Új privát üzeneted érkezett!

Vera! Most olvastam a szüléstörténeted... hát irigyellek érte... :)

Lilypie Kids Birthday tickers\




Lilypie Kids Birthday tickers




Lilypie First Birthday tickers
bkatalin
 
 


Nos, lányok! Elkeseredtem ettől a túlhordásos dologtól... Akkor kezdek barátkozni a gondolattal! :cry:

Bb! gyorsan gyógyuljatok meg, de addig kitartás!

Csaki! Milyen édes lehet Lilla, ahogy figyel kistesójára! Irigyellek Benneteket!

Szorsolyáról tud vki vmit?

Manna! Írj, ha van esemény!

A szülőszobás csomagba mit kell pakolni?
sinaszi
 
 


Szülőszobára ott válogattam ki a bőröndből (mindent behoztak, mert még nem volt ágyam, én egyböl szülőszobára kerültem) ami kellett, először is hálóing, papucs. Aztán amikor vége volt, a pihi után kimentem pisilni, utána kellett a Tena bugyi betéttel. Ja, vizet ittam, mert nagyon kiszáradtam. Nekem másra ott nem volt szükségem.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 

 
 

A potyogós varratokat én is utáltam, szerintem sokkal kellemetlenebb, mint a másik. Ha elindul kifelé, szúr, dörzsöl, én alig vártam, hogy megszabaduljak tőle, de hetek teltek el. Most szerencsére megúsztam.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


Nemsokára megyek fürdetni Ádámot. Ez a jó része annak, hogy a koraszülött osztályon van. Itt még ezt is lehet. Az elsőnél annyit bénáztam, egyáltalán nem úgy néztem ki, mint egy háromgyermekes anyuka. Furcsa volt, hogy nyeklik-nyaklik, nem vetkőzik, ja, és sír is. Hiába, ilyen pici babát én is két éve fürdettem utoljára. Viszont már leesett a köldöke, ez tök jó, mert ezt nagyon utáltam kezelni, számomra ez egy nehéz dolog volt. Alkohollal törölgetni, állandóan azt hittem, hogy fáj neki. Viszont muszáj kezelni. Szóval mire hazaérünk már "gyakorlott" anyuka leszek.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


BB! Köszi!Akkor én is csak a bőrönd tetejére csoportosítok!
Tényleg nehéz elhinni, hogy a 3. gyerkőcnél a fürdetéssel ügyetlenkedtél kicsit! :D El tudom képzelni, hogy akkor én mit fogok művelni 0 tapasztalattal... Viszont a köldökcsonkos dologgal én ugyanígy vagyok! :oops:
sinaszi
 
 


Csaki! nagyon ügyesek vagytok! Remélem nálunk is rendben menni fog minden. Én annyira félek, hogy nagyon megviseli a nagyfiamat majd a kistesó. Egyelőre úgy érzem nem igazán fogja fel a helyzetet. Az éjszakai ébredések nálunk is játszanak. Én majd, ha egyedül maradok, amit nem tudom mikortól lesz, akkor majd éjjel, nappal egyedül leszek a két gyerekkel. ettől mégjobban félek.

BB! Igen! Egyidősek a fiuk! :D Én már korábban mondtam!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Sinaszi:
Nem féltelek, talpraesett csaj vagy Te. Hamar összeszoktok a babával és nem lesz gond.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


Enikő:
Így figyelek rád, borzasztó. Az a baj, hogy az elmúlt héten kívül, kb. heti 1 nap tudtam bekukkantani, így nehéz mindent fejbentartani.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


húú képzeljétek, már a januáriaknál is megszületett az első baba :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


BB! Köszi! Ez jól esett! :D Legyen igazad!

Susy! Neked felejtettem el írni, hogy nekem tegnap ezek a keményedések fekvés mellett voltak... Apa szinte mindent megcsinált (kész főnyeremény!), nekem semmi dolgom nem volt, feküdtem, aludtam, mégis keményedtem! remélem, hogy ez már a szülés közeledtét jelzi!!! :D

Mágnes! És jól vannak? Hogyhogy így elsiették???
sinaszi
 
 


Nagyon nagy gratula Szabolcs babához! Milyen gyorsak voltak!

Vera: Olvastam a szüléstörténeted. Hihetetlen, hogy szinte fájdalom nélkül hoztad a világra Izát. Szerinted ez annak köszönhető, hogy ötödik és már jó bejáratódott a kifelé vezető út?

