Új privát üzeneted érkezett!

[quote="mush589"]
írta:
mush589aida. az mar gaz, ha a parod, akkor sem nez rad, ha rosszul vagy. ha jol emlekszem korabban is volt problema, hogy nem foglalkozik veled annyit, amennyit szeretnel. de nehogy mar meg te erezd rosszul magad.

Igen ez már nálunk örökös probléma, néha így kibukik belőlem itt.. :oops:

Persze azzal foglalkozik, hogy milyen sokba van a baba. :D Kéne páratartalommérő de nem igazán füllik hozzá a foga, hogy vegyünk és napi 50szer kell végig hallgatnom hogy nehéz az élet mert nincs pénzünk (ez persze nem igaz)! :(

Kismami.net-tel ma nem volt időm foglalkozni :( remélem holnap meg tudom csinálni. Bár holnap szüleim is jönnek 3 napra.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Amúgy azt hiszem ennél nagyobb fanatikus mint az én párom nem létezik!! :shock: Reggeltől estig csak a gép és a gép meg a gép. Bocsi ezt még muszáj volt hozzáfűznöm. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

vera. linkeld be legyszi megint a fotoalbumodat. koszi

ha tul hordas van, akkor itt a betolott 42. heten inditanak. ez nekunk dec 29. nagyon remelem, hogy annal azert hamarabb kibujik a kisasszony. en dec 19-et adtam meg vegso hataridonek neki. majd meglatjuk mennyire hallgat ram.

o is kevesebbet mozog mar egy-ket hete.

KépKép
KépKép
mush589

aida.majd megcsinalod, amikor lesz idod.
egy gyerek nem olcso az biztos, de ezt is vegig kell gondolni, ami betervezi es "megcsinala" az ember. a parodnak fel kene nonie egy kicsit.

KépKép
KépKép
mush589

Van még vkinek rajtam kívül olyan szokása, hogy mindig a pociján a keze?? :roll: Már többen megszóltak, hogy miért fogom, simizem, nyomogatom folyton a pocakom.. Szinte folyamatosan. Ez csak az én szokásom tényleg vagy van még aki hasonlóan tesz?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mági! Dokibácsi nézte, de mivel a vérnyomim alacsony, a vizeletben nincs fehérje, így nem mondta, hogy különösebb teendő lenne vele. Pócolom, amilyen gyakran lehet. Csak most már az a baj, hogy akkor a forgóimra nehezedik a súly és az sem bírja már. Amikor kiderült, hogy Mesi előreláthatóan elég nagy baba lesz (persze nem akkora, mint Habe pocaklakója), azóta nem én vagyok a bébibálna, hanem Mesi... Én csak simán bálna vagyok.... :cry: :lol:
sinaszi

magi. nagyon cuki az a januari baba! es mennyire kiraly a tablazatuk! nagyon tetszik!

KépKép
KépKép
mush589

[quote="mush589"]a írta:mush589ida.majd megcsinalod, amikor lesz idod.
egy gyerek nem olcso az biztos, de ezt is vegig kell gondolni, ami betervezi es "megcsinala" az ember. a parodnak fel kene nonie egy kicsit.

Ajaj de mennyire hogy fel! :D Najó ez nem vicces de ez már ilyen.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

sina:

én a torzulós, nyögős, ezentúl dupla óvszerrel és 3 fajta antibéivel sexelek csak :P arcomra viszek törcsit, amivel apa törölget.
De viszek rendes törölközőt is, hogy ha lehet akkor le tudjak zuhizni de sztem már csak a gyerekágyon fogunk.
Ja igen tena betét, egyszerhasználatos bugyi

bocsi azért írom össze-vissza, mert közbe nézem a bőröndömet, hogy mit pakoltam be.

KépKép

Kép
orsimorsi

aida:
megkaptad az adataimat?

KépKép

Kép
orsimorsi

Én is akarok irtó jó táblit nézni, hol van?? Januári topikban keresgettem, de nem találom. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

[quote="orsimorsi"]a írta:orsimorsiida:
megkaptad az adataimat?

