Reggel -este 180 ml víz + 6 kanál tápszer. Lehet kapni recept nélkül, pl. Corában, de akkor kb 5-600 ft-tal drágább egy doboz.

Judit, nincs moscauer receptem, a Marciban annnnyira finomat csinálnak, hogy még nem vettem magam rá a küzdelemre :wink: :lol:

Katám, hiába mondod, nem érti?! Hát hogy lehet ez?! :lol: :lol: :lol: Napközben tudsz azért picit pihenni? Anyós után van igazi segítséged?

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Dorka!

nálunk sem isszák a lányok a kakaót, csak nagy ritkán! Grétivel anno kipróbáltam mindent, a karamellát, a vanilliás tejet, mézes tejet, mindent. egyik sem kellett, aztán rácuppant a corn flakesekre, azóta a kakaót is megissza nagyritkán. és már Leti is eszik oylat. kb fél éve. ő is csippantja. és nem lett bajuk a tejtől.

Olga!
én sem tudok segíteni...

akartam már kérdezni, ki mikor megy vissza dolgozni?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hall..

A tej témához röviden.

Nálunk Leventének lett atópiás a bőre a tejtől (pedig jóval 1 éves kora után adtuk neki... akkor is hígítva). Dévnél így tutira várunk még a bevezetésével. Én is tápit fogok maaajd neki adni anyatejcsi helyett, de csak! akkor ha már leáltunk a cicivel teljesen. (Az meg még soká lesz.) Főzelékbe meg egyebekbe már lehet hamarabb is... (mármint 3-as tápit) de egyenlőre még azt se...

Dorka! Fentebb már írtam.

Na hív az ifjúság...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2008.12.01 16:00-kor.
szilbee

Ja Levente se itta vagy fél évig a kakjót!
szilbee

Tejről: újabban azt ajánlják, hogy 2 éves korig tápszer, vagy akár 3 ig, ahogy Szami írja.

Szami, Dorka, nagyon köszi a tippeket!!!

Szami: Van 15 cicás-baris + ami még egy bontatlan csomagban van. Jöhetsz érte bármikor. :wink:
jaimee1

Szilbee: korrigáltam... hát minden elsőre nekem sem sikerülhet :lol: :oops:

Szamóca: inkább ne legyen segítségem! Nekem a saját nyugalmam az első... ma is tök jól elvoltunk... mondjuk ez volt még csak az első nap, de délután még aludtam is. Esténként meg tudok levegőzni, amikor apa már itthon van, Bencével autókázunk, vagy boltba megyünk... nekem ez a kikapcs.

Olga: konkrétan nekem sincs meg ez a könyv, amit keresel.

Dorka: lassan mehetsz AFP-re :lol: Hogy repül az idő!

Bbj: szóval szerinted is ez már a rafkó ?! Annyira nem tudom. Még csak 2 hetes... Mert tudok én szigorú lenni... no próbálkozok.. végül is...van időm :lol:

Tej: én Bencének ahogy betöltötte napra pontosan az első évét, másnap adtam neki mézes tejet. Onnantól kezdve minden nap azt ivott legalább egyszer, reggel, később az esti szopit is kiváltotta 14 hónaposan.

Kép

Kép
szolkata

Jaimee, köszönöm, mostanában nem készülök Szolnokra, leghamarabb talán pénteken, de nálunk soha nem lehet tudni, hogy mikor támad kedvem egy kis Marcizáshoz, onnan meg már csak egy ugrás hozzátok :wink: :lol:

Kata, valahol megértelek. Én a kórházban voltam így a látogatókkal - a férjem és a két nagy kivételével valahogy senkit nem értékeltem. Imádom a szüleimet, de nem bántam, hogy nem jöttek minden nap, sőt, ők (nem mindenki amúgy) megértették, hogy ezen nem kell megsértődni, nem velük van bajom, csak a harmadik császáros hegemmel és az apró kis bébivel, akivel próbáltunk összeszokni, jobb volt nekünk a kiszaladgálás nélkül is. De volt, aki ezt zokon vette...