Lányok!
Így a vége felé Nektek mennyit mozog a béby? Kissé aggódom, mert nekem viszonylag keveset, egy-egy testrészét néha kidugja és annyi. Nem tudom mi tévő legyek, de kezdek aggódni...
csurimuri
 
 


Csuri! Ne aggódj! Ez teljesen normális. Nekem is ugyanígy van! Amíg mozog, semmi baj nincsen! Nagyon kicsi neki már a hely, nem is tud mozogni sokat! Nyugi! Ez így van rendjén! Hányadik hétben vagy? Jársz már NST-re?
sinaszi
 
 


Sina!
De rendes a párod! :)
Sajna én muszáj voltam egy kis brassóti csinálni, meg hát a városba is be akartam menni. Már sok a négy falból... :? :P
Drukkolok, hogy tényleg hamarosan kijöjjön Mesi! :wink:

Csuri!
nekem is az utóbbi egy hétben lassult be a drágám! :roll: Èn is aggódok néha, de aztán kicsit belehúz és megnyugszok. Sokszor délelött egyáltalán semmi, aztán délután, este bepótolja! 8) Viszont tényleg nem olyan már mint volt, kevesebb és nyugisabb mozgások!
susy75
 
 


Köszi Sina, kicsit megnyugodtam. 38+2 napos vagyok. Járok CTG-re, most csütörtökön kell mennem. Gondolkodom, hogy bemegyek holnap, vagy elmegyek egy uh-ra ahol néznek flowmetriát.
csurimuri
 
 


Sziasztok!

Zsebi! Szívből gratulálok, ügyesek vagytok! Jó egészséget kívánok neked és Szabolcs babának!

Egész jó volt most anyósoméknál, ebéd után aludtam egy kicsit. Hazafelé megálltunk a városban, ma kapcsolták fel az ünnepi fényeket és meggyújtották a város adventi koszorúján az első gyertyát. Mé sétáltunk egyet utoljára hármasban, nemrég értünk haza.

Remélem, már tényleg kibírjuk holnapig - bár nincs semmi jele annak, hogy Hunor ki szeretne jönni -, és tényleg decemberi kismami leszek! Megyek, átnézem még utoljára a motyómat, megvan-e minden.

Elköszönök tőletek, vigyázzatok magatokra! Ha történik valami, Enikőnek vagy Mágnesnek küldöm az sms-t.

Mindenkit szeretettel puszilok: Laura (és Hunor)

Kép
Kép
szeles4
 
 


Csuri! Akkor nagyjából egyidősek vagyunk! Ne izgulj, az okos könyvek mind írják, hogy belassulnak. És ahogy Susy is írja, a mozgás minősége is teljesen megváltozik! Nálunk is csak tappancshuzogatás van és csak ritka a popsiforgatás és hasonlók!

Susy! Most néztem a képeidet az iwiw-en! Nagyon csinos kismami vagy!
sinaszi
 
 


Szeles! Drukkolunk nagyon! Ügyesek legyetek! Várjuk a híreket!
sinaszi
 
 


Skacok: áááááááállat jó a rugalmas kendő... Luca most teljesen kihagyta a kaja utáni hisztit, azóta is itt szunyál rajtam :))))) Állat :))))) Imádom :))))))
Vendég
 


Csaki! Mi ez a rugalmas kendő???
sinaszi
 
 


Valakinke tudom van még informatikus párja rajtam kívül! Tőle kérdezném, hogy mennyit ül a párja a gép előtt?? :roll: Azt hiszem az enyém fanatikus, külön könyörögni kell neki hogy kicsit jöjjön oda hozzáma géptől, amikor rosszul vagyok... Ez olyan szánalmas, szánalmasnak érzem magam is hogy ezt hagyom. :( :shock:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sina:nem tudjuk mitől érkezett korábban, mert még csak a párjatett fel képeket, ő pedig osztrák :) De teljesen jól vannak, ahogy aképeken látszik, nagyon szép kishapsi :)

csuri:
bence is belassult, és más fajta mozgásokat produkál, már nincs az az erőteljes rúgás, inkább finoman nyomkodja a popsiját, végtagjait.
Viszont pár napja olyan fura, mert teljesen lent érzem, hogy nyomkod... :shock:

szeles:
hűt mostmár tényleg ki kell bírnotok fél lábon is ezt az egy napot! :)
Gondolj csak bele, megszerezhetnéd az első valóban decemberi kismami címet!!! Várom az smst-t! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


aida:
Apa is informatikus, ő is gép előtt ülő fajta... én már megszoktam, elfogadtam :) neki a munkája a hobbija, este így kapcsolódik ki..
Azért ,amikor letesszük Annát, és én is lefekszem olvasni, akkor be szokott jönni, odabújik, birizgálja a hátamat, amit imádok, de pl. együtt tévét nagyon régen néztünk :) Ha meg hiányzik, akkor kimegyek hozzá ölelésre..:)


Ja egy kérdés:
Mostmár minden CTG,NST után lehet számítani méhszájvizsgálatra? Nálatok ez hogy megy?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sina!
Köszi! :oops: :P Épp tegnap készült az a pocakos kép!

