Új privát üzeneted érkezett!

Na látom már a többiek is rámozdultak, majdcsak megvilágosodunk. :D
fmarti

Márti! így kétszer van leírva ugyanaz.

Kép
szly27

várom. :)

KépKép
muffin

Igen, szly én csak a példa kedvéért csináltam egy ilyen szabályosat, hogy rákérdezzek muffintól, így gondolta-e a 26 számot 26-tal párosítani. :D
fmarti

Na hát erre mosmár kíváncsi vagyok! Pedig mennem kéne fürdetni!

Kép
szly27

1-7
2-20
3-15
4-16
5-21
6-5
7-24
8-1
9-17
10-23
11-13
12-2
13-25
14-10
15-6
16-3
17-8
18-4
19-18
20-9
21-11
22-26
23-12
24-14
25-19
26-22
Vendég

Szupi lett wera! :D
fmarti

Wera, szerintem ez így jó! :lol:

Kép
Kép
patr

1-13-20-8-4-11-21-18-9-12-3-5-16-23-6-25-22-19-14-10-2-7-15-24-17-16

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

1 ad 13-nak, ő ad 20nak aki ad 8nak stb.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszta, a tiéd is milyen jó lett, mostmár majd Evelin nem győz válogatni! :lol:
fmarti

thanx 8)

Csajok! Tök cuki kislány harisnyákat találtam a vaterán. Újak 550-ért. Belinkelem, hátha valakit érdekel! :wink:

http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=109369680
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 20:27-kor.
Vendég

Jajj, Levi milyen kis drága! Olyan kíváncsi vagyok, mit akarnak ilyenkor a tudtunkra adni a kis apróságok. :D
fmarti

Talán így érthetőbb láncban, de Wera nyert, gyorsabb volt és benne is van a buliban. :wink:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

halihó!

megjártuk a plázát... el vagyok keseredve... nincs kabát... egy értlmes se... nyusziapu se talált magának és én se... mi lesz igy velünk? nah jó nekem ott a másik, de hát azt akárhová nem vehetem fel... jó itt a környéken sétálni, nah de ha megyünk valahová???? :twisted: :twisted:
egyébként a törpe tündér volt. habár a keresztszülei is jöttek és ők tologatták meg szórakoztatták. nagyon rendik...
jaj és találtam magamnak egy sapit... de azt se vettük meg... drágább mint egy kabát...11000 ft volt :shock: :shock: :shock:
nadrágot se találtam...
de legalább a sógoromnak megvan a kari ajándéka... de hát ez édes kevés. attól még nekünk befagy a fenekünk a télen ha nem lesz kabink.

jah! a törpe meg ugy néz ki mint akinek bemostak egyet az orrába. tiszta var, és uj seb is van raja... karmolásza magát. egysezrűen ennél jobban már nem tudom levágni a körmét :twisted: :twisted: :twisted: marha szépen fog kinézni kedden a dokinál... kivi vagyok mit fog szólni.
és ráadásul ma majdnem kiesett a pihenőszékéből is. annyira ülni akar már!!!! be volt kötve de igy is nagyon huzta magát előre... :twisted: :twisted:
szép kilátások....

kike!
nem semmi kis professzorod van :shock: :shock: ügyes fiu.

patr!
zsolti nagyon szépséges!

muffin és többiek! apókák mongyanak le!!!! enyém ma jófiú volt. valamelyik nap be lett "fenyítve". mi is jól összekaptunk és kiborult a bili....

szépek a koszorúk. nekünk nincs. vagyis gyertyás díszünk van, de én valahogy ugy vagyok vele hogy koszorút nem tennék az asztalra. nekem az olyan szomorú... nem érzem jól magam ha az van kirakva...
mindjárt hozok képeket hogy mi hogy nézünk ki.

előszoba a konyhabejáratnál
Kép

törpe szobájában... ebben hozza az ajándékát a mikulás ;) Kép
előszoba a nappali bejáratánál
Kép
ez a nappaliból kifelé jövet Kép
ez a nappaliban a falon
Kép
ez meg az asztaldíszünk. csak még a 4 gyertya hiányzik róla Kép :oops: nem találtam csütörtökön-pénteken megfelelő színűt. nem volt se narancssárga-citromsárga se ilyen nagy gömb formában. mert azt szoktam rá :oops: ugyhogy ma csak egy epres teamécses égett, ég... egyébként ez egy szőlőtőke-szerűség amin szárított gyümölcsök, virágok vannak és gömbök meg ilyesmik

alatta meg a bűnbarlang, társasokkal meg pókerkészlettel :D :D :D

Kép

Kép
timi1982

Kriszta: Mire wera felrakta, addigra lettem kész az enyémmel, de már nem raktam fel, mert láttam, hogy lassú voltam. :D

wera: Köszi a linket, nagyon cukik a harisnyák!
fmarti

Timi: Szépe a dekorációtok! Szerettek pókerezni?
fmarti

jaj látom sikerült megoldani a sorsolást... mire én megirtam a hsz-emet és elkezdtem volna irni, addigra látom okoskodtatok... éni s ugy irtam volna láncban. szerintem igy a legegyszerűbb.