Itthon nekem jól jött volna egy kis segítség (anyukám mindhárom gyerek születésekor aktívan dolgozott, egy-két napot tudott itthon lenni velünk, anyósom nem is ajánlgatta, ráfoghatjuk a korára...), főleg a háztartás és a két nagy ellátására, Máté ugye akkor volt elsős, s bizony az iskolai élet azért nem állt meg, mert mi 5 tagú család lettünk...De aztán ezen is túljutottunk, na. Az is igaz, hogy a 6 hétből kb 2 napot tudtam feküdni, be is gyulladt rendesen a heg, picike híja volt az újabb műtétnek...

Judit, én úgy konkrétan a munkahelyre nem igazán sietek vissza. Ha csak nem lesz valami miatt feltétlenül szükséges, legalább Jázmin 3. évének betöltéséig szeretnék maradni. Aztán majd meglátjuk...

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Kata: Klassz lett a vonalzód. Kérdésedre nem válaszoltam. Ételallergia nincs a családban, de pollen annál inkább. És ezért vigyázni kell Rékánál minden allergizáló élelmiszerrel is.

Sztem ha szigorú akarsz lenni, most legyél az, mert később nehezebb lesz. Valahol olvastam, hogy úgy kell kezdeni, ahogy folytatni akarod. Talán a nagy megosztó Suttogótól olvastam. Ezzel - sok mindennel nem - egyetértek.

Szami: oké, megvár a halom. :wink:

BBJ: még nem tudom, még egy évig biztosan.
jaimee1

Sziasztok!

Hát köszi azért a hozzászólásokat... Az a baj, hogy a Verseghy könyvtárban van, de speciel én már két éve oda nem vagyok beíratkozva... szinte mindent megkapok itt a Pedagógiai könyvtárban a Mária uton. Meg maga a könyv 8-900 ft, ugyanennyi lenne a postaköltség. Meg egy évi beiratkozási díj is a könyvtárba...
Holnap oda is betelefonálok (ped.könyvtár), hogy más könyvtárból mikorra tudják beszerezni. Értitek? :lol: Ja, a bookline-ról lehetne rendelni, de 8-10 nap, de ezt lehet írtam... :oops:

Olga

Kép
juhaszolga

semmi :oops:

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Még mindig elhavazva.

Betegeknek jobbulást!

Olga: Sajnos, nekem sincs meg a könyv.

Niki

Kép
Kép
csni

Jaimee!
[quote] írta:gy kell kezdeni, ahogy folytatni akarod.

na a fejemből vetted ki a gondolatot

Kata! nem tudom hyog rafkó-e de mihamarabb alakítsák ki rendszert, és akkor ő is megszokja, hoyg akkor alvás különben meg pihi anya karjai közt.

Grétinél ezt úgy elcsináltuk, ahoyg a nagykönyvben meg van írva...na már Letinél sokkal ügyesebb, és következetesebb voltam!

na már kezdtem én si mondogatni Letinek hogy márciusba megyünk a gyerekekhez játszani, meg anya megy dolgozni, és miylen jó lesz majd nekünk, erre mondja, hyog nem. meg hoyg Gréti? pedig próbálok mosolyogni, és biztonságot sugározni, ahoyg írtátok!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Olga: Én szívesen kiveszem Neked a Verseghyből.

Niki

Kép
Kép
csni

Szép napot!

Olga, bár Niki már ajánlotta, hogy kiveszi neked, nekem még az jutott eszembe, hogy én sokat jártam anno a Széchenyire a Zöld Házban lévő könyvtárba. Bár annyi szakkönyv nincs, mint a megyeiben, de ingyen van, és marha rendesek a könyvtárosok! Esetleg hívd fel őket is!

