Sziasztok!
Csak nagyjából futottam át a sorokat.
Nekem még mindig fáj a jobb oldalam. Apa meg végigmelózta a 7végét, és a kölyökkel is egyedül voltam. Nagyon nehéz gyerek mellett, ha fáj valamid és nem bírsz mozdulni se.
Ranitáról sajna nincsenek jó híreim.
Nyanya: mizu??? Teszt????? Sajna tegnap is melózott apa, de ma itthon van. Kicsit pihiztem is.
Irdab: még nem is gratuláltam a 8,4 mm petezsákhoz! Szuper!!!
Nita: Máté hogy van?
Luli: a rákszűréssel nem tudják a megtermékenyített petesejtet kiszedni!!! A megtermékenyülés a petevezetőbe történik meg. Kb egy hét mire a méhbe ér, és ott szépen beágyazza magát. A rákszűrés alkalmával a méhnyakról vesznek mintát (kenetet). Nem nyúlnak fel a méhedig!!! Nekem 7 hetes volt a pötty mikor rákszűrést csinált a doki és semmi baja nem lett a babónak!
A miómát kikapják hamar, és nem fogják kivenni a méhed!!! Ne gondolj egyből a legrosszabbra. (Tudom könnyű innen dumálni..)
Judi: nem értem mihez akarsz plusz jódot. Ha nagyon akarsz akkor használj jódozott sót a kaják főzésénél. Szerintem fölösleges a vitamin mellé még + inni is jódot.
Torokfájásra: Homeogene homeopátiás bogyó.
http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... ory_id=151 Itt kereshetsz mindenféle szert, mindenféle betegségre. De ha esetleg lázas is lenne akkor nyugodtan szedhetsz rubophent!
Euo: jobbulást nektek!
Edi: fogorvos: jájjj részvétem.