Új privát üzeneted érkezett!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Nem olvastam vissza, csak kíváncsi voltam, kit "húztam"...

Timi!

Nálunk van Alma gyógyszertár. nem tudom, miért kérdezted, szükséged van valamire? szívesen segítek!

Mindenki vigyázzon magára! Reggel jövök!
Vendég

marcsi!
köszi nincs semmire, épp azt irtam hogy tájékoztató füzetkéket kaptam homeos bogyókról... tejcsi-cici, allergia meg ilyenek, ha vlakit érdekel...

Kép

Kép
timi1982

kriszta!
nem semmi... van tempó rendesen... kis repülős világbajnok :D

Kép

Kép
timi1982

Marcsi!
És te már tudod, kit húztál?

Kép
Kép
patr

Patr! Te hogy gondoltad ezt a nem tudni ki adta fel az ajándékot? Kicsit lemaradtam... :oops:

sz.andi

ugy is fel lehet adni. én már adtam ugy fel... és szét izgultam az agyam hogy odaér-e. mert ugyebár ha valami gond van, igy vissza sem tudják juttatni az eladóhoz :shock:

Kép

Kép
timi1982

bocsi csajok, csak közbejött az esti program. De már sikerült letenni a gyereket, úgyhogy most küldöm a neveket meg a címeket.

KépKép
muffin

ja és patr, nekem a holnaphoz egy hét jó, egész nap. :)

KépKép
muffin

Jó reggelt :twisted:

Evelin, köszi!! :)

Andi, lehet, hogy hülye vagyok, de mintha azt olvastam volna, hogy ki kell találni, kitől kaptuk az ajándékot!

Akkor közkívánatra tali áttéve jövő hét hétfőre! De ez a végleges, mert utána már nagyon közel a karácsony!

Titi, merre vagy?

Kép
Kép
patr

Nem tudom miért vagyok meglepődve, hogy nincs itt senki?! :shock:

Kép
Kép
patr

Nem baj, most addig írok, amíg laptetőre kerülök! :lol:

Kép
Kép
patr

Huh, itt akkora szél van, hogy bejön ablakkal együtt!

Na jó, húzok aludni!

Kép
Kép
patr

Na mi van, mindenkit elüldöztem?
Legalább alszotok helyettem is!

Kép
Kép
patr

hahó, vagyok,
bár a perceim meg vannak számlálva, a gyerekek mindjárt felébrednek és kezdődik az anyafutás 8)

KépKép
szkagi

Muffin, köszi,
megkaptam, kit húztam! :D
De akkor most hogyan és mikoron ajándékozunk?
Valaki priviben átküldi? Szerdáig nem fogok tudni visszaolvasni :? előreláthatólag.

KépKép
szkagi

Hahó Ági!
Jobban van Szonja?
Még én sem vagyok tisztában az ajándékozással, szerintem postán!

Átettük a talit jövő hét hétfőre, légyszi vésd be a naptáradba! :D

Kép
Kép
patr

Még egy helyzetjelentés, aztán megpróbálok visszaolvasni:
Szonja jobban van, tehát tegnap már nem is akart délben aludni (nem mozogta ki magát eléggé délelőtt) - és ma is itthoni program van, úgyhogy ma sem számítok másra... :shock: Délután már nem nagyon volt tejem, félóránként szoptattam Nándit, hogy így kortyonként egyen valamennyit :shock: :?
De délután együtt pogácsát sütöttünk, az nagyon jó volt, és nagyon szereti csinálni Szonja! Megpróbálom rávenni, hogy ma takarítsunk - hátha :roll: elvileg szeret takarítani 8)

KépKép
szkagi

Jó Reggelt!

A babák nagyon édik és nagyon ügyesek! :D

Muffin, Dodó! Apák mondjanak le!

Wera! Gratu Bugri fogához!

Az adventi koszorúk és a lakás díszítések nagyon szépek!

Andi! Én már szeretem a karácsonyt de amíg kereskedőként dolgoztam volt, hogy senki nem kapott semmit mert munka után menekültem haza, hogy embereket se lássak! :oops:

Patikám! Kidobott az ágy? Vagy Zsoltika nem alszik jól?