BBJ, hát nem is tudom, én sosem tudtam ennyire következetes lenni. De ez a saját bajom, én így műxöm. Egyszerűen nem tudtam sírni hagyni (vagyis próbáltam, de nekem az rosszabb volt), így valahogy kibírtuk azt a 3 évet :wink:
Most bezzeg már alszik, mint a bunda éjjel :lol: Reggel meg alig tudom felébreszteni.

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Évi!
Grétinél nekem sem ment. de Letit nem kellett sírni hagyni, egy kicsit nyöszörgött, és már aludt is. és az elejétől megszokta, ah leteszem a kisgyba akkor alvás. olyan 4-5 hetes volt, amikor a látogatók hada jött, hyog a karomban aludt be, és ehhez egy kcsiit hozzászokott, de gyorsan visszaálltunk! én is megrémültem nem akartam uabba a hibába esni.

Jaimee!
megvolt tegnap a sóder? én szó szerint bepisiltem a röhögéstől!

na megyek átporszívózom a lakást... és ma az egyik kedvencem lesz, paradicsomos húsgombóc! Gréti is, Misi is lefújjolták, sajnos utolsó bizodalmam, még Letiben van, hátha húsgombócot eszik...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Lesz a Tiszaparti Gimiben szakmai napok pedagógusoknak, a Nemzeti Tankönyvkiadó könyvei kedvezménnyel vásárolhatók meg... küldtem e-mail-t, naná, hogy csak az elősadók könyveit hozzák eladásra... Felhívtam a Diák könyvesboltot is, ott sincs. :cry:

Niki! Ha nem nagy gond... akkor megkérnélek, hogy vedd ki... sajna így csak januárban tudok menni vizsgázni. Bár ahogy nézem, talán ott is csak 1 hétre adják kölcsön... A ped.könyvtárban pedig mind ki van kölcsönözve!!!!!!!!

Évi! Tudnál elérhetőséget adni a Zöld Házas könyvtárról? Peti bizti tudja merre van, én nem vagyok járatos arrafelé... :oops:

Olga

Kép
juhaszolga

Jóu reggelt!

BBJ: Én is. :lol: :lol: :lol: Gondoltam is rád. KAP elég nyúzottnak nézett ki, remélem, nem beteg. Majdnem elhittem az agyátültetés dolgot, amikor ránéztem. :wink: :lol:

Paradicsomos húsgombóc? Nyammmmiiiii!

Én most pont ezzel a "sírni hagyni" kérdéskörrel kínlódom. Sokáig elaludt úgy Popi, hogy letettem az ágyba, nézgelődött, aztán az oldalára fordult és már be is vágta a szundit. Ennek az álomszerű időszaknak már régen vége, most álomba ringatom. Mégpedig mélybe, máskülönben felébred, ahogy az ágyba teszem. Tegnap 15 perc ringatás után letettem az ágyba, kicsit nyöszörgött, apa már bögdösött, hogy naaaaa, sííííír, menjek ringatni....de aztán abbahagyta és elaludt. Ez már tök jó!

Nekünk most az a nyűgünk, hogy hiába teszem le 8 tájban aludni. Egy óra múlva felébred és az istennek sem alszik vissza, csak velünk úgy éjfél körül. Reggel alszik 10-ig. Már kitaláltam, hogy 8 kor kíméletlenül felriadóztatom, hátha akkor este több kedve lesz aludni.

Szilvi: Jobban vagytok? Hőemelkedés is elmúlt?
jaimee1

Olga:

http://www.vkszolnok.c3.hu/

A Széchenyin a Gyógyszertár mögött van, régi iskolaépület. De a honlapon megtalálsz minden elérhetőséget!