Nem.. :roll: Hova küldted?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sina: Nekem is hasonló, ilyenkor fel szoktam rakni és akkor egy fél óra alatt lemegy (ja meg persze közben spicc-pipa sokszor) ez segít.

Nyákdugó óta semmi. Érdekes, mert soha nem gondoltam volna, hogy türelmetlen leszek a végén. Most azonban valahogy olyan érzésem van, hogy az elmúlt hónapok készülődése után, itt az idő, mennék már. Nem azért mert dagad a lábam, vagy mert a bordáim zsibbadnak a rugdosástól, egyszerűen (én, akinél ez soha nem volt jellemző) nem tudok mit kezdeni magammal. :shock:

Megyek beülök a kádba egy újsággal.

Ja és képzeljétek délután megcsináltam Jamie Oliver morzsáját gyümölcsökkel, isteni volt. És nagyon könnyű, nem cukrsomázas süti. Ajánlom mindenkinek, majd felrakom a decemberi topikba.

manna
mannababoca

Laura - vsz már nem olvasod, de drukkolunk!

Orsi - mi nem vetetünk le őssejtet. Gondolkodtunk rajta, de végül arra jutottunk, hogy olyan sok még a bizonytalanság ezzel kapcsolatban, ill még elég korlátozott a felhasználás, hogy nem vállaljuk ezt a nem kis összeget.

Kép
trombibébi

Aida:
asszme 2-3 oldallal előrébb van atáblicsku.

Sina:
ln tényleg elbújhatok a nokedli lábaimmal :lol:
Vettem csizmát, persze gyerekcsizmát, mert rám azt lehet kapni, de nem fog belemenni a lábam, ha így folytatja a nokedlisedást.. :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

[quote="orsimorsi"]
írta:
orsimorsi
én a torzulós, nyögős, ezentúl dupla óvszerrel és 3 fajta antibéivel sexelek csak :P arcomra viszek törcsit, amivel apa törölget.

Ez tetszett! :lol: :lol: :lol: Te már tudsz valamit!

Őssejt: anyagi akadályok miatt most nem lesz levéve... A második babánál viszont lehet, hogy hamarabb elkezdünk gyűjtögetni!
sinaszi

Szeles!
Lehet ezt már nem olvasod, de mennek a drukkok! Ügyesek lesztek!!! Várjuk a fejleményeket!!!

Mági!
Ezt a lent nyomkodást én is szoktam érezni.

Nálam CTG-k alkalmával nincs méhszáj vizsgálat. Az csak a dokim magánrendelőjében szokott lenni. De gondolom ahány kórház, annyi szokás. Nekem még pár napja is 3000 volt a méhnyak/száj...

Boci! Sina!
Nekem már hetek óta fényesedik a hasam… De a reményt ne add fel! :-D

Aida!
Párom rendszermérnök, ő kb. annyira gépfüggő, mint én. Mostanában szokott rá az esti gépezésre, de kb. csak annyit ül a gép előtt, mint én a Babanet előtt. :-D Mindkettőnknek laptopja van, a nappaliban vagyunk mindketten, közben tévézünk, beszélgetünk. Szülés után úgyis meg fog változni a helyzet, mindkettőnk esti gép előtt ülése minimálisra fog csökkeni. :-D

Manna!
Mi újság nálatok??? Vannak fejlemények???

Kép
Kép
lbernuska

sina. en is mondtam a vedononek a labam, de o se aggodott miatta. vernyomi ok, es nincs feherje. legkozelebb csak dec 10-en kell mennem.

aida. en szoktam simizni, de azert nem allandoan "piszkalom" a hasam.
a szuper tabla a 2009 januari kismamiknal van az utolso elotti oldalon.

