Sziasztok!
Na, előkerültem én is!
MINDENKINEK BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!!!
Zsuzsa! Ez fantasztiius hír!!! Remélem jól vagytok!!! Gyere és mesélj, és persze, hogy maradj köztünk ... én szívesen látlak!!
Kérdésedre válaszolva ... akkor mondják, hogy egy baba refluxos, ha sokat bukik. Patrik elég sokat bukott, de a kisfiúknak renyhébb a gyomorszájuknál a záróizom, így könnyebben visszajön Nekik a híg tápszer. Ezért kap most Patrik AR /antireflux/ tápszert, mert az jóval sűrűbb.
Andi! Szeretettel üdvözöllek itt a fórumon!! Nagyon sok erőt és kitartást kívánok Nektek, tudom, most nagyon nehéz, pláne így az Ünnepek elött! Hogy egy kis erőt adjak Neked ... én is 11 babára váró év és 3 sikertelen lombikprogram után lettem az idény anyuka és nagyon, nagyon boldog anyuka!!! Nem hittem el, mindíg azt mondtam, hogy nekem nem lesz babám ... és ha most hátrafordulok, azt látom, hogy ott alszik a kiságyában /bár már lassan fürcsiznie kellene
/ szal van kiút, ennek az útnak a végén ott a fény, ott a baba.
Ha van időd, szeretettel ajánlom a blogomat .. olvas bele, tavaly októberben kezdtem el írni, akkor amikor beadtuk az öf-hez a papírokat ... és idén júliusan megszületett a kisfiunk!!
www.pragaikata.blogol.hu
Hófordulós gratulációkat köszönjük
mindenkinek! úúúúgy megy az idő!!
Csöpke! Bizony-bizony!! Annyira csodálatos érzés, hogy nem lehet szavakba önteni! ... de hiszen Te is tudod
Kangamama! Jajj de édes Ivett!! Hogy alszik, egyem is meg! Nagyon elégedettnek tűnik, biztos tele volt a pocak!
Köszönöm a kezem javulgat! Már egyre több mindent tudok csinálni, már Patrikot is el tudom látni, bár még felvenni elég bután tudom, és azért valljuk be no, nem kímélem ezért estére eléggé fáj, dehát nem bánom. Hétfőn szedik ki a varratokat!
Már kettő fogacskája van Patriknak! Igen korán kibújt Neki! De úgy veszem észre, hogy mindent picit korábban csinál. 3 hónaposan már a hátáról hasra fordult, mostmár oda visza forog, és kúszik! Halad előre! Nagyon erős kisfiú! A keresztfiam /Martin/ is pont ilyen volt, Ő is júliusi mint Patrik, és emlékszem abban az évben amikor született Szilveszterkor már felállt. na azért ezzel ráérünk mi még!
Milyen volt Németországban? Ivett hogy viselte az utat?
Homeopátia nagyon jó a fogzásra és ráadásul nincs mellékhatása ...
Kriszti! Köszönjük szépen! Akkor peregnek a napok, a készülődés lefoglal. Anyukám is Idősek Otthonában dolgozik ám
Többit skypeon!
puszka