Évi és
Kép
csongianya

Megrendeltem a könyvet, de azért köszi Évi! Elment rá egy délelőttöm! :x Az aranyoldalak.hu-n két oldalnyi szolnoki könyvesboltot adott ki, de telefonszámot már nem. Aztán név szerint kezdtem el őket keresni. Fele felvette a telefont, ott nincs, másik felének meg már nem az a telefonszáma. Ugyhogy kész vagyok. Olyan bosszantó, hogy egy 800 forintos könyvet nem tartanak sem a könyvtárak, sem a könyvesboltok! És még persze az is, hogy a postaköltség ugyanannyiba kerül, mint a könyv!

Niki! Akkor így a te segítségedet sem veszem igénybe, de nagyon-nagyon köszönöm a felajánlást! Megnéztem, csak 1 hétre adják oda a könyvet a Verseghyben.

Babó egyébként bölcsibe, reggeli után jöttem el, most megyek érte. Nem volt semmi hiszti. Jó, mi már februárban beszoktunk. De mondták, hogy negyed 11-re menjek, az udvarra érte. Odamentem, de aztán mondták, hogy inkább ebéd után menjek érte, olyan jól érzi magát.

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga

Hall!

Még mindig nagy az elmaradásom... Egyszer majdcsak viassza tudok olvasni.

Köszi az érdeklődést! A fiúk alakulnak. Ma már hőemelkedése sem volt Dávidnak, viszont köhög... Levente szinrén.
Doki néni tegnap megnézte L. fülét is és a ballal gondok vannak, de elég lesz egyenlőre a melegítés (mondjuk azt eddig is csináltuk).

Ennyit engedtek a fiúk... Leventének masszív ovi hiánya van... :roll:

Pusz! Szép Napot!
szilbee

Olga! még jó, hyog csak szembe kell átszaladni....

Jaimee!
jaj nekem is voltál eszembe, meg Judit is! Hihetetlen jó volt a szőke hajú a fene emlékszik a nevére!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Most csak egy gyors bekukk.Nem kaptunk a fülészetre csak holnap reggelre időpontot,de ma már jobban van Gabó.(kopp-kopp-kopp).Láza nincs,orra még kicsit dugult és még köhécsel,de már szépen szakadozik fel neki.Ma már szerencsére a kedve is jobb volt.

Olga:De jó nektek,hogy jól megy a bölcsi.Remélem mi is eljutunk hamarosan oda,hogy jól fogja magát érezni.

Kép
pné rami81

Rami! Biztos Gabó is jól fogja érzeni magát! És remélem hamarosan teljesen rendbe jön! Jó lenne, ha lassan már ottaludhatna Balázs, mert most decemberben még valamit villantanom kellene szakdolgozat címén... :roll:

Szilbee! Fiúknak is jobbulást! Levi csoportja ment ma a "Szecskára" játszóházba! Bizti élvezte volna Levi is.

Mi van csajok, döglödik a topik? :shock:

Dorka! Voltál eszembe ma, itt a vasútállomáson a DM-ben árulják a Mamma Miát 3000-ért. Persze ezt nem azért írom, hogy megvedd! Már mondtam Petinek, hogy másolja át neked!

Judit! Nekem is eszembejutott, hogyha most busszal jöttem volna valahonnan a gyerekért... :roll: De tényleg nem panaszkodhatom! Öltözéssel-vetkőzéssel együtt 3 perc alatt megjártam! :lol: Képzeljétek van a bölcsiben kukkolófülke! Tiszta "CSI"! Olyan szépen evett Balázs! Persze megint ő fejezte be utoljára az ebédet... :oops:

Olga

Kép
juhaszolga

Halihó!

Kata! Tegnap éjjeletek milyen volt? Hú, nálunk mennyi hasfájós -virrasztós éjszaka volt... :cry: Kívánom, Nektek ne legyen benne részetek!!!

Kis betegeknek jobbulást!!!!!

Judit! Leti evett a gombócból? Ha maradt, küldhetsz! :wink:

Balwin?

Kitten?