Kép

Kép
timi1982

Ezt most nem értem! Árverés befejezve??? Ezek szerint elvittem az utolsót?? :shock: :roll: Előtte még volt egy csomó! Ti is azt látjátok?? :?
Vendég

marti!
nem tudunk pókerezni :lol: :lol: 8) 8)
csak volt multkor a nagykerben akció nyusziapuéknál ahonnan rendelik az árut, és megügyeskedte itthonra 8)
de megtanulunk.. már 1 hónapja tanulunk... de még csak odáig jutottunk hogy letöltötte a játékleirást... majd a párnánk alá rakjuk és reggelre megtanuljuk...

Kép

Kép
timi1982

Timi - ügyi vagy a dekorálással!

Vannak még harisnyái ugyanannak az eladónak! :D
http://www.vatera.hu/harisnya_55oft_104433963.html
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 20:32-kor.
Vendég

wera: Igen, tényleg az van odaírva, hogy befejezve. :roll: Legalább te elég gyors voltál! Megint! :lol: :lol: :lol:
fmarti

meg még van a konyhában is díszítés, meg itt-ott még egy kis apróság. törpénél is, meg az előszobában is.. de azza már nem fárasztalak titeket.
nekünk az ablakon nincs.. pedig oda is szertnék, de hát a10.-en ugyse látja senki 8) :lol:

Kép

Kép
timi1982

akkor most mártiét vagy veráét használjam??? :)

KépKép
muffin

na jó, használom weráét, de márti, jó volt a példa. :) akkor küldöm majd a priviket hogy ki-kinek. :)

KépKép
muffin

hmmm... szerintem azt meg nem is meséltem, vagy igen... hogy a karácsony utcában ( a belvárosban vannak sátrak meg faházak karácsonyi kipakolósok) mit láttam :oops: :oops: sexdobókocát. a 6 oldalára 6 póz van felrajzolva és dobni kell és... szóval értitek... nah most oké hogy vicces, de azért jó lenne ha karácsonyibb hangulat lenne, jah és mindezt egy betlehemes feldíszített bodegában árulták... mert ha még sátorban, de nem... faház előtte meg betlehemes szerűség volt megcsinálva :shock: :shock:

Kép

Kép
timi1982

timi: Mi imádunk pókerezni, csak nekem sajnos már nincs rá időm. :cry:

wera: Most néztem, ha ráklikkelsz az eladó többi termékére, akkor még van eladó harisnya, csak nincs méret odaírva.

http://www.vatera.hu/harisnya_55oft_104433961.html
fmarti

Muffin - akkor magamat szidhatom ha nem azt kapom akit akartam!! :twisted: :lol: :lol: :lol: Ok, csak vicc volt, édes minegy... :wink:
Vendég

Márti - már írtam én is! 8) :wink:
Vendég

Evelin, ha eltolnánk a talit, akkor neked a következő héten jó lenne a hétfő? Ha nem, akkor melyik nap?

Köszönjük a bókokat! Nem továbbítom neki, még a végén elbízza magát! :D

Andi, jó lenne, ha tudnál jönni!!!

Egyszer kérdeztem, de ebben a forgalomban nehéz észrevenni minden kérdést, úgy próbáljuk meg feladni az ajándékot, hogy nehéz legyen rájönni, hogy kitől van? Várom a privit! :)

Kép
Kép
patr

lányok!
megkérdezhetném, hogy ez az ajándékozás a picuroknak szól, vagy szülőknek is? mármint hgy lehet beletenni nekik is? kicsit későn kapcsolódtam bele :oops:

Kép

Kép
timi1982

Jók vagytok csajok ezekkel a számokkal!
Látom sikerült!

Akartam jönni délután még, de Adél elaludt és én is aludtam egy órácskát... olyan jól esett, nálam egy ritka,hogy délután aludjak! Aztán meg jöttek a tesómék! Köszi a kérdést Vik, a tesó teljesen jól van, holnap megy kontrollra, újabb uh és ha minden igaz, kap zárót. És reméljük el is felejthetjük ezt a történetet.

