Sziasztok!
De örülök ennek a topicnak!
Nem vettem észre, hogy írtatok és itt jól lemaradtam.
Ismerős a Hegedűs név. Anya keresztfia is Hegedűs, a Rajkon laktak, de már nem. A volt osztálytársamat vette feleségül, nem akarom kiírni a nevét.
A Kenderföldi út nagyon közel van a Mátyáshoz, abba torkollik bele. A Bányászklub mond valamit?
Az én szülésem sem volt túl gyors.
Febr. 14 este fél 12- kor elfolyt a magzatvíz. Nagyon szerettem volna, ha Valentin napkor születik. Hívtam a szülésznőt, aki történetesen a volt szomszédom volt Edelényben, milyen kicsi a világ.
Bementünk a kórházba, a volt MÁV- ba szültem, ma már ÁEK. Egész éjjelsemmi fájás, 1 ujjnyira voltam nyitva. Aztán reggel kaptam pxyt, de arra sem történt semmi. Délben azt mondt a doki, hogy nincs mese meg kell császározzon, mert ababa visszafelé húzódik valamiért, nem ékelődött be a feje. De annyi szülés volt aznap, hogy este 18 előtt kerültem valamivel a műtőbe, így Február 15- én 18 óra 13 perckor született meg a kisfiunk, 3670 grammal és 55 cm- rel.
Szeretnénk másik babát, de a császár miatt kivárjuk az ideális 18 hónapot, de lehet picivel előtte már próbálkozunk.
A video nagyon aranyos, iszonyú gyorsan elrepül az idő, csak pislogok, mert majdnem 9 hónaposok vagyunk.