Szeles!
Ügyik legyetek! Mennek a drukkok!!!!!!++++++++++ :wink: :wink: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára susy75 2008.11.30 19:03-kor.
susy75
 
 


Mági! Engem minden NST után vizsgálgat dokibá'! Nem tudom, hogy másnál ez hogy működik...
sinaszi
 
 


Mági, de az is előfordul hogy szószerint reggeltől estig gép előtt van? Én is sokat vagyok gép előtt, nálam is a munkám a hobbim is, de azért el tudok szakadni a géptől. Ráadásul az én párom még este sem jön be hozzám. :( Ha nem kérem külön és akkor is úgy hogy 2 perc múlva már menne vissza gépezni. :(

Vera szüléstörténete merre? Nem találom. Vagy nem látom a fától az erdőt??

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sina: nem akarok neked itt reményt adni, de az egyik ismerősömnek így indult a szülése, hogy hirtelen nagyon fényes lett a hasa, keményedett és pár óra múlva mentek is.

Szeles: minden jót! Várjuk a híreket!

Engem múlt héten nem vizsgált meg a doki NST után! Kíváncsi vagyok most mi lesz, kedden megyek!!! Bár én lehet megkérem rá!

A mi Bogyócskánk is belassult. Néha kinyomja itt ott magát, leginkább a lábát meg a fenekét azt ennyi. Ja és kb. kétnaponta csuklik! :lol: :lol:
Vendég
 


Sinaszi: sima pólóanyagból készült pamutkendő. Az benne a jó, hogy jó szorosan meg lehet húzni, könnyű kötözgetni, nincsenek nagy csomók. Otthon is megcsinálható, még varrni se kell mert a szélei szépen felkunkorodnak ha elvágja az ember, az megadja a tartást... (5m*60 centis liliputi az enyém). Én mondjuk a teszveszen vettem újonnan, postával 4000 körül de ha valakinek van ideje anyag után rohangálni akkor szerintem fillérekből összehozhatja... (egy 120 széles anyagból meg kettő is legyártható). Kb. 3-4 hónapig jó, utána át kell váltani hagyományos kendőre vagy valami más hordozóra.

Aida: az enyém nem informatikus mégis folyton a gép előtt ül... most épp 2 napja Linuxot telepít... ha meg nincs mit telepítenie akkor a PDA-hoz keresgél programokat vagy azt buherálja. Ez van, ilyen. (Mondjuk ő főz ránk és ha szólok neki akkor jön segíteni... Mondjuk mi azzal hidaltuk át a problémát, hogy én laptopot használok, ő meg a saját asztali gépét, én a kanapén ülök ő meg mellettem az íróasztalnál, majdnem szemben velem... így látjuk is egymást és beszélgetni is tudunk... (ha meg teljesen számítógépmentes este kell azt bizony le szoktuk egyeztetni:))))
Vendég
 


Nálam 2 nappal a szülés előtt elkezdett iszonyú sokat keményedni a hasam, feszült rajta a bőr és Luca is eszméletlenül begyorsult... de szerintem én pont azért szültem meg Lucát korábban mert elfogyott a helye és a nagy mocorgásban egyszerűen szétrugta a magzatburkot (egy hatalmas Lucarugásra ébredtem 2 perccel a víz szivárgása előtt... akkor gondoltam is, hogy ha ettől nem repedt meg a burok akkor semmitől...)
Vendég
 


Boci! A próféta szóljon Belőled! :lol:
sinaszi
 
 


Csaki! Akkor ez olyan hordozókendőszerű, csak rugalmas anyagból, ugye? Na, majd utánanézek!
sinaszi
 
 


Aida!
A novemberi topikban van, asszem az uccsó oldalon! :P
susy75
 
 


Köszi lányok, mozgásügyben megnyugodtam, bár engem Lillával pont ilyen idősen befektettek-beszűkült CTG (talán oszciláció a neve) miatt.