A legjobbat tegnap nem írtam! Ugyebár szombaton Anyuéknál voltunk! Apa dolgozott ezért Ő munka után jött oda! Gyalog volt mert reggel máshol kezdett mint ahol végzett a munkával! A nevelőapám Szabiért meg értem eljött kocsival. Mondom Neki, hogy majd délután hazatud minket hozni mert nem lesz kocsi! Persze húzta a száját! Ezekután megkérte Páromat, hogy januárban kéne segíteni mert felújítják a konyhát és a régi bútort szét kéne szedni! Miközben magyarázta Neki, hogy mi hogy lesz megkérte, hogy menjen haza busszal mert tesómékat is el kéne vinni és így nem férünk el és hogy a másik tesóm nem tud most elvinni minket mert szegény sokat dolgozott! Bezzeg az nem számított, hogy az Én férjem hulla fáradtan jött még oda jópofizni. Persze mondanom sem kell, hogy elment busszal és majdnem 2 óra alatt ért haza!SZERINTETEK EZEK UTÁN ENGEDEM, HOGY SEGÍTSEN JANUÁRBA? HÁT NEM! Az sem érdekel, hogyha mérgesek lesznek! :evil:
Vendég

Örülök, hogy Szonja jobban van!

Babu, tudnék én aludni, csak Zsolti gyakran ébred, és cicin alszik vissza. Kb. egy hete nem adok neki csak az egyik ciciből éjszaka, amelyik az üresebb, hogy ne egyen éjjel. Így viszont a másik olyan szinten tele van, hogy fel kel kellnem éjjel fejni. Azért ültem itt négy körül. De utána hatkor már kelt! :(

Kép
Kép
patr

Jó reggelt!

Muffin!
Köszi! Megkaptam! :lol: :lol: :lol: :lol:

Patr!
Te olyan korán miért nem alszol???

Ági!
Én úgy tudom, postán küldjük az ajándékot...Ezért is kaptál lakcímet... :roll:
Legalábbis, akit én húztam, ő tuti postán kapja... Nekem sajna senki nincs közel... :cry:

Emma még alszik. Tegnap este 8-kor aludt el...Apával próbáljuk rendezni sorainkat, rájött végre, hogy vele van a baj...
Túlságosan is meg akar felelni, aggódik a világ dolgai miatt, és ez sajnos itthon is észrevehető...
:cry: Volt itt egy nagyon kedves ismerősöm pénteken este, pasi az illető, gyerekkori nagyon jó barát...
Neki is van két lánya, és nekem meg volt egy elszólásom, miszerint apa csak a roszat látja, a jót nem veszi észre, és kitört belőle, hogy ő ugyanígy van... kettőig beszélgettünk, persze apa is...
Ez a kedves ismerősöm már pszihológushoz jár, mert fél, hogy rámegy az élete.
Legalább belátta...
most apa nagyon teper... remélem, nem zuhan vissza...

Ma, ha időben hazajön, megyünk kariajándékot vásárolni... :lol: :lol: :lol:

Nem tudom, hogy várom e.... ki nem állhatom a tömeget...
Tegnap este Lilluval bementünk az Árkádba.... borzasztó volt. hogy ott mennyien voltak... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Méghogy világgazdasági válság van..és nincs pénzük az embereknek.... :shock: :shock: :shock: :shock: ugyan!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt csajok!

Ajándékozásról én is csak annyit tudok,hogy postán lesz.
Most akkor kit is ajándékozunk?
Babákat,mamákat vagy mindkettőt? :oops: :oops: :oops:

Babu! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ez durva,szegény Apa!
Sok sikert nekik a felújításhoz!

Mi aludtunk 21:30-tól 6-ig,de én sokat fennt voltam és 5-től már végleg,tegnap Apa vigyázott Áronra és így 9:30-ig aludtam!
Nagyon király volt!

Wera! Nem sok mindent vettünk,de azért 30000 ottmaradt! :shock: :shock: :shock:
Áronnak vettünk sok hammát,korcsolya vagy kicsi volt vagy nagy! :cry:
Áronnak vettem még 2 rugit aludni,borokat karira,pulcsit sógoromnak és sok CSOKIT-CSOKIT-CSOKIT!!!!!
mOSTMÁR CSAK JANUÁRTÓL FOGYÓZOK,EZT A KARÁCSONyi zabálást ki nem hagyom! :lol: :lol:

Patr! Hú jó korán keltél!
Sikerült azért még visszaaludni!

Mennem kell Áron már nagyon nyügi!
Jövök ha tudok

Kép

Kép
ibm

Pati! Sajnálom, hogy a gyakori ébredést!

