Zsüci,tiltakozom!!!
Én a nagyon nőcis csoportba tartozom!!!
Nem a pláza macska típusba,de én nagyon nőcisnek tartom magam.Bár szerintem ez egy nagyon összetett dolog,és nem a szoknya viselése,vagy a rózsaszín szeretete határozza meg.Ahogy az sem ki tud főzni pl.én nem. Sokkal inkább a viselkedésen,a tartáson,a járáson,a beszédstíluson,stb. múlik.A focit(csak a nemzetközit) én is nagyon szeretem,ahogy régebben a Forma 1-et is. Mondjuk jelen pillanatban el sem tudnék fiút képzelni,de a megérzésem azt súgja az lesz.Pedig már előszedtem a babáimat meg a barbijaimat.De nem akarok autózni!!!!!!
Persze,ha fiú lesz is imádni fogom,csak nehezebb lesz hozzászokni a gondolathoz.Persze(sablon szöveg ugyan) az egészség az egyetlen,ami számít.
Emese,üdvözöllek én is!!!Itt tutira nem fogsz unatkozni,mert kell idő mindig,mire visszaolvasom én is a hozzászólásokat.
Mozza!!Hát Te aztán tényleg gyönyörű vagy!!!!!Le a kalappal!!Irigy vagyok!
Bema,én még szégyen,nem szégyen nem érzem őt biztosra.Már egyébként kezdek is aggódni,mert nálam fiatalabb terhességeket is éreztek. Illetve érzek néha ezt-azt,de nem állítanám,hogy ő az.Ez olyan rossz!!!! Semmi buborék,semmi kaparás.Csak olyan érzés néha,mintha lenne bent a hasamban valami(illetve valaki
)
De nem a méhem súlyát érzem,mert azt már tudom milyen. Remélem nincsen semmi baj.Pedig,a korábbi uh-kon nagyon mozgékony baba volt,mondjuk az előzőt végigaludta szerintem. De azt mondják a 20.hétig bármikor meg lehet érezni,addig nincs baj.Meg most sajnos úgy jön ki,hogy minden héten uh-ra megyek,így ha baj van ott csak észreveszik.
Hean!Én értem az aggodalmad,mert én is aggódós vagyok.Próbálj arra gondolni,hogy az AFP egyrészt,ahogy a lányok írták elavult vizsgálat.Másrészt a dokim azt mondta,ez csak egy érték,úgy mint a süllyedés. Önmagában nem jelent semmit,csak más vizsgálati eredményekkel jelez bajt.És szerinte az uh az egyik legbiztosabb módja a baj szűrésének.Menj el 4D-re,ott pontosabban látják a babát!!!