na, én is a kevéspénz, de apa sokat van itthon kategóriába esem.
De nem cserélném a sokpénzre. nincs saját kecó, de a szolgálati lakás előnye, hogy apa csak átsétál a szomszédba, mi délkörül az intézet elé vonulunk és várjuk apát, hogy hazasétáljunk enni.
délután legkésőbb öt körül itthon van, de ha van valami extra akkor hazaugrik. Egyébként rugalmasan dolgozik, így van hogy néha hétvégére is beugrik, attól függ, hogy alakul a kísérlete. Van olyan, hogy eljön velünk sétálni és utánna visszamegy dolgozni. Ha meg nem labor munka van, akkor itthon olvas, ír. ha elmenne iparba akkor lenne pénz, de reggel hattól este 8-ig tuti nem látnánk, mellesleg nem is élvezné azt a munkát. A kutatás az élete...
Melcsi!
A babaeső téged is előcsalogatott...
Pont akartam is írni, hogy nálatok nem kopogtatott-e még a gólya!
Nagyon szép amit Pompinak írtál! Engem nagyon meghatott.
Pompi!
Esetleg csinálj egy pozitív meg egy negatív listát. Ha végeztél akkor a negatív listát dobd el, és csak a pozitvra koncentrálj!
piszok nehéz, próbálkozom én is a pozitív gondolkodással, de amíg nem inogsz meg ebben addig tök jól működik. a lista segít
A felhők fölött mindig süt a nap!
és hogy egy nagy embert is idézzek!!!!!!
Harcimókus azt mondta az utolsó beültetésem előtt, hogy mindent úgy csináljak, hogyha bármi történik is, utánna ne rágjam magam azon mi lett volna ha....
Azóta is szem előtt tartom ezt a tanácsát, mindenben!
Harcika!
ha olvasol, rengeteget gondolunk Rád és összeszedem magam és írok beszámolót.....
Hajni!
A medvesajt tényleg szemétsajtból van, de azért fini...
de ha itt tartunk, akkor a teljeskiörlésű cuccok sem olyan egészségesek mint látszanak, ugyanis a gabonaszemeken megtapadnak olyan penészgombák amik nem távolíthatóak teljesmértékben el, és a műzlik is televannak aflatoxinnal....
hajrá egészséges életmód.