Szkagi! Örülök, hogy Szonja jobban van!
Vendég

Ami! Apa nem megy felújítani mert nem engedem!
Vendég

Jó reggelt!

Pattikám!
Buksisimi!

Babu!
Ez nagyon gáz!!!! :twisted:

Evelin!
Köszi!

Marcsi!
De jó végre tudtatok igazából beszélni!

Mancsi!
Kis Butus! Miért nem hagytad apát kelni?

Dóri!
Milyen volt a vendégség? Csabi királyfi hogy van?

Lányok! Még vmiben világosítsatok meg! Akit én húztam, az húzott engem is? :roll:

Dundi jól aludt. 8 után már horkolt. 10kor kicsit mocorgott. 1kor rotyizott egy piszok nagyot, kis cici és már holkolt is. Fél 6kor evett, de csak 3/4 7ig aludtunk már vissza.
20150601134430

Sziasztok!
Patr:hát te miért voltál fenn olyan korán??A szél miatt,vagy csak úgy??

Katák:Egy kérdés_Ugye írtam hogy Domi mostanság nem igazán szopizik,pedig lenne mit,de ugye minden érdekesebb,mint a cici.
Eddig annyira nem is érdekelt,mert éjszaka azért felkelt háromszor és akkor jókat zabizott,de most csak egyszer kelt fel,reggel fél hétkor már én vettem ki,hogy egyen,mert tiszta kemény volt a cicim,ráadásul az amiben a csomó van,és még az után hogy evett,is lefejtem belőle valamennyit.
No ,a kérdés az lenne,hogy fejjem azért nappal ki amit benne hagy?Mert ha nem fejem ki,félek hogy esetleg becsomósodik,de ha meg kifejem nem akarom hogy olyan sok legyen,mikor így se igazán eszik,viszont azt sem akarom hogy kevesebb legyen...mert ha meg visszatér a jó zabálásaihoz,és nem lesz annyi,akkor meg az lesz a baj!!Mit csináljak????

Hiába a három gyerek,de ez ugye más,mert Kristi 5 hóig szopott csak,Vercsi meg 15 hóig-szóval ez a harmadik variáció-előre is köszi-persze várom más véleményét is,ha tudtok segíteni!

Látom tegnap azért volt zűr a számok körül-kicsit vicces volt ahogy olvastam :lol:

Levi nagyon édes babó!! :lol:

jajj,nem tudom még mit akartam...mert egy órája olvastam vissza,és csak most tudok írni :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
Várd ki a további éjjeleket m lehet h megint kelni fog a profesz. Annyit tegyél esetleg h miután leraktad este, akkor lefejed a cicidet.
20150601134430

Viki:köszi :)

Muffin:köszi a nevet :D

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Megvan a név! :lol: Innentől kezdve bármikor küldhetjük az ajit, vagy beszélünk meg időpontot?

Kriszti! Levi nagyon édes mindkét videón! Nagyon a lábában van a bugi! :)

Ami! Ez a fogyózós duma tetszett! :lol:

Timi! Bence is nagyon édesen Babanetezik! Jázmin is szokott néha.

Eldőlt a dolog, karácsonyra ágyat veszünk magunknak! Tök jó lesz, az én részem már teljesen ki van feküdve! Nagy franciaágyat akarunk két külön matraccal. CSak akkor már lehet át kéne rakni Jázmint Rolihoz. Na ezen még majd gondolkodom.

Kép
szly27

Jó reggelt Lányok!

Nem olvastam még vissza csak feldobom a képet a kabiról.

nicike

Vikim! Bizony az! :evil: El sem gondolkoznak rajta, hogy ezzel mennyire megbántanak engem!

Kike! Szerintem inkább fejd és több legyen mint, hogy kevesebb! Domi tessék cicizni!
Vendég

Kép
Kép

Remélem látszik valami belőle...

nicike

az, hogy ki mikor és kinek (mama-bébi) ajándékoz, mostantól egyéni elképzelés. És nem ugyanaz ad annak aki húzta. Ezért volt tegnap a számmizéria. :)

KépKép
muffin

csajok, én nem is tudtam, hogy a teszveszen van ilyen, hogy sikeres aukció díja... nektek volt már?

KépKép
muffin

Halihó!