Laura: minden jót !

Vizsgálat Ctg után:nálunk nincs sajnos, így fogalmam sincs, hogy milyen a méhszájam (kezd a dokim hasonlítani Mushi angliai terhesgondozásához).

38+2
csurimuri
 
 


Vannak pocakfotók, manófotók és akkor most bemutatom a patáim fotóját. Kicsit hízott!

Kép
sinaszi
 
 


BB! Nem szemrehányásként írtam, hogy én már jeleztem! :D A súlycsoprtjuk is azonos a gyerkőcöknek. Levente 4,40-el született és most 14 kg. Ti csináltok szülinapi bulit?

Mágnes! Nekem 2 hetente van méhszájvizsgálat és hetente CTG a kiírt időpontig.Utána nem tudom hogy lesz.

Laura! Mennek a drukkok! És várjuk az SMS-t!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Hú ez a vizesedés nem lehet kellemes.. Ez így hirtelen jött Sina vagy folyamatosan dagad ekkorára?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Nekem már 19. hét óta 3 hetente van méhszáj vizsgálat, most már hetente lesz. Én "nyertem"! :D -vicc

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Már magam sem tudom, hogy mikor jön és mikor nem. A párom pótpapucsát hordom, zoknit már nem vehetek fel, mert az koncentrálja a szára alá és fölé a vizet. Ha pihenek akkor is, ha megyek akkor is dagad... Van, hogy napokig semmi. Ezért nem izgulok a súlyom miatt, mert szerintem szülés után a vízzel együtt nagyon sok megy majd le...
sinaszi
 
 


Hú Sina! Ez szépen bedagadt! :roll: Szorítok neked, hogy ne kelljen a 40 -ik hétig húznod!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Köszi Enikő!
sinaszi
 
 


Sziasztok!

Köszike Sina a hiányolást, még egyben és megvagyunk, csak folyamatosan jövünk megyünk és én már nagyon nyügi is vagyok.

Megpróbáltam visszaolvasni de nem biztos hogy mindenre tudok reagálni.
Üres az agyam.

Hááát ha már nem jött össze a péntek szülinapnak akkor már mindegy. :roll: De jó lett volna.


Szeles:
Mi is voltunk a gyertyagyújtáson és utána végig sétáltuk a főutcát. :D
Laura vigyázz magatokra és szurkolok neked!!! Mennek a drukkok! +++++++

Csuri:
Nagyon édik a cserépfiguráid és a karis dekor!

Gabi:
Nagyon aranyos kicsikristóf. A "koboldos" kép pedig egyszerűen káprázatosan aranyos.

Sármi!
Nagyon szép baba Írisz. És nagyon szép a családod is. Büszke lehetsz rájuk. Nagy- nagy gratula. :D

Zöldi:
Hana baba is tündéri !

Zsebi:
Nagyon- nagy gratula Szabolcshoz!
Vendég
 


Sziasztok!

A bnőm most írt du-án aki a jövő hétre volt kiírva, hogy elfolyt a magzatvize....drukkolok neki.
amúgy ő ott dolgozik a Mávba.

Rékám nekem sem mozog túl sokat, néha kidugja a fenekét erre arra,főleg apa hangjára.
De ez teljesen természetes ennyi idősen, már, nekem mindennap csuklik.:)
Mi kedden megyünk uh-ra meg ctg-re is.
A túlhordásról: az orvosom azt mondta, hogy nem esünk pánikba, naponta kell bejárni majd ctg-re.

Sina:
a Mávos szülőszoba látogatáson azt mondta szülésznő, hogy olyan hálóinget amit nem sajnálsz, köntös, papucs, víz, szőlőcukor, törölköző, papírzsepi, érdemes derékmaszírozáshoz vmi kencefice.
ha akarsz a homeos bogyókáidat is.
kispapának is kényelmes papucs, hiszen ő is ott van veled x órán keresztül.

Apa nekem nem informatikus, biztonság technikai mérnők, amúgy a G4S értékesítési vezető.
Ha vkinek kell riasztó szóljon nyugodtan:DDD

vki kérdezte, hogy milyen cégek foglakoznak a papírmunkával én utána jártam egy kicsit az elintézzük.hu nagyon drága ~25 ezerért intéznek el mindent.
A családtámogatási ügyintézés amit tegnap ide bemásoltak ~10 ezerért csinálják, de majd holnap felhívom őket, hogy benne van-e az árba anykönyvi ill a lakcímkártya is?

