halihó!
megjártuk a plázát... el vagyok keseredve... nincs kabát... egy értlmes se... nyusziapu se talált magának és én se... mi lesz igy velünk? nah jó nekem ott a másik, de hát azt akárhová nem vehetem fel... jó itt a környéken sétálni, nah de ha megyünk valahová????
egyébként a törpe tündér volt. habár a keresztszülei is jöttek és ők tologatták meg szórakoztatták. nagyon rendik...
jaj és találtam magamnak egy sapit... de azt se vettük meg... drágább mint egy kabát...11000 ft volt
nadrágot se találtam...
de legalább a sógoromnak megvan a kari ajándéka... de hát ez édes kevés. attól még nekünk befagy a fenekünk a télen ha nem lesz kabink.
jah! a törpe meg ugy néz ki mint akinek bemostak egyet az orrába. tiszta var, és uj seb is van raja... karmolásza magát. egysezrűen ennél jobban már nem tudom levágni a körmét
marha szépen fog kinézni kedden a dokinál... kivi vagyok mit fog szólni.
és ráadásul ma majdnem kiesett a pihenőszékéből is. annyira ülni akar már!!!! be volt kötve de igy is nagyon huzta magát előre...
szép kilátások....
kike!
nem semmi kis professzorod van
ügyes fiu.
patr!
zsolti nagyon szépséges!
muffin és többiek! apókák mongyanak le!!!! enyém ma jófiú volt. valamelyik nap be lett "fenyítve". mi is jól összekaptunk és kiborult a bili....
szépek a koszorúk. nekünk nincs. vagyis gyertyás díszünk van, de én valahogy ugy vagyok vele hogy koszorút nem tennék az asztalra. nekem az olyan szomorú... nem érzem jól magam ha az van kirakva...
mindjárt hozok képeket hogy mi hogy nézünk ki.
előszoba a konyhabejáratnál
törpe szobájában... ebben hozza az ajándékát a mikulás
előszoba a nappali bejáratánál
ez a nappaliból kifelé jövet
ez a nappaliban a falon
ez meg az asztaldíszünk. csak még a 4 gyertya hiányzik róla
nem találtam csütörtökön-pénteken megfelelő színűt. nem volt se narancssárga-citromsárga se ilyen nagy gömb formában. mert azt szoktam rá
ugyhogy ma csak egy epres teamécses égett, ég... egyébként ez egy szőlőtőke-szerűség amin szárított gyümölcsök, virágok vannak és gömbök meg ilyesmik
alatta meg a bűnbarlang, társasokkal meg pókerkészlettel