Új privát üzeneted érkezett!

Melcsike, apával mindjárt készíttetek egy képet magamról és átküldöm mindenkinek.

Előrebocsátom, bőgtem kb. egy órát... már kb. egy hete bennem volt, úgy látszik most kijött, úgyhogy a piros szemeket nem nézni 8) 8) 8) Jut eszembe, hál Isten a fekete fehér kép készítési lehetőségének, fekete fehér lesz a kép:)

Amúgy nagyon furcsa, hogy van, amikor csak úgy rám tör a fájdalom, a Kicsikém hiánya, kicsit pityergek, és mintha a kis Angyalkám ilyenkor észhez térítene, és pár perc múlva már nem jönnek a könnyek.
Vendég

Boboka

Éppen nem rég sirtam én is, nekem sem volt még olyan napom hogy ne sirtam volna. Van hogy egész nap nem kell, de este akkor mindig bepótolom.

Kép

Kép
melcsike70

Közben én is elolvastam Boboka :(.. jaj, nagyon felkavart, szó szerint.. ha felkel Barak még jobban magamhoz szorítom.. Annyira de annyira érzékenyen érint minden ilyen történet amióta velem is megtörtént..:(

Melcsike a terhes csaj a képről január végér van kiírva.. Ez a 4dik gyereke és 26 éves képzeljétek.. Hát néha olyan az életem mint a filmekben, de néha nagyon de nagyon nem történik semmi.. De azt szeretem, hogy vannak nő bulik, amikor mindenki othton hagyja a családját és együtt eszünk iszunk, és játszunk :)..

Boboka nekem is kell kép..

Kép
leda2002

Leda

Pedig azt gondoltam hogy hamarosan jön a baba a barátnődnél, mert annyira lent látszik már a hasa. De jó neki.

Kép

Kép
melcsike70

Leda

Jó fiatalon lett nagycsaládos anya.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka nagyon szép a hajad!!!!

Melcsike igen, idősebbnek is néz ki..

Kép
leda2002

Boboka

Aranyos vagy szerintem ezzel a hajjal.

Kép

Kép
melcsike70

Csajok, priviben ment mindenkinek a "hajam". Végül is saját készítésű kép lett, nem akartam, hogy apa kiröhögjön, hogy itt küldözgetem a "hajamat" :lol: 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Melcsike, köszi a tinilányos bókot:):):)
Vendég

KOmolyan nekem hirtelen ahogy megláttalak, az jutott Rólad eszembe. pár év - az tuti. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Lányok, tényleg, nem szerettem volna, ha a történet miatt rossz kedvetek lenne. Csak annyira egyben meg volt fogalmazva az összes bennünk kavargó gondolat.

Leda, Melcsike, adjatok egy puszit a nevemben is a csemetéknek :wink:

Leda, még egy privi hiányzik Bobokának, a városnév kérdéssel kapcsolatban:):):)
Vendég

Lányok, Tünci ma nem dolgozott, ugye? Remélem minden rendben van, és már alszik, azért nem jelentkezik.

Lassan én is megyek aludni, mert hosszú hét következik.

Csütörtökön ha minden igaz több mint 16 órát fogunk dolgozni, háááát, nem tudom hogy fogom bírni...

Még pár percet maradok, aztán alvászat:)
Vendég

Boboka

Nem baj hogy beirtad, én mindig ilyen történeteket olvasok. De nagyon áttudom érezni a fájdalmát a családnak. De azt hiszem itt mindannyian igy vagyunk.

Kép

Kép
melcsike70

Én holnap, szerdán és csütörtökön nem leszek este. De most én is megyek aludni, mert fáj megint a fejem. Hátha úgy elmúlik. Aludjatok jól.

Jó éjt.

Tünci nem ma van a céges buliba?

Kép

Kép
melcsike70

Azért kezdtem el olvasni, mert férjemnek mondtam, hogy nov.27-én lett volna 5 hónapos a Kicsikénk, erre tök szótlan maradt. Aztán kérdeztem, hogy miért nem tudunk egy kicsit Róla beszélgetni. Erre csak annyit mondott, hogy ennek így kellett történnie, mit mondhatna még. És ezért szerettem volna, hogy kicsit belelásson a lelkembe, mert a történetben az anyukát is a 8. hónapban császározták meg hirtelen, azt sem tudta, mi történik körülötte, a fájdalom, mikor közlik, hogy a kicsikéje fertőzést kapott stb. stb. Kicsit át szerettem volna adni az érzéseimet a történeten keresztül. De mint egy szikla. Egyszerűen egy fikarcnyi érzelmet nem tudok belőle kicsikarni. Tudom, hogy nem lehet ezt erőltetni, de akkor is. Ilyenkor kicsit úgy érzem, hogy nap mint nap elmegyünk egymás mellett, és Isten igazából nem is ismerem. Nem ismerem azt, ami benne van..., hogy ki is ő valójában.
Vendég

Tényleg, Bobobka hülye, a céges buli ki is ment a fejemből :oops:

Melcsike, jó éjt, lassan én is megyek. Apa itt horkol mellettem, nagyívben letojja, hogy én itt ma lelkizni szerettem volna vele....
Vendég

Jó éjt Mindenkinek :wink:

Tüncinek meg így utólag is jó szórakozást :wink:
Vendég

Boboka

Lackó 27-én született?

