Sziasztok!
Idén ma dolgoztam utoljára, igy remélhetőleg gyakrabban tudok jönni, bár most ezerrel készülni szeretnék az ünnepekre.
Dolli! Vigyázzatok magatokra! Reméljük Gézu már jobban lesz a gyógyszerekkel. Az én unokatesóm is asztmás volt, a fél gyerekkorát a Szabadsághegyen töltötte szanatóriumban, de felnőtt korára kinőtte a dolgot.
Reméljük Gézu is kinövi!!
Trimi! Nagyon szoritunk anyudnak!!!! Biztos minden rendben lesz, hiszen Ti is mellette álltok és ez nagyon sok erőt ad.
Marci is belehúzott a dolgokba, ha elfelejtkezik magáról, akkor mászik, de elsődleges közlekedés a kúszás még mindig, de azt annyira gyorsan műveli, hogy alig lehet utolérni.
Viszont mindenhol feláll és előfordult már, hogy egy pár lépést arrébb is ment a távirányitóért az ágyba kapaszkodva, de inkább a felállást gyakorolgatja még. Nagyon cuki!
Ja, és Ő is rázza a seggét minden zenére.
Viszont még mindig csak 1 foga van, ami már nagy, igy annyira cuki, amikor mosolyog.
Elszakadt a borostyánláncunk, de irtam a borostyanlanc.hu-ra, ahonnan vettük és tök rendesek voltak, ma visszaküldtem és kicserélik. Ritkán tapasztalni ilyet, mert a számlát nem találtam meg, de ez náluk nem gond.
Ti készültök a karácsonyra? Mit kapnak a srácok? Mi lesz a menü?