Virág ezer éve hallgat...
:(

Van már karácsonyi falu? :roll:

Ja és a nap újdonsága: ma Dorkánk elkezdett 4kézláb mászni, úgy, ahogy azt kell, pöpecül, csak úgy kotor!!!! :lol: Eddig fókaszerű kúszással haladt :D , és most tessék! :D És mindenhol kapaszkodót keres a felálláshoz: a tévéállványnál, a sz.gépnél, a kisasztalnál... :shock:

donkoaniko

Olga!
ez azt jelenti, hogy mindent megevett, esetleg repetázott???
örülj neki én 7000 egynéhányszázat kifizetek az üres tésztáért, és az üres kenyérért!

kukkolófülke nagyon kerály ötlet!

Anikó!
dehoyg evett! szó szerint rázta a hideg, és kiköpte a falatot, majd elkezdte törölgetni a nyelvét... szóval maradt bőven, pedig holnap kacsacombot sütök, velesült krumplival és már a holnap utáni is megvan, fetával spenóttal töltött csirkemell! már alig várom, d e holnap apának akarok kedveskedni, ő sem evett a mai kajából. le lehet azt fagyasztani? nekem sincs kedvem holnap is azt enni.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Anikó! Mente a levél. Sanja nem tudtam sokat küldeni, mert vagy 9 darabot elpakoltam biztos helyre hogy meglegyen... na és persze azóta se találom. De ha meglesz azt is küldöm!!!!
szilbee

Szilbee! Köszike!

Judit! Barátnőm le szokta fagyasztani. :roll:

Megyek Dorka után.

donkoaniko

Szebb reggelt!

Bence hétfőn volt egy npot oviban... utána az éjszakát végig hányta... még kedd délelőtt is... anyámat behívtam... főzött, Bencével volt... a hasa is ment egy kicsit Bencének... Tegnap este 38,1... a nurophent persze erőszakkal tudtuk neki beadni... sehogyan sem akarta magától... és elfogyott a türelmem, belenyomtam. Reggel is melegnek tűnt, de nem engedte, hogy megmérjem a lázát, adtunk neki nurophent. Persze Marci is sűrűbben ébredt éjszaka, viszont most nem pisilt ki, nem öltözött. Kedd éjszaka minden szopi alkalmával öltöztettem... Ma egyedül vagyok a 2 gyerkőccel... nem egyszerű... sosem gondoltam volna.. és persze olyan álmos vagyok, majd leborulok. Megyek, Marci felébredt.

Kép

Kép
szolkata

Jó reggelt!
Annának!
nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kata!
na midig írni akartam, de most eszembe van, én a lányokat olyan 3-4 hetes korukig éjszaka is pelsuoztam, oylan 1-2 körül, amikor keltek, mert dugig volt, és nem húzta volna ki reggelig. én a dm-es babylovet használom Letivel, nagyon széles az oldalcsíkja, így soha nem volt baleset.

a húsboltban hallottam, hoyg miklóson az egyik oviban meg hányós-hasmenéses járvány van/volt, remélem mi is kimaradunk...

Jobbulást Benuskának is!
Gabónak, és Leventének, Dávidnak szintén!

Anikó!
Gratu Dorotinak! ti a takonykórral hoyg álltok?

TÖBBIEK???

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Szami! Annátoknak nagyon-nagyon boldog 6. születésnapot kívánok!

Judit! Nem tudom tegnap repetázott-e tegnap babó, de tegnapelőtt igen a rakott krumpliból. Mit értesz azon, hogy üres tészta és kenyér??? Gréti nem eszi meg a feltétet, vagy...?
Akartam kérdezni, hogy megvan-e még szomszédasszonyodnak a kisfiú overál, vagy el tudta adni?

Anikó! Gratula Dorkának a mászáshoz! Ugy tudom csütörtöktől lesz karácsonyi falu, de nem mondom biztosra! Környéken lakók?

Kata! Elhiszem, hogy kemény otthon, főleg így, hogy Bence is beteg! Kitartás csajos!

Olga

Kép
juhaszolga

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?