Manóci
No majd a harmadik babónál????? !!!!
A sütés-főzés se semmi két kis apróság mellett !!!!
(nekem legalábbis Tomi is meg tudja nehezíteni a dolgom főzés ill. sütés közben)
2 hét pihi az nagyon jó !!!!!!!
Jézuska ajándéka nagyon bőkezű lesz nálunk is:szippancs porszívó (mivel nagyon takarítós az én gyermekem), távirányítós autó,farmer dzseki farmer nacival, mese DVD,kisautók, duplo kocka amiből ház és autó építhető, overál a mamától, baby laptop a másik mamától (aki már odaadta mivel nem bírta ki karácsonyig).
Igen lehet, hogy hamarabb lett volna, de tudod itt nem ismerek senkit aki varrna ilyesmiket, az én varrónőm meg nem vállalta be mivel ő csak javítást vállal bennt pesten.
Mióta nézik a kislányok a diafilmet ????Szeretnék én is már Tominak vetíteni, de sajna ő 2 percre nem tud nyugiba ülni !!! Talán majd később !!!oops:
Alice
Nagyon aranyos férjed van, hogy besegít a takarításnál !!!!!
(az én férjem is ilyen tudom milyen nagy segítség)
Amíg nem volt Tomika addig mi is apróságokat vettünk egymásnak illetve ami a házba kellett, egyik karácsonyra például a nappali szőnyeg volt az ajándékunkés a csillár. Amióta megvan szintén nem nagyon veszünk semmit csak amik kellenek, lásd sőtétítő függöny.
Nekünk is kicsi volt a fánk míg nem volt meg Tomi, miután megszületett édesapja vett egy 2,1 méteres műfenyőt azóta karácsonykor azt állítjuk fel a teraszon az erkélyajtóba feldíszítjük és a nappaliból gyönyörködünk benne !!!!(félünk nehogy magára rántsa illetve nem férne be a szobába)
Megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ilyen kézügyesség terén !!!
Kika
Diégóban is van függöny én azt hittem csak szőnyeg meg laminált.
Ki mit főz karácsonykor kinél mi lesz a menü ????