Kép

Kép
melcsike70

Bogi 27-én ment el............... :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Jó éjt lányok.

Kép

Kép
melcsike70

Igen, június 27-én, és július 10-én lett kicsi Angyal baba :cry:
Vendég

Akkor összefonódik a hónap fordulónk Boboka.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike :cry:

Biztos vagyok benne, hogy július 10-e 17 óra nagyon sok édesanyának a legnagyobb boldogságot jelentette, nekünk meg a lélek legszomorúbb dolgát kellett átélnünk.
Vendég

Melcsike, Bogika hány órakor lett Angyalka?
Vendég

augusztus 27-én 15.55- kor

Kép

Kép
melcsike70

Egész nap tartotta magát, nagyon erős volt. És én lementem inni a büfébe, és 15 perc kb mire visszaértem minden értéke leesett. Mindig az van bennem biztos azt hittem hogy ott hagytam. És azért nem küzdött tovább. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Biztos érezte hogy nem voltam mellette. Előtte csodálkoztak hogy milyen jól volt és a férjem mondta mert még az nap nem is ettem, nem is ittam, hogy kellene legalább innom valamit, mert nehogy rosszul legyek. Azért mertem lemenni, mert egész jók voltak az értékei. És visszaértünk minden tönkrement addigra. És megvárt. Meghallotta a hangom kinyitotta a kicsi szemét. És szépen elment.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, biztos vagyok benne, hogy erről szó sincs. Nem gondolja, hogy cserben hagytad. Ők tudják a legjobban, hogy Ők jelentették nekünk a Mindent. Hidd el, Ők jóval bölcsebbek nálunk, és tudják, hogy mi csak pici porszemek vagyunk a gépezetben, és nem mi irányítottuk a dolgokat.

Mi is aznap szinte egész nap kint sétáltunk fel alá a kórház kertben, mert nem akartuk az orvosokat zavarni, meg valahogy féltem szembenézni az igazsággal. De megvárta Lackó, hogy el tudjunk búcsúzni, és akkor ment el, mikor kimondtam, hogy menjen békében, legyen Ő nekünk a legeslegszebb kicsi Angyalka, és bocsásson meg, hogy nem tudtam Őt megvédeni, megóvni.
Vendég

Boboka

Én nem tudom elengedni. Annyira sajnálom de még nem tudom elengedni. MIért vagyok ilyen buta?

Kép

Kép
melcsike70

Szegény kicsi lányom, nem tud békében nyugodni miattam, mert ilyen hülye hisztis anyukája van.

Kép

Kép
melcsike70

Megyek tényleg aludni, mert most már tökre megfájdult a fejem és szét bőgtem az agyam is. Holnap ha tudsz nézzél majd be.

Jó éjt.

Leda

Hova lettél, Barak biztos lefoglal. Puszilom.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, pedig előbb utóbb el kell, azért, hogy szabadon lehessen veled a kicsi lelke. Nagyon nehéz.

Mi aznap egész nap arról beszélgettünk, hogy hogy lenne a jobb. Nem mintha valami beleszólásunk lehetne a dolgokba, de megbeszéltük, hogy mi lenne akkor, ha megmentenék, és a kicsi szentem betegen, ne adj Isten öntudatlanul élné le a kicsi életét, de mi lenne, ha teljesen meggyógyulna stb. Kérdések százai záporoztak bennünk. Akkor megbeszéltük, hogy elfogadjuk a jó Isten döntését, bármi is legyen az.

Volt a kórházban egy aranyos házaspár, már írtam róluk, az ő pici fiuk is egy szobában volt Lackóval.
Megkérdezték, hogy tolakodásnak vennénk-e, ha imádkoznának értünk. Nagyon jól esett.
Nagyon sokat gondolok rájuk, hogy mi lehet velük. Nagyon szeretném, ha a kisfiú felgyógyulna, olyan jó lenne a kicsikét kézbe venni, egy kicsit olyan lehetne, mintha Lackóból ölelhetnék egy kicsit.

Melcsike, a történteket nem lehet megváltoztatni, és amíg ezt nem tudod elfogadni, addig nem tud gyógyulni a kis lelked sem.
Vendég

Én is megyek aludni, persze, reggel 8-tól meg lesz nyitva a babanet, és mindig ránézek, amikor csak lesz egy percem :wink:

Leda tényleg nagyon eltűnt

8)

Jó éjt nektek
Vendég

Hidd el én tényleg próbálom.

Jó éjt. már azt hiszem 3-szor.