Muffin: köszi szépen :lol:
Csak hogy tisztán lássak: az ajándék valami apróság az apróságnak, ugye? Feladó kell, vagy ez meglepi?? Bár nálunk működne az olyan feladó is, amiről a címzett (anyukája) nem tudja rögtön, kitől kapta (apa neve) :D

Kép
Kép
bondi

Szerintem aki tudja, úgy adja fel, hogy legyen meglepi! Aztán lehet találgatni!

Bondi, lehet ajándék az apróságnak is, meg a mamának is!
Láttad, hogy áttettük a talit jövő hét hétfőre? Akkor esetleg tudtok jönni?

Kép
Kép
patr

csak átpörgettem: nagyon szép koszorúkat csináltatok!

Anyjuk: de jó az égősor a piros függönnyel! Csak vigyázzatok, nehogy túlmelegedjen!

Patti: sajnos nekünk a hétfő sem jó, fél 12-re van időpontunk a neurológusnál, és utána már nem indulok el. :( :(
(Tami, ha ti mentek, felmentelek a minitali alól :) de kedden is megyünk felétek valószínűleg, megint az ortopédiára)

Kép
Kép
bondi

Muffin!
Köfi!

Bondi!
Hát nem tom, mert nálunk apuci neve is Laci, és Nyházáról sztem csak én írok, ezért nem lehetne sokáig filózni rakta. :lol:

Zúgolvasók előbújni! Hétfő van!
20150601134430

jó reggelt!

rohanok is tovább... törpi már éhes. eddig eljátszadozott, de már uncsi üres gyomorral :D :D

csak azért jöttem, hogy MUFFIN megkaptam én is! Köszi

Kép

Kép
timi1982

Bondi, sajnálom! Viszont ha Tami is jön, neki oda tudom adni a rugikat, és ha vele találkozol kedden, akkor hamar megkapod!

Én valószínűleg apával fogom feladatni a csomagot, valami izgi kis faluban! :lol:

Kép
Kép
patr

VKatus!
Merre jársz?

Dóri bébi kép?
20150601134430

Patr! :lol: Ez jó! Akkor már tudni fogom, ha tőled kapom!

Kép
szly27

Szly!
Iszonyat jók a slide képeid!!!!!

Mártikám!
Hogy aludtatok?

Dönci közben felébredt. Most éppen az apja csókolgatja össze-vissza.
20150601134430

megkaptam :D
magdolnam

Szly! Akkor inkább egy budapesti postát választok a kedvedért!
Aztán írok még egy két hülyeséget, a végén meg feladom innen Pátyról, mert addigra mindenkit jól belezavarok! Na? :lol: :lol:

Uff, látszik, hogy nem aludtam!

Kép
Kép
patr

[quote]c írta:sajok, én nem is tudtam, hogy a teszveszen van ilyen, hogy sikeres aukció díja... nektek volt már?
:shock: nem. Miért, te kaptál? :D
magdolnam

Evelin én még nem kaptam ilyet, de nem is adtam el semmit a tesz-veszen. Viszont tényleg van, három százalék ha jól tudom!

Kép
Kép
patr

Ági, örülök, hogy Szonja már jobban van :wink:

Babuli :shock: Én biztos megmondtam volna a szemébe apámnak, hogy tudod mikor számítson a páromra az ilyen helyzetben. Egyébként a párod mit szólt az egész szituhoz?
magdolnam

Jó reggelt!

Muffin: köszönöm megkaptam :lol:

Kép
mancsi76

Mumusnak érzem magam :cry: , de igazam van. Felkelek és majd átesek a szemeteszsákban, ami persze tele van. Még mindig nem vitte ki. Tudom, én is megtehettem volna, de megkértem 86szor már és azt mondta jó. Meg amúgyis ő szokta kivinni. Aztán osonok be a konyhába :twisted: és tornyosulnak a mosatlanok, persze nem a mosogatóba rakva, hanem minden szanaszét hagyva ja és ami elfogyott kifogyott nem a kukában van, hanem az is szanaszét :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Azt hiszem fájna neki, ha egyszer kidobna valamit, ami kiürült volna. Annyira ég a búrám, hogy már megint szóvá tettem, de miért nem tanulja meg??? Amúgy mindig kidobom utána, csak már unom. Mert pluszmunka :cry: Ja és tegnap este mosogattam el, de úgy teli van a konyha :shock: Mi lesz, ha Lizi nagyobb lesz :shock: :shock: :shock: Azt hiszem a gyereket még meg lehet tanítani....
magdolnam

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?