KépKép
KépKép
mush589

visszaírtam az üzidre aida, de akkor lehet nem ment át.
De leírom ide hátha úgy könnyebb neked és megkérnélek, hogy tegyél fel engem is:D

Bp.i vagyok XIX. kerület 31 éves
ÁEK-ben szülök
kislányunk lesz Erdősi Réka Luca lesz a neve
testvér nincsen.
december 14.-re vagyok kiírva
ha elfelejetettem vmit akkor szólj és megírom
előre is köszönöm
képet meg majd keresek, vagy azt fel tudom tölteni én vagy azt is te csinálod?
köszi

KépKép

Kép
orsimorsi

Mindjárt jövök, csak Apa elzavart fürdeni! (Biztos büdös vagyok! - A bálnák büdösek??? :lol: Akkor nem is a méreteimre célzott???? :lol: )
sinaszi

Sina: na a Bocilábak is így néznek ki. Ja és nekem is azt mondta a doki, hogy ezt el kell fogadni, mert ez csak víz. Vérnyomim Ok, fehérje nincs a vizeletbe! :lol: Ebben is egyformák vagyunk!!!! :lol: :lol:

Manna: én sem tudok mit kezdeni magammal. Kész vagyok!!!! :cry: :cry:
Vendég

[quote="lbernuska"]
írta:
lbernuskaSzülés után úgyis meg fog változni a helyzet, mindkettőnk esti gép előtt ülése minimálisra fog csökkeni. :-D

hajaj, de meg hogy meg fog valtozni! :lol: :lol:

nekunk csak 1 gepunk van, de azt felvaltva hasznaljuk. mikor kinek kell.

abbol, amit aida irt, en ketlem, hogy a kedves apuka sokat fog Noel korul segiteni. :?

KépKép
KépKép
mush589

Sina!
Szép csülkeid vannak!!! :lol: :lol: Az enyém még most is a régi! :wink: :wink:

Aida!
Tényleg szép táblijuk van a januáriakanak. Vickybabe csinálja! 8)

Tényleg ide nem teszünk már be babás táblát??? Akkor nem kell, amit én készítettem? :roll:
susy75

Sina!

Huh, ez tényleg ödéma, az almanap nem segítene?

Őssejt: nem lesz.
csurimuri

Manna!
Látom közben írtál...

Lábdagadás: Lányok, ez nagyon durva!!! Nekem teljesen jól látszódik a bokacsontom, de azért kicsit vizesedek, főleg az ujjaim. Cipők közül mondjuk csak azokat tudom felvenni, amelyik korábban nagy volt.

Aida!
Én szoktam simizni a hasam, de nem állandóan. Főleg akkor, ha Zsófi mocorog. És ő még elég aktív. De nyomkodni minek nyomkodod??? :shock:

És miért kell páratartalom figyelő nektek?

Kép
Kép
lbernuska

suzy. en tamogatom, hogy te tablidat neha betedd ide. szamomra egyszerubb, mint a honlapunk.

KépKép
KépKép
mush589

Susy!
Én továbbra is jó ötletnek tartom, ha itt is van táblicsku!

Kép
Kép
lbernuska

berni. en is mar csak a sport cipomet tudom felvenni, es ma szembesulnom kellett a tennyel, hogy bizony a gyuruimet sem tudom mar felvenni. :? de ez van. maximum 4 het... :lol:

KépKép
KépKép
mush589

vera. kuldtem privit tegnap!!!

KépKép
KépKép
mush589

némi indiszkrét kérdés bejelölhetlek benneteket iwiwen?
az indiszkrécióm alapja, hogy szeretném tudni a neveteket amivel rátok tudok keresni?
már aki úgy gondolja....

KépKép

Kép
orsimorsi

[quote="lbernuska"]
írta:
lbernuskaAida!
Én szoktam simizni a hasam, de nem állandóan. Főleg akkor, ha Zsófi mocorog. És ő még elég aktív. De nyomkodni minek nyomkodod??? :shock:

Olyankor szoktam ha kinyomja magát akkor finoman visszanyomok. Egyszer azt olvastam hogy így lehet kommunikálni, játszani a magzattal. Olyankor mindig visszanyomkod! :D Meg akkor fordul elő ha nagyon benne van a bordámba, finoman lejjebb nyomom.