Kép

Kép
melcsike70

Itt vagyok, de Barak felébredt és hét ebédet kellett adnom stb...
Boboka nem felejtettem el a privit, amire fel kelsz lesz is :)..

Melcsike nagyon sajnálom és annyira de annyira megértelek fájdalmadban.. Nem vagy hisztis hidd el, csak több idő kell neked.. És azért tényleg igaz, hogy 1 évnek el kell telnie, van akinél hamarabb, de van akinél ki kell ezt várni.. Ez van nálad, emiatt ne legyen lelkiismeret furdalásod, én csak a 7 évesre tekintettel mondtam, amit írtam pár nappal ezelőtt, de egyébként teljesen normális ahogyan érzel.. sajnálom.

Lehet a munka jót fog tenni neked, egy kicsit a kollégák.. Mit fogsz csinálni?

Kép
leda2002

Nekem is azt mondta a pszichológus, hogy át kell mennem egy elengedő folyamaton.
Pl: egy lufi, amit megtöltök minden gondolattal, és elengedem, v egyéb....
De fontos az elengedés, mert ezeknek az Angyalkáknak már nem nálunk van a helye. Isten vigyáz már rájuk, nem szabad itt tartani őket.
Mondani könnyebb.

Betti
Kép
betti0412

Jó reggelt!

Kép

Kép
melcsike70

Leda

E-mailed érkezett.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Betti, hogy érzed magad?
Majd elküldöd priviben (persze csak ha van kedved megosztani), hogy mi volt a papnál?

Melcsike, hogy aludtál?

Mettől meddig fogsz ma dolgozni?
Vendég

Boboka

Szia Boboka este 7-re megyek. Elég nehezen aludtam el. Ma reggel meg arról beszélgettünk, milyen lenne ha............... mindenki izgulna már biztos.

Kép

Kép
melcsike70

Lefeküdtünk meg Leda is visszajött. Gondoltam, hogy Barak van a dolog mögött hogy eltűnt. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Boboka
elküldöm, csak még össze kellene raknom

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!
Végre helyre jött az egész család!
Jöttem volna én, de vagy a net nem volt jó, vagy Manó nem engedett.
Elolvastam a történetet, és sírok, még most is. Én nem tudok ilyen szépen írni az érzéseimről, de annak ellenére, hogy még csak a tizedik hétben voltam, sosem leszek túl a második Babán. Hétvégén elővettem a kórházi papírokat, és eszembe jutott, hogy a műtét napján alá kellett írnom a beleegyező nyilatkozatot. Amikor elémtették a papírt nem is értettem, hogy mi ez, hiszen én nem elvetetni akartam...! Már akkor nem volt szegénynek szívhangja.
És megnéztem a képeinket is Róla. Hiába.
Mi már százszor elképzeltük, hogy milyen lesz négyesben az élet, hogyan rendezzük át a lakást, milyen lesz, ha majd a gyerekek játszanak, már a karomban tartottam Őt is. És én is azt hittem, ilyen velem nem történhet meg, olyan természetes volt minden. Semmi nem lesz olyan mint régen.
Párom sem beszélt eddig magától a második Babáról, csak akkor, ha én hoztam fel. Ezen nagyon sokat vitatkoztunk, és mostanában fel-fel hozza, de kicsit úgy érzem, hogy csak azért, hogy ezen ne vitázzunk. Ezt abból gondolom, hogy mindig ugyanazokat a mondatokat ismételi. De eddig is kettőnk közül Ő volt az aki hamarabb felállt bármi után, és Ő segített nekem is.
Vendég

sziasztok!

Tegnap volt a buli,jól berúgtam...

még visszaolvasni sem tudok, nagyon rosszul vagyok..majd este...

Basztikuli(levédve Betti által),jól elrendeztem magam..soha többet nem iszok..vizet se...de ezt a rendezvényt csak így lehetett kibírni... :cry:

KépKépKép
tünci28

Tünci tanul Bettitől, ivás dologban is.... :D

Betti
Kép
betti0412

Látom, kifejezetten jó példa vagyok, azóta mindenki iszik...
Nem baj, majd megyünk együtt elvonóra is.... :D

Betti
Kép
betti0412

Tünci :lol: :lol:

Tegnap egyébként én is benyomtam a pezsgő másik felét... :lol: :lol:
Vendég

Nekem még az alkoholt is kerülnöm kell. A gyógyszerem miatt. De lassan én is megkívánom a pezsgőt. 8)

Kép

Kép
melcsike70

LÁnyok lehet ma már nem tudok jönni, mert 4kor megyek a Barciért utána viszem edzésre és aztán megyek dolgozni. :? Pihenjetek és legyetek jók. :wink:

Puszi mindenkinek!

Leda

E-mail ment.

Kép

Kép
melcsike70

Halihó:)

Van valaki?

Tünci, hogy érzed magad :wink: :?:
Vendég

helló! :wink: :oops:

KépKépKép