Nekünk nagyon klassz hétvégénk volt. Szombaton sógoréknál végül nem mézeskalácskészítés volt, hanem narancslekvárt főztünk, irtó finom lett. Adél nagyot durmolt a teraszon, jól bebugyolálva, különben meg egy szava sem volt, nagyon jól bírta a társaságot. Este mentünk férjecskével szusit enni, barátnék vigyáztak rá.
Na az kicsit félresikerült, mert nem aludt még mikor elmentünk- csak férjecske nagyon sürgetett- és nem szokott gond lenni este általában simán magától elalszik... Hát nem tegnap, utólag mesélték el, hogy fél óráig sírdogált. Nyilván érezte készülődésből, mi a szitu. És persze rájött, hogy nem én vagyok ott, mikor próbálták elaltatni, így még nehezebben nyugodott meg. De végül megbírkoztak a feladattal.

Ma meg a mozgás napja volt. Hátról hasra fordult a leány, kb egész nap ezt próbálgatta, a hasa körül is meg tud - tengelye körül :)- fordulni, ha el akar érni valamit. És olyan édesen nyomja fel a fenekét, ez is újdonság. Ma majdnem a pihenőszékéből is kifordult - meg akarta nézni a huzaton lévő macikat- így oda is be kell kötni már. Na lőjetek le,elég volt belőlem.

Patri! Lehet hogy jobb lenne eltolni, sokan nem tudnak most jönni. Nekem csüt is jó. de később is..

Levi, édesen magyaráz!

Domi meg nagyon ügyi!

Kép
andkata

muffin: Én már annyira izgulok!!! :lol:

timi: Nagyon jót nevettem a dobókockán! :D Gondolom úgy vannak vele, hogy akit nem a Szent Lélek száll meg, az kénytelen a dobókockára felvázolt pózokhoz folyamodni, ha gyereket akar. :oops: Bocsánat a bigott vallálosoktól, de nem tudtam megállni, hogy ne vicceljek.
fmarti

wera: Bocsi, lemaradtam az olvasásban, később frissítettem csak be az oldalt. :oops: Egyébként mi az a Holland aukció? (Lusta vagyok után olvasni. :lol: )
fmarti

Sziasztok!

Kár, hogy csak most jöttem (eddig altattam Dörmit), a férjem matekos is, sztem tudott volna segíteni :P

na, de látom, megoldottátok!
köszi
alig várom a pü-t!

Nagyon szépek a dekorok,,én sajna még nem csináltam semmit, de most vérszemet kaptam :P

gratula Nórinak a fogacskához.

A jobb mellemben óriási csomó van, drukkoljatok, nehogy gyulladás legyen, megyek is próbálom masszírozni.

szép, jó éjt
Vendég

És ami eddig lemaradt...

Tami - nagyon köszi h átvetted nekünk a könyvet!!!!!!!!! :D Szerintem azért ne tedd el, ha többször odaadod Annának, biztos rákap egyszer! :wink:

Köszönjük a gratukat Nóri fogacskájához! :D Hát, hogy mennyire viselte, azt nem tudom megítélni. Nyűglődni szokott amúgy is, bár az éjszakai felsírásokat, amik kb 2-3 hete kezdődtek, most betudom ennek.

Derekam: nem a múltkori eset óta fáj, közben voltak jobb napok is, de pénteken cipeltem Nóri valagát 2 órán át kendőben és akkor akadt ki teljesen. Közben nem éreztem, csak utána, de akkor :shock: :shock: :evil: .

Kike - tudom-tudom COSMODISK!!!! :lol: :lol: Gondoltam már rá, ráadásul van egy ismim akinek nagyon bejött. Viszont nem szabad állandóra hordani mert utána nélküle létezni se tudsz. Úgyhogy nem tudom akkor meg érdemes-e beruházni... Kenni nem merem a szoptatás miatt semmivel, meg amúgy se nagyon használtak a krémek régebben sem. Injekciókúrára + fizikoterápiára kellett járnom állandóan. :roll:
Domcsi olyan ügyesen forog! Nóri is pont így csinálja, de már olyan sebességgel, hogy szerintem én se bírnám ilyen gyorsan! :twisted: Már nem marad 1 percig sem a szőnyegén, pedig jó nagy. Csak a parkettán szeret lenni, meg az ágy alatt, meg az asztal polcán könyökig :twisted:

Ami - tökjó hogy Áron is kezdi már az elmászkálást! :lol: :lol: Majd muti már meg mekkora már a fogacskája! Mit vásároltatok? Jó volt a kimenő? Én ha minden jól megy, jövő csüt-ön kapok egy pár órát apától!! :wink:
Vendég

Holland aukció = több db ugyanolyan termék. Lehet licitálással vagy fix árral is, de ált. fix szokott lenni.
Vendég

akata: Gratula Adélnak a forduláshoz, nagyon ügyes nagylány már!

