Eszterxx: nagyon hiányoznál, ha nem jönnél többet. És ez most nem a sablon-duma!
Panny: igen, nekem elég fura, hogy egy ilyen nagyhírű, és tényleg jó szálloda hogy engedheti meg magának, hogy úgy újít fel, hogy a vendégek nyugalmát zavarja. Szerintem ilyenkor le kellene nyelni a békát, és elfogadni, hogy elesnek egy kis bevételtől...
Jó ötlet a képes focimez!
Kacika: hihihi, hát igen a Kedves beleegyezésével tettem fel a képet, és igen van valami hasonlóság közte és a lánykánt közt
És igazad van az írásban történő vitával kapcsolatban!
Milyen helyes Petrus, és Peti is (és ezt volt honnan örökölniük
)! Ez a híres-neves fürdőben készült, amit szoktatok emlegetni?
Judit18: hú, ti már vígan lubickoltok. De jó nektek! Mint írtam már, kérjük a képeket, és a beszámolót!!!
Azért Fruzska sem spontán alszik el: van egy (kettő) titkos fegyverem
Akupunktúra: én már próbáltam kb. 5 évvel ezelőtt, tényleg lehet vele fogyni. Jól becsapják az éhségközpontot a tűszúrással, vagyis nem érzel éhséget. Viszont 600 kalóriás diétát kell tartani közben. Na itt van a dolog hátulütője. Mert ugye, mihelyst abbahagyod a kezelést, és már nemcsak 600 kalóriát eszel, és már nincs bombázva az éhségközpontod tűkkel, akkor nagyon vissza lehet hízni az elveszett kilókat!!!
A löttyedtség: khm, hát igen nem hagy hidegen a téma... habár már a hasam nem annyira kötényszerű, és nagyjából visszahúzódott, de még mindig látom, hogy nem a régi. Viszont azt írtam már, hogy valahogy fogytam, vagy csak átalakultam, mert olyan nadrág jött rám, ami még soha, és a régiek egy része pedig csúszik le rólam...
Zsu: nagyrészt egyetértek, amit írtál először a vitáról. Sajnálnám, ha eltűnnél innen, és nem kapnánk hírt rólatok! És Kvaszévi: te is hiányoznál. Nem tudom máshogy írni, és hiába olyan sablonos, de tényleg igaz. Én úgy gondolom, hogy egyikőtök sem utolsó senkiházi csak azért, mert máshová ír, és még akkor sem, ha az a Jim topikja, mert miért lenne az más, mint egy másik topik, akinek nem ismerjük a gazdáját??? Ezt is már írtam: a zárt topiknak igen is meg van az a varázsa, hogy az ember lánya sokkal nyitottabban tud írni bizonyos dolgokról, mint a nyitotton. És bizony emiatt valószínűleg sokkal közvetlenebb is a hangulat.
Pepike: hidd el, én is Paint-ben kicsinyítek, pedig volt valami közöm az informatikához.
A lényeg, hogy kisebb!
Hűha, már megvolt a felvétel? És persze nem mondhatsz róla semmit
Drukkolok, hogy bekerüljön!
Szegények, hogy még mindig semmi hír
Mimi: mivel tudta elkeseríteni Mátét az édesapja?
Szilvánusz: aztán nem eltűnni!!! Tessék jönni, és okosakat, és vicceseket mondani!!! Kellesz nekünk!!!
Nebula: a bulizós apa hogy érzi magát? És igenis van kézügyességed! És kreatív is vagy! Hogy tetszett a lánykádnak az első meglepi?
Pumperka: hát nálatok aztán zajlik az élet folyamatosan! Csak nem egy helyen volt Nebula-férj, meg Pumperka-férj? És szépséges a kislányod!
Mni: hogy megnőtt Lilla!
Mosoly: de jó, hogy jössz! Egy mosoly ránk fér mostanában
Három gyermek! Hűha, és milyen kis korkülönbséggel! Akkor nálatok is zajlik az élet! Helyesek a gyerekeitek!
Tündérmanó: olyan jó, hogy mostanában már többet adsz hírt magadról te is! Szegény, ez a leesés... remélem, mielőbb rendbejössz!
Mi úgy készülünk, hogy van egy barátném, akinek a kisebbik lánya készített nekünk egy adventi koszorút, amelyiken az első gyertyát meg is gyújtottuk tegnap, és annyira jó volt kinézni az előszobába, ahogy a lobogó láng fényei játszottak a falon...
Még mindig nagyon tetszik nekem ez a Réka-lány!!! Nagyon huncut a mosolya!
Petramama: hűha, lemaradtam. Hová mentek karácsonykor?
A talira mi lenne, ha előjönnék a szokásos excel tablicskuval, beikszelném, kinek mikor jó, és abból kijönne, hogy mikor lenne a tali? (tudod, perverz módon imádok excel-táblákat gyártani
)
Pati: na most valami nagy okosságot kellene mondani... hát nem tudok, mit. Nem is pontosan értem a kérdésedet. Mert ha jönnél ide, gyere, szerintem szívesen látunk. Ha a barátok, és nem barátok a kérdés, azt meg csak te látod igazán, ki is a barát, és ki sem. Vagy lehet, hogy csak újra kellene értékelned egy-két érzést, kapcsolatot magadban.
Én úgy gondolom, hogy itt, ezen a topikon olyan lányok vannak, akik együttérzők, és segítenek, ahol tudnak. Lehet, hogy ez kicsit rózsaszín, de én úgy gondolom, hogy a szeretet, a kedvesség, az együttérzés nem szégyellnivaló tulajdonság, sőt! Szóval gyere, mesélj!
Kmanna: habár már írtam, de tényleg ne tűnj el!!! Látod, jöttek újak, tán ez már a régi vihar utolsó szele volt, és nem lesz több. És hiányoznál!
(Húúú, ez Babits? És énekli is valaki?)
Livcsi: csak nem mi beszélgettünk a folyósón a szemészet előtt??? Nohát! Bocsánat, egy kis hiba csúszott a levélküldésembe... Tényleg nem küldtem neked levélkét, de csak véletlenül. Bocsánat, de az a lényeg, hogy úgy tűnik, hogy jöttök!
Biribon: teljesen egyetértek veled a nyitott fórum, és a megújulás témában (is): tényleg nagyon jó, ha jönnek újak, mert akkor frissülünk, és megismerünk újabb embereket, gyerkőcöket, véleményeket
Szopi: ma éjjel gondolkodtam, hogy nem is tudom, hogy lesz a szopi elhagyása, mert nálunk ahogy idősödik a lány, annál jobban ragaszkodik a szopihoz. Mert ugye, most már éjjel kétszer kel, hol vannak azok a boldog békeidők, mikor átaludta az éjszakát. Napközben pedig már csinálja azt a lány, hogy egyértelműen húzkodja a pólómat, ha szopizni vágyik... És nagyon keveset eszik szilárd ételt, általában csak fél üveggel fogy el a főzelékből, és a gyümölcsből is. Hm, nem tudom, mi lesz... A szerviz nekünk is jól jönne most
merthogy én már kezdek félrebeszélni nem annyira friss agyammal
Szóval az excel megtréfált, mert van benne egy képlet, hogy az aktuális hónapból kivonja a születés hónapját, és így kiszámolja, hogy hány hónapos a babó, és ugye most raktam fel a múlt hetit, és így sikerült egy hónappal megöregíteni a múlt heti babókat
De most gyorsan megszerkesztem az előző hozzászólásom, és akkor minden rendben lesz