Orsi megjöttek az adatok!:D Felrakom hamar.

sszus, én meg a 2008 jan. topikban kerestem a szuper táblit, de teljesen véletlenül. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Oh, nagyon "csecse" a táblijuk. Olyan mintha vmi programmal csinálta volna. De nekik nincs szép oldaluk! :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Manna! Neked a tornáztatás nem fáj? Csak mert én is próbálkozom vele, de annyira feszes a bőr, hogy szó szerint fáj, ha a lábfejemet mozgatom. Azt is imádom, ha Apa maszírozza a tapimat, de sajna, már azt sem tudom elviselni... Csak simizni szokta! Az viszont nagyon jó!

Mushi! Én kb. másfél hónapja nem tudom a gyűrűimet hordani és kb. 3 hete a karórámat is le kellett venni, mert a szíj már elszorította a kézfejemet... :oops:

Csuri! Te kínozni akarsz engem az almanappal????????? Egyetlen örömöm jelen pillanatban az evés! Na , persze azért figyelek, hogy "diétásabban" egyek, de szerintem most belehalnék egy almanapba! :oops:
sinaszi

mush , aida bejelöltelek.

sina: lehet hogy ha megjön a hidegfront mi egy napon fogunk szülni, vagy lehet, hogy egy szobába kerülünk majd....:)

KépKép

Kép
orsimorsi

Gyors bekukk, mert nagyon hiányoztok! :D
És a teljesség igénye nélkül tudok most csak gyorsan írni.... :(

Őssejt: A mi pénztárcánkhoz ez még túlságosan gyerekcipőben jár sajna....:(

Vera: Ez aztán a nem semmi szülés! És gyönyörű a kicsilány! :lol:

Zöldi: Hanna is csodaszép, majd bajban leszel az udvarlókkal, meglásd! :lol:

Sina: Mintha a saját lábaimat látnám, tökre ugyan így néznek ki! :(
Na, akkor 4-ére beneveztek? :lol:

Aida: Én párom is fanatikus informatikus, de én anno választás elé állítottam, amikor megelégeltem, hogy állandóan a fülének beszélek (értsd: még csak rám sem nézett, amikor beszéltem hozzá, és nekem ez megalázó volt.... :( ) Azóta már a férjem és itt a pocakomban a fiunk.... :lol: :lol: (igaz, ehhez az is kellett, hogy én is kompromisszumot kössek magammal, és megértsem, hogy neki ez a munkája mellett a kikapcsolódása is...bocsi, nem akartam ennyire okoskodni :oops: befejeztem)
bébic

Én is kértem már hogy csak napi fél órát szánjon rám a többi a gépé lehet.. Nem jött be. :( Azt gondolja hogy anyagilag "eltart" minket akkor kész.. érzelmi szükségleteink meg nincsenek. És sajnos hiába mondom hogy nagyon is vannak.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Orsi! Adom a nevem: Sinka Szilvia - Budapest... ha gondolod! :D

Orsi! Én már bárkivel kiegyezem, aki a napokban szeretne szülni! :wink: :lol:
sinaszi

Figyiii, kérdés: Nekem kb. a félidőtől elég rendesen volt előtejem, aztán néhány hete nincs. Vagyis nem volt. Most (szó szerint most, míg itt ültem a gép előtt, az alatt), megint jön....és mindkét mellemből...ilyen viszont még sosem volt, ált. csak az egyik aktivizálta magát mindig.....
Ez most miiiii? :o :roll:
bébic

Bébic! éppen akartalak hiányolni! Azért egyszer naponta jelentkezz be! Most már csak 2x kell!! Szerdán pedig majd én hozom Rólad a hírt! :wink: :lol:
sinaszi

Illetve ha addig nem szülök, akkor a Te szobádba bepofátlankodom és lebabázok ott! Akkor nem tudok híreket hozni! 8) :roll:

Előtej tapasztalatom nincs...nem tudok segíteni :roll:
sinaszi

Mush!
Gyűrűt, órát már egy ideje én sem hordok.

Orsi!
Őssejt levétel nálunk még függőben, tulajdonképpen szeretnénk, de a piszkos anyagiak... Ki tudja, hogy 5-10 év múlva hol tart a tudomány, mire fogják tudni használni. Amúgy meg lehet részletfizetést is kérni, de az havonta 15.000.- Ft.