Orsi: Remélem, hatásos lesz a masszírozás.
fmarti

wera: Köszi a felhomályosítást! :oops: :lol: Nórinak melyik fogacskája bújt ki?
fmarti

AKata! Gratu Adélnak a forduláshoz! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

mi igy babanetzünk. apájának már ir msn-en is... :D vala melyik nap sikerült pont eltalálnia az ujraindít ófunkcióju gombot is :D
Kép Kép

Kép

Kép
timi1982

Akata - hű, de irígykedem a narancslekvár miatt! Nagyon imádom, főleg ha házi!! :D Nem semmi hogy 1 nap alatt mi mindent produkált Adél! Rájött akko ő is, hogy milyen jó is a mocorás! :lol: Puszi neki! :wink:

Orsi - remélhetőleg csak a tejcsatornák duzzadtak meg! Drukk h csak az legyen! +++++ Fejéssel nem javul?
Vendég

Timi - de éééééédiiiiii!!!! :lol: :lol: :lol: Zabálnivaló a kis kobakja!
Vendég

Sziasztok!

gyors bekukk, már nagyon várom a nevet+címet hogy kit "húztam".
az ajándékot már ki is találtam!!!

Orsi: remélem minden ok! ha mégis gyulladás akkor majd mondom hogy milyen homeos szert vegyél! nekem 1nap alatt helyrerakta!
a héten ráérünk vmikor ha nem esik az eső!!! Te kérdezted a Cserepesházat ugye? ott is van baba-mama torna de drágább mint a minimanóban. Ha jól emlékszem 1100ft/alkalom.

Kike: Domi nagyon ügyi!! Nézte a párom is a videót és kiakadt hogy miket csinál már és fiatalabb Zsöminél! De ami késik nem múlik!

Wera: gratula a fogacskához! Nálunk is megy a felsírás, nyüglődés éjjel- remélem a fog lesz a hunyó! de még nem látom hogy jönne!

Akata: örülök hogy a tesóddal minden rendben van! Gondolom nagy megnyugvás!

Viki: Zsömi ma akkorát sikított a tesóm ölében hogy majdnem elejtette úgy megijedt!

Tami: Anna egy tündérke a bocis cuccban!! Jobban van? Megyünk holnap?

Patr: Zsolti milyen cuki!!! olyan gyönyörű nagy szemei vannak!!!

Kaptunk etetőszéket... Nagyon tuti és Zsimi is egész jól el volt benne. Majd teszek képet.
Képzeljétek tegnap este apa megkérdezte hogy felkeljen-e ő a gyerekhez hajnalban?? :D :lol: meg is kérdeztem hogy jól van-e. :roll: de aztán csak én keltem fel, nem bírtam volna nem felkelni- mennyire hülye vagyok mi?

lakás sehogy nem áll, egyszerűen nincs időm és energiám előkeresni a karácsonyi cuccokat. (még minden dobozban van júniusi költözés óta :oops: )

Kép
mancsi76

Na húzok én is aludni, mindjárt reggel! :twisted:

Jóéjt! :wink:
Vendég

Mancsi - én sem láttam eddig semmit Nóri ínyén. Lehet ha értenék hozzá már észre vettem volna, de már csak azt láttam h kinn a hegye a fogacskának. Pedig szoktam nézegetni, de mittudomén milyennek kéne lennie... 8) :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.01 16:24-kor.
Vendég

lányok!
van valaki közelében ALMA GYÓGYSZERTÁR? csak mert én a multkor kerstem homeos tájékoztató füzetet, és adtak egy csomó fajtát...
van cici-tejcsire is külön füzetke.. nem is cask az a 2 fajta van amit itt emlegettünk, hanem sokkal több. meg kaptam allergiára is külön meg még vagy 2-3 fajtát... nagyon szuperek.

Kép

Kép
timi1982

én is igy vagyok ezzel- apa meg a nagyi egyfolytában belelátják a fogat a gyerekbe! mindig nézegetik!!!

Kép
mancsi76

viki!
paráztál a kiabálás maitt... nah lettél volna velünk most este... egyfolytában mondta. zengett az egész ház. mondta a lámpának meg a dísznek a falon :shock: aztá skype-oltunk a nagyiékkal, persze hogy nekik meg nem mondta... 8)

Kép

Kép
timi1982

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?