KépKép

Kép
orsimorsi
 
 


ide is betettem nem?? ha nem akkor íme.

Háát kalandos egy szülésem volt az biztos.

szóval:hétfőn az sztks ctg-n nuku mozgás. még noszogatásra sem. Délután a Csabi fiam kiborított a suliba egy hülyeség miatt és elegem volt az egészből főleg a hatalmas nagy hó miatt is mivel a bakancsomat segítég nélkül felvenni se tudtam. Megszerveztem a gyerekek beadását hogy nekem ne kelljen kimenjek a hóba igaz jelenésem volt a barinőmmel együtt a dokinál de oda kocsival mentünk volna.

hamar lefeküdtem aludni este. 0 óra 40 perckor felébredtem hogy le kell oltani a villanyt a kicsiknél és ahogy megfordultam mint aki bepisilt jött egy kisebb adag. Felkeltem és megint jött. Megnéztem és szagtalan gy kicsit édeskés illatú nem teljesen víz szerű érzésű jött belőlem. Nem volt vészes. bementem lekapcsoltam a villanyt és kimentem wcre megnézni. Háát rózsaszínes volt. Azaz kicsit véres. Betétet beraktam és elkezdtem be pakolászni a többi dolgot ami még kellett. Utána negyed kettő körül felhívtam a mentőket hogy megkérdezzem bevisznek e vagy keltenem kell valamelyik szomszédot.Mondták hogy ha várni fognak rám akkor okés dolog. De mondtam nekik nem kell sietniük mert nincsen fájásom semmi. Felhívtam az Uzsokit. Megint wc miközben csörgött a vezetékes. Apát még nem keltettem így tudtam hogy fel fog kelni rá és hogy a mentők azok akik telóznak. Felvette de pont akkor mikor lerakták. Közben kimentem és akkor csörgött a mobilom amit én vettem fel miközben a mérges párom kérdezte ki a fene ilyenkor??

Mondtam a mentők. Ők voltak. szóltak hogy mivel nincsen fájásom messzebbről jönnének. Én meg hogy oké. Na és akkor világosítottam fel a férjemet a helyzetről. Ahhoz képest hogy messziről jöttek fél 2-re ott voltak villogva. Tudjátok sok volt a szülési baleset és mivel nekem 5-ik meg víz el így jöttek sietve. Nahh bementünk a khba szirénázva. Ott megvizsgált a szülésznő és mondta hogy ez bizony nem magzatvíz mehetett el mert a burok ép volt a fejénél és alig érte el hiszen magasan volt és a fejét is ki tudta mozdítani még. Mondom akkor feleslegesen jöttem be?? Erre mondja neem. Kérdem hogy nyitva vagyok e?, mondja igen bőő két ujjnyira. Naah hatalmas csodálkozás hiszen fájásom nuku. Még keményedésem se. Doki közben jött és ő is megvizsgált pont egy keményedés alatt állítólag mert ő jobban hozzáfért a dolgokhoz oda lent de ő is mondta a burok dolgot hogy nem azt érezhettem. Repeszteni akkor nem tudott pedig szerette volna mert a feje még viszont nagyon magasan volt. Adminisztráció, utána beöntés borotválás fürdés és mentem az üres szülőszobába az egyágyasba. ctgre fel. Mikor meg nyugodtam elkezdtek jönni az 5 perces alul menszi érzések amit a gép nem érzékel és csak abból tudtuk hogy van valami hogy a szívhang akkor elment mindig. Ez volt 3-kor. Ctg le és feláll hogy úgy érezzem azokat amiken nevettem. A szülésznő egy naggyon aranyos nőci volt és jót beszélgettünk mindenről. Hogy szültem milyen gyorsan, megtárgyaltuk a délpesti khban uralkodó dolgokat stb. 4-kor megvizsgált megint és bő 3 ujjnyit regisztrált. Én meg mondtam neki hogy belegyezek végig ilyen "vajjúdásba". De mondta hogy annyira ki bojtosul most már a burok hogy repeszteni kell. Jött a doki negyed 5-kor és mikor ő megnézet eltűnőbe volt már a méhszájam. Hattalmas nagyot néztem a szülésznővel egyetembe. Hogy semmi és így kitágultam. Burkot repesztett és utána felállás hogy lejöjjön a gyerek feje. Mondta a szülésznő hogy ha kakilnom kell szóljak. Én meg hogy az nem hiszem hogy érezni fogom mivel a többinél se éreztem.

