halihóóóóóóóó!!!!!!!!
Na reggel megvolt a balhé, bár elég jól fogadta a főni, kivételesen most nem volt ajtócsapkodás. (bár lóvé sem!)
Nem is érdekel már, ha ők úgy gondolják jogos volt..... annak ellenére, hogy a hétvégén mindegyik nap szólt a telefon..... nem akartam neki mondani, hogy akkor jók vagyunk amikor tegnap is este 7 órakor kellett bejönni a páromnak, mert akkor találták ki hogy másnap hajnalban menni fognak dolgozni az emberek.
Jó nem húzom fel magam, csak mondja, hogy ekkora gondot okoz nekünk 5000 Ft? Kinél nem okozna gondot, pénz, pénz, hiányzik a családi kasszából nem? Aztán mondtam neki, hogy próbáljuk becsületesen munkával megkeresni a lombikhoz a pénzt, ezért is vállalt a férjem hétvégén is munkát, de azt is leállította két hete, így attól a pénztől is elestünk. Akkor meg jön, hogy mikor nem számíthattam rá, ha nem jön össze a pénz akkor segíteni fog. Ezt úgy mondta mintha én a 6 év alatt folyamatosan kölcsönkéregettem volna tőle, pedig még egy ezrest sem, sőt!
Annyira nem bírom az ilyet.
A művezető is mondja hogy nem tőlem vonták le, és hiába mondom, hogy mi együtt élünk, és nekem kell kigazdálkodnom havonta a megélhetést, mondjam azt a férjemnek, hogy egy hétig nem ehet vacsit, mert annyival kevesebbet hozott haza? Persze ő nem érti, hisz még soha nem élt együtt senkivel, nem tudja mi az, hogy családi kassza, és abból gazdálkodni egész hónapra.
Aztán elővesz egy vadi új telefont a zsebéből ami több mint 100.000 Ft és megtudom, hogy a felét a cég fizette. Nem tudtam kihagyni, hogy ne jegyezzem meg így könnyű, hogy az emberektől meg le van vonva.
ÉVI
Nekem is kéne két ilyen gyomorkitöltő!
Remélem még bírják odabent a kiképzést, főleg szegény Eszterke aki lehet, hogy már kék-zöld Ádám heves rugdalózásától.
MONIC, te kis kőrözött bűnöző
Voltatok a Kikában?
A Jyskben a második fotel amit feltettem most akciós, 15ezerrel kevesebb 45 píz ha jól emléxem!
NEMONE
Gofri nyami!
LINACSKA
Jobbulást Lilinek!