Sziasztok!
A klinikan szultem, a korhazat nem ismerem, nincs osszehasonlitasi alapom. Az orvosom (Dr.K.A) nagyon rendes volt, rola csak jot tudnek irni. Szulesznot szerintem erdemes fogadni! Sajnos en keson kaptam eszbe, es mar nem vallaltak el, ugyhogy maradt az eppen ugyeletes, aki egy szemet dog volt.
Semmit nem segitett, amikor a legnagyobb kinok kozott voltam, csak annyit tudott mondani, hogy: ˝Nem mosolyog valami sokat.˝ Tehat, hogy nem mosolyogtam, mikozben mar az orulet hataran voltam. Addig tatott a segitsege, amig megmutatta, hogy kell szivni a gazt. Utana ugy elhuzta a csikot, hogy keresni kellett, amikor jott a gyerek. A ferjem szolt neki, hogy mar latja a fejet...Biztos vannak rendes szulesznok is, talakoztam is eggyel, de nem lehet tudni, ki lesz eppen szolgalatban, mikor szulunk.
A kovetkezo csalodas akkor ert, amikor megmutattak az agyat, es mondtak, hogy nemsokara hozzak a gyereket. Vartam, vartam, aztan egy ora mulva elmentem megkeresni a gyerekemet. Az ujszulott osztalyon meg csak nem is hallottak rola, ugyhogy visszamentem a szuleszetre, es ott fekudt szegenyke egy inkubatorban. Kivancsi vagyok, mikor szoltak volna nekem az anyanak!, hogy baj van. Arrol nem is szolva, hogy csak masnap reggel tudtam meg, mi is tortent. Miutan kikerult az inkubatorbol atkerult az ujszulottekhez, megfigyeles alatt volt, de igazabol senki sem figyelt ra. Nalam biztos jobb helye lett volna. Aztan amikor megkaphattam volna, akkor meg besargult. Tk mindig csak etetesre kaptam meg, de ez is problemas volt az aluszekonysag miatt. Nalam aludt, bent meg tomtek tapszerrrel. Javaslom az anyukaknak, hogy kerjek, hogy megszoptathassak a gyereket, ha sir!
Meg a klinika tisztasagarol, ill. annak hianyarol lehetne beszelni. Orulet, hogy milyen korulmenyek kozott kell tisztalkodia frissen szult noknek!
Arrol nem is szolva, hogy volt, hogy arra ebredtem ejszaka, hogy egy csotany esett az arcomra. Valoszinuleg a csovek mellett setalgatnak unalmukban. Szornyu volt latni, hogy a pici babak alatt futkaroznak ezek a bogarak.
Sajnalom, hogy ilyen hosszura sikeredett, de ezek mar nagyon kiivankoztak belolem. Mindezek ellenere legkozelebb is a klinikan szeretnek szulni, egyreszt az orvosom miatt, masreszt pedig most mar okosabban talan maskepp fogom viselni, ill. iranyitani a dolgokat.
Ja meg annyi, hogy senki nem kerdezte, hogy tudok-e szoptatni, igaz nem is kertem segitseget. Szerencsere ugyes kisfiam van, tudta magatol mi a jo neki!
Udv: Agi