Orsimorsi!
Iwiw-en Lengyel Bernadett Érd - így találsz meg. A klubjaim között találsz egy olyat, hogy 2008. dec. Csatlakozz oda, azok is mi vagyunk. És ott sokunkat megtalálsz innét.

Aida!
Zsófi, ha kinyomja valamilyét én akkor vagy csak ráteszem a kezem, vagy megsimizem. Az is be szokott jönni neki.

Napi fél óra törődés sincs meg??? Ez eléggé lehangoló...

Kép
Kép
lbernuska

Sina: Nekem nem fáj a mozgatás, de mondjuk nem egy kellemes érzés. Párom nekem is megsimogatja, az a legjobb, el is alszom rajta!!!! :D

Almanap???? Na nem. :D Most is kerülgetem a hűtőt jobbról, balról. Anyu meg most hívott, hogy kocsonyáznak....jájájájáj. :D

Egy dolgot nem értek: Van vagy 10 magyar tv adónk és vasárnap este egyetlen nézhető műsort nem tudnak leadni....basszus megyek a filmmúzueumra...

manna
mannababoca

[quote="lbernuska"]
írta:
lbernuskaAida!
Zsófi, ha kinyomja valamilyét én akkor vagy csak ráteszem a kezem, vagy megsimizem. Az is be szokott jönni neki.

Napi fél óra törődés sincs meg??? Ez eléggé lehangoló...

Lehangoló ám.. nem tudom lesz e valaha jobb. de legalább most nem veszekszünk. :)

Én szeretem finoman nyomogatni olyankor tudom érezni, hogy az ott most egy pici kéz, lábikó vagy térd. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Látom felborzoltam kismamitársaim kedélyeit a gasztronómiai felvetésemmel.

Na ok, ok kéthete dagadt az enyém is, én megcsináltam az almanapot, persze némi csalással volt joghurt is. Bakker most éhes lettem, de ilyenkor enni???
csurimuri

sinaszi: iwiw született Nagy Szilvia?

KépKép

Kép
orsimorsi

Sina: Drága vagy, szégyellem is magam, tegnap is terveztem, de aztán Apa összevissza kényeztetett egész nap, meg ma is....vásárolgatás, kocsikázás, pizza, somlói....és hát teljesen belefeledkeztünk az utolsó kettesben töltött hétvégénkbe és oooolyan gyorsan elröppent.... :cry:
De holnap tuti jelentkezem, 8ra megyek NST-re, aztán igyekszem mielőbb hazavonszolni magam és jelenteni! :lol:

Berni: a simi nálunk is beválik, mondjuk esetünkben a talpacska és a popsi a nyerő, de azt nagyon élvezi a kis ördögfióka. Utána meg alig győzzük leállítani! :lol:

Ja, Aida, úgy emlékszem, te kérdezted: mi a Minimanóban vettünk olyan 3000 Ft körüli összegért digitális szobahőmérőt, ami mutatja a szoba páratartalmát is!

Manna: Kocsonya????? Te most kííínzol??? :twisted:
(Kis családunkról tudni kell, hogy Apámmal az élen olyan kocsonyarajongók vagyunk, hogy volt olyan, hogy nyáron is főztünk! :lol: :lol: )
bébic

Csuri! Én ilyenkor szoktam kimenni a konyhába egy kis nasiért! Néhány sport szelet, keksz stb... :oops: :lol:

De most jó kislány leszek, csak banánt és kiwit eszek! :lol:

Aztán pedig alszom!

Mindenkinek álmokkal teli, nyugalmas éjszakát kívánok! Pihenjetek sokat! Jó éjt!
sinaszi

Orsi! Igen! :D
sinaszi

Bébic! Na jó, megbocsátok! :wink: :lol: Talán ez menthető indok! :lol:
sinaszi

Atyám, ez most miafene.... :shock: ennyi előtejet....honnan jön ez most?! mindjárt cserélhetek pizsit... :shock:
bébic

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?