Nem tudom a pontos időt csak a szülés miatt viszonyítom kb hogy 5 óra előtt 5 percel lett egy kicsit fájdalmasabb fájásom és rá egy percel még egy mikor mondták hogy feküdjek fel bekötik az infúziót mert mivel nem az első baba hanem az 5-ik így kell egy kicsi segítség majd szülés utánra a méhemnek. Akkor már kellemetlen volt és pont a nyomás inger előtt kötötték be és utána elkezdtem nyomni. Lában a doki meg a szülésznő nyakába mivel mondtam hogy nem akarom kengyelbe rakni. abbamaradt a nyomásinger és hallottam ahogy mondja a doki a szülésznőnek hogy nézze nincsen tolófájás anyuka nem nyom és jön a gyerek még is. szó szerint kicsusszan magától. Közben jött az tolóinger és nyomtam egyet és Izácska kibuggyant. Naggyon hattalmas érzés volt és nem kérdeztem rá hogy ugye lány mert alapból tudtuk és tök természetes volt. A pucolás után a hasamra rakták egy kicsit. Utána óvatosan vágták el a köldökzsinórt mert onnan vettek vért a vércsoporthoz hiszen negatív vagyok.

Egy dolog volt picikét rossz hogy mivel éjjel szültem egyedül kellet mennem. Így se fényképezés se videó amit szerettem volna hanem csak az én általam készült egy szem fotó. De ott volt Iza és ez mindennél fontosabb volt.

Bekerültem az osztályra és az általam kinézet szobába. a barátnőm bejött a szülőszobára fél 7-re ért oda így azért a bemenetelbe a szobámba tudott segíteni báár mindenki csodálkozott hogy 2 órája szültem és pezsegtem de nagyon. kiültem hozzá és beszélgettünk. nem fájt semmim és tök jól voltam. Vártam a gyerekeimet a párommal.

és!!!

aznap éjjel vagy is másnap hajnal 3-kor jön az sms egy barátnőmtől aki dec 15-re várta a babáját hogy a szülőszobán van.

Ő 26-án reggel 8.50-kor szült és pont mellém került a szobába. iszonyat jól jött ki hogy a legjobb barátnőmmel együtt szültünk ha úgy vesszük.

Az első nap volt azaz ijedelem a nem vett levegő miatt de utána minden okké volt.

amúgy nagyon jó baba. eszik alszik néha nézelődik

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


sina: az én lábam is ekkora, sőt a lábujjaim is szétálnak:)))

ja igen a szülőszobára még: fényképezőgép, elem ami müködik:))

KépKép

Kép
orsimorsi
 
 


Orsi! Biztos, hogy butaságot kérdezek, de a törölköző ahhoz kell, hogy ha végeztünk, akkor ott le tudok tusolni vagy pdig csak ilyen kicsi törcsi, hogy apa tudja törölgetni az eltorzult arcomat?
sinaszi
 
 


Vera! Irigykedem a körülményekhez képest könnyű szülés miatt!
sinaszi
 
 


Aida:
azért egész nap nem ül ott, mivel szervizes, így van, hogy gyakorlatilag itthon tud leülni a gép elé.
Mi pl. szoktunk egy ütt is gép előtt leni, mondjuk közlöm vele, hogy akkor most játsszunk közösen Honfoglalót, vagy flipperversenyt csinálunk. Ez jó kompromisszum, mert a gép előtt is van, de együtt vagyunk.. :)

Na kiváncsi leszek ezek után, hogy nézni fogják-e holnap a méhszájat..

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


hello.most ertunk haza a repterrol. visszament a keresztmamink (a bebie) Dublinba. jo hetvegenk volt. sokat rohogtunk.

sina. nekem is nagyon hasonloan nez ki a labam, foleg a bal. a jobb valamivel jobb.

nekem is visszajott a torokfajas. es en Sinupret-et szedem.

csaki. nagyon ugyesek vagytok! szuper hogy Lilla jol viseli a kisteso erkezeset!

aida. az mar gaz, ha a parod, akkor sem nez rad, ha rosszul vagy. ha jol emlekszem korabban is volt problema, hogy nem foglalkozik veled annyit, amennyit szeretnel. de nehogy mar meg te erezd rosszul magad.

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Sina:leköröztél a lábaddal :) Doki mit mondott rá??

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


annyi kérédesem lenne hozzátok ti akartok l őssejthez köldökzsinór vért vetetni a szülésnél?

KépKép

Kép
orsimorsi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?