Sziasztok!
Aktívak voltatok hétvégén is!
Én elindultam vásárolni pár ajándékot Karácsonyra, de rettenet, már tömeg van mindenhol. Végül inkább feladtam...nem tudom mikor szánom rá magam...az emberek lökdösődnek, ha nem védeném a pocimat a karjaimmal, simán beleütöttek volna, annyira figyelmetlenek...no comment
Fabri, Szofi,Vanni,Farkas,Vicus,Kutyafüle,Dori!
Nagyon arik vagytok, köszönöm a bókot!
Hean!
Van valami előrelépés AFP ügyben? Már van Magyarországon is olyan amniocentezis, amit nem hasba szúrással csinálnak! A hüvelyen keresztül vezetik fel a tűt és úgy szúrnak a burokba, közben nézik végig UHn! Ennek a vetélési kockázata elenyésző a sima amniocentézissel szemben!!!!! Anyum egyik barátnéja csináltatta, aki 49 évesen szült és a kora miatt indokolt volt nála. ( a babája egészséges lett! )
Szofi!
Én most csütörtökön megyek genetikaira a 20.hétben 4D UHval csinálják. Majd teszek fel képet, hogy eldöntsd szeretnél e Karácsony előtt elmenni 4Dre. Kiváncsi vagyok hogy fejlődik a kispocok.
A cigi-babanet összefüggést kvázi én is írhattam volna...sajna én is dohányoztam, és szerettem, jó kis stresszoldó volt és a munkatársaim zöme bagós, szóval nálunk program volt a kávé-cigi szünet. Most babaoldalakat böngészek helyette.
Annus!
21dkg? Hú! Jó kis vasgyúró!
Gratulálok. Mekkora a hossza?
Sz.Eszter!
Már neked is igazi kismamis a pocid! Nagyon szép!
Anika!
Nem Ritának hívnak, Viki vagyok btw. De ált. ismerősnek tűnök sok embernek....rendszeresen rámköszönnek vadidegenek, megállítanak és elkezdenek beszélgetni...ráadásul mivel kimondottan rossz az arcmemóriám, ezért 1-2 percig gondolkoznom kell magamban, hogy vajon tényleg ismerem e. Vicces szituk...
Mellesleg van a családodban már ikerpár? Örökölhetted a hajlamot rá? Biztos furi lesz az elején, 2 kiságy, duplababakocsi....de biztos imádni fogod, duplaélvezet.
Kutyafüle!
Próbálj meg nem aggódni! Én kb. másfél hete bevéreztem a stressz miatt! Nem éri meg, tudatosan nyugtatgasd magad!
Krém!
Kis szívtipró a fiad a 'hihetetlenkék' szemével! A férjemé is ilyen..remélem örökli majd a babánk.
Pumukli!
Maja hogy van?
Fabri!
Én pont úgy éreztem az első mocorgást, mint ahogy leírtad! Nekem inkább a kaparás volt feltűnőbb. Egyre jobban be fog indulni!
Emese!
Jó bandázsok vannak a Brendonban, csak figyelj a méretre, mert nekem pl. túl nagy mindegyik. Ezért inkább én a régi polóimból varrattam. De nagyon hasznos, én ált. ezt hordom, rá egy normál poló ( amik már a köldökömig érnek kb., de bandázzsal nagyon jól néznek ki, és a derekadat is védik).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mozza 2008.